|
شاهین نجفی
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن ![]() ![]() دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید. لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!! آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده: اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛ *** این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده . این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه . نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست . من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید. عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم مملکتی که با خون شهدا ساخته شده مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن یا حق
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۷, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
واسه من یا تئاتر اشغال و مزخرف و اشغال نیست چون از طریق همین دنیایی که می گی به خدا می رسیم
حالا حرف اون داداشم تو تایپیک حسین داتیس رو می فهمم . . . . . حرف آخرم شاهین یه فرشتس ولی همه جوونایی که من دیدم اهنگاشو گوش می دن می گن منم مثل شاهین با حکومتم مشکل دارم . . . . داداش با شیوه جدیدت دفاع کن منم دیگه واسه قانع کردنت نمیام و این حرف اخرم بود. |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ناراحت نشو! خب اینجا به این نتیجه رسیدیدم که تنها عیب شاهین همین مشکل داشتن با حکومتش هست...
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نظر من که اندیشه این فرد چیزی جز ترویج پوچ گرایی و اشاعه فرهنگ بی هویتی و اعتراض به همه چیز نیست
به قول خودش حتی با خودش هم مشکل (اعتراض) داره چه رسد به حکومت هنجار شکنی و استفاده از کلمات غیر اخلاقی و جنسی (پایین اوردن اخلاقیات جامعه) *** در کل به نظر من ترانه هاش مثل شمشیر خوش دست و قشنگ است ولی اثر ویرانگر دارد |
|||
|
|
۴:۰۰, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۱ ۱۵:۰۰)Behnam-Az نوشته است: به نظر من که اندیشه این فرد چیزی جز ترویج پوچ گرایی و اشاعه فرهنگ بی هویتی و اعتراض به همه چیز نیست ببین دوست عزیز شاهین بارها و بارها گفته ((من به هر چیزی اعتراض دارم که نباید باشد اما هست !!!)) و بعد در ادامه میگه ((حتی خودم)) اگر درست به این موضوع فکر کنی بجای بیان این نکته به عنوان نقص شاهین ، اونو نقطه قوت میدونی. ضمنا در مورد پاره کردن پرده ی حیا من باهاش صحبت کردم خودش اینو اینجوری بیان میکنه: از بین بردن فاصله های بیانی بین زن و مرد البته من شخصا خیلی با این تعریف کنار نیومدم اما اینو از شخصیت شاهین به راحتی میشه فهمید که به شدت مدافع مساوات بین زن و مرد است میگه نباید گفت زن - مرد فقط باید گفت انسان با مرد سالاری و زن سالاری (با هرجفتش) مخالفه و میگه هیچ چیزی نباید این دو مقوله را حتی به اندازه ی دانه ی جویی از هم بالاتر ببرد همه چیز برابر و مساوی این شخصیتش باعث شده تا کاملا بی پرده شعراشو اجرا کنه . ضمنا محمدجواد جان بنده روی این فرد تعصب ندارم اما اگر نمره دهی باشد بیش از 80 بهش میدم حتی شاید 90 شما هم سعی کن به دنیا با غرور و خودخواهی نگاه نکنی این دنیا که ازش دفاع می کنی من و تو و چندتای دیگه رو به خدا نزدیک کرده اما بی نهایت انسان همجنس من و تو دارن توی همین لحظه توش خونین ترین زجرها رو میکشن اگر این دنیا نبود من و تو و امثال ما توی بهشت هم میتونستیم عبادت کنیم و به خدا نزدیک بشیم و اون بی نهایت انسان هم در زجر نبودند!!! |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۱ ۴:۰۰)mohammmad نوشته است: ببین دوست عزیزسلام بر جناب محمد این اعتراض که میگه بیشتر به لجاجت شبیه تا اعتراض(اعتراض باید به جا باشد) اینها از خصلت های اخر زمانه که مردم به سمت اعتراض و فرهنگ اون متمایل می شوند بعدشم خراب کردن اسونتر از اباد کردنه اگه مثلا کسی در جامعه کوچیک مثل خانواده همین فرهنگ را داشته باشد ایا می توان امیدوار بود که چار چوب خانواده حفظ شود ایا این خانواده ارامش نمی خواهد ایا مسول اون خانواده برای اعضایاون خانواده تلاش می کند یا نه و این اعتراض باعث دلسردی اون نمی شود ==== منم نسبت به خیلی چیزها تو ی مملکتم اعتراض دارم این از وضع اینترنت این از وضع صدا و سیما این از وضع ترافیک این از وضع اقتصاد این از وضع برخورد با معترضان انتخابات .... ولی هیچ وقت اعتراضم تو زمین دشمن ابراز نمی کنم(معترض هستم ولی هر موقعه ای که می بینم که این اعتراض من به نفع دشمن است مجبورم صبر کنم بد بهتر از بدتر است) می دانم که این چیزها که گفتم یک شبه درست نمی شود ومسولان هم تلاش خودشون می کنند *** در مورد کلمات غیر اخلاقی نمی دونم چیه بباید گفت فرض بر این بگیرید که همه جوانها بیان ترانه هاش تکرار کنند ایا این ضرری به اخلاقیات جامعه واردنمی کند *** در مورد حق زن و مرد منم موافق تناسب حقوق هستم نه تساوی حقوق(زن کارهای که متناسب با خودش هست انجام دهد) منم قبول دارم که در بعضی جاها حقوق زن ضایع می شود و مقصرش هم فرهنگ غلط جامعه و قوانین جامعه می باشد است نه اسلام(نمونش دیدم) غرب باید قدر این ادم بدونه(یه نعمت باد اورده است) به نظر کسی نباشه که علاقه مند به ترانه هاش بشه و موافق نظام بمونه عمر وعاص تو فیلم امام علی (علیه السلام) در پاسخ به سوال معاویه بهش چیه گفت(شیطان این افکار را به من تلقین می کند) این هم همچی ادمیه نقل قول:اگر این دنیا نبود من و تو و امثال ما توی بهشت هم میتونستیم عبادت کنیم و به خدا نزدیک بشیم و اون بی نهایت انسان هم در زجر نبودند!!!همون بحث پوچ گرایی انسان قبل از اینکه به دنیا بیاد ازش سوال می کند ایا این شرایط قبول داری یا نه چون همه قبول دارن به این دنیا می ایند شرط اینه ایا دوست داری که ذو راه انتخابی خوبی و بدی با انتخاب خوبی به اعلا علیین برسی انسان هم قبول می کند نشونشم اینه ما تا در دنیاهستیم هیچ وقت به یک مرحله از کمال راضی نمی شیم و طالب کمالات بالاتری هستیم(مثلا داشتن علم ثروت و مقام احترام و هرچیزی که ارزش ظاهری و معنوی داشته باشد ) حالا اگر انسان با انتخاب راه غلط به پوچی رسید تقصیر خدا چیه(نظر شخصی ) *** دوست عزیز جناب اقا محمد امیدوارم از دست من ناراحت نشین ولی شما که با این خواننده در تماس هستید این دو موضع را بهش پیشنهاد بدین ببینم می خونه یا نه یکی ربط موضع هلوکاست با مردم فلسطین تحریم های ایران هم خوبه (چرا ما گرفتار قصاص قبل از جنایت شدیم ) اشاره هم کافی نیست *** پناه می برم به خدا از شیطان رانده شده |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم..
خیلی جالبه شاهین نجفی تو اهنگ جدیدش خودش رو لائیک اعلام میکنه و میگه شما هم مثل من شید
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|
۴:۲۴, ۳۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۴:۴۲ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۹/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۹)سرباز گمنام نوشته است: سلام علیکم.. با سلام و خوش آمد به شما دوست و همسنگر تازه وارد (تازه وارد به این تالار) عزیزم من چند کلیپ و مستند از شاهین دارم که بارها و بارها اعلام کرده تفاوت انسان با حیوان در قدرت تفکر و انتخابش هست و هر انسانی باید خودش شخصا برای تمام امورش تفکر کند و بهترین (از نظر خودش) را انتخاب کند. حالا به نظر خودت میاد یه همچین چیزی رو میگه؟؟؟ (اینکه آهای بیاید فلان شید) بهنام جان تموم حرفای شما متین اما توی این موضوع نظرات با هم متفاوت هستند مثلا شخص بنده معتقدم وقتی یه جا کمبود یا مشکلی هست باید در سریعترین زمان ممکن بهش اعتراض کرد و تا درست شدن موضوع پای اعتراض موند حتی اگر به قول شما دشمنم بخندد میدونی چرا داداش؟ چون اگر امروز من ایرانی به یه موضوعی اعتراض کنم و دشمن بخندد (بخنده تا جونش درآد) خیلی بهتر است از اینکه واسه خندون نشدن دشمن چیزی نگم و یه روز از راه همین مشکل از دشمنم ضربه بخورم نمونه اش همین فقر فرهنگی در ایران است (وضعیت صدا و سیما) اگر امروز من و تو به این وضع اعتراض کنیم مطمئنا اگر درست نشه لااقل بهبود پیدا میکنه (بهتر میشه) و قطعا دشمنانمون به این اعتراضمون خواهند خندید اما اگر من و تو اعتراض نکنیم از ترس خنده ی دشمن ، اونم با ساختن شبکه من و تو چنان ضربه ای میزنه که ... امیدوارم منظورمو گرفته باشی چون نمیتونم از این بازتر کنم موضوع رو ضمنا داداش گلم ، من کی باشم که بخوام از صحبتای منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ناراحت شم؟ شما توی گوشمم بزنید ناراحت نمیشم چون مطمئنم منتظر آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بی دلیل و حکمت قدم از قدم بر نمیداره |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۲/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۴ توسط black.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با سلام
من این شاهین نجفی رو اصلا نمیشناختم چون اصلا به موسیقی رپ علاقه ای نداشتم. ولی حامد یه آهنگ برام ازش معرفی کرد(face book) آهنگ جالبیه. خب بعدش هم کنجکاو شدم رفتم آهنگ مهدی ایشون رو گوش کردم. من زیاد ایراد ندیدم. مشکل با حکومت هم ایراد نمیشه چون این آدم هم از مشکلات جامعه خودش میگه و خیلی چیزایی که بیان میکنه متاسفانه حقیقت دارن. به نظر من بزرگترین مشکل ایشون استفاده از کلمات رکیک و زشت تو آهنگاش هست. الیته من فقط دو تا آهنگ ازش گوش کردم. نظرم رو هم از روی این دو تا آهنگ گفتم. |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بله همونطور که محمد عزیز گفتند ، نجفی اختلاف عقیده ی بسیار زیادی با ماها داره ، ولی فعلا روی این توجیه که هرکسی با زبان خودش حرف میزنه درمورد اعتقاداتش و ممکنه ادبیات حرف زدن ماها هم اشکال داشته باشه ، نتونستم حرفی بزنم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,067 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,606 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,406 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,362 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,068 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,686 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,277 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]](http://hipfa3.com/dl/cover/shahin-najafi-teaser-con1.jpg)
![[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]](http://dl.dl2music.in/Pic/Esfand%2090/Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg)