|
تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه)
|
|
۳:۱۲, ۲۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا تا اسم موسیقی اسلامی میاید فقط مداحی را میشناسید؟ چرا فکر میکنید اسلام یعنی شما؟ من خواننده ای غربی میشناسم که در شعرش درباره مفاهیمی همچون فرار از خود پرستی و مبارزه با نفس میگوید.درست است بگوییم این انسان رستگار نمیشود چون مسلمان نیست؟ دوستان بازگردید و کتاب عدل الهی استاد مطهری را مرور کنید.موسیقی وداحی نیست.موسیقی یعنی نوای انگیزش روح نه نوای بد صدای یک نره خر که همه وجودش و شعرش پر از غم و خاک بر سری است.یادمان نرود اهل بیت گریه نمیخواهند آگاهی میخواهند.من به تمام آنچه که برخی به سبب کجروی ها و افراط و تفریط هایشان انجام میدهند اعتراض دارم.لطفا دگم نباشید و عادلانه و منصفانه مباحثه کنید. *****
تحقیقی پیرامون موسیقی کاری از گروه بیداری اندیشه ![]()
محتوای تاپیک "تحقیقی پیرامون موسیقی" به صورت مقاله ارائه شده است.
فکر می کنم پاسخ بسیاری از سوالات پیرامون موسیقی را در این مقاله خواهید یافت لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی از سرور پرشین گیگ لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی" از سرور ترین بیت |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
آقای سید ابراهیم!
http://farsi.khamenei.ir/speech?nt=2&year=1375 این جامع بیانات در سال 75 هست این سخنرانی رو پیدا نکردم !!! نقل قول: هنر موسيقي، تلفيقي از دانش، انديشه و فطرت خداداد است و ما از این هفت دستگاه: بیات وکرد، رست، سه گاه، چهارگاه یا عجم، صبا، حجاز،نهاوند بهترین استفاده ها رو همیشه داشتیم واین هفت دستگاه را سعی کرده ایم جهت تفهیم آیات الهی در خدمت قرآن به کار بگیریم فکر نمیکنم هیچکدومتون به این اندازه که ما روز وشب از دستگاه ها استفاده می کنیم استفاده کرده باشید هنر یعنی استفاده ی صحیح و به جا از نعمت نه آلات لهو |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۶:۱۶)یاقوت نوشته است: شما فکر می کنید رهبری توصیه ای که به اهالی موسیقی می کنند با توصیه ای که به اهل قرآن و علم می کنند یکی هست؟ سلام با اینکه شما میفرمایید رهبر رهبر همه است چطور میگین که در هر جمعی به نفع همان جمع صحبت میکنند؟! اگر ایشون تشخیص بدن که چیزی به ضرر مردم هست در هر جمعی که حضور پیدا کنند و از هر طریقی که بتونن به گوش مردم میرسونند. مگه میشه که فردی با دلسوزی ایشون توصیه هایی متفاوت به من اهل موسیقی (به فرض) و شمایی که اهل قرآن هستی بکنند؟! یعنی چون من موسیقی رو دوست دارم بهم بگن که گوش کردن موسیقی مانعی نداره ولی به فردی که به گفته ی شما اهل قرآن و علم هست بگن کهموسیقی مطلقا حرام است چون وادی خطرناکی ست؟!! اگر دین یکی ست سمت و سوی تمام توصیه های ایشون هم یکی است. |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۳:۲۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۸)سید ابراهیم نوشته است:خیلی مثبت و منطقی از چند تا رفتار بد انتقاد کردم. با چنین برخوردی واقعاً از دست افرادی که داشتم دوباره روشون حساب میکردم ناراحت شدم. (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: چون جسارتاً اون ارسالی که از نظر شما رد استبنده که گفته بودم که نقل ِ نتیجهگیری ِ تحقیق این مبحث هست. چقدر دقت بکار بردید که مثل بعضی افراد دیگر فکر کردید بنده نوشتمش؟ (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: اون ارسالی که از نظر شما رد است، و آنقدر مضر و حتی مسخره و بدون دلیل و الی آخر.... است،اولاً کلمات ما شامل بعضی از اینها نبود! ثانیاً ما دلیل طلب کردیم و با دلایل خود چنان نتیجهای گرفتیم. البته که حرف شما بدون ارائهی دلیل بود. (۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: نظر بنده حقیر نبوده. این مطالب عین فرمایشات امام خامنه ای است... |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۳۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۴ ۱۲:۴۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
.............متاسفم همین.
|
|||
|
|
۱:۰۵, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۲)Adam_45 نوشته است: ایا در سیره و زندگی بزرگان دین، عالمی بوده اند که بنشینند و موزیک گوش بدهند؟ این حرفتون مثل اینه که بگیم چون زمان عالمان دین پراید نبوده که سوار بشن پس نباید از پراید استفاده کرد.... درسته موسیقی در گذشته هم بوده ولی نه به اندازه ای که الان رواج داره و جزیی از زندگی مردم شده... پس نمیشه انکارش کرد..... |
|||
|
۱:۰۷, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۶)نرگس مهدوی نوشته است: سلام سلام بنده در جریان بحث نیستم فقط در مورد این پستتون بعله میشه و این نشان از ذکاوت یک انسانه اگه رهبر به موسیقدانها بگه دنبال موسیقی نرید،گوش میدن؟ موسیقی اگه حرام نباشه(چیزی ک رایج جامعه است رو میگم) اما شبهه ناکه و واسه یه مومن حداقل کار اینه که روی لب مرز راه نره. پس بهترین توصیه رهبر به موسیقیدانها میشه اینکه حداقل اونها رو به موسیقی غیر لهو تشویق کنه. که البته من قبول دارم در جامعه فعلی باید تا حدودی عده ای دنبال موسیقی(البته خوبش) برن. مثلا اهنگ فیلم امام علی رو هم موسیقیدانها ساختند دیگه و لازم هم بود برای فیلم. واسه هر قشری متناسب با اون قشر باید صحبت کرد. هیچ حلال و حرامی هم قاطی نشده. جهت حرکت مهمه |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۴ ۰:۳۳ توسط آیات.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۶)هیشکی نوشته است: ویرایش شد...چون متاسف شدند...همین جناب آقای رو سفید با سلام بفرمایید چرا در سایت ویژه رهبری این سخنرانی که می فرمایید قرار داده نشده است؟ مگر در این سایت تمام سخنرانی های رهبری در تمامی سالها قرار داده نشده است؟ چند دلیل میشه وجود داشته باشد: یک: اینکه اصلا چنین سخنانی از رهبر نبوده که بعید است عده ای چنین جسور باشند و دروغی به رهبر نسبت بدهند اما متاسفانه مشابه اینکار صورت گرفته ولی نه درباره ی رهبری دو: اینکه رهبربه هر دلیلی صلاح ندانسته اند که این سخنان در سایتشان نشر داده بشود و ثابت می شود علت چه بوده ضمن اینکه: در سالهای اخیر مشابه چنین سخنانی نفرمودند که اگر می فرمودند جنابعای اولین منتشر کننده می بودید خانم نرگس عزیز آنچه از بنده نقل کرده اید ناقص هست توضیح کاملتری درهمون ارسال داده بودم... ضمنا دوست عزیزپس بفرمایید چرا توصیه رهبری به زنان مجلس با دیگر بانوان تفاوت دارد؟ |
|||
|
|
۱:۴۴, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
حالا دوستان چه اصراری دارند از سخنرانیی که صحت و سقمش مشخص نیست صحبت کنن
مسلما اگه حرف شما درست باشه دلایل دیگه ای هم باید بتونید بیارید. اخیرا چقدر همه از حرف رهبری خرج میکنن.شما اول باید تمام سخنرانی های رهبر در باب موسیقی رو جمع کنید بعد صحبت کنید وگرنه یه تیکه از یه سخنرانی در کل صحبتهای چندساله یه ادم کار اشتباهی هست. |
|||
|
|
۱:۵۰, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۱:۰۷)عقیق نوشته است: سلامسلام شما هم حرفها ی بنده رو دارید میزنید خواهر خوبم ![]() همین که میگید باید به دنبال موسیقی از نوع خوبش رفت. مطمئنا نظر رهبری و ماهم در مورد موسیقی همین هست. نقل قول:جهت حرکت مهمه نقل قول:ضمنا دوست عزیزپس بفرمایید چرا توصیه رهبری به زنان مجلس با دیگر بانوان تفاوت دارد؟بنده این سخنرانی رو گوش نکردم. ولی تا به حال هم از ایشون نشنیدم که زنان باید خانه نشین باشند. وظیفه ی اصلی یک زن از نگاه اسلام تربیت فرزندان است ولی نه به این معنا که از کار در اجتماع منع بشه و تا وقتی که کار خارج از منزل زن مانعی برای وظیفه ی اصلیش نباشه هیچ ایرادی نداره. البته شما خودتون بهتر از من میدونید اینهارو. پس دلیلی نداره که ایشون در جمع زنان مجلس بگن که زن حق کار کردن نداره یا در جمعی دیگر بگن که داره یا بالعکس. حکم کلی درباره ی این مسئله کاملا مشخصه. بحث در اینجا چیز دیگه ایه
|
|||
|
۲:۴۴, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۱:۰۵)پارمیس نوشته است: این حرفتون مثل اینه که بگیم چون زمان عالمان دین پراید نبوده که سوار بشن پس نباید از پراید استفاده کرد.... بنده به هیچ وجه استفاده از امکانات و تکنولوژی را رد نکرده ام منظورم هم علمای صدها سال پیش نبوده، در دوران معاصر هم علمای به حق و بنامی داشته ایم و داریم الحمدلله اگر مفید فایده بود حداقل یک مورد و فقط یک مورد که باید یافت می شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلسله مقالات تحقیقی پیرامون حرمت موسیقی | علیرضا110 | 54 | 26,982 |
۲۴/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: music87025 |
|
| آشنایی با گروه موسیقی kiosk(سیاسی خوان) | saeedG | 2 | 2,545 |
۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۸ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,809 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|
| مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول | alqous | 5 | 5,198 |
۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶ آخرین ارسال: alqous |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,753 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: Song.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8194140500/Song.jpg)