|
شاهین نجفی
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن ![]() ![]() دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید. لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!! آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده: اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛ *** این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده . این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه . نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست . من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید. عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم مملکتی که با خون شهدا ساخته شده مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن یا حق
|
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لطفا نقد منصفانه داشته باشید..... تشکر
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود فراوان
![]() فکر کنم در این رابطه بحث هایی شده !! ![]() |
|||
|
۱۸:۰۱, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز قبلاً درباره این شخصیت!! بحث هایی صورت گرفته است برای اطلاعات بیشت به لینک های زیر مراجعه کنید
شاهین نجفی و امثال او چرا؟ ایا شاهین نجفی شیطان را در اخرین اجرایش می ستاید؟ |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من یه نگاه انداختم ندیدم حالا اگر مدیرا صلاح می دونن حذف کنن
بعدشم ای دوست منصفانه یعنی چی؟ این آهنگ می خونه و همشم جز ضد ایران چیزی دیگه ای نمی گه یکی از دوستام گفت واسه عید اوردنش تو تلویزیون ایا درسته؟ |
|||
|
|
۳:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:بعدشم ای دوست منصفانه یعنی چی؟ یعنی انصاف داشته باشید. بنده هم زیر پست شما تشکر زدم و هم توی پست خودم تشکر کردم یعنی موافقم. ولی شما از روی بغض این مطلب رو نوشتید! چند تا آهنگ و چند تا کامنت رو خوندید و در مطلبتون از اون طرف پشت بوم افتادید پایین!! شاهین نجفی اینطوری هام که شما درباره ش نوشتی نیست! بنده بیش از یک ساله که به طور جد پیگیر کارها و مصاحبه ها و... همه چیز این آدم هستم. به عنوان مثال میخوام ببینم این آدم کجا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توهین کرده؟ میدونی؟ |
|||
|
|
۴:۴۵, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه ی دوستان
مدتی بود که عهد کرده بودم توی تالار فقط خواننده باشم و دیگه پست ندم (بس که پست هام حذف شد!!!) شاید اینم حذف شه اما این تاپیک با عث شد عهد بشکنم و طاقت بر سکوت نداشته باشم ببین دوست همسنگرم محمدجواد عزیز: اول اینکه به قول استاد رائفی پور به هیچکس صفر و صد نگاه نکنید یعنی بدترین آدم دنیا (استاد روی امثال فرعون و هیتلر مثال می زنند) صفر نیست (البته اگر منصفانه بنگریم) و بهترین آدم های دنیا هم 100 نیستند و نواقصی دارند (استاد گفتند: بجز پیامبران و امامان معصوم ما) پس شاهین نجفی هم صفر نیست من ازش بارها و بارها حمایت کردم و صد البته جاهایی بوده که از منتقدین شدیدش بودم. مثلا برسر آهنگ شراعظم حدود 45 دقیقه داشتم باهاش (توی چت روم یاهو) بحث می کردم (البته شماره تماسشو هم دارم (کلن آلمان) ببین داداش گلم ، قصد تبلیغش رو ندارم چون قبول دارم قصد دریدن پرده ی حیا رو داره (به اعتراف خودش) اما توصیه می کنم با یه نگاه دیگه با آهنگ هاش روبه رو شی مثلا یه آهنگ داره به نام "چیز" این آهنگ رو دوبار گوش کن : بار اول به جای هر واژه ی ((چیز)) کلمات زشت و رکیک بزار بار دوم به جای هر واژه ی ((چیز)) کلمات زیبا و سالم بزار خواهی دید که در هر دوبار شعر معنی میدهد!!! پس با آهنگ های این خواننده به دو شکل میشه روبرو شد توصیه ی من به شما همسنگر گلم اینه که یا اصلا آهنگاشو گوش نکن و یا اگر قصد گوش کردن داری با نگاه دوم باهاشون روبرو شو هر سوالی داشتی در مورد شاهین بهم پیام بده . و در آخر ... مدیران و مسئولین عزیز ، شما را به جان عزیزتان قسم که به جای حذف کردن پست ها اگر امکانش برایتان موجود است جواب بدهید و قانع کنیدمان تا سوالات ما جوانان ایرانی حداقل یک جا در این مملکت بجای حذف شدن پاسخ داده بشوند!!! با تشکر صمیمانه |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۲۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۸ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۱ ۴:۴۵)mohammmad نوشته است: با سلام به همه ی دوستانداداشم من اهنگاشو گوش نمی کنم چند تاشو گوش کردم همش ضد ایران بود و من اصلا خوشم نمیاد کسی این جوری ضد ایران باشه . اگرم تو اهنگاش چیزه خوب گفته من نمی دونم. من فقط می دونم که خیلیا دارن با اون یکصدا وطن فروشی می کنن . داداش کم جرمی نیست. در یکی از سخنان امام که الان یادم نیست کدوم ،امام می گه وطن دوستی جزو دین . داداش این شاهین اگرم چیز خوب خونده 1 در هزاره. الان میگی از کجا میگم . از اونجا می گم که همه ی کسایی که من دیدم طرفدارشن می گن منم مثل شاهین از حکومت ناراضیم.من تا حالا از بین رپر هایی که تو ایران زیرزمینی می خونن دیدم که ضد ایران بخونن ولی نه به این شدت . اخه این شاهین داره بکوب ضد ایران می خونه و این یعنی ریگ تو کفششه ، به نظره من هیچکس اینطوری نمیاد همش از وطنش اینجوری بد بگه مگر اینکه یا دستش با امریکا تو یه کاسه باشه یا اینکه مشکلی با مسئولین پیدا کنه که اگر این جوری باشه بازم اینقدر اهنگ ضد وطن نمی خونه . داداش من بهش به عنوان صفر نگاه نمی کنم ولی این شاهین تو این اهنگش مثل مستی در رانندگی چه چیزی گفته که جز بر ضد ایران نباشه؟ به جایی که به من بگی برو دوباره اهنگاش و گوش کن ،سعی کن انتقاد اشتباه نکنی برادر استاد رائفی پورم بجاش 10 برابر اینیکه من رفتار میکنم با کسایی که این کارارو می کنن رفتار می کنه مگه ندیدی؟ حتی گاهی اوقات فوشم می ده. یعنی من که این تایپیکو زدم به طرف 0 نگاه کردم؟ خود استاد رائفی پور گاهی اوقات که بدتره منه اون چند نگاه می کنه؟ پس نگاهم صفر نبوده که اینو می گم داداش شما هم اگه گوش می کنی بهتره نکنی چون شما بری تو تایپیک بچه ها و تاثیر این اهنگارو بخونی می فهمی که رو ضمیر نا خوداگاهت اثر بد می زاره من که اهنگشو گوش دادم حالم بد شد و نتونستم واسه امتحان فردای اون روز بخونم و حس پرخاشگری هم بم دست داد |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شاهین نجفی یک انسان اومانیسته (من معنی اومانیست بودن رو از این آدم فهمیدم!!) پس چنین رفتارهایی کاملا طبیعیه! چیزهای خاص دیگه ای هم داره مثلا اخلاق رو نسبی میدونه و...
جواب ندادی برادر ، کجا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توهین کرده. |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۱ ۱۴:۲۹)Havbb 110 نوشته است: شاهین نجفی یک انسان اومانیسته (من معنی اومانیست بودن رو از این آدم فهمیدم!!) پس چنین رفتارهایی کاملا طبیعیه! چیزهای خاص دیگه ای هم داره مثلا اخلاق رو نسبی میدونه و...من دونه دونه گوش ندادم عزیز ولی از چند نفر از کسانی که اهنگاش رو گوش می دادن شنیدم. که چند تاش کامنت بودنو چند تاش حضوری شما همه اهنگاشو گوش کردی؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,068 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,607 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,409 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,365 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,070 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,688 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,283 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]](http://hipfa3.com/dl/cover/shahin-najafi-teaser-con1.jpg)
![[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]](http://dl.dl2music.in/Pic/Esfand%2090/Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg)