|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بالاخره که چی...
هر کاری می خوان بکنن، ما هم چشم و گوش و دست و دهنمونو ببندیم؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
همچنان روی این بلانسبت حیوون ، دارید بحث میکنید
![]() خاک تو سرش. حالا جالب اینجاست توی فیس بوک هم چند تا پیج واسه مسخره امام هست. یه پیج هم هست که اسمش اینه : من مسلمان نیستم و به شدت به اسلام و ائمه و پیامبر توهین میکنه ، روی پیجش پیام گذاشتم و به ادمینش هم پیام دادم که ببینم اگه واقعا دلیل داره بیاد حرف بزنیم ، منتظر جوابشم اگه بده البته. |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان گرامی من نه این شخص رو میشناسم نه از این تیپ آدما که با خط قرمزای مردم بازی میکنن و موجب تحریک میشن متنفرم. این تایپیک رو که دیدم به خودم گفتم که چرا جوانای ما به ( مزخرفات )این افراد با جون دل گوش میدن و آخرشم میگن حالا یچیزی خونده تو بدل نگیر یا اونایی که در جامعه از نام معصومین استفاده میکنند و در پیامک های ( جک ) خودشون استفاده میکنند ؟ اگر بخواهیم جلوی اینها بمونیم و جواب بدیم میگن امل و عقب مونده، در حالی که اونها به عقیده من عقب مونده فکری هستن. به امید روزی که نسل این متحجرین و سست مغز برداشته بشود. امام زمان (عج ) شرمنده که بیشتر از این در توانم نیست. صُمٌّ بُکْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُون کرند ، لالند ، کورند بنا بر این به راه نمی آیند.بقره 18 تمثیل منافقین به پویندهی راه در تاریکی - بیان صفات منافقین. |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اهنگ رو شنیدم واقا تنفرم رو بیشتر کرد از این بی شعور
موسیقی شاهین نجفی رو قبول دارم از نظر فنی ولی شخص و اشعار رو اصلا و تنفر دارم.واقعا توهین بهم شد این آهنگ رو شنیدم لعنت بر او |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یه بررسی انجام دادم در بعضی سایتها مخم سوت کشید.... از گفتن خیلی از مسائلش شرم دارم ولی همینقدر بدونید که این فقط یه بخش کوچکی از پروژه ی توهین به امام نقی (علیه السلام)....
به این تیکه توجه کنید: نقل قول:......که شاهین نقویت را به سمت اسلام نشانه رفته است؛ لیکن راضی به این مقدار نباشید؛ امینم را نقوی میکنیم، اسنوپ داگ را نقوی میکنیم، پیتبول را نیز نقوی خواهیم کرد..... در این آهنگ ، به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و پدر بزرگ ایشان حضرت امام نقی (علیه السلام) و پدر بزرگ ایشان امام رضا (علیه السلام) توهین شده است. به علاوه ی توهین به رهبری و تمسخر منتظران و.... در این باب ، ضد استراتژی ای که باید از سوی ما ارائه شود (حد اقل) حضور فعال و پررنگ کردن این تاپیک و امثال آن است: » پیشوای دهم (امام هادی) را چقدر می شناسی؟! « [/b] البته پیشنهاد حقیر راه انداختن جنبش اعتراضی و حمایت از معصومینی که مورد اهانت قرار میگیرند است.... (ابتدا در اینجا و سپس در تمام سایتهای همسنگر) یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بله ، همونطور که حدس میزدم پیشرو هم از این آب گل آلود میخواد به نفع خودش ماهی بگیره....
همون دفاع نمیکرد بهتر بود. |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
از پیشرو یکی 2 تا اهنگ بیشتر گوش ندادم. ولی 2 تا حالت میتونه داشته باشه.
یا جدا انسانیت داره و این حرفارو زده یا به قول دوستمون میخواد ماهی بگیره. حالا باید منتظر واکنش های بقیه خواننده ها باشیم. مخصوصا یاس و سروش هیچ کسی که ببینیم واکنشی نشون میدن یا نه. به هر حال خدا این حیوون رو به درک واسش کنه |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۴ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : کسی اینجا آلمانی بلده ؟ حقیر یه کم به متن آهنگ جدید این موجود شک دارم . . . جملات فارسیش بی معنیه . اصلا معنی و مفهوم خاصی نداره . خود آهنگ رو همین چند دقیقه پیش دانلود کردم . آهنگ رو با یه بسم الله الرحمن الرحیم ( که اکیدا توصیه میشه ) Reverse کردم . . . میشه بگید که این موجود کجا زندگی میکنه ؟بله ، آلمان . . . آهنگ رو Reverse کنین ببینین کلمات و جملات چقدر به زبان آلمانی شباهت فراوانی داره . . . امیدوارم توهمی بیش نباشه . اما خود آهنگ Reverse شده ، با یه آهنگ هیجان انگیز و یه ریتم هولناک شروع میشه . اگه توی خونه تنها هستین ، اصلا آهنگ Reverse شده رو گوش ندین . دوستانی که آلمانی میدونن ، بسم الله . . . که هم توهم توطئه ی حقیر رو برطرف کنن و هم ما رو از شک در بیارن که فقط این مزخرفات رو فارسی خونده . . . شاید هم حقیر زیاده روی کردم . . . باز هم توصیه میکنم که حتما یه ( بسم الله الرحمن الرحیم ) بگید ، قبل از اینکه آهنگ Reverse شده رو گوش کنین . در پناه الله یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلامی دوباره : یعنی اینقدر این موضوع بی ربط بود که کسی جواب نداد ؟ واقعا کسی نیست که آلمانی بلد باشه ؟ یعنی اصلا ارزش اینو نداشت که این آهنگ رو یه بار Reverse شده گوش کنین ؟ ناظرین تالار اگه اجازه میدن آهنگ Reverse شده رو آپلود کنم ، بلکه دوستان حداقل یه بار گوش بدن ، ببینیم نظرشون چیه . این نشه که فکر کنم حقیر بیشتر از این موجود مزخرف گفتم . . . !!!؟؟؟ در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,132 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,614 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,419 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,368 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,690 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,636 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,306 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)