|
روضـه پـهـلو شـکسته . .(ویژه ایام فاطمیه92)
|
|
۲۰:۲۴, ۱۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک . . . ![]() اینجا خیمه گاه فاطمه (سلام الله علیها) است . . جان عالمی به فدای مولایمان امیرالمومنین و درد ها و رنج هایش . . كار تنش زياد ولي وقت من كم است يك شب براي شست و شوي اين بدن كم است مسمار را خودم زده بودم به تخته ها بايد بميرم آه ، پشيمان شدن كم است گيرم حسين دق نكند اينچنين ولي گريه بدون داد براي حسن كم است آئينه آمدي و ترك خورده ميروي يعني براي بردن تو چهار زن كم است پيراهن حسين كه كارش تمام شد پس جاي غُصّه نيست اگر يك كفن كم است بالت ، پرت ، تنت ، همه ي پيكرت خدا اين زخمها زياد ولي وقت من كم است استاد لطیفیان نقل قول: در برپایی یاد مادر سادات (سلام الله علیها) ، و الگو برداری از زندگی ایشون در برنامه های زندگی مون طوری گام برداریم که در قیامت زمانی که منادی ندا سرداد این الفاطمیون ؟؟؟ با افتخار بگوییم : اَنـــا فــاطِـــمی . . ان شا الله یکی از بهترین راه های ارتباط برقرار کردن با اهل بیت،آشنایی باسیره آنها و دانستن مصائب و وقایع و چگونگی شهادت این بزرگوارانه. کتابی که معرفی میکنم یکی از بهترین کتاب هایی است که پیوند قلبی ما مریدان و متوسلین به مادرمان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را محکم کرده و به شرح وقایع شهادت حضرت می پردازه. ![]() گزارش لحظه به لحظه از شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها کتاب فوق 112 صفحه رقعی بوده و انتشارات دلیل ما قیمتش هم 2200 تومان مقداری کمتر از پفک چی توز موتوری 3000 تومانی !!!! اما با خوندنش به اندازه ی یه محرم و صفر می توان اشک ریخت . . یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۴, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
زیر باران دوشنبه بعد از ظهر اتفاقی مقابلم رخ داد وسط کوچه ناگهان دیدم زن همسایه بر زمین افتاد سیب ها روی خاک غلطیدند چادرش در میان گرد وغبار قبلا این صحنه را...نمی دانم در من انگار می شود تکرار آه سردی کشید،حس کردم کوچه آتش گرفت از این آه و سراسیمه گریه در گریه پسر کوچکش رسید از راه گفت:آرام باش! چیزی نیست به گمانم فقط کمی کمرم... دست من را بگیر،گریه نکنم مرد گریه نمی کند پسرم چادرش را تکاند، با سختی یا علی گفت و از زمین پا شد پیش چشمان بی تفاوت ما ناله هایش فقط تماشا شد صبح فردا به مادرم گفتم گوش کن ! این صدای روضه ی کیست طرف کوچه رفتم و دیدم در و دیوار خانه ای مشکی است با خودم فکر می کنم حالا کوچه ی ما چقدر تاریک است گریه،مادر،دوشنبه،در،کوچه راستی! فاطمیه نزدیک است... |
|||
|
|
۳:۱۹, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۳:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اول از شهید جاوید الاثر ابراهیم هادی گوش کنید این دو تا فایل رو هم دانلود کنید توسل من معلوم است و همهتان هم میدانید؛ توسلم به باطن لیلةالقدر است. اوّل چند جمله از خود زهرا(سلامالله علیها) نسبت به آن حادثه نقل میکنم. «وَ رَکَلَ الْبَابَ بِرِجْلِهِ فَرَدَّهُ عَلَیَ وَ أَنَا حَامِلٌ»؛ چنان لگدی به آن درِ نیم سوخته زد و آن را بر روی من انداخت، در حالی که من باردار بودم. «وَ النَّارُ تُسْعَرُ»؛ آتش زبانه میکشید. زهرا(سلامالله علیها) میگوید: لگدی زد و در را بر روی من انداخت، «وَ تَسْفَعُ وَجْهِی»؛ من با صورت بر روی زمین افتادم. آتش زبانه میکشید و چهرة من را میسوزاند. «فَیَضْرِبُ بِیَدِه»؛ با دست به من سیلی زد. امّا سیلی چگونه بود؟ «حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِی مِنْ أُذُنِی»؛[1] چنان سیلی محکمی زد که گوشوارههای من پراکنده شد. 1. بحارالانوار، ج 30، ص 349 خاک بر سرم و از امام زمان معذرت میخوام که گوش کردم و نمردم و حداقل غش نکردم روحشون شاد
|
|||
|
|
۳:۳۶, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۱:۱۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۲ ۳:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماول از شهید جاوید الاثر ابراهیم هادی گوش کنیددانلوداین دو تا فایل رو هم دانلود کنیدروضه از حاجآقا مجتبی تهرانی رحمة الله علیهتوسل من معلوم است و همهتان هم میدانید؛ توسلم به باطن لیلةالقدر است. اوّل چند جمله از خود زهرا(سلامالله علیها) نسبت به آن حادثه نقل میکنم. «وَ رَکَلَ الْبَابَ بِرِجْلِهِ فَرَدَّهُ عَلَیَ وَ أَنَا حَامِلٌ»؛ چنان لگدی به آن درِ نیم سوخته زد و آن را بر روی من انداخت، در حالی که من باردار بودم. «وَ النَّارُ تُسْعَرُ»؛ آتش زبانه میکشید. زهرا(سلامالله علیها) میگوید: لگدی زد و در را بر روی من انداخت، «وَ تَسْفَعُ وَجْهِی»؛ من با صورت بر روی زمین افتادم. آتش زبانه میکشید و چهرة من را میسوزاند. «فَیَضْرِبُ بِیَدِه»؛ با دست به من سیلی زد. امّا سیلی چگونه بود؟ «حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِی مِنْ أُذُنِی»؛[1] چنان سیلی محکمی زد که گوشوارههای من پراکنده شد.1. بحارالانوار، ج 30، ص 349روضه از آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله علیهخاک بر سرم و از امام زمان معذرت میخوام که گوش کردم و نمردم و حداقل غش نکردمروحشون شاد سلام داداش خدايا بر عذاب قاتلين مادر سيلي خورده و پهلو شكسته آنچنان بيافزا كه همچون فضائل پدرم مولاي اميرالمومنين عليه السلام در وصف نگنجد بر قاتلين مادر لعنت لعن ما باشد جواب لعن ها پاسخ زخم زبان و طعن ها لعن اعلان برائت از عدوست بغض تاریخ است که، اندر گلوست لعن شد مولای ما هشتاد سال حال می گوئید ای شیعه منال؟؟؟؟؟ لعنتی که بر لبان شیعه است جلوۀ رنج نهان شیعه است لعن یعنی آتشی در سینه ها دفتر ابراز بغض و کینه ها [b] لعن شرح اعتراض ما بود چون شعار مرگ بر اعدا بود لعن یعنی مرگ بر کفر و نفاق آن که در امت فکند این انشقاق لعن یعنی یک عبادت یک دعا بر علیه دشمن دین خدا لعن رسمی عاطفی دینی بود کاشف از نوعی جهان بینی بود لعن یک اصل است نزد شیعیان می کند اصل تبری را بیان لعن یعنی فاطمی هستیم ما با علی عهد وفا بستیم ما لعن یعنی ما سپاه حیدریم گوش بر فرمان چو مالک اشتریم لعن لشکر های غیبی خداست لشکری بی ابتدا بی انتهاست شیعه را بر لب کلام صادق است ذکر او ذکر امام صادق است هر زمان مشغول تعقیبات بود چهار مرد و چهار زن لعنت نمود[/b]
|
|||
|
|
۳:۴۹, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا مولاتی
یا فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) |
|||
|
|
۳:۵۰, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۳:۰۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
شیعه به عزای فاطمه محزون است یک دیده به اشک و دیده اندر خون است
|
|||
|
|
۴:۲۴, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۱:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
شهادت مادرم زهرا(سلام الله علیها)بر تمام محبین ودلسوختگان آن حضرت تسلیت باد...! غزل_روضه مادرم حضرت زهرا(سلام الله علیها) گریز:اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و دردانه ی سه ساله حضرت رقیه(سلام الله علیها) اشکال دارد...! این گریه های بی سخن اشکال دارد! یا این که چشمان حسن اشکال دارد؟ هرروز می شوئی سه دفعه پیرهن را مادر،مگر این پیرهن اشکال دارد؟؟؟ وقتی که می دانی کسی پشت دری هست پس بالگد وارد شدن اشکال دارد...!!! دست مرا بشکن،ولی دست علی را بستن جلوی چشم من اشکال دارد... آیا نمی دانی که با این دست سنگین سیلی زدن در گوش زن اشکال دارد؟؟؟ درشب تنی را دفن کردن مشکلی نیست دفن جنازه بی کفن اشکال دارد...!!! یک جای دیگر هم زن غساله می گفت: من مطمئنم این بدن اشکال دارد...!!! ************************** بیتی در حاشیه : یک لحظه فکرش را بکن که مادر توست حالا بگو:لطمه زدن اشکال دارد...؟؟؟ نوشته :مجتبی خرسندی ((لعنت بر همه ی دشمنای اهل بیت (علیه السلام) ))
|
|||
|
|
۸:۴۵, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۸:۴۷ توسط faraz_223.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
شنیدم فاطمه با چشم گریان
به خلوت بود با حال پریشان لبان خویش را چون غنچه بشکفت به تنهایی سخن با خویش می گفت بیامد ناگهان پیغمبر از در بدید او زاری زهرای اطهر بفرمودش چرا افسرده رویی؟ عزیزم با که داری گفتگویی؟ بگفتا فاطمه ای باب ،زارم پدر جان من از این دل ناله دارم پدر این کودکی کاندر دل من زده آتش کنون بر حاصل من چرا دم می زند از بی نصیبی چرا می نالد از درد غریبی چرا گوید که من بی اقربایم انالمظلوم دشت کربلایم چرا گوید علی اکبر من خورد تیر جفا بر اصغر من چرا ورد زبانش گشته امشب که ای آواره و بیچاره زینب بگفت زهرا ، ماه عالمین است بود طفلت پسر، نامش حسین است پسر باشد علی اکبر او بود غمدیده زینب خواهر او چو اندر کربلا راسش ز پیکر ببرد از جفا شمر ستمگر میان قتلگه حال پریشان شود او تشنه لب با لعل عطشان التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان گرامی لطفا به ارسال اول توجه ویژه داشته باشید جهت یاد آوری: نقل قول:دوستان در این تاپیک جامع چند محور فعالیت خواهیم داشت إن شاء الله متاسفانه برخی دوستان ازین ستون استفاده نامناسب انجام داده اند که مسیر مبحث را دچار تغییر ساخته اند. لطفا با توجه ب موارد پیشنهادی ارسال های خود را ارئه بفرمایید. موفق باشید و خدایی |
|||
|
۱۳:۰۷, ۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۳:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
فقط يكي بياد بگه مادرمون فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) رو چطور كشتند؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این فاطمیون ؟ (ویژه ایام فاطمیه 94) | جویای حقیقت | 21 | 7,137 |
۲/اسفند/۹۴ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| ویژه نامه ایام الله دهه فجر *بهمن ماه92* | شیدا | 88 | 27,902 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۰:۲۳ آخرین ارسال: شیدا |
|

![[تصویر: Fatemieh.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7677629137/Fatemieh.jpg)
![[تصویر: 1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg]](http://dalilema.com/uploads/posts/2011-04/1303299474_gozareshe-hzrat-zahra.jpg)