|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:هرچند من هنوزم آهنگایی که ارزش داره رو گوش میدم و خاننده مورد علاقه منه و َلَعَنَ اللَّهُ اُمَّهً قَتَلَتْکُمْ وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدینَ لَهُمْ بِالتَّمْکینِ مِنْ قِتالِکُمْ و خدا لعنت کند مردمی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنانکه تهیه اسباب کردند برای کشندگان شما تا آنها توانستند با شما بجنگند بَرِئْتُ اِلَی اللَّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ وَ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِیاَّئِهِم بیزاری جویم بسوی خدا و بسوی شما از ایشان و از پیروان و دنبال روندگانشان و دوستانشان
[/font] یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلی یَوْمِ الْقِیامَهِ ای اباعبداللّه من تسلیمم و در صلحم با کسی که با شما در صلح است و در جنگم با هر کس که با شما در جنگ است تا روز قیامت [font=Tahoma]یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی اَتَقَرَّبُ اِلی اللَّهِ وَ اِلی رَسُولِهِ وَ اِلی امیرِالْمُوْمِنینَ وَ اِلی فاطِمَهَ وَ اِلَی الْحَسَنِ ای اباعبداللّه من تقرب جویم به درگاه خدا و پیشگاه رسولش و امیرالمو منین و فاطمه و حسن وَ اِلَیْکَ بِمُوالاتِکَ وَ بِالْبَراَّئَهِ [مِمَّنْ قاتَلَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْحَرْبَ وَ بِالْبَرائَهِ مِمَّنْ اَسَّسَ اَساسَ الظُّلْمِ وَ الْجَوْرِعَلَیْکُمْ شما بوسیله دوستی تو و بوسیله بیزاری از کسی که با تو مقاتله کرد و جنگ با تو را برپا آرد و به بیزاری جستن از آسی آه شالوده ستم و ظلم بر شما را ریخت وَ اَبْرَءُ اِلَی اللّهِ وَ اِلی رَسُولِهِ] مِمَّنْ اَسَسَّ اَساسَ ذلِکَ وَ بَنی عَلَیْهِ بُنْیانَهُ وَ جَری فی ظُلْمِهِ وَ جَوْرِهِ عَلَیْکُمْ وَ علی اَشْیاعِکُمْو و بیزاری جویم بسوی خدا و بسوی رسولش از کسی که پی ریزی کرد شالوده این کار را و پایه گذاری کرد بر آن بنیانش را و دنبال کرد ستم و ظلمش را بر شما و بر پیروان شما بَرِئْتُ اِلَی اللَّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ وَ اَتَقَرَّبُ اِلَی اللَّهِ ثُمَّ اِلَیْکُمْ بِمُوالاتِکُمْ وَ مُوالاهِ وَلِیِّکُمْ بیزاری جویم بدرگاه خدا و به پیشگاه شما از ایشان و تقرب جویم بسوی خدا سپس بشما بوسیله دوستیتان و دوستی دوستان شما وَ بِالْبَرآئَهِ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ وَ النّاصِبینَ لَکُمُ الْحَرْبَ وَ بِالْبَرآئَهِ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ و به بیزاری از دشمنانتان و برپا کنندگان (و آتش افروزان ) جنگ با شما و به بیزاری از یاران و پیروانشان اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ وَ وَلِیُّ لِمَنْ والاکُمْ وَ عَدُوُّ لِمَنْ عاداکُمْ من در صلح و سازشم با کسی که با شما در صلح است و در جنگم با کسی که با شما در جنگ است و دوستم با کسی که شما را دوست دارد و دشمنم با کسی که شما را دشمن دارد
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:این حیوان فقط یه عروسک خیمه شب بازیه. دقیقا ، جالبیش اینجاست که 24 ساعت تو بی بی سی فارسی و صدای آمریکا داره ازش حمایت میشه ! |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
این آهنگ شاهین نجفی کلا تمسخر امام دهم بوده.
امام هادی رو به چه چیز هایی قسم میده؟ ..... فرنود- گلشیفته - شیث رضایی و.............. این کارش هیچ جای بحثی نمیزاره. |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اینم آدمه آخه این همه بحث کردید درباره ش.
این همه میگن ازدواج فامیلی نکنید ، بیا تحویل بگیر شاهین و. خودش که تو دسترس نیست. ولی طرفداراش پتانسیل بستری شدن رو دارن. |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۸)وحید110 نوشته است:فهمیدم راست میگی یکم زیادی افکار انسان دوستانه داشتم عهدمون فراموش شد ولی من اسلام رو دوست دارم ائمه رو هم دوس دارم از طرفی هم عاشق آزادی بیان و اندیشه هستم واسه این موضوع صحبتی ندارین دوست من؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۸)M912 نوشته است:در باره این موضوع ها اولین سوالی که پرسیده میشه اینه:(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۸)وحید110 نوشته است:فهمیدم راست میگی تعریف شما از ازادی بیان چیه؟ البته این تاپیک جای این بحث نیست. ان شا الله تو یه تاپیک دیگه بحث میکنیم. |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ازادی بیان بیان هر چی میخوان بحث کنن
ایراد علمی بگیرند . دلیل بیارند جواب میدیم بحث میکنیم توهین ؟!! ازادی بیانه این از پدر مادر عزیز تر داریم . یکی بیاد در خونه شما ببنده به فحش ازادی بیانه میری بهش شیرینی میدی؟! بابا امام من اعتقاده من (و همه شیعیان ) از پدر مادر عزیزتره از ناموس مهمتره خودم پدر و مادرم همه کسم فدای یه تار موی امام . این چه ازادیه بیان به اعتقاادات من فحش بدن؟!! حالا دیگه بشر دوستی شد یه طرفه کسی بگه هلوکاست بوده یا نه زندانش میکنند به ما که رسید شد ازادی بیان !!! به اسم ازادی بیان سر همه رو شیره مالیدن توجیهیه برای همه گند هایی که میزنند . اخلاق گراییشون اینجاها خاموشه؟!! لعنت به همشون هر کی هم با اینها حتی قلبی همراهی کنه یا دفاع کنه و یا حتی این منکر رو قلبا تبری جویی نکنه (حد اقلش ) در گناهشون شریکه طرف حساب ما خداست نه سازمان ملل |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
ای بابا از دیروز تاحالا هنوز دارین در مورد این ادم (خیلی ببخشید)بیشعور بحث میکنید؟!
بهتره وقت با ارزشتونو صرف چیزهای دیگه بکنید. |
|||
|
۱۵:۵۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
خدا لعنتشون کنه به حق امیرالمومنین(علیه السلام)!!!!
شوخی شوخی با همه چی شوخی با ائمه هم شوخی؟؟؟با اعتقادات شیعه هم شوخی؟؟؟با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم شوخی؟؟؟ ای لعنت به این عروسک خیمه شب بازی و نسل اندر نسل عروسک گردوناش!!!!!!! حیف اسم حیوون!!! لعن الله علیهم الاجمعین...به حق امیرالمومنین(علیه السلام)! |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
تاسفم از اینه که خیلی ها چرندیاتش رو گوش میدن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,062 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,606 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,406 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,362 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,685 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,551 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,276 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)