|
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند!
|
|
۲۱:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند کتاب گوهر بار مکیال المکارم که با دستور و عنایت خود حضرت حجت نوشته شده و نام کتاب هم خود حضرت انتخاب کرده اند از شنبه ی هفته ی آینده کار را شروع میکنم نمیدانم آیا کسی همراه خواهد شد یا نه اما استدعای عاجزانه دارم پای کار بودید بگید نه احساسی رفیق نیمه راه نباشید (البته امیدوارم خدا توفیق دهد و خودم رفیق نیمه راه نشم) خلاصه اگه پایه بودید با یک صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم اعلام آمادگی خود را اعلام نمایید یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!!!!!!! باشد که مطالعه ی این کتاب منتظر ساز مقدمه ای باشد برای معتقد شدن به اعتقاداتش و عمل به دستوراتش! |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام چه جور همراهی منظورتون هست؟ برای خوندن و عمل کردن بهش یا احتمالا نکته برداری و گسترش اون .... یا کارای دیگه؟ میبخشید اما واقعا متوجه اصل نشدم اگه بیشتر راهنمایی کنید و در توان من هم باشه دوس دارم باشم، به عشق آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ...... |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من هم از وقتی این کتاب رو معرفی کردین خیلی دلم میخواست بخونمش الان هم به خاطر کنکورم زیاد وقت ندارم ...مخصوصا از این به بعد....ولی تموم سعیمو میکنم حداقل روزی یک ربع الی نیم ساعت رو به خوندش اختصاص بدم انشاالله اگه توفیقشو داشتم......
منم همین سوال رو داشتم منظورتون چطور همراهی هست؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
در گام اول فقط و فقط برنامه ی مطالعاتی داریم و تبادل نظر در مورد جاهای مهم کتاب کسب معرفت درست نسبت به مبانی اعتقادی و عملی که یک منتظر باید به آن ملتزم باشد در اعتقادات و اعمال و تبادل نظر و ارائه ی ارزنده ترین مطالب و گفتگو در باره ی مطالب کتاب همین هر هفته یه مقدار مشخص میکنیم و در پایان هفته در موردش در تاپیکی که در بخش معرفی کتاب إن شاء الله ایجاد میشه بحث میکنیم |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۳ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلامی دیگر
میبخشید اما خود من هنوز به این کتاب دسترسی ندارم، باید تو یه تایمی مهلت بدین تا اگه لیاقتشو داشته باشیم کتاب رو تهیه کنیم. انشاءالله اگه خدا توفیق بده استفاده خواهیم کرد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۳ توسط boghz.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من فکر نمیکنم در حدی باشم که با بزرگوارایی مثه شما تبادل نظر راجبه موضوعی بکنم
.....اما انشالله از نظرات شما استفاده میکنم..... تا جایی که بتونم هستم انشاالله.... امید به خدا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۴ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
طرح خیلی خوبیه إن شاءالله منم هستم. این هم لینک کتاب ... http://www.islamicecenter.com/ketaabkhaa...hrest.html اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ممنون بابت لینک کتاب، اما یا باید خود کتاب رو پیدا کرد، اینجور مطالعات اگه پای کامپیوتر باشه خسته کننده میشه، یا باید از کلش پرینت گرفت که ظاهرا نوشتن مولفش راضی نیست.
بازم تشکر |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بنده ام هستم ان شاالله
البته هفته ی آینده عازم کربلای ایران هستم اگه خدا بخواد بنا بر این نمی تونم برای هفته ی بعد قول بدم ولی در اولین فرصت کنار باقی دوستان هستم ان شاالله |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بچه ها سال تحویل میخواهم جلوی همه ی اهل خونه بلند بگم .... | علی 110 | 30 | 13,431 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲:۱۲ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| فاجعه در راه است-بسیار بسیار مهم:حمایت از امام علی النقی (علیه السلام) | mosisms | 8 | 5,077 |
۲۴/شهریور/۹۲ ۹:۰۳ آخرین ارسال: mosisms |
|
| فراخوان ثبت نام برای ساخت مستند بسیار بزرگ و مهم | hsmoa | 39 | 17,383 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: hsmoa |
|

.....اما انشالله از نظرات شما استفاده میکنم.....