|
هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه
|
|
۱۴:۴۱, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۲ توسط seiied.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به خواهرای گلم و داداشای با معرفتم. بچه ها من روز6 تیر راهی کربلا ی سید الشهدا هستم.(امید وارم نصیب همه بشه) این تاپیک رو ایجاد کردم که دوستان رو یه جورایی همسفر خودم کنم.به این روش که تا روز 5 تیر هر کدوم از دوستان هر مطلب یا دل نوشته یا تقاضا یا شکایت یا انتقاد یا پیشنهاد و یا... برای امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابو فاضل(علیه السلام) رو داشتند تو این تاپیک قرار بدند که به گوش آقا برسونم. پیشنهادی هم اگر برای خود من داشتید حتما انجام میدم. سوغاتی هم خواستید بنده با کمال میل پذیرا هستم فقط خداییش اگر بالای هزار تومان درخواست کنید به خدا خیلی ناراحت می شم. ![]() یه پیشنهاد: کاش که مدیران تالار سعی کنند یه کاروان زیارتی برای بچه ها تشکیل بدن که از هر جهت خیلی خوبه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۱, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
زیارت قبول
التماس دعا . من 3 ماه پیش توفیقی شد و رفتم زیارت عتبات عالیات خیلی سفر پر برکت و نورانیه . ان شاء الله قسمت همه دوستان بشه |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون برای جنابعالی هم مورد قبول واقع بشه انشاالله.
به امید خدا یک روز هم با بچه های تالار به این سفر پر برکت و نورانی می ریم. |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
التماس دعا
سلام مارو هم برسونین ،بگین خیلی دلمون براشون تنگه.... بهترین دعا ،دعا برای ظهور هستش از طرف من بگین که :< کمکش کنید آدم شه و به هدفش برسه و ................> |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شدیدا محتاجیم.
taleb جان حتما صدای شما رو هم به گوش آقا می رسونم |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوست عزیز انشاءالله زیارت قبول باشید به مولای دوس داشتنیمون علی علیه السلام و آقا امام حسین و حضرت ابوالفضل علیهم السلام و ائمه ی غریب کاظمین و سامرا سلام من رو هم برسونید و بگید که منتظرم تا انشاءالله به زودی همراه آقام صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بیام زیارت ............ برا اومدن آقا التماس دعا بگید و دعا کنید ........... |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام.خیلی ممنون جای شما خالی نباشه.
انشالله روزی پیش بیاد که همگی همراه آقا تو بین الحرمین بشینیم و خود مهدی فاطمه(علیه السلام) برامون روضه بخونه. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سید جان پیام ما یادت نره برادر
|
|||
|
۲۲:۴۸, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام.نگران نباش علی جان هواتو دارم تا آخرش
.شما هم یادت نره بنده رو حلال کنی.(دوستان دیگر هم همینطور)
|
|||
|
۰:۵۱, ۲۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۰:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
این هم از طرف خواهرم زحمت بکشید
به حضرت عباس (علیه السلام):
یادم ز وفای اشجع الناس آید ******** از چشم ترم سوده ی الماس آید آید به جهان اگر حسین دگری ********* هیهات برادری چو عباس آید |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
احسنت،چه زیبا بود. خواهش می کنم،زحمتی نیست افتخاره. |
|||
|
|
|
|
|

.شما هم یادت نره بنده رو حلال کنی.(دوستان دیگر هم همینطور)