|
***ملاقات حضوری با استاد رائفی پور***
|
|
۲:۳۳, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام دوستانی که می خواهند در جلسه حضوری با استاد رائفی پور و استاد طائب و احتمالا استاد پناهیان برای ساخت مستند شرکت کنند در این تاپیک هرچه سریع تر اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم در اولین فرصت این قرار ملاقات را بگذاریم. دوستانی در جلسه خواهند بود که در کار ساخت مستند کمک کرده باشند لطفا اگر آمدن شما به تهران و ملاقات استاد امکان پذیر است اعلام فرمایید اطلاعات بیشتر در باره مستند: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21791-page-3.html تشکر یا علی |
|||
|
|
۱۱:۰۶, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من درس و مدرسه دارم نمیتونم بیام
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۱ ۱۲:۰۷ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اقا من هستم به شرطی که وسط امتحان ها نباشه
اواخر اسفند یا اوایل بهمن بهترین موقس |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۱ ۱۲:۰۲)سرباز سید علی نوشته است: اقا من هستم به شرطی که وسط امتحان ها نباشه فکر میکنم ملاقات قبل از دی ماه انجام بشه |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۱:۴۷, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خب دوستان با توجه به این که استاد تا سه هفته دیگه سرشون شلوغه و بعدش هم امتحانات دانشگاه رو داریم به احتمال فراوان قرار ملاقات حضوری با استاد یا در هفته اول یا دوم بهمن خواهد بود
|
|||
|
|
۳:۵۱, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ای بابا ! آقا من خیلی مشتاقم که بیام !! و برام مهم نیست که چه زمانی باشه ، من میام حتما
فقط چجوری ؟ |
|||
|
۱۵:۳۴, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۱ ۲:۳۳)hsmoa نوشته است:سلام ، شما الان در باره ی چه موضوعی قصد تهیه مستند دارید؟ مستند سازی از زندگی حضرت آدم ؟!! اصلا مستند یعنی چی ؟ بعد موضوعاتی که انتخاب کردید من فکر میکنم و نظرم اینه که این کار رو نکنید چون کار شما نیست و با یه جلسه حضوری با استاد رائفی و طائب و پناهیان نمیشود که 28 قسمت فیلم ساخت ... البته نظر شخصیمو گفتم در هر صورت من برای شما آرزوی موفقیت میکنم در ثانی یک دفعه سعی نکنید زیر آب (The Arrived ) رو بزنید چون که این کار شما باعث مثلا چه چیزی می شود ؟ نقل قول: |
|||
|
۰:۳۱, ۱۵/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۱ ۱۸:۵۲ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی فردا ( جمعه 15/10/1391 ) ساعت 19:00 جلسه خواهیم داشت
موضوع جلسه: هماهنگی برای ملاقات حضوری با استاد رائفی پور حضور همه دوستان الزامی است مخصوصا دوستانی که در این ملاقات میخواهند شرکت کنند محل جلسه: مسنجر ال فور آی ،اتاق 313 نور زمان احتمالی ملاقات هفته اول یا دوم بهمن ماه خواهد بود رمز اتاق: noor با تشکر یا علی (۸/دی/۹۱ ۱۵:۳۴)Amirsaeed نوشته است: سلام ، شما الان در باره ی چه موضوعی قصد تهیه مستند دارید؟سلام موضوع اصلی در مورده فتنه هستش مستند یعنی استفاده از مستندات موجود مثلا قرآن در مورد پیامبران هم اگر در جلسات شرکت می کردید متوجه میشدین که دقیقا هدف ما چیه میشه بگید چرا کار ما نیست؟؟؟؟ باید همین طور نشست تا هر کس هر کاری بر علیه ما می خواد بکنه و ما هم ساکت باشیم؟؟؟؟؟ مهم زیر آب زدن اون مستند نیست مهم نشون دادن شخصیت واقعی احمد الحسن هستش یه مثال کوچک بزنم: برای خودم که خیلی دردناک بود یکی از تالار های گفتمان احمد الحسن که به زبان فارسی هست تقریبا 3800 تا عضو داره ![]() ![]() ممنون |
|||
|
|
۲:۰۹, ۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۱ ۲:۱۱ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
زمان ملاقات حضوری با استاد رائفی پور : عصر چهارشنبه ، 11 بهمن 1391 ، ساعت دقیق ملاقات به زودی اعلام خواهد شد محل ملاقات هم برای دوستانی که در تیم ساخت پروژه هستند پیام خصوصی خواهد شد آخرین مهلت اضافه شدن به تیم ساخت مستند و ملاقات با استاد رائفی پور: جمعه 6 بهمن ساعت 10 صبح
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جشن آغاز عهد 1393 با سخنرانی استاد رائفی پور | عبدالرحمن | 11 | 7,513 |
۲۷/دی/۹۴ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| قرائت دعای دسته جمعی در لحظه تحویل سال به دعوت استاد رائفی | sarallah | 3 | 2,550 |
۱/فروردین/۹۴ ۰:۰۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| فراخوان عمومی استاد رائفی پور جهت شرکت در جنبش عاشقان پیامبر | Havbb 110 | 2 | 1,757 |
۱/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۵ آخرین ارسال: azade |
|
| همایش بزرگ مدافعان حریم ولایت با حضور استاد رائفی پور | پیروان موعود | 2 | 1,833 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: پیروان موعود |
|