|
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند!
|
|
۲۱:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند کتاب گوهر بار مکیال المکارم که با دستور و عنایت خود حضرت حجت نوشته شده و نام کتاب هم خود حضرت انتخاب کرده اند از شنبه ی هفته ی آینده کار را شروع میکنم نمیدانم آیا کسی همراه خواهد شد یا نه اما استدعای عاجزانه دارم پای کار بودید بگید نه احساسی رفیق نیمه راه نباشید (البته امیدوارم خدا توفیق دهد و خودم رفیق نیمه راه نشم) خلاصه اگه پایه بودید با یک صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم اعلام آمادگی خود را اعلام نمایید یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!!!!!!! باشد که مطالعه ی این کتاب منتظر ساز مقدمه ای باشد برای معتقد شدن به اعتقاداتش و عمل به دستوراتش! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۰, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
لینک pdf کتاب نسخه اصلی(عربی) برا دانلود http://www.4shared.com/document/gleQ3Hwu/___.html |
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام عرض شد
پیشنهاد من این هست که خود کتاب رو تهیه بفرماید اگه به هر دلیلی نشد این لینک کتاب on line هست http://www.montazar.net/montazar-far/sel...hp?subid=2 بسیار مفید است به خصوص اگر بخواهیم بخشی از کتاب را نقل قول کنیم و در موردش صحبت کنیم چون دیگه نیازی به تایپ نیست و فقط کافیه کپی پیست کنیم به هر حال بهترین حالتش به نظرم این هست که خودمون کتاب رو بخریم و از این لینک هم استفاده کنیم برای استفاده در تاپیکی که إن شاء الله ایجاد میشه یا علی |
|||
|
|
۲:۳۶, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۴:۲۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
لینک کتاب فارسی مکیال المکارم سایت رو گذاشتم(offlline browsing) برای دانلود 600KB برای عزیزانی که اینترنتشون dial up هست و دائم به اینترنت دسترسی ندارن! http://uplod.ir/udd4gw35az1a/___________...g_.zip.htm برای اینکه لینک کار کنه و ننویسه فایل مورد نظر یافت نشد خواهشن آخر لینک رو زمان کپی پیس اصلاح کنید offline_browsing_.zip.htm (۱۲/اسفند/۹۰ ۰:۳۸)علی 110 نوشته است: سلام عرض شد این لینک باز نمیشه مشکل داره! |
|||
|
|
|
۷:۲۳, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۷:۲۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۸, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بله برای من هم باز شد و کمی ازش رو خوندم کتاب خوبیه مطالب خوبی و ارزشمندی هم داره منم هستم بسم الله
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۱۱:۱۳ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۵)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام در مورد لینک میخواستم یه تذکری بدم و اون اینکه در پایین این صفحه ( سایت لینک ) اشاره شده که فعلا اجازه ای برای نشر کتاب به صورت الکترونیکی صادر نشده و در تلاشیم که این اجازه رو بگیریم بنا بر این به نظر میرسه مطالعه این کتاب بی این صورت کار صحیحی نباشه و باید نسخه چاپی کتاب رو تهیه کرد این عین جمله ای است که نوشته شده : منبع: این کتاب از نسخه موجود در کتابخانه امامیه ( ) تهیه گردیده است و پس از تبدیل به فورمت مناسب کتابخانه ما تقدیم مومنین محترم می گردد.اجازه مولف:
در حال حاضر ندارد. کوشش می کنیم که رضایت صاحبان حقوق را انشاءالله اخذ نمائیم. در صورت عدم رضایت آنان ، دسترسی به این کتاب مقدور نخواهد گردید. |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه لطف کنید و بهم بگید در کل موضع این کتاب چیه؟ ضمنا فکر میکنم ذکر این نکته ضروری باشه اونم اینکه بهتره کتاب تهیه بشه (( آخه تورق کتاب خدایی یه حال دیگه ای داره ![]() ))بخاطر همین فکر میکنم اگر علی110 لطف کنه و یه کتاب با یک مترجم خاص ((البته اگر ترجمه شده باشه)) و همین طور یک انتشارات مشخص ، معین کنه تا همه اون رو تهیه کنن چون فکر میکنم اکثر بچه ها باید کتاب رو تهیه کنن حالا بهتر این تهیه ، از یک نوع باشه و برای کپی پیست کردن هم از لینکی که علی110 گذاشتن استفاده کنیم اینطوری خیلی بهتر میشه به دوستان آدرس داد راستی ترجمش سلیس و روان باشه بنده خدا علی 110 چقدر کار ریختم رو دوشش ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم . خداخیرت بده علی آقا . این طرح های مطالعاتی که بین دوستان ایجاد میشه ، توفیقات خیلی زیادی داره . من تجربش رو داشتم واقعا عالیه . انشاءالله که اینگونه طرح ها فقط به این تالار محدود نشه و همسنگران عزیز! با دوستانشون در محیط حقیقی! اینگونه کارها رو انجام بدهند . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مشخصات کتاب مکیال المکارم پیشنهادی:
نویسنده ی همه ی اونها که خوب مرحوم آیت الله سید محمد تقی موسوی اصفهانی دوره ی دو جلدی ترجمه ی سید مهدی حائری قزوینی ناشر: انتشارات مسجد مقدس جمکران مهم بیشتر مترجمش هست حالا انتشارات دیگه هم بود فرقی نداره حتی اگه مترحم دیگه هم بود خیلی مهم نیست فقط جان من بخونید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بچه ها سال تحویل میخواهم جلوی همه ی اهل خونه بلند بگم .... | علی 110 | 30 | 13,444 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲:۱۲ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| فاجعه در راه است-بسیار بسیار مهم:حمایت از امام علی النقی (علیه السلام) | mosisms | 8 | 5,089 |
۲۴/شهریور/۹۲ ۹:۰۳ آخرین ارسال: mosisms |
|
| فراخوان ثبت نام برای ساخت مستند بسیار بزرگ و مهم | hsmoa | 39 | 17,405 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: hsmoa |
|

![[تصویر: b_link.gif]](http://www.islamicecenter.com/ketaabkhaaneh/images/b_link.gif)