|
شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام
|
|
۲۰:۱۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۳ ۱۸:۴۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تسليت به مناسبت شهادت
حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام آجرك الله يا بقيه الله
امام هادی (علیه السلام) فرمودند اِنَّ الحَرامَ لا ینمى وَ اِن نَمى لا یبارَک لَهُ فیهِ وَ ما اَنفَقَهُ لَم یؤجَر عَلَیهِ وَ ما خَلَّـفَهُ کانَزادَهُ اِلَى النّارِبه راستى کهحرام ، افزایش نمىیابد و اگر افزایش یابد ، برکتى ندارد و اگر انـفاق شود ، پاداشى ندارد و اگر بماند ، توشهاى به سوى آتـش خواهد بود (کافى، ج 5، ص 125، ح 7 جهت خشنودي قلب داغدار و مضطر حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)صلوات اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم قالَ مولا علی بن محمد الهادی (علیه السلام) : يَاْتى عَلماءُ شيعَتِنا الْقَوّامُونَ بِضُعَفاءِ مُحِبّينا وَ أهْلِ وِلايَتِنا يَوْمَ الْقِيامَةِ، وَالاْنْوارُ تَسْطَعُ مِنْ تيجانِهِمْ. علماء و دانشمندانى كه به فرياد دوستان و پيروان ما برسند و از آن ها رفع مشكل نمايند، روز قيامت در حالى محشور مى شوند كه تاج درخشانى بر سر دارند و نور از آن ها مى درخشد. ![]() فتاده مرغ دلم ز آشیان در این وادی
كه هر كجا رود افتد به دام صیادی به دانهای دُّر یكدانه میدهد برباد نه گوش هوش و نه چشم بصیر نقّادی چنان اسیر هوا و هوس شدم كه نپرس نه حال نغمه سرایی نه طبع وقّادی دلا دل از همه برگیر و خلوتی بپذیر مدار از همه عالم امید امدادی مگر ز قبله حاجات و كعبه مقصود ملاذ حاضر و بادی علیّ الهادی محیط كون و مكان نقطه بصیر وجود مدار عالم امكان مجرّد و مادی شَها تو شاهد میقات «لِی مَعَ اللّهی» تو شمع جمع شبستان مُلك ایجادی صحیفه ملكوتیّ و نسخه لاهوت ولیّ عرصه ناسوت بهر ارشادی مقام باطن ذات تو قاب قوسین است به ظاهر ارچه در این خاكدان اجسادی كشیدی از متوكل شدائدی كه به دهر ندیده دیده گردون ز هیچ شّدادی گهی به بركه درندگان گهی زندان گهی به بزم مِی و سازِ باغی عادی تو شاه یكّه سواران دشت توحیدی اگر پیاده روان در ركاب الحادی ز سوز زهر و بلاهای دهر جان تو سوخت كه بر طریقه آباء و رسم اجدادی آیة الله غروی اصفهانی (كمپانی) ![]() موفق باشیدو خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
امام هادی علیه السلام فرموده اند: عَلَیکُم بِالوَرَعِ فَاِنَّهُ الدّینُ الَّذی نَلازِمُهُ وَ نُدینُ اللهَ تَعالیَ بِهِ وَ نُریدُهُ مِمَّن یُوالینا لاتَتعَبُونا بِالشَّفاعَةِ با ورع و باتقوا باشید که این ورع و تقوا همان دینی است که همواره ما ملازم آن هستیم و پایبند به آن می باشیم و از پیروان خود نیز می خواهیم که چنین باشند از ما (با عدم رعایت تفوا) شفاعت نخواهید و ما را به زحمت نیندازید. (وسائل الشیعه، ج15، ص 248) شهادت مظلومانه امام هادی علیه السلام بر همگان تسلیت باد. |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۴۴ توسط Jim.m.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() اى ولى امر حق، اى عزیز مصطفى در ره دین خدا، كشته ی زهر جفا سامره در ماتم است، سر به سر شور و عزا یا على ابن جواد، یا امام المتقین اى امام دهمین، اى شهید راه دین جان به قربان تو و درد و رنج و آه تو در نهایت خانهات، گشته قربانگاه تو تا صف محشر بود، در ادامه راه تو كشته جور و ستم، در ره دین مبین اى امام دهمین، اى شهید راه دین اى ولى امر حق حجت پروردگار حامى مستضعفان، در نهان و آشكار بردهاى در راه دین، رنج و درد بیشمار از جفاى منتصر، وز عناد مستعین اى امام دهمین، اى شهید راه دین زهر معتز عاقبت، قاتل جان تو شد جان تو قربانى راه جانان تو شد دیده جن و ملك، جمله گریان تو شد اى پناه عالمین، رهبر دنیا و دین اى امام دهمین، اى شهید راه دین
|
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بال کسی به اوج هوایت نمی رسد حتی ملک به گرد دعایت نمی رسد دسـتای آسمان به بلنـدای آسمان بر خاک ریشه های عبایت نمی رسد آقا بدون نور تو حتی فرشته هم گمراه می شود به هـدایت نمی رسد تو چهارمین علی سریر ولایتی درک زمین به فهم ولایت نمی رسد فخر گدایی سر کویت همین بس است صد پادشاه هم به گدایت نمی رسد وقتی قرار شد که کمی سروری کنم باید همیشه پای شما نوکری کنم روی زمین که رد ونشان از شما کم است باید نظر به نقطه ی بالاتری کنم وقتی قرار شد به تو نزدیک تر شوم باید که التماس به چشم تری کنم بار وصالت غم توروی دوش من پس می توان به عشق توپیغمبری کنم با این گدایی تو همیشه امام عشق باید به کل عالمیان سروری کنم چون دل میان زلف کسی ساده گم شدم شکر خدا اسیر امام دهم شدم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 1,032 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,902 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ويژه ولادت علي ابن موسي الرضا عليه السلام | علمدار133 | 10 | 4,970 |
۱۳/مرداد/۹۶ ۰:۰۰ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| هفتم صفر ، شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) | Agha sayyed | 8 | 5,330 |
۱۶/آبان/۹۵ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| شهادت حضرت علی (علیه السلام) تغییر مسیر اسلام بود | bahmaneyar | 0 | 1,074 |
۸/تیر/۹۵ ۱:۳۲ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,957 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,121 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 04.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7762348923/04.jpg)
![[تصویر: 03.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7762348709/03.jpg)

![[تصویر: Imama-Hadi-Art2Music.jpg]](http://www.dl.art2music.ir/Image/Imama-Hadi-Art2Music.jpg)