کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #101
آواتار
به نام خدا
آقایی که با نام کاربری ؟؟؟؟ از این خواننده حمایت میکردی و اشعار این ملعون را دارای مفاهیم عمیییییییییق میدانستی!!!!!!!!!!!! توهین صریح او به امامت را چگونه تفسیر میکنی؟؟؟؟ گول این پست فطرتها را نخور که اینها از شیطان، شیطانتر هستند. دوستان مسلمان مراقب افرادی که گرگی هستند در لباس بره و ممکن است در همین انجمن به ظاهر با فراماسونها و شیاطین و آمریکا مخالف باشند ولی در باطن حامی آنها و درصدد ضربه زدن به اسلام میباشند و بحثها را به انحراف میکشند باشید اینها خیلی خبیث هستند دیگر کم کم زمان آن رسیده کمی محکمتر با این افراد برخورد کرد. اینها میگویند چون حکومت یکسری کارهای اشتباه کرده که خیلی از این کارها توسط منافقین و ریاکاران که در همه جا نفوذ کرده اند انجام شده است پس اسلام هم بد است این چه طرز فکر جاهلانه ایست. مگر خوارج مگر یزیدیان مسلمان نبودند حالا بگوییم چون اینها مسلمان بودند پس اسلام هم بد است. این منافقین بودند که همیشه در ظاهر بسیار مومن بودند ولی در باطن فقط قصد ضربه به اسلام را داشتند و بیشترین ضربه ها را هم اسلام نه از مشرکان که از همین منافقین خورد. دوستان و برادران و خواهران دینی عزیز مراقب منافقین باشید که شناخت آنها از شناخت فراماسونها واجب تر است و بدانید که همین فراماسونها چه حسابهایی بر روی همین منافقین و ریاکاران باز کرده اند. مطمئن باشید مطمئن باشید خیلی از اتقاقات بدی که در این مملکت میافتد توسط همین افراد ریاکار و خائن که در همه جا نفوذ کرده اند، انجام میشود ولی چون ظاهری آراسته و فریبنده و مومن برای خود درست میکنند و رفتاری غلط انداز از خود نشان میدهند که افراد ظاهر بین میگویند چه انسان مومنی، کسی متوجه اهداف شیطانی آنها نمیشود و وقتی مفسده ای توسط این افراد در کشور رخ میدهد که بر روی زندگی مردم تاثیر میگذارد این کارها برای افراد جاهل به نام دین تمام میشود در صورتیکه اگر کمی فکر کنیم متوجه میشویم که دین چیز دیگری میگوید و این منافقان کار دیگری به نام دین انجام میدهند. خداوندا ظهور منجی عالم را واقعا نزدیک بفرما . خدایا کمکمان کن تا این شیاطین را نابود کنیم . آمین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، peimane ، alexproto22
۱۸:۴۵, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #102
آواتار
چه راه حل آسونی !!!http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16623-post-120528.html#pid120528
یه نفر میاد به عقاید یه سری منظور 1.5 میلیارد آدمه ناقابله توهین میکنه و خیلی راحت جهانی میشه !
چه آسون !
بذارید راحت تر بگم :
چند در صد از ما این آقا رو قبل از خوندن این آهنگ میشناختیم ؟
و حالا ند در صد از ما میشناسیم؟
اینا همش بچه بازیه !
همه ی حرف هایی که ما این جا اومدیم و زدیمو بحث کردیم جز تفرقه بین بعضی ها چیزی نداشت حالا تفرقه هم نگیم آیا فایده داشت ؟

حداقل به جای این وقت تلف کردن ها بیایید بریم به صدا و سیمل خواهش کنیم آقا یه سریال از زندگی نامه ی امام ما رو ( اما هادی علیه السلام ) جای دوری نمیره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، alexproto22
۱۹:۲۲, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #103
آواتار
سلام آقای havbb اصلا متوجه هستی چی داری میگی؟ این طرفداری ها چیه هاشا که متدین اصلا موسیقی گوش بده اون وقت تو ازش طرفداری میکنی و داری ازش دفاع میکنی؟ به خدا که ادم از کار امثال شما متحیر میمونه. خدا در قران میگه اصلا کفار رو دوست خودتون نگیرید محبت اینها رو در دل نداشته باشید اونوقت تو داری براش دل میسوزونی که انصاف داشته باشیم در حقش. دست بردار پسر رها کن این ادم رو اصلا نباید به اهنگاش گوش بدی تو که عکس آقای بهجت را گذاشتی برای امضا میدانی امثال آقای بهجت چقدر سفارش میکنند که اصلا موسیقی گوش ندهید که برای دنیا و آخرتتان مضر است حالا چه رسد به مرتدهای مثل نجفی / مگر شما نمیدانید که علما حکم ارتدادش را داده اند . چشمانت را باز کن پسر. به امام ما در اهنگش توهین میکند بعد تو برایش غصه میخوری که چرا در موردش با بی انصافی حرف زدیم کدام بی انصافی.؟ وقتی تو به موسیقی های او گوش میدهی نور خدا از قلبت میرود و جایش را ظلمت میگیرد اصلا نه موسیقی های ائ بلکه هر موسیقیه دیگری که باشد. بابا رها کن این تفکرات عوام را که میگویند خب فلان موسیقی مجاز است. چه مجازی؟ دیگر علما از سر ناچاری میگویند فلان موسیقی مجاز است بیا پای سخن عرفا بنشین ببین چه میگوین درباره موسیقی. چقدر نهی میکنند . بخدا بعد از مرگ میفهمی که چه اشتباهی کردی که گوشت را و روحت را به این چیزها سپرده ای. این جا جای نصیحت و بحث نیست و بیشتر از این گنجایش ندارد. فقط بیدار شو و از این حرفها و نظراتت دوس داشتی توبه کن. خدا نگهدار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، عدالت ، Mitsonary
۲۲:۱۹, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۲۱:۴۶ توسط mres11.)
شماره ارسال: #104
آواتار
نقل قول: شاهین نجفی عقایدی دارد ،صحیح ولی این که توهین کند به ائمه و عقاید شیعیان کار درستیست؟

مسلما کار شاهين نجفي و هر کس ديگري که بخواد به عقايد و مقدسات خيل عظيمي از انسانها اهانت کنه کار بسيار نادرست و وقيحانه اي هست...من خودم شخصا از همون ابتدا نه تنها با استايل موسيقي او بلکه با لغات نا به هنجار و ادبيات گفتاري او در اهنگهاش به شدت مشکل داشتم مضاف بر اينکه اين کار اخرش در مورد امام هادي رو هم تقبيح ميکنم ...اما با همه اينها معتقدم ما مجاز به گرفتن جان انسانها نيستيم هيچ چيزي مجوز اين کارو به ما نميده.. جان دادن و جان گرفتن فقط در حيطه وظايف خداوندي هست...و مطمئن باشين کسي که اعتقاد قلبي به اييني داره با چند تا شعر و ترانه ايمانش تضعيف نميشه...مثلا در همين مورد اخير شاهين نجفي ممکنه سابقا کلي طرفدار در بين جوونها داشته در ايران ولي بعد اين کار اخرش تعداد زيادي از طرفدارهاشو ممکنه از دست داده باشه...اجازه بديم انسانها خودشون مسيرشونو انتخاب کنن ..مگر نه اينکه پيامبران و اوليا الهي همگي با واکنشي ارام و صلح جويانه با مخالفين و ازارو اذيتهاي اونها برخورد ميکردن ..اگر ادعاي مسلماني ميکنيم حداقل ذره اي از اين مدارا و صبوري را از اونها الگو بگيريم...اگه قرار باشه تا يکي به دين و مسلک ما اهانتي ميکنه فوري شمشير به دست بپريم وسط ميدون جنگ که اتفاقا يک تصوير بسيار غضب الود و خشن از اسلام به دنيا نشون ميديم و همين ميشه که هرجا اسم مسلمان مياد اونا واژه اي به نام تروريست رو هم محتمل ميدونن!!! من وظيفه يک گروه ديني يا اييني در اين موارد رو فقط اين ميدونم که با بياني صريح و متين يک اخطار و گوشتزدي به اون شخص يا اشخاص که اهانتي رو مرتکب شدن داشته باشن و يا اگر وجهه جهاني براشون مهمه ميتونن متني يا اطلاعيه اي رو در رسانه هاي بين المللي در تقبيح اون کار ارائه بدن..ولي نه اينکه يه دفعه دستور قتل اون شخصو صادر کنن !!! يه لحظه در نظر بگيرين که مثلا مردم اون سر دنيا اين خبرو بشنون .. با اينکارچيزي جز يک تصوير متوحشانه از اسلام و از ايران به دنيا نشون نميديم !!يادمون باشه امروزه روز دنيا تبديل شده به يک دهکده جهاني ...ما بايد وجهه درستي از خودمون به دنيا نشون يديم و انزوا طلبي اصلا جواب نميده وگرنه ميشيم چيزي مثل کره شمالي ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهای رها
۲۳:۰۶, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۷ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #105
آواتار
اولا پیامبر و ائمه در مواقعی که نیاز بوده چنان از زیر تیغ می گزارندن که گفتنی نیست
دوما شما بگو کودوم سر جهان از اسلام ایران بد یاد می کنه در حالی که خودشون دارن زیر وحشیانه ترین سرکوب ها له می شوند
سوما وقتی کسی به خاک و وطن و ناموس شما تجاوز کنه می گویید ما مجاز به گرفتن جان انسان ها نیستیم خدیا خودت می دونی؟
اگر همه مثل یک انسان کار خودشون رو انجام بدن ایا چینین موضوعی پیش میاد؟
کسی که به دین ما اهانت می کنه و جوانان مارو گمراه می کنه ما گوشزد کنیم که این کار و نکن درست می شه همه چی؟(وقتی لذت های دنیوی کورش کرده)و همین جور به کارش ادامه می ده و به بهترین دین و اولیا که برای مردم وجود داره تو هین می کنه .
عقاید خودشه
بذار ادامه بده و هر کاری دوست داره بکنه
خدا خودش می دونه باش چیکار کنه
همه در دنیا حق دارن و برای حقشون چیزی به نام قانون وجود داره

فکر نکنم تا حالا به این جا فکر کرده باشید

شما در اوایل دوره ی از تحصیلتان با درسی به نام اجتماعی اشنا یی داشته اید

همیشه همه جا قانون داره

در ضمن قبل از سخن علما باید پلیس جهانی به این موضوع رسیدگی می کرد و این مردو محکوم می کرد

ولی دیدید که از کار این اقا پشتیبانی نیز شد و مراقبت هایی از ایشون صورت گرفت

اگه بازم شک دارید بگید
۲۱:۴۲, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷ توسط mres11.)
شماره ارسال: #106
آواتار
خوب ميدونين چرا پليس بين الملل از او پشتيباني کرده؟؟ به دليل اينکه امروزه روز جان انسانها قيمت داره حتي جان اون شاهين نجفي به قول شما ملعون...به دليل اينکه امروزه در بسياري از کشورهاي دنيا حتي چيزي به نام اعدام برچيده شده و نهايت محکوميت حبس ابد هست...امروزه حتي جان حيوانات هم ارزشمنده تا جايي که در بسياري از کشورها براي زبح حيوانات اول اونها رو بيهوش ميکنن بعد گردن ميزنن تا زبون بسته کمتر زجر بکشه!!

نقل قول:اولا پیامبر و ائمه در مواقعی که نیاز بوده چنان از زیر تیغ می گزارندن که گفتنی نیست

اولا اصلا اينگونه نبوده...داستانهاي بيشماري از ازار مشرکين بر پيامبر اسلام موجود هست که پيامبر با اونها مدارا ميکردن...حتما فيلم مصائب مسيح رو ديدين که مردم چه بلايي سر حضرت مسيح اوردن و واکنش ايشون چه بوده ... ثانيا اگر حرف شما درست باشه که يک پيام اور الهي انسانهاي ديگرو ولو مخالف از زير تيغ بگزرونه که اصولا ماهيت و اصالت اون پيام اور زير سوال ميره!!!... جسارت منو ببخشيد ولي عقايد اين چنيني هست که باعث شده که خيليها اسلام رو دين شمشير و خون بدونن!!

نقل قول:سوما وقتی کسی به خاک و وطن و ناموس شما تجاوز کنه می گویید ما مجاز به گرفتن جان انسان ها نیستیم

بله ..اگر مثلا يک کشوري به خاک ما تجاوز فيزيکي کنه و با انواع و اقسام سلاحها وارد خاک ما بشه مثل همون جنگ 8 ساله ايران و عراق..خوب مسلمه که وظيفه ما دفاع از ميهن و هموطنانمون هست صد در صد اين وسط به دليل اينکه يک جنگ دوطرفه در حال وقوعه يه سري کشته ميشن و اين جزو ماهيت همه جنگهاست متاسفانه...اما موضوع شاهين نجفي يا امثال اون کاملا با اين مقوله فرق ميکنه..در اينجا ميشه با برخوردي ملايمتر و در عين حال کوبنده تر پاسخگو باشيم بدون اينکه حتي خوني از بيني کسي بياد !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno ، M912
۲۳:۴۳, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #107
آواتار
کلیپ "به زودی مرگ"
پست شده در جمعه 22 اردیبهشت 1391

[تصویر: bezodi-marg-neshanestudio.com.gif]
گروه مستند سازی استودیو نشانه با افتخار تقدیم میکند . این کلیپ درمورد توهین سازمان یافته شده به امام هادی (علیه السلام ) است. که در آن علت این کار و توهین اخیر یکی از خوانندگان ضد دین در آن بررسی شده است .

[تصویر: info.png]
نام کلیپ : به زودی مرگ"
سازنده : استودیو نشانه
زمان کلیپ : 00:07:41
فرمت کلیپ [/b]: Wmv
کیفیت :متوسط ، خوب
[تصویر: recive.png]
کیفیت متوسط (7 مگابایت )

دانلود از uploadbaz

دانلود از midupload
دانلود از hotfile

کیقیت خوب (16 مگابایت )
دانلود از uploadbaz

نمایش آنلاین :
فارس تی وی
آپارات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، محمدجواد
۱۹:۴۹, ۲۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #108
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۱ ۲۱:۴۲)mres11 نوشته است:  خوب ميدونين چرا پليس بين الملل از او پشتيباني کرده؟؟ به دليل اينکه امروزه روز جان انسانها قيمت داره حتي جان اون شاهين نجفي به قول شما ملعون...به دليل اينکه امروزه در بسياري از کشورهاي دنيا حتي چيزي به نام اعدام برچيده شده و نهايت محکوميت حبس ابد هست...امروزه حتي جان حيوانات هم ارزشمنده تا جايي که در بسياري از کشورها براي زبح حيوانات اول اونها رو بيهوش ميکنن بعد گردن ميزنن تا زبون بسته کمتر زجر بکشه!!

نقل قول:اولا پیامبر و ائمه در مواقعی که نیاز بوده چنان از زیر تیغ می گزارندن که گفتنی نیست

اولا اصلا اينگونه نبوده...داستانهاي بيشماري از ازار مشرکين بر پيامبر اسلام موجود هست که پيامبر با اونها مدارا ميکردن...حتما فيلم مصائب مسيح رو ديدين که مردم چه بلايي سر حضرت مسيح اوردن و واکنش ايشون چه بوده ... ثانيا اگر حرف شما درست باشه که يک پيام اور الهي انسانهاي ديگرو ولو مخالف از زير تيغ بگزرونه که اصولا ماهيت و اصالت اون پيام اور زير سوال ميره!!!... جسارت منو ببخشيد ولي عقايد اين چنيني هست که باعث شده که خيليها اسلام رو دين شمشير و خون بدونن!!

نقل قول:سوما وقتی کسی به خاک و وطن و ناموس شما تجاوز کنه می گویید ما مجاز به گرفتن جان انسان ها نیستیم

بله ..اگر مثلا يک کشوري به خاک ما تجاوز فيزيکي کنه و با انواع و اقسام سلاحها وارد خاک ما بشه مثل همون جنگ 8 ساله ايران و عراق..خوب مسلمه که وظيفه ما دفاع از ميهن و هموطنانمون هست صد در صد اين وسط به دليل اينکه يک جنگ دوطرفه در حال وقوعه يه سري کشته ميشن و اين جزو ماهيت همه جنگهاست متاسفانه...اما موضوع شاهين نجفي يا امثال اون کاملا با اين مقوله فرق ميکنه..در اينجا ميشه با برخوردي ملايمتر و در عين حال کوبنده تر پاسخگو باشيم بدون اينکه حتي خوني از بيني کسي بياد !!!
سلام
اینترنتم تموم شد نبودم یه مدت شرمنده
شما اطلاع نداری!!!تو یکی از جنگ ها یهودیانی که یهودیان از فرمان سرکشی می کردند همهشون از دم تیغ گزرانده شدند
جان انسان ها در کشور های دیگه ارزش داره؟حیونارو بیهوش میکنن؟اعدام برچیده شده؟
جان انسان ها اگه ارزش داشت الان واسه اعتراض های کم و کوچک امریکا این جور باتون و اسپری فلفل استفاده نمی شد
همین طور در چند کشور اروپایی که اگه ماهواره دارید ببندید شبکه2نشون می ده تو 20:30
تا اون جایی که من می دونم خیلی از خواننده های خارجی سر انسان هارو می برند و شوت می کنن وسط مردم(برای تفریحAngel)اصلا شما توی کوچه های نیویرک و تگزاس و شهرای دیگه که همه یه کلت یا یوزی تو جیبشونه می تونی راه بری که می گی تو کشورای دیگه اعدام بر چیده شده؟
اعدام نمی کنن تا امنیت کشور امنشون بالا تر برهDodgy
در مورد حیوانات پرورشی در امریکاhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-7040.html
اینو کامل ببین و بدون که برای کشتن گاو ها و امثال ان با تفنگ به جونش میوفتن ولی در اسلام به ان ها اب داده می شود و به شکلی که کمترین ضرر را برای ما داشته باشد ذبح می شود
با این توصیفات بازم می گی پلیس جهانی واسه جانه این بنده خدا قیمت داره این جوری می کنه؟
حالا چرا زندانی هم نشد؟
اگه خارج باشی و به حک.مت و عقاید ان ها توهین کنی می دونی چی کارت می کنن؟
ولی توهین به اسلام وقتی می شه افردای مثل شما مدافع حقوق بشر می شید
توی یکی از قسمت های مستند ظهور همچین واقعتی رو دیدم پیشنهاد می کنم شما هم کامل مستند ظهور رو ببنید
همیشه وقتی به کشوری توهین میشه یا به عقاید کسی اون کشور میاد و کسی که این کارو کرد رو محاکمه می کنه و لی به اسلام که می رسه می شه ازادی عقاید می شه شوخی
دیدتونو نسبت به جهان باز کنید و مقایسه منصفانه داشته باشید چیز هایی که شما می گید هضمش خیلی سخته
که از وحشیانه ترین کشور ها و بی قانونی ها فراوان دفاع می کنید
کجا به این مطالب پی می برید؟اینترنت؟ماهواره؟؟؟ 100% اگه شما اوضاع مردم دیگرو می دیدی این چنین نمی گفتی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، یاســین
۱۰:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #109
آواتار
من از شخص خاصی دفاع نمیکنم اما چند تا سوال

نقل قول:جان انسان ها اگه ارزش داشت الان واسه اعتراض های کم و کوچک امریکا این جور باتون و اسپری فلفل استفاده نمی شد
Big Grin از اینا استفاده میکنن که نکشن برادر من

نقل قول:تا اون جایی که من می دونم خیلی از خواننده های خارجی سر انسان هارو می برند و شوت می کنن وسط مردم(برای تفریح[تصویر: angel.gif])
شما فرمودین خیلی و من میگم فقط یک مثال بزنید

نقل قول:همین طور در چند کشور اروپایی که اگه ماهواره دارید ببندید شبکه 3 نشون می ده تو 20:30

با اینکه با کل مطلبی که پست کردین مخالفم اما این پست رو نفهمیدم اگه ماهواره داریم شبکه 3 تو 20:30 نشون میده؟؟؟
ماهواره که شبکه 3 نداره ، شبکه 3 که 20:30 نداره اونو شبکه 2 میده
و اینکه اگه بخوای اخبار های داخلی رو نگاه کنی ایران هیچ مشکلی نداره اما تو خارج همیشه جنگودعواست
من نمیگم اینا دروغ میگن یا اونا راست میگن فقط منظورم اینه هر جای دنیا که خبرگذاری دستش باشه به نفع خودش میگه و این شنونده اس که باید عاقل باشه
HeartHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۳:۵۴, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۶ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #110
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۷)M912 نوشته است:  من از شخص خاصی دفاع نمیکنم اما چند تا سوال

نقل قول:جان انسان ها اگه ارزش داشت الان واسه اعتراض های کم و کوچک امریکا این جور باتون و اسپری فلفل استفاده نمی شد
Big Grin از اینا استفاده میکنن که نکشن برادر من

نقل قول:تا اون جایی که من می دونم خیلی از خواننده های خارجی سر انسان هارو می برند و شوت می کنن وسط مردم(برای تفریح[تصویر: angel.gif])
شما فرمودین خیلی و من میگم فقط یک مثال بزنید

نقل قول:همین طور در چند کشور اروپایی که اگه ماهواره دارید ببندید شبکه 3 نشون می ده تو 20:30

با اینکه با کل مطلبی که پست کردین مخالفم اما این پست رو نفهمیدم اگه ماهواره داریم شبکه 3 تو 20:30 نشون میده؟؟؟
ماهواره که شبکه 3 نداره ، شبکه 3 که 20:30 نداره اونو شبکه 2 میده
و اینکه اگه بخوای اخبار های داخلی رو نگاه کنی ایران هیچ مشکلی نداره اما تو خارج همیشه جنگودعواست
من نمیگم اینا دروغ میگن یا اونا راست میگن فقط منظورم اینه هر جای دنیا که خبرگذاری دستش باشه به نفع خودش میگه و این شنونده اس که باید عاقل باشه
HeartHeartHeart

بله شبکه 3 رو سوتی دادم
یکیش خواننده ای به نام اسکوتر و چند تا دیگه از دوستانم شنیدم خودم نگاه نمی کنم
در ضمن شما چشم داری دیگه؟
تو خیابونای شهرتون هر روز این جوریه؟
10تا پلیس بیان مخالفان رو له کنن
اصلا توی ایران مردم مثل امریکا شورش نمی کنن
اخرینش واسه انتخابات بود که اگه شما یکم دقت می کردین می فهمیدین فتنه از کجاس
در ضمن پست دادن برای ضایع کردن دیگران فکر نکنم جالب باشه من امروز اومدم درستش کنم وقتی فهمیدم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]