کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۸, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #21

نقل قول:حالا شما باز بگو ضد ایران حرف می زنه...

البته ضد ایران که حرف میزنه قطعا! یعنی من حاضرم اثبات کنم اینجا....

و حد اقلش اینه که به سود ایران چیزی نمیگه....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۵۵, ۲۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #22
آواتار
داداش گفتن مشکلات یه چیز بر ضد چیزی پا شدن چیز دیگه
رانندگی در مستی میگه تا می خوی رانندگی کنی می گیرن دستپبندت می زننو لبخند می زنن
این چیه؟
بخاطر این پستی که زدی دیگه مجبور شدم برم دونه دونه از اهنگاشو گوش کنم
اینم پیدا کردم از شاهین نجفی که برای که کلیپی است برای معرفی البوم هیچ هیچ هیچ
لینک دانلود
هر کار کردم لینک خراب می ده ادرس می دم
ادرس سایت
چیزی که مد نظرم اخرشه اگه نگاه کنید می گه حمایت کنیم تا با قدرت به کارمون ادامه بدیم
باقدرت ادامه بدیم؟
چیو؟
انتقاد از کشور؟ یا بدبین کردن مردم نسبت به کشورشون
داداش ما کشورمون اون قدری بد نیست که اهگ بخونن بر ضدش
به نظر من این نمی تونه انتقاد باشه که با هر البوم یه سری چیز بگن که همش ضد ایران باشه
بر وزن طنزم نیست داداش من که بگیم انتقاد به سبک طنز
داداش مردم ما خودشون انقلاب کردن و دفاع مقدس کردن ولی الان به خاطر ماهواره و رسانه و همچین آدمایی که وطن فروشی رو ترویج می کنن اگر به کسی بگی یاد شهدا اگر به کسی بگی دفاع مقدس و اگر به کسی بگی بسیجی می خنده و بهت می گه امل
رسانه ها و ماهواره ها کمن که یکی دیگه بیاد ( به نظر شما انتقاد)با انتقاد بی جا مردم رو تحریک کنه؟
الان مردم دارن در امنیت و اسایش با بهترین امکانات و تجهیزات و همچنین بهترین غذا ها (اکثر جامعه)زندگی می کنن ولی بر ایران لعنت می فرستن.
مگر نمی بینن که مردم سومالی و امثال ان از شدت گرسنگی در کوچه ها و خیابان ها به چه وضعی در اومدن؟
حال با این همه ارامش و خوبی درسته یکی بیاد یه مشت حرف بزنه و بعضی از مردم نا شکر رو تحریک کنه؟
اونایی هم که نبودن کم کم دارن می شن به لطف همینایی که داری ازشون دفاع می کنی.
داداش لازم نیست بگی دفاع نمی کنم من می فهمم و داریم بحث می کنیم.
داداش می دونی اگر روزی ایران با کشوری درگیر شد خیلی ها با این بهونه ایران رو ترک می کنن و 100% جمعیتشون خیلی بیشتر جنگ ایران و عراق خواهد بود.
همیچنین تعداد شورش هایی هم که تو ایران رخ می ده افزایش پیدا می کنه
چون مردم الان آمادن و فقط استارتی مثل انتخابات می خوان.
والا حیفپ کشوری به این خوبی که ابر قدرتای جهان توان مقابله با اون رو ندارند و روز به روز بیشتر پیشرفت می کنه و این همه تاریخ و تمدن داره و الان هم در اون راحت و اسوده هستیم رو داریم ولی قدرشو نمی دونیمAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Behnam-Az ، salman313
۴:۱۸, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۴:۲۶ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #23
آواتار

اولا ضد ایران نیست و بعضا آهنگاش ضد حکومت هست (ضد ایران و ضد حکومت دوتا مقوله ی کاملا جدا از همه)

ثانیا
محمد جواد جان ، با این پستی که زدی فهمیدم اصلا به آهنگ ها توجه نمیکنی چی میگه و همینجوری سرسری گوش کردی (البته ناراحت نشی از دستما اما حقیقته )

شاهین توی این آهنگ (رانندگی در مستی) میگه آدم باید همیشه مست باشه تا همیشه شاد باشه و مستی رو درمان دردها میدونه ( و این نکته رو ذکر میکنه که مستی با الکل حاصل میشه اما میشه هنگامی که خواستی از شیشه ی الکل به عنوان کوکتل مولوتوف استفاده کنی ، بدون الکل هم مست باشی . یعنی این شادی رو لزوما به خوردن الکل نمیدونه )

و در اون قسمت میگه :

تو مستی آدما دوباره مهربون میشن حتی برادرای توی ایست بازرسی
می خندن و به دست تو دستبند می زنند راه رو برای بردن تو باز می کنند
و....

یعنی حتی برادرای توی تورهای ایست و بازرسی هم اگر مست باشند مهربون میشن و بجای اینکه با باتوم و ... باهات برخورد کنند ، با لبخند باهات روبرو میشن.
باز هم تاکید می کنم که توی این آهنگ 3 الی 4 بار ذکر میشه که عامل مستی الکل است اما میشه بدون مصرف الکل هم مست بود (یعنی مثل آدم مست شاد و خوش و بی خیال از بدبختی ها و غصه ها بود)

حالا کاری نداریم اما به نظر من مثلا همین آهنگی که شما اینجوری چت کردی روش بیشتر از اونی که جنجال آفرین باشه آرامش آوره
میگه مثل آدمای مست شاد و خوش و بی خیال از بدبختی ها و غصه ها باشید

و در آخر
شنیدی توی دادگاه در یه زمان متهم میاد از خودش دفاع میکنه؟؟؟
من توی اولین پست ارسالیم واسه تو داداش گلم و همه ی همسنگرای گلم نوشتم که در عالم شعر باید حتما توصیف و توضیحات شاعر رو بدونی تا بتونی اگر نقدی وجود داشت مطرح کنی
من با شاهین در مورد خیلی از کاراش بحث کردم و به جرات میتونم بگم که وقتی برخی توضیحاتشو شنیدم با خودم گفتم چی فکر میکردم ، چی بود

اول مفهوم شعر رو کامل و دقیق از زبان خود شاعر بررسی کن بعد حمله رو شروع کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۲:۵۲, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #24

محمد جان ، برادر این جمله ها رو برام معنی کن :
مهدی سنگ روی یخ کردی ما رو ، این همه صدات میکنیم دست ما رو ، نمیگیری و نمیشنوی این صدارو....

....تو نیستی! یا چشاتو بستی مهدی!....

از محضر امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عذر میخوام ولی به قول آقای رائفی پور بحث پژوهشیه باید جا بیوفته و مشخص بشه :دی

یا علی (علیه السلام)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد
۱۳:۰۸, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #25
آواتار
روی گل و لایم که تو این سرزمین شوم با هم به قبر و سنگ گرانیت می رسیم
سرزمینش افغانستانه یا کویت؟
وقتی که زندگی یه تاتر مذخرفه تنها به جرئه های فراموشی دلخوشمSad
۱۳:۴۱, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
کاملا واضحه که یه ادم برای از دست ندادن شنونده هاش برای حرفهایی که زده یه توجیحی میاره که شنوندشو از دست نده .
منظورم اینه که نمیاد بگه من با همه چیز از اسلام مخالفم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد ، Havbb 110
۱۵:۲۱, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
احترام در هر کاری لازمه ی کاره حتی اگه طرف مقابل دشمن خونیت باشه
اصلا بگیم این آقا طوی خارج از هیچ کار بدی رو گردان نیست و اون چیزایی هم که میخونه همش حرفای بی محتواییه
ولی این وسط جوونای ما چرا به طرف اون کشیده میشن؟
هر نسلی یه خواسته هایی داره
عده ای از کسانی که آهنگ های این شخص رو گوش میدن حتی نمی دونن چی میگه فقط چون رپ می خونه به آهنگاش گوش میدن
ما باید دیگه اینو باور کنیم که آهنگ های سنتی بین جوانان خریدار چندانی نداره و اکثر جوانان به رپ گوش می کنن
به نظر من نقد آهنگ های این جور آدما راه حل نیست چون این کارا طرفداران اینارو دل سرد نمی کنه
ما باید جاگزین پیدا کنیم تا بیشتر جوانانمون به سمت این افراد کشیده نشده
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، mohammmad
۴:۱۹, ۲۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۴:۲۲ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۲)Havbb 110 نوشته است:  محمد جان ، برادر این جمله ها رو برام معنی کن :
مهدی سنگ روی یخ کردی ما رو ، این همه صدات میکنیم دست ما رو ، نمیگیری و نمیشنوی این صدارو....

....تو نیستی! یا چشاتو بستی مهدی!....

از محضر امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عذر میخوام ولی به قول آقای رائفی پور بحث پژوهشیه باید جا بیوفته و مشخص بشه :دی

یا علی (علیه السلام)

ببین داداش گلم
شاهین با زبون خودش داره صحبت میکنه
بله ، شاید از نظر من و شما این لحن مشکل داشته باشه
شاید شما یه جور با خدات راز و نیاز کنی که من نوعی اگر بشنوم 1001 نوع ایراد ازش بگیرم
شاید من هم با امام زمانم یه جوری صحبت کنم که شما اگر بشنوی حتی با من بحث و مشاجره هم کنی
من در پست های قبلیم گفتم که در بعضی از کارهای شاهین خودم منتقد هستم
حتی یه چندتایی از کاراش هست که (با اینکه حتی توضیحاتشو هم شنیدم) شدیدا باهاشون مخالفم
اما به صورت نسبی
یعنی نسبت به دیگر خوانندگان این سبک (که واقعا شرر و ورر می خونن) به شاهین بیشتر امتیاز میدم

افراد دیگری هم هستن که واقعا گوش دادن به کاراشون لذت بخش هست (از نظر شخصی خودم)
مثلا یاسر بختیاری (یاس)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۴:۳۲, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #29

بنده قانع شدم! حرف حساب زدی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammmad
۴:۳۶, ۲۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۴:۵۵ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۸)محمدجواد نوشته است:  روی گل و لایم که تو این سرزمین شوم با هم به قبر و سنگ گرانیت می رسیم
سرزمینش افغانستانه یا کویت؟
وقتی که زندگی یه تاتر مذخرفه تنها به جرئه های فراموشی دلخوشمSad

درستش اینه:
من یه گلایلیم تو این سرزمین شوم (من در این دنیای نفرین شده مانند یک گل گلایل هستم)
راهم به قبر و سنگ گرانیت میرسه (سرانجام میمیرم و به یک قبر با سنگ گرانیت میرسم)
و...
نه منظور افغانستان هست و نه کویت
بلکه کل دنیا رو میگه و کل مردم دنیا
چیه؟نکنه شما این مطلب رو قبول نداری؟؟(که سرانجام همه خواهیم مرد)
نکنه اکسیر حیات رو پیدا کردی داداش Big Grin Wink

ضمنا دوست عزیز، چه بخوای و چه نخوای ، چه دوست داشته باشی و چه نه ، این دنیا مثل یک تئاتر مزخرف و آشغال هست که فقط و فقط باید به باد فراموشی بسپاریمش و منتظر بمونیم تا تموم شه و راحت شیم

خود من هم نه دلم میخواد و نه دوست دارم که دنیا اینجوری باشه ، اما هست.
و نجات از این وضعیت دنیا 2 راه داره (البته از نظر من) : یا ظهور و یا مرگ.

که به قول شاهین تا رسیدن به هرکدام از اینها باید فراموشی را پیش بگیریم...

(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۱)سرباز سید علی نوشته است:  کاملا واضحه که یه ادم برای از دست ندادن شنونده هاش برای حرفهایی که زده یه توجیحی میاره که شنوندشو از دست نده .
منظورم اینه که نمیاد بگه من با همه چیز از اسلام مخالفم.

شاید باورت نشه دوست عزیز اما شاهین اینو هم همیشه گفته که اصلا اجباری به گوش دادن کارهاش نیست
ببین همسنگر گلم ، یه فری استایل از شاهین هست که اگر خواستی پیام خصوصی بده تا لینک دانلودشو بهت بدم
شاهین اونجا توضیح میده که:
نقل قول از شاهین:
من نه شیطان پرستم و نه خدای شما را می پرستم و نه معتقدم که خدای بدی و خدای خوبی وجود دارد
من خدای خودم را دارم و می پرستم و حرفم این است که خدا فقط یکیست و آن هم خدای مطلق خوبی هاست
و بدی ها را خود ما بوجود می آوریم
من نه مسلمانم و نه مسیحی
من نه یهودیم و نه شیطان پرست
اما قرآن و انجیل و تورات را قبول دارم
نه آنچنان که شما دارید
و ...

در آخرش هم میگه:
من برای دل خودم میخوانم و اصراری ندارم کسی کارهامو گوش کنه

(این یعنی مثل خیلی های دیگه که واسه جذب شنونده 1001 دروغ سر هم میکنند نیست و بی هیچ ترسی حقایق اعتقادیشو بیان میکنه)
اگر خواستی پیام خصوصی بده تا لینکشو بدم دانلود کن خیلی چیزا از شاهین برات روشن میشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]