|
هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه
|
|
۱۴:۴۱, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۲ توسط seiied.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به خواهرای گلم و داداشای با معرفتم. بچه ها من روز6 تیر راهی کربلا ی سید الشهدا هستم.(امید وارم نصیب همه بشه) این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستان رو یه جورایی همسفر خودم کنم.به این روش که تا روز 5 تیر هر کدوم از دوستان هر مطلب یا دل نوشته یا تقاضا یا شکایت یا انتقاد یا پیشنهاد و یا... برای امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابو فاضل(علیه السلام) رو داشتند تو این تاپیک قرار بدند که به گوش آقا برسونم. پیشنهادی هم اگر برای خود من داشتید حتما انجام میدم. سوغاتی هم خواستید بنده با کمال میل پذیرا هستم فقط خداییش اگر بالای هزار تومان درخواست کنید به خدا خیلی ناراحت می شم. ![]() یه پیشنهاد: کاش که مدیران تالار سعی کنند یه کاروان زیارتی برای بچه ها تشکیل بدن که از هر جهت خیلی خوبه |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۷, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
علیکم السلام. خیالتان راحت،بنده همین صفحه را چاپ می کنم و یه جایی تو حرم ارباب جاش میدم که سندش هم موثق و موجود باشه. در پناه حق و امیر |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
امروزا هیچکی به فکر نوجوونا نیست.همونطوری که تو بچگی هیچکس توجهش بهمون نبود!
دعا کنید که دعاها و حوائج مشروعه همه ی آدما مخصوصا نوجوونای تو سن من (13-14) براورده و مستجاب بشه. والا ما که هرکاری کردیم مستجاب نشد!! |
|||
|
|
۹:۲۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقا سید میشه زیر قبه ی مبارک حضرت سیدالشهدا این دعا رو برا من بگین... مولای من حاجت مادرم از حاجت من خیلی مهمتره, دلشو شاد کنین و یه بار دیگه زیارتتونو نصیبش کنین... خودمم آرزومه برم قبرستان بقیع (یا سیدالساجدین)...ولی اول مادرم... |
|||
|
|
۹:۵۷, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۲۵)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام.بله حتما و با کمال میل.انشالله خودتون و مادر به اتفاق سعادت پیدا کنید و مشرف بشید و زیر قبه سیدالشهدا برای بنده دعا کنید. در پناه حق و امیر |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
خیلی شنیدم که اگر میخواهید دعایتان حتما مستجاب بشه قبل از شروع صلوات بفرستید( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم )و در پایان دعا هم صلوات بفرستید انشالله که دعای همه ی دوستان اگر به صلاحشون هست مستجاب بشه التماس دعا |
|||
|
|
۹:۰۹, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یاد آرید ای مهان زین مرغ زار
یک صبوحی در میان مرغزار |