کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سجاد313 ، نجف آبادی ، وحید110 ، sarallah ، خادم الامام ، mahdy30na ، فانوس *7* ، یا صاحب الزمان ، heaven ، black ، azade ، vahrakan ، سرباز سید علی ، seven.attar ، molasadra ، ELENOR ، انتصـار ، نگار ، Amir ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، Gryffen ، یا ثارالله ، salman313 ، arman mohseny ، mohsen-321 ، Detector ، أین المنتظر ، yamin ، خادمة الزهرا ، F_R ، faateme-313 ، vavp ، برادر تعادل ، همیشه بهار ، only_y2d ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، fire man ، haji13 ، یاســین ، عباس محمدی ، navid-313 ، nooromahdi ، soshiant ، بیداری12 ، saloomeh ، ZaHra_20 ، ali.khm ، hesam110 ، Mohammad Trust ، mhvvhm ، Farzaneh ، M03TAFA ، revenger ، تفکر ، Mason_yab ، یا زهرا(س) ، Dragonborn ، Maysam-1st ، yashar1374 ، خاک ، sogiii ، AMINI ، aleerz ، s.majid hashemi ، FadayeVelayat ، m.hossein ، asire entezar ، ضد ماسون ، mohammad reza ، taleb ، عدالت ، Motahare ، medad.sefid ، سدرة المنتهی ، PARADOX ، سرباز ولایت ، rahgozar.f ، راحیل ، اعلم ، بچه شیعه ، ali0077 ، paramida.ir ، صهبا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، مسجد عشاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #51

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۱)Havbb 110 نوشته است:  
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۳)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
اگه این موضوع رو قبول نداری ، دلیل نمیشه که ردش کنی . چون این موضوع نه فقط در مقالات فارسی زبان ، بلکه در مقالات انگیسی زبان هم وجود داره . شما یه لطفی کن ببین اولین بار علم برگردان ـ جملات ـ رو کجا استفاده کردن . بعدش بیا اینجا کلا موضوع رو رد کن . . .
بد نیست به این تاپیک توی همین تالار هم یه سری بزنی :
در پناه الله
یا مهدی مدد

اتفاقا بنده مطالعه ی این دست مقالات رو به خود شما توصیه میکنم. برای اینکه متوجه بشید که یه تیکه در درست میخونن رو توی آخر موزیک میگنجونن ، نه که خود کلمات فارسی برعکسش بشه آلمانی.... اصلا همچین چیزی صحت نداره و نداشته!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز:
حقیر برای همین به شما گفتم برو اون تاپیک رو مطالعه کن . یه مثل برای شما میزنم ، بلکه متوجه بشین که یه همچین چیزی صحت داشته و داره . . .
آهنگ زیر رو دانلود کن و ببین . . .
دیگه هیچی نمیگم ؛ همه چی واضحه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۵۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۴ توسط M912.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۲)xmontazer نوشته است:  
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۵)M912 نوشته است:  من منظورم از آزادی بیان در کنار اندیشه بود یعنی بتونم به هر چیزی که اعتقاد دارم در موردش صحبت کنم
دوستی که میگی فحش اولا فحش نبوده ولی اگه یکی بیاد دم در خونمون به مادر و پدرم فحش بده و بدونم همون عقیده رو داره نه برای اینکه منو عصبی کنه!!!! چی بهش میگم؟؟؟
میگم بیخیال طرف دیوونه اس جواب دادن نداره

الانم من خودم محکوم کردم این اقدام رو خصوصا پرچم همجنسباز ها رو که امروز وقتی از یکی که کارای شاهین رو توجیح میکنه پرسیدم اول گفت بخاطر حرف احمدی نژاد که ما تو ایران همجنس باز نداریم (که چرت گفته) بعد گفت اعتراض به تجاوز در زندان سیاسی
در صورتی که من بهش گفتم قبول ندارم و پرچم نشانه تفکرشه
درسته جوابم رو نداد
اما من بحثم اینه وقتی طرف به امام من اعتقاد نداره!!!! وقتی داره میگه من مسلمون نیستم چه حکم ارتدادی؟؟؟؟

وقتی اندیشه انسان خدایی داره یا هر چیز من چرا بگم خفه شو؟؟؟
اگه اندیشه های مختلف نباشه من چطور باید اسلام رو به عنوان برترین اندیشه و البته دین انتخاب کنم؟؟؟
من خودم کارش رو محکوم میکنم ولی اگه به عنوان یک مسلمان گوش بدم

مثالی از فحش زدین مثل این میمونه که شرمنده ولی یکی بیاد بگه مادرتو
شما برپردی بگی وااااای چطوری مادرتو؟؟؟؟
در صورتی که اون به مادر شما توهین کرده نه مادر خودش
وآزادی اندیشه هم فقط بخاطر اینکه ما انسانیم و افکار متفاوت و ممکنه هر کسی به این حقیقت نرسه
تو قرآن هم داریم لا اکراه فی الدین
منظورم این نیست که دینی از اسلام برتره منظورم اینه به زور نمیشه عقایدت رو به کسی بقبولونی درستش اینه که قلبی باشه پس اینکه تو دلت به هر چیزی اعتقاد داری میشه اندیشه و ایدوئولوژی تو برای زندگی

نظرم اینه محکوم کردن کسی برای این اندیشه اشتباهه

نمیگم حرفم 100 در صد درسته احتمال داره منم اشتباه کرده باشمHeartHeartHeart

سلام
دوست عزیز...درسته که اعتقادات هر کسی برای خودش محترمه.....
ولی دقت کن گفتم برای خودش.....یعنی هیچکس حق نداره به اعتقادات کسی توهین کنه
به قول آقای وحید110 اگه ایراد علمی و منطقی بگیره که صد ساله سیاه نمیتونه
اون موقع جای بحث و مناظره هست....اما توهین به اعتقادات ما باعث میشه قلب ما به درد بیاد ..
یعنی خود تو وقتی آهنگ رو شنیدی دلت به درد نیومد...نمی خواستی از ناراحتی داد و فریاد کنی.....
اون احمق زنازاده چه حقی داره که قلب منو که دارم با اعتقاداتم زندگی می کنم...به درد بیاره
به نظرت هر کسی که اعتقادات خودشو داره باید به اعتقاد دیگران توهین کنه.....
قرآن رو که آتیش میزنن....واسه پیامبرمون که کاریکاتور میکشن....پرچم اباعبدالله که میسوزونن....
اینبار هم که امام مظلوم ما امام هادی......
خدایا خودت داری میبینی چجوری مارو تحقیر میکنن.......خدایا مارو به خاطر مسلمونای اولیه مجازات نکن....
ظهور مولا مهدی رو نزدیک تر کن......خدایا خودت شاهدی که رهبرمون بگه بمیر میمیریم.....اگه مولامون بیاد
واسش چیکار می کنیم.....
اللهم عجل لولیک الفرج
بله منم ناراحت شدم بر منکرش لعنت اما من خواب نبودم مثل بعضی از دوستان که با خوندن این شعر یاد امام هادی بیوفتم
خیلی وقته که دارم میبینم که داره به ایشون توهین میشه اما بچه مسلمون های ما چسبیدن به این سایت و فکر میکنن دنیا فقط همین سایت و همین بچه ها هستن
که من بارها بهشون گفتم یکم بزرگتر فکر کنید جوونای ما پاشون رو هم تو سایت هایی مث اینجا نمیذارن منی که موندم دیگه پر رو شون بودم خیلی ها تو همین سایت به بچه هایی که متفاوت فکر میکنن میپرن
من دارم میگم تویی که گریه میکنی و به خدا میگی خدا ببین چطوری کوچیک کردن ما رو !!!! همین تو مقصری!!! همین من مقصرم که نتونستم واسه دو تا جوون کاری کنم که جای اینکه شاهین رو بپرسته بیاد ببین حقیقت چیه
همین چند روز یه تاپیک زدم که نه تنها زیاد استقبال نشد اولش خیلی هم بد برخورد کردن که شبهه است و اینا ولی بخدا قسم داشتم با همین خلا که نقوی هستن بحث میکردم کم آوردم

میدونی چرا؟؟؟ چون من کم میارم بلد نیستم ولی بخدا اونا بهتر از من بلدن !!
پس من با اینکه محکوم میکنم این اثر رو اما از طرفی هم از ایشون تقدیر میکنم که رگ غیرت بعضی از شیعه ها رو به جوش آورد تا ببینن دنیا و عقایدش فقط همین جوونای پاک تو تالاز نیستن ببینن آدمایی هستن که دارن تو جهل و نادانی دست و پا میزنن اما من و تو امثال ما میشینیم دعای فرج میخونیم و وای به روزی که پای یه بی اعتقاد به اینجا باز بشه

من دارم میگم و روش پافشاری میکنم که از ماست که بر ماست برای تلافی هم مثل ....ها اومدن یه سایت بیخود بدرد نخور رو هک کردن که ناتوانیشون رو بیشتر ثابت کنن

از دید امثال اونا و جوونایی که از روی نادانی دور اونا جمع شدن این یه پیروزی دیگه است

کاش بفهمیم و من از این موضوع بیشتر رنج میبینم تا توهین به امامی که تقدسش با این چیزا زیر سوال نمیره قضیه آب دریا و دهن سگه

و خواهش هم دارم انقد بهش نگید زنا زاده شما مگه میدونید که مادرشون چکاره بوده؟؟؟
تا حالا فرزند ناخلف ندیدین؟؟؟
ندیدین که یه کسی یه عمر با آبرو زندگی کنه و بچه اش ....
از منتظران آقا بعیده و هرکس بگه فرقی با خود شاهین نداره
HeartHeartHeart

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۸)جویای حقیقت نوشته است:  
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۱)Havbb 110 نوشته است:  اتفاقا بنده مطالعه ی این دست مقالات رو به خود شما توصیه میکنم. برای اینکه متوجه بشید که یه تیکه در درست میخونن رو توی آخر موزیک میگنجونن ، نه که خود کلمات فارسی برعکسش بشه آلمانی.... اصلا همچین چیزی صحت نداره و نداشته!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز:
حقیر برای همین به شما گفتم برو اون تاپیک رو مطالعه کن . یه مثل برای شما میزنم ، بلکه متوجه بشین که یه همچین چیزی صحت داشته و داره . . .
آهنگ زیر رو دانلود کن و ببین . . .
دیگه هیچی نمیگم ؛ همه چی واضحه . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

ریورس چه آهنگیه؟؟؟
همونیه که گفتین آلمانیه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: xmontazer
۱۶:۵۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #53
آواتار
بسم رب الجبارین
سلام
همگي باید در يک تاريخ
مثلا بعد از نماز جمعه به سمت سفارت المان برن و تحصن كنند و طي بيانيه اي ازدولت المان بخواهند كه كه مثلا تا 3 روز بايد شاهين نجفي رو بهمون تحويل بدهند ....وگرنه در سفارتشون رو مي بنديم

و گرنه محكوميت نوشتاري دردي ازمون دوا نمي كنه ..
تا زماني كه نشستيم تو خونه هامون كه دشمن نمي ترسهAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، میلاد.م ، MohammadFC ، حسن.س. ، 7parsa4 ، خادمة الزهرا ، salman313
۱۶:۵۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
شما هم تو این اوصاع مملکت گیر آوردین تا یه چیز میشه میرین سفارت میبندین Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، black ، 7parsa4
۱۷:۱۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
خب حکم ایت الله صافی هم که اعلام شد....الان فقط یه بچه شیعه میخوات که ساکن آلمان باشه و کار این حیوان را یکسره کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313
۱۷:۱۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۲)mohammad1369 نوشته است:  خب حکم ایت الله صافی هم که اعلام شد....الان فقط یه بچه شیعه میخوات که ساکن آلمان باشه و کار این حیوان را یکسره کنه
حکم قتل بدون محاکمه؟؟؟SadSadSad
علاوه بر توهین به مقدسات این چیزا هم اشک منو در میاره
۱۷:۱۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۲)M912 نوشته است:  [quote='xmontazer' pid='115266' dateline='1336564930']
سلام
شما که از فعالیت های برون سایتی ما اطلاع نداری که این طوری داری اظهار نظر میکنی .....محض اطلاعت باید بگم....که با عده ای از دوستان در حال ازبین بردن صفحه فیسبوک این ملعون هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، black ، نگار
۱۷:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #58

(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۸)M912 نوشته است:  شما هم تو این اوصاع مملکت گیر آوردین تا یه چیز میشه میرین سفارت میبندین Big GrinBig Grin

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر هم با شما موافقم . به نظرم این افراد هم منتظر همین برخوردها هستن . بریم سفارت آلمان بگیم بهمون تحویل بدن ؟ اونها هم میگن چشم !!! در جواب میگن اینجا آزادی بیان هستش و هر کسی هر چی دلش میخواد میگه . . . احساسی برخورد نکنین . . .
در ضمن :
ریور سینگ یا برگردان جملات و یا کلمات علمی جهانی است و فکر میکنم اولین بار در سال 1970 ( مطمئن نیستم ) استفاده شد . بوسیله ی این علم بود که نرم افزار برگردان موسیقی طراحی شده . در این نرم افزار بر اساس همان علم ریورسینگ حرف ها کد بندی شده که می تواند موسیقی را برعکس کند . وقتی که یک موسیقی در این نرم افزار قرار می گیرد و آن را برعکس می کند جملاتی بی معنی که حتی تلفظ آن هم سخت است را پدید می آورد . اما برخی از موسیقی ها هستن که برگردان آنها یک جمله معنی دار می شود که مفهوم زیادی دارد (مثلا کفر می گوید) . بوسیله ی همین کار می توانند آن مفهوم و حرکات رو به صورت ناخودآگاه را به انسان وارد کنند .
نمونه اش همون موسیقی بالایی هستش که گذاشتم و آهنگ اصلا فارسی نیست که بگین توهم توطئه دارم و البته برگردان موسیقی اش اینقدر واضحه که اصلا جای بحث نداره .
سوالی داشتید ، در خدمتم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، 7parsa4
۱۷:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۵)vahrakan نوشته است:  
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۵۲)M912 نوشته است:  [quote='xmontazer' pid='115266' dateline='1336564930']
سلام
شما که از فعالیت های برون سایتی ما اطلاع نداری که این طوری داری اظهار نظر میکنی .....محض اطلاعت باید بگم....که با عده ای از دوستان در حال ازبین بردن صفحه فیسبوک این ملعون هستیم.
کلا منظورم رو اشتباه گرفتی من میگم بیایم یه کاری کنیم یه چیزی ارائه بدیم جوونها جذب بشن محب امام زمان داشته باشیم جای محب شاهین نجفی
شما داری میری فیس بوکش رو منحدم کنی؟؟؟
شاهین نه!!!! یکی دیگه یکی دیگه
من میگم بیا یه کار درست انجام بدیم شما دارین چیکار میکنی اونم تو موقعیتی که اگه نگیم 90 درصد حداقل 50 درصد جوونها متنفرن از اسم بسیج و حکومت اسلامی
به شما باشه همه اون 50 درصد رو میکشین اما من میخوام اون 50 درصد با ما جمع بشن حالا هی برین فعالیت های برون سایتی بکنید که تنفر بیشتر بشه
والا بخداDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، black
۱۷:۲۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #60
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۸)MohammadFC نوشته است:  
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد.
[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]
این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است.
منبع

رسول اللّه‏ صلى‏الله‏عليه‏و‏آله : يا عَلِيُّ ، مَن أحَبَّني وأحَبَّكَ وأحَبَّ الأَئِمَّةَ مِن وُلدِكَ فَليَحمَدِ اللّه‏َ عَلى طيبِ مَولِدِهِ ، فَإِنَّهُ لا يُحِبُّنا إلاّ مَن طابَت وِلادَتُهُ ، ولا يُبغِضُنا إلاّ مَن خَبُثَت وِلادَتُهُ .

پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله : اى على! هر كه مرا و تو را و امامان از نسل تو را دوست دارد پس خدا را برحلال‏زادگى‏خود سپاس‏گويد؛ زيرا ما را دوست ندارد، مگر حلال‏زاده و ما را دشمن ندارد، مگر حرام زاده

برگرفته از: اهل بیت در قرآن و حدیث، ج 2

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، جویای حقیقت ، Tohid_Prince ، MohammadFC ، وحید110 ، black ، 7parsa4 ، نگار ، saloomeh ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، vahrakan ، salman313 ، علمدار133 ، Lancelot
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]