کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۶)نگار نوشته است:  بخشید دوستان...منظورتون از الگو چیه؟؟؟
من فکر نمیکنم ما الگو کم داشته باشیم!!
الآن به یه جوون بگن حضرت امیر(علیه السلام) رو الگوت قرار بده قبول میکنه؟؟ نه!!! چرا؟؟ چون باید بره راجع بهشون کتاب بخونه...تحقیق کنه...بشناسه...واااااای!چقدر کار!!!ولش کن بابا!!
توجیهشم خوب بلدیم همه...: مگه میشه مثل اونا بود؟؟؟اونا معصوم بودن!!!
باشه...تو راست میگی...حضرت عباس(علیه السلام) رو الگوت قرار بده که معصومم نبودن...خوبه؟؟؟ نه!!! چرا؟؟؟ قربون حضرت عباس برم...من غلامشم...10 روز محرمشو سیاه پوشم براش...آخه مگه کسی میتونه مثل آقا باشه؟؟؟اون عظمت....اون قدرت...اون قد و بالا...!!!
هیشکی نمیگه اون معرفت...اون غیرت...اون اعتقاد...اصلا هیشکی درک نمیکنه عمق وجود آقارو!!!محض جوون بودن و شور و حالشه که گریه میکنن محرما براش...
مشکل اینجاست که همه میخوان بشینن لقمه ی جویده شده بره تو دهنشون!!!یه وقت نجوئن خسته بشن!!یه وقت تحقیق نکنن وقت مذخرفات گوش کردنشون بره!!!!
به خدا منم جوونم...آهنگ گوش میدم...شعار نمیدم ادعایی هم ندارم!!!
ولی میفهمم چی گوش بدم چی نه!!کی لایق الگو شدنه کی نه!!همه میفهمن اگه یه کم چشماشونو باز کنن!!گوشاشونو باز کنن!ببینن...بشنون!!!!
نصف بیشتر آدمایی که اسلام رو رد میکنن قدر گنجشک هم از اسلام نمیدوونن!!مطالعه نکردن!!فقط میگن بده!!!
ما ها هم همینطور شدیم الآن...نمیخوایم چیزی بدونیم!!بخونیم!بفهمیم!
شاهین نجفی که میاد مثلا به سبک جدید حرف میزنه و دست رو چهارتا نقطه ضعف میذاره و مسخره میکنه...همه میگن خب راست میگه دیگه!!اینایی که میگه مشکلات ماست!حق با اینه! وئلی اگه تو احادیث ائمه همین مشکلات پیش بینی شده یاشه قبول نمیکنن!
اون هر مذخرفی رو بگه روشن فکره!هر حدیثی باشه تحجر و عقب افتادگی و جدیدا خرافه پرستیه!!!!
من نمیدونم روشن فکری تو کوبوندن اسلامه؟؟؟یا تو اطلاعات داشتن و استدلال منمطقی کردن و فکر باز داشتنه؟؟؟
توروخدا انصاف داشته باشید...ما الگو و اسوه و آدم درست و حسابی کم نداریم...مشکل عصر تکنولوژی و تنبلی و کمبود اطلاعات نسل ماست!!!مشکل کمبود مطالعه و عدم بینشه!!!
خدا خودش کمکمون کنه انشالله....
خواهش میکنم خودتون رو با دیکران مقایسه نکنید
هر کس طرز فکر خودشو داره و ایراد هم از ماست شما میخوای به 4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست امام حسین رو برای الگو شدن پیشنهاد بدی؟؟؟
بابا جووونای ما از اسلام فقط بدی هاش رو دیدن!!! چون ما بد ارائه دادیم
جوون میاد نگاه میکنه نیاز جنسی داره ولی اسلام میگه ارتباط با نامحرم حرامه!!! اسلام خوب میگه اما اونورش هم میگه ازدواج کنید با نامحرم حرام هست ولی ازدواج کنید راحت بشین جوون میبینه ازدواج که نمیتونه بکنه ارتباط با نامحرم هم حرامه خوب زده میشه

این حالا یه نمونه اش بود در حالی که چیزی که ما تو این مملکت ارائه دادیم فقط تصویر غم و غصه و بدبختی های اسلام بوده خوب حق داره جوون بره دنبال این چیزاااااا

تو میگی حصرت عباس من میگم راه دور چرا ؟؟؟؟ همین شهدای دفاع مقدس دیگه اینا که جوونایی بودن مثل خودمون اما توجیه افرادی که سردرگم هستن و دنبال این افراد میرن اینه که بابا اینا رو شستشوی روانی دادن رفتن جنگ چرا میگن؟؟؟ بخاطر اینکه فضای معنوی رو تجربه نکردن دوستی و خالص بودن رو نزدیک بودن به خدا رو هدف داشتن رو...
اونا از موقعی که اسلام رو شناختن فقر رو دیدن دو رویی و دروغ رو دیدن مسلمونای عبوس رو دیدن پارتی بازی و ریا رو دیدن
گشت ارشاد رو دیدن که رو زمین دختر رو میکشه میبره تو ماشین
اینا رو دیدن!!!
حالا بیا واسه اینا الگو بذار کی بهتر از کسی که اعتراض میکنه
ما بیشتر از شاهین به امام ها ظلم کردیم من در دید بلند کار ندارم ولی تا حد خودم میدونم کم گذاشتم نتونستم با خوب بودن خودم بهشون اسلام خوب رو نشون بدم
دم از شیعه علی بودن میزنم ولی وقتی یه مخالف خودم میبینم با زبون نرم باهاش حرف نمیزنم با تندی میخوام بگم فقط اسلام و شیعه و بس!!!
واقعا به اینا فکر کنید نه به خودتون من و تویی که تو این فروم هستیم به یه دلیلی هستیم ولی اونایی که جتی پاشون رو اینجا نمیذارن مطمئن باش خیلی متفاوت از ما فکر میکنن و دنیا فقط همین چندتا سایت مذهبی نیست امام زمان هم فقط برای ما نیس
شاید همینایی که 1 ساعت وقت میذاریم و نقدشون میکنیم وقتی اماممون ظهور کنن و حقیقت دین رو ببینن زودتر از ما مطیع بشن چون ما تعصب داریم و اونا ندارن
HeartHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا
۱۰:۴۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۳)M912 نوشته است:  
4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست

تفکر اسلام شناسنامه ای، کاملا تفکر پوچ و باطلی است.
اسلام واقعی، یعنی همان ولایت علی (علیه السلام) به تمام انسان ها و بلکه تمام موجودات در عالم ذر ارائه شد.
به تمام انسان ها هم یک اختیار یکسان داده شد تا بتوانند بوسیله آن هر چیز را که خود میخواهند انتخاب کنند.
دین انسان ها همان دین هنگام مرگشان است.
یعنی هنگام مرگشان هر دینی که دارند، آن دین میشود همان چیزی که در عالم ذر انتخاب کرده بودند.
می بینید که همه ساله در هر جای جهان کسانی هستند که تغییر دین و مذهب میدهند. و به آن دینی گرایش پیدا میکنند که در عالم ذر آن را انتخاب کرده بودند.
اگر میبینید یک سنی، سنی بدنیا می آید و شیعه میمیرد، معلوم میشود که او در عالم ذر ولایت علی (علیه السلام) را قبول کرده بود.
پس سلام شناسنامه ای یک تفکر پوچ است.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
۱۰:۵۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۰)منتقم زهرا نوشته است:  
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۳)M912 نوشته است:  
4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست

تفکر اسلام شناسنامه ای، کاملا تفکر پوچ و باطلی است.
اسلام واقعی، یعنی همان ولایت علی (علیه السلام) به تمام انسان ها و بلکه تمام موجودات در عالم ذر ارائه شد.
به تمام انسان ها هم یک اختیار یکسان داده شد تا بتوانند بوسیله آن هر چیز را که خود میخواهند انتخاب کنند.
دین انسان ها همان دین هنگام مرگشان است.
یعنی هنگام مرگشان هر دینی که دارند، آن دین میشود همان چیزی که در عالم ذر انتخاب کرده بودند.
می بینید که همه ساله در هر جای جهان کسانی هستند که تغییر دین و مذهب میدهند. و به آن دینی گرایش پیدا میکنند که در عالم ذر آن را انتخاب کرده بودند.
اگر میبینید یک سنی، سنی بدنیا می آید و شیعه میمیرد، معلوم میشود که او در عالم ذر ولایت علی (علیه السلام) را قبول کرده بود.
پس سلام شناسنامه ای یک تفکر پوچ است.
من چکار به اسلام شناسنامه ای یا عالم ذر دارم منظورم افرادی بود که اگر تو کشور دیگه بدنیا میومدن بسته به اون کشور سنی مسیحی و یا حتی یهودی میشدن

دنیا برای اینه که تلاش کنی تا به حقیقت برسی اگر قراره من که دارم تلاش میکنم کافر بمیرم چون اون موقع تو عالم ذر انتخاب کردم بدون اینکه بفهمم یا چیزی یادم باشه این فقط جبره
چون انسان در مسیر زندگی به حقیقت میرسه و اینکه در عالم ذر خداوند میدونسته باز من کاری ندارم ولی نظرم اینه که انتخاب زمان ذر پیشامد زمانی داره یعنی با توجه به زندگی این دنیامون هست
که اگه نباشه دنیا یعنی انتخاب بین جبر و جبر که آیات مربوط به انتخاب و اختیار انسان زیر سوال میره چون من خودم به شخصه یادم نمیاد تو اون عالم چی رو انتخاب کردم و اصلا با توجه به چه قدرت انتخابی قبول کردم محب باشم یا دشمن چون یا میدونستم که اگه این باشه همه به دنیال سعادت میرن و کسی مخالفت نمیکنه یا نمیدونستم پس اینجا فقط مثل عروسک های خیمه شب بازی نقشمون رو گرفتیم و وارد دنیا شدیم!!!
HeartHeartHeart
۱۰:۵۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #64
آواتار
اونجایی که فرمودید 4 تا جوون دینشون رو از پدر و مادرشون میگیرن، وظیفه داشتم این شبهه رو بر طرف کنم.

عرض کردم:
به تمام موجودات حتی سنگ ها و گیاهان و ... شمّه ای از اختیار داده شد.
تا ولایت علی (علیه السلام) رو بپیذیرن.
خیلی ها با اختیار خودشون نپذیرفتن.
و اندکی پذیرفتن.
در باره شهادت موجودات عالم (غیر از انسان ها) به ولایت علی (علیه السلام) هم که روایت فراوونه.
اگه بخواهید براتون میفرستم.
فقط یک نمونه:
سنگ عقیق از بین سنگ ها اولین سنگی بود که به ولایت علی (علیه السلام) شهادت داد.

و إن من‏ شي‏ءٍ إلاّ يسبّح بحمده و لكن لا تفقهون تسبيحهم

و هیچ چیزی نیست مگر اینگه تسبیح خدا را میکند. ولی شما تسبیح آنها را نمی فهمید.

اسراء / 44
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، محمدجواد
۱۱:۰۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۵)منتقم زهرا نوشته است:  اونجایی که فرمودید 4 تا جوون دینشون رو از پدر و مادرشون میگیرن، وظیفه داشتم این شبهه رو بر طرف کنم.
منم عرض کردم خدمتتون که اون 4 تا جوون اگه عربستان متولد میشدن سنی میشدن اگه اسرائیل متولد میشدن یهودی و...
و ما الان در مورد این دنیا صجبت میکنیم این جوونا هنوز نمردن که بگیم هر دینی که باهاش مردن میشه دین انتخابیشون در عالم ذر
زنده و ظاهر هستن و دور و بر ماها میچرخن

شما که ماشالله خوش بحالتون ماهواره نمیبینید اما بعضی از برنامه ها واقعا ارزش دیدنش بیشتر از ارزش دیدن صدا و سیمای خودمونه
بی بی سی یه برنامه پخش میکنه که یکی میره اطراف دنیا دین های مختلف رو بررسی میکنه
بخدا بعضی وقتا آدم خنده اش میگیره آخه این دیگه چه دینیه!!! ولی پیروانی داره که خیلی هم سر سخت هستن و جوونها و آدمایی که همون منطقه هستن هم تفکر دارن میتونن دنبال حقیقت باشن ولی یه چیزایی رو میپرستن!!!
این هفته هم رفته بود دین یزیدیه تو عراق علوی ها تو ترکیه و یهود تو اسرائیل
۱۱:۲۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۴)M912 نوشته است:  
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۵)منتقم زهرا نوشته است:  اونجایی که فرمودید 4 تا جوون دینشون رو از پدر و مادرشون میگیرن، وظیفه داشتم این شبهه رو بر طرف کنم.
منم عرض کردم خدمتتون که اون 4 تا جوون اگه عربستان متولد میشدن سنی میشدن اگه اسرائیل متولد میشدن یهودی و...
و ما الان در مورد این دنیا صجبت میکنیم این جوونا هنوز نمردن که بگیم هر دینی که باهاش مردن میشه دین انتخابیشون در عالم ذر

شما که ماشالله خوش بحالتون ماهواره نمیبینید اما بعضی از برنامه ها واقعا ارزش دیدنش بیشتر از ارزش دیدن صدا و سیمای خودمونه
بی بی سی یه برنامه پخش میکنه که یکی میره اطراف دنیا دین های مختلف رو بررسی میکنه
بخدا بعضی وقتا آدم خنده اش میگیره آخه این دیگه چه دینیه!!! ولی پیروانی داره که خیلی هم سر سخت هستن و جوونها و آدمایی که همون منطقه هستن هم تفکر دارن میتونن دنبال حقیقت باشن ولی یه چیزایی رو میپرستن!!!
بنظرتون این بی بی سی فارسی که میره تو دنیا و درباره ادیان مختلف تحقیق میکنه، چرا خودش هنوز مسلمون نشده؟؟؟
آها؛ شاید هنوز به تحقیق دین اسلام نرسیده.Smile
یا شاید هم تعصب و هدف اسلام هراسیشون نمیذاره برن دنبال دین اسلام.
اتفاقا عالم ذر با این دنیا کاملا ارتباط داره.
و نمیشه ارتباطشون رو نادیده گرفت.
اگه میبینید تو همون اسرائیل، یک یهودی نژاد پرستی مسلمون و شیعه میشه، یعنی تو عالم ذر شیعه رو قبول کرده.
ولی بقول شما چون اونجا بدنیا اومد، شد یهودی.
ولی در پایان، باز به همون دینی که تو عالم ذر اتخاب کرده بود، گرایش پیدا کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۲:۱۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۱)منتقم زهرا نوشته است:  
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۰۴)M912 نوشته است:  منم عرض کردم خدمتتون که اون 4 تا جوون اگه عربستان متولد میشدن سنی میشدن اگه اسرائیل متولد میشدن یهودی و...

بنظرتون این بی بی سی فارسی که میره تو دنیا و درباره ادیان مختلف تحقیق میکنه، چرا خودش هنوز مسلمون نشده؟؟؟
آها؛ شاید هنوز به تحقیق دین اسلام نرسیده.Smile
یا شاید هم تعصب و هدف اسلام هراسیشون نمیذاره برن دنبال دین اسلام.
اتفاقا عالم ذر با این دنیا کاملا ارتباط داره.
و نمیشه ارتباطشون رو نادیده گرفت.
اگه میبینید تو همون اسرائیل، یک یهودی نژاد پرستی مسلمون و شیعه میشه، یعنی تو عالم ذر شیعه رو قبول کرده.
ولی بقول شما چون اونجا بدنیا اومد، شد یهودی.
ولی در پایان، باز به همون دینی که تو عالم ذر اتخاب کرده بود، گرایش پیدا کرد.
در کو.رد عالم ذر جوابتون رو نمیدم چون هم جاش نیس هم من اطلاع کافی ندارم و هم زمین تا آسمون با هم متفاوت فکر میکنیم
در مورد بی بی سی هم نگفتم میره دینی رو انتخاب میکنه یا تحقیق واقعی میکنه گفتم نشون میده تحقیق تا حدی که این دین اینجا وجود داره این اعتقاد رو دارن و این کارها هم از سری عبادت ها و رسومات دینشونه
هر چند یه جاهایی هم مرض دارن مثلا دین یزیدیه رو جاهای خوبشو نشون دادن مثل جشن و این چیزا بعد گفتن شیعه ها میگن این گروه شیطان پرست هستن و ما امروز میبینیم اینا کار خاصی نمیکنن

در حالی که خودش توضیح داد چرا شیعه همچین حرفی میزنه و آخرش به این رسید که اسم خدای اینا یه فالن انجله یا همون خود شیطان البته به دلیل تشابه اسمیHeartHeartHeart
۱۴:۰۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۶:۵۸ توسط SM-YahYa.)
شماره ارسال: #68
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۶)نگار نوشته است:  بخشید دوستان...منظورتون از الگو چیه؟؟؟
من فکر نمیکنم ما الگو کم داشته باشیم!!
الآن به یه جوون بگن حضرت امیر(علیه السلام) رو الگوت قرار بده قبول میکنه؟؟ نه!!! چرا؟؟ چون باید بره راجع بهشون کتاب بخونه...تحقیق کنه...بشناسه...واااااای!چقدر کار!!!ولش کن بابا!!
توجیهشم خوب بلدیم همه...: مگه میشه مثل اونا بود؟؟؟اونا معصوم بودن!!!
باشه...تو راست میگی...حضرت عباس(علیه السلام) رو الگوت قرار بده که معصومم نبودن...خوبه؟؟؟ نه!!! چرا؟؟؟ قربون حضرت عباس برم...من غلامشم...10 روز محرمشو سیاه پوشم براش...آخه مگه کسی میتونه مثل آقا باشه؟؟؟اون عظمت....اون قدرت...اون قد و بالا...!!!
هیشکی نمیگه اون معرفت...اون غیرت...اون اعتقاد...اصلا هیشکی درک نمیکنه عمق وجود آقارو!!!محض جوون بودن و شور و حالشه که گریه میکنن محرما براش...
مشکل اینجاست که همه میخوان بشینن لقمه ی جویده شده بره تو دهنشون!!!یه وقت نجوئن خسته بشن!!یه وقت تحقیق نکنن وقت مذخرفات گوش کردنشون بره!!!!
به خدا منم جوونم...آهنگ گوش میدم...شعار نمیدم ادعایی هم ندارم!!!
ولی میفهمم چی گوش بدم چی نه!!کی لایق الگو شدنه کی نه!!همه میفهمن اگه یه کم چشماشونو باز کنن!!گوشاشونو باز کنن!ببینن...بشنون!!!!
نصف بیشتر آدمایی که اسلام رو رد میکنن قدر گنجشک هم از اسلام نمیدوونن!!مطالعه نکردن!!فقط میگن بده!!!
ما ها هم همینطور شدیم الآن...نمیخوایم چیزی بدونیم!!بخونیم!بفهمیم!
شاهین نجفی که میاد مثلا به سبک جدید حرف میزنه و دست رو چهارتا نقطه ضعف میذاره و مسخره میکنه...همه میگن خب راست میگه دیگه!!اینایی که میگه مشکلات ماست!حق با اینه! وئلی اگه تو احادیث ائمه همین مشکلات پیش بینی شده یاشه قبول نمیکنن!
اون هر مذخرفی رو بگه روشن فکره!هر حدیثی باشه تحجر و عقب افتادگی و جدیدا خرافه پرستیه!!!!
من نمیدونم روشن فکری تو کوبوندن اسلامه؟؟؟یا تو اطلاعات داشتن و استدلال منمطقی کردن و فکر باز داشتنه؟؟؟
توروخدا انصاف داشته باشید...ما الگو و اسوه و آدم درست و حسابی کم نداریم...مشکل عصر تکنولوژی و تنبلی و کمبود اطلاعات نسل ماست!!!مشکل کمبود مطالعه و عدم بینشه!!!
خدا خودش کمکمون کنه انشالله....
سلام
شما چرا فکر میکنید وقتی اسم فرهنگ سازی و الگو میشه یعنی ما نداریم؟
ما الگو داریم ولی برای خودمون، برای بقیه الگو نکردیم.
می ترسم بگم ولی خود بچه مذهبی ها چقدر از الگوشون تبعیت کردن؟
وقتی امام معصوم الگو میشه که شیعه اش الگو باشه....
اصلا شما که میگید مطالعه، یعنی چه مطالعه ای؟
یعنی واقعا جوون میاد وقت باارزشش رو بذاره رو کتابی که نمیفهمه؟ حق داره....باید دیدش تغییر کنه تا بفهمه.....چجوری تغییر کنه؟؟؟ با اعمال ما....
چرا خود مومن ها الگو نمیشنن؟ فی البداهه که یه جوون نمیاد تفسیر المیزان رو بخونه،امالی شیخ صدوق رو بخونه؟(اصلا ما خودمون چند بار خوندیم؟)
از این مشکلات شاید 60 درصدش از بیرون باشه، 40 درصد از درونه...
چند نفر عضو این تالار هستن؟اگه هر کدوم از ما به معنای واقعی الگو بودیم،الگوی اصلی ظهور نمیکرد؟
اصلا ظهور هیچ! آدمای بیرون جذب ما نمیشدن؟
شما الان چه دیدی نسبت به من دارید؟ یه نفر که از فضای موجود خسته شده؟
دقیقا برعکس...من هم از لحاظ عقیدتی سیاسی مثل همه شمام...چندین ساعت مات و مبهوت بودم وقتی اینو فهمیدم....اما چرا فکر میکنید هر کسی یه موضوعی رو میگه یعنی ضد شماست؟
مشکل کمبود مطالعه و بینش هست.ولی این خودش معلول مشکل دیگریست.مشکلی که گره اون بدست امثالش شما میشه....چرا تا این حد دین تخریب شده؟؟؟فکر نمیکنید علتش رفتار نادرست دین نام هاست؟
و اصلا چرا دین تا اینجا اومده؟؟؟؟
بدلیل رفتار صحیح پیشوایان
ولو کنت فظا غلیظ القلب،لانفضو من حولک فاعف عنم، واستغفر لهم و شاورهم فی الامر
و اگر سخت گیر و سنگ دل بودی، از اطرافت پراکنده می شدند، پس از آنها در گذر، و برایشان طلب آمرزش کن و در کارها با ایشان مشورت کن....

همیشه طرد کردن بعد از اتمام حجت است...
مثلا این ملعون بعد از این شعرش محدور الدم شد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۵:۲۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
حکم مرتدی این کرکس ملعون صادر شد

هرکی میبیندش باید بکشتش ا

اعدام
اعدام
اعدام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۲۰:۱۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۱ توسط only_y2d.)
شماره ارسال: #70
آواتار
از سوی دفتر آیت الله صافی گلپایگانی

حکم ارتداد شاهین نجفی صادر شد
خبرگزاری فارس: به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (علیه السلام) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، به نقل از شبکه اجتماعی افسران، به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (علیه السلام) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.

برای دیدن تصویر این حکم به اینجا مراجعه کنید.

منبع: فارس نیوز

اگه کسی روی من سرمایه گذاری کنه نفسش رو میبرم

اللهم اجعل لولیک الفرج

من الله توفیق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]