|
شاهین نجفی
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن ![]() ![]() دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید. لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!! آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده: اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛ *** این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده . این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه . نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست . من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید. عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم مملکتی که با خون شهدا ساخته شده مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن یا حق
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
ایشون هر اعتقادی که دارن و هرچی و هرکی رو که میپرستن یا نمیپرستن واسه کسی فرقی نمیکنه!!!
دیدش هم به جهان و آدم ها هرچی که میخواد باشه!!! دین و ائمه ی مارو قبول نداره؟؟؟ خب به درک!!!!اون میره تو قبر خودش ما هم میریم تو قبر خودمون!!! ولی همه ی اینا تا جایی صدق میکنه که پاشو از گلیمش دراز تر نکنه...اعتقادات یه امت رو نشانه نره!!! این همه آهنگ از شیطان و کوفت و زهرمار میخونن مگه کسی کاریشون داره؟؟؟ وقتی میاد از قصد دستشو میذاره رو غیرت شیعه حسابش فرق میکنه!!! کسی اینجا ادعایی نداره که همه چیش درسته و ته مومن و منتظر واقعیه!!! ولی هرکس در حد خودش داره سعیشو میکنه...!! چیزی که معلومه اینه که این آدم غلط زیادی کرده!!!از قصد هم این کارو کرده!!!اینو هممون خوب میدونیم!! حالا هم که ادعا کرده این کار رسالت من بوده و باید ادامه بدم و ....!!! اینی که شما میگی خشونت نیست!!!خشونتو وهابیا دارن که شیعه میکشن بیخود و بی گناه که مثلا برن بهشت!! مگه این همه فاسد و شیطان پرست و آشغال تو مملکتمونه ما همه رو کشتیم؟؟؟ مراجع ما حکم ارتداد دادن نه ما!!!مراجع ما علم این کارو دارن...اینجور تشخیص دادن...خود امام خمینی هم در زمان حیاتشون همچین فتوایی داده بودن!!! سعی نکنید شیعه رو وحشی و بی فکر و ازخود متشکر نشون بدید... هرکس سزای کار خودش رو میبینه!!! همین آدم اگه قتل کرده بود کسی با قصاصش مشکل نداشت...میگفتن خب حکمشه...اسلام گفته...میخواست نکشه!!!!غیر از اینه؟؟؟ ولی چون توهین کرده به امام معصوم ما نباید حکم اسلام براش اجرا بشه...روشن فکره...از دید خودش میبینه...!!! هیشکی نمیگه اونی که آدم کشته شاید از دید خودش دنیارو میدیده...از دید خودش اون آدم لایق مرگ بوده... ولی حالا که پای توهین وسطه عیبی نداره اگه اون از دید خودش به ائمه ی ما توهین کرده!!! برام مهم نیست که راجع بهم چی فکر میکنید...فقط اینو میدونم که غلط زیادی کرده این آقا!!!و باید حکم اسلام اجرا بشه براش!!!همین!!! |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول: همون خدایی که شما ازش حرف می زنید، چنین دستوراتی را صادر کرده خوب پس گمان ميکنم خداي من با خداي شما خيلي متفاوته!! خداي من خداي رحمت و مهربانيست..خداي من خداي صلح و اشتي است..خداي من خداي بخشايش و عفو هست...خداي من هيچگاه بندگانشو به خون و خونريزي دعوت نميکنه...خداي من به بندگانش و اين عرصه خلقت به چشم يک ميدان جنگ نگاه نميکنه...همون خدايي که منو شما رو افريده خودش به خوبي ميدونه که بندگانش با ظرفيتها و قدرت فکري متفاوت به وجود امده اند و اتفاقا همين تفاوت ديدگاهها بين انسانهاست که زيباست..خداي من از من ميخواد اگه قادرم همنوع خودم رو هدايت و راهنمايي کنم ولي هرگز و هرگز به من اجازه نميده دستم به خون الوده بشه.....از شما يک سوال دارم؟؟؟ واقعا و وجدانا کدام فعل در کل عالم هستي سبوعانه تر از قتل يک انسان هست؟؟؟؟؟؟ البته مادامي که در کشور عزيزمان ايران به دليل اعدامهاي در ملا عام بيشماري که در ميادين اصلي شهرها اتفاق ميفته و مقدمات تفريح و سرگرمي خانواده ها رو فراهم مياره !!که همگي دسته جمعي با يک عدد فلاسک چاي!! به تماشاي اين صحنه بينظير و سراسر هيجان به اين ميادين هجوم بيارن و با يه عدد تلفن همراه اين صحنه هاي بي بديل رو فيلمبرداري کرده و در شبکه هاي اجتماعي قرار بدن ودل ملتي رو شاد کنن !! مسلما مرگ يک انسان نه تنها سبوعانه نيست بلکه مايه مباهات است و چه بسا مايه رحمت و مغفرت فرد مقتول!! و مايه سپاسگذاري او از خداوند منان!! و کليد دروازه بهشت براي قاتل و ساير شرکا!!...باشد که خداوند از ما قبول بفرمايد
|
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول:وب پس گمان ميکنم خداي من با خداي شما خيلي متفاوته!! خداي من خداي رحمت و مهربانيست..خداي من خداي صلح و اشتي است..خداي من خداي بخشايش و عفو هست...خداي من هيچگاه بندگانشو به خون و خونريزي دعوت نميکنه...خداي من به بندگانش و اين عرصه خلقت به چشم يک ميدان جنگ نگاه نميکنه...همون خدايي که منو شما رو افريده خودش به خوبي ميدونه که بندگانش با ظرفيتها و قدرت فکري متفاوت به وجود امده اند و اتفاقا همين تفاوت ديدگاهها بين انسانهاست که زيباست..خداي من از من ميخواد اگه قادرم همنوع خودم رو هدايت و راهنمايي کنم ولي هرگز و هرگز به من اجازه نميده دستم به خون الوده بشه.....از شما يک سوال دارم؟؟؟ واقعا و وجدانا کدام فعل در کل عالم هستي سبوعانه تر از قتل يک انسان هست؟؟؟؟؟؟ شما مسلمانید؟ و در کل چه دینی دارید؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۷ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۴۴)mres11 نوشته است: خوب پس گمان ميکنم خداي من با خداي شما خيلي متفاوته!! خداي من خداي رحمت و مهربانيست..خداي من خداي صلح و اشتي است..خداي من خداي بخشايش و عفو هست...خداي من هيچگاه بندگانشو به خون و خونريزي دعوت نميکنه...خداي من به بندگانش و اين عرصه خلقت به چشم يک ميدان جنگ نگاه نميکنه...همون خدايي که منو شما رو افريده خودش به خوبي ميدونه که بندگانش با ظرفيتها و قدرت فکري متفاوت به وجود امده اند و اتفاقا همين تفاوت ديدگاهها بين انسانهاست که زيباست..خداي من از من ميخواد اگه قادرم همنوع خودم رو هدايت و راهنمايي کنم ولي هرگز و هرگز به من اجازه نميده دستم به خون الوده بشه.....از شما يک سوال دارم؟؟؟ واقعا و وجدانا کدام فعل در کل عالم هستي سبوعانه تر از قتل يک انسان هست؟؟؟؟؟؟خب معلومه، قتل دو انسان! من دوست دارم نظرتونو بدونم: حالا اگه من برای جلوگیری از انجام دو عمل زشت یک عمل زشت انجام بدم، عمل من چه نوع عملی می شه؟ عمل دو برابر زشت، به اندازه ی معمولی زشت، یک دوم زشت، بی ارزش، درست یا ...؟ (۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۴۴)mres11 نوشته است: البته مادامي که در کشور عزيزمان ايران به دليل اعدامهاي در ملا عام بيشماري که در ميادين اصلي شهرها اتفاق ميفته و مقدمات تفريح و سرگرمي خانواده ها رو فراهم مياره !!که همگي دسته جمعي با يک عدد فلاسک چاي!! به تماشاي اين صحنه بينظير و سراسر هيجان به اين ميادين هجوم بيارن و با يه عدد تلفن همراه اين صحنه هاي بي بديل رو فيلمبرداري کرده و در شبکه هاي اجتماعي قرار بدن ودل ملتي رو شاد کنن !! مسلما مرگ يک انسان نه تنها سبوعانه نيست بلکه مايه مباهات است و چه بسا مايه رحمت و مغفرت فرد مقتول!! و مايه سپاسگذاري او از خداوند منان!! و کليد دروازه بهشت براي قاتل و ساير شرکا!!...باشد که خداوند از ما قبول بفرمايدمن با این حرف موافقم؛ مایه ی مباهات نیست! |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
آیتالله سبحانی: خواننده توهینکننده به امام هادی(علیه السلام) مرتد است
خبرگزاری فارس: آیتالله سبحانی از مراجع تقلید شیعیان تاکید کرد: خواننده بسیار خبیثی که به امامهادی(علیه السلام) توهین کرده، در حقیقت مرتد و در حکم «سابّ النبی» است. ![]() به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر حوزه، آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید، امروز (پنجشنبه 28 اردیبهشت) در جشنواره نوآوری تبلیغ دینی که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد، با اشاره به اهانت یکی از خوانندگان خارج از کشور به امامهادی(علیه السلام) گفت: این خواننده خبیث که به همه قید و بندها پشتپا زده و به ساحت مقدس امامهادی(علیه السلام) اهانت کرده است، در حقیقت آدم مرتد به تمام معنی و یا در حکم سابالنبی است. این مرجع تقلید افزود: اینگونه افراد با ارتکاب همه نوع اعمال خلاف از نظر وجدان ناراحتند و میخواهند خود را رها کنند و همه چیز را نفی و تمام معتقدات حتی خدا را انکار میکنند تا به آرامش برسند! آیتالله سبحانی یادآور شد: البته شاید انگیزه این فرد چیز دیگری باشد که هست، اما اغلب این افراد با ارتکاب همه نوع گناه خود را در آتش میبینند و در کشمکش با وجدان خود، به این فکر افتادهاند که خدا و پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را انکار کنند تا شاید به خیال خام خود راحت شوند! بر اساس این گزارش، قانون مجازات اسلامی در ماده 513 درباره «سبّ» (دشنام دادن و به کار بردن الفاظ رکیک) میگوید: هرکس به مقدسات اسلام و یا هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین(علیه السلام) یا حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) اهانت نماید، اگر مشمول حکم ساب النبی باشد، اعدام میشود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد. لینک |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
اقا بیا یه اکیپ تشکیل بدیم بریم بکشمیش همه رو خلاص کنیم از دست این ...
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول: خوب پس گمان ميکنم خداي من با خداي شما خيلي متفاوته!! خداي من خداي رحمت و مهربانيست..خداي من خداي صلح و اشتي است..خداي من خداي بخشايش و عفو هست...خداي من هيچگاه بندگانشو به خون و خونريزي دعوت نميکنه... انگار خدای من هم با خدای شما خیلی فرق داره خدای من خدای عدل است عدالت!!! خدای من می فرماید که به سزای جرم سزاندن مجرم موجب کاهش جرم است موجب بقا آیا صدام لیاقت مرگ را نداشت ؟ همان کسی را می گویم که کودکان بی گناه را زیر گلوله له کرد !!1 اگر خدا می خواهد این فرد را ببخشد در روز محشر ببخشد من وظیفه ای رو انجام میدم که برام مشخص شده نقل قول:کدام فعل در کل عالم هستي سبوعانه تر از قتل يک انسان هست؟؟؟؟؟؟بله می شناسم کشتن انسانیت !!!!!!! کشتن چند انسان !!!!! نقل قول:البته مادامي که در کشور عزيزمان ايران به دليل اعدامهاي در ملا عام بيشماري که در ميادين اصلي شهرها اتفاق ميفته و مقدمات تفريح و سرگرمي خانواده ها رو فراهم مياره !!که همگي دسته جمعي با يک عدد فلاسک چاي!! به تماشاي اين صحنه بينظير و سراسر هيجان به اين ميادين هجوم بيارن و با يه عدد تلفن همراه اين صحنه هاي بي بديل رو فيلمبرداري کرده و در شبکه هاي اجتماعي قرار بدن ودل ملتي رو شاد کنن !! مسلما مرگ يک انسان نه تنها سبوعانه نيست بلکه مايه مباهات است و چه بسا مايه رحمت و مغفرت فرد مقتول!! و مايه سپاسگذاري او از خداوند منان!! و کليد دروازه بهشت براي قاتل و ساير شرکا!!...باشد که خداوند از ما قبول بفرمايدایران من هم با ایران تو فرق دارد مردم من با نفرت نگاه می کنند عده ای نگاه نمی کنند عده ای می ترسند عده ای درس می گیرند یادم نمیاد دیده یا شنیده باشم کسی لذت ببره اما اگر هم لذتی هست لذتی که در به سزا رساندن جرم مجرم هست رو میشه دید نه خنده و شادی !!1 در ضمن اگر هم باشه ربطی به خدای من و اسلام من نداره مربوط به فقر فرهنگی در جامعه ی منه |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
همین دیگه.منطق شما منطق شمشیر است.انتظار دیگری ازتون نیست.
گیرم که میزنید گیرم که میکشید با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
نقل قول:همین دیگه.منطق شما منطق شمشیر است.انتظار دیگری ازتون نیست.منطق ما منطق عدالته منطقه ما منطقه خداست کسی که از پشت خنجر میزنه کسی که با باورات بای میکنه کسی که به باور های نسل جوانت توهین میکنه بهش تجاوز میکنه و میخاد اونو تغییر بده عدالت در موردش چیه؟ نقل قول:با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟اتفاقا هدف همینه جلوگیری از رویش هتاکان |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی.یه آهنگ هست که مهران باقری درجواب به آهنگ شاهین نجفی جونده دانلودکنیدگوش کنیدخیلی آهنگ جالبی هست
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,178 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,619 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,435 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,377 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,238 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,691 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,322 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]](http://hipfa3.com/dl/cover/shahin-najafi-teaser-con1.jpg)
![[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]](http://dl.dl2music.in/Pic/Esfand%2090/Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg)

![[تصویر: 13910205000295_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/05/13910205000295_PhotoA.jpg)

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)