|
زیباترین و اثر گذار ترین امضاهایی که در تالار دیده ایم! جالب
|
|
۱۷:۱۴, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
بعضی وقتا با یک امضاهایی در تالار برمیخورم که بسیار برایم اثر بخش بوده اثر بخش ترین امضایی که در تالار دیده ام و الان نمیدانم و یادم نیست که مال کی بوده این بود: أَلَم یَعلَم بِأَنَّ اللهَ یَریَ آیا او ندانست که خداوند (همه ی اعمالش را) می بیند؟! خیلی وقتا برای همین امضاها به رفقا اعتبار دادم برای همین دارم یه بررسی میکنم و به مرور بعضی از جالب ترین و اثر گذارترین امضاهایی رو که در تالار دیدم رو اینجا میگذارم باقی رفقا هم بد نیست امضاهایی رو که دیدن و براشون اثرگذار بوده رو اینجا قرار بدن باشد که تلنگری باشد برای غفلتهای همیشگیمان یا علی . . . امضای MESSENGER . . . . امضای saloomeh اگر خدا به تو فرمود : . که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام ؟! . . . . امضای mohammad.d ای که بستی ره به زهرا در میان کوچه ها / گردنت را می شکست عباس اگر آنجا بود . . . . . . امضای منتظر 14 يــا الله يــا رَحْــمنُ يا رَحِـــيمُ يــا مُـــقَلِّبَ الْـــقُلُوبِ ثَـــبِّتْ قَـــلْبِــي عَـــلَي دِيـــنِكَ
زمانه عجيبي است !برخي امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را ! ميداني چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسير ميکنند اما امام حاضر را ، بايد فرمان ببرند ... و کوفيان عاشورا رااينگونه رقم زدند... . . . . . .
امضای ANTI MASON آل سعود ملعون! گردنهای کلفت خودتان را آماده کنید صاحب ما دارد می آید با شمشیر ذوالفقار
. . . . . . امضای سید احمد آماده ظهور هستی؟ (wakeup2012 هستم!!!!!) . . . . امضای علیرضا110 خداوند در حدیثی قدسی می فرمایند: تندي نكن با كسي كه تو را بر او مسلط كردند تا با تو تندي نكنم. (كافي2/303) . . . . امضای محب الزهرا کیست که به خدا اعتماد کرد و پشیمان شد . . . . . . . امضای aftab2014 اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار ! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست امام علی (علیه السلام) . . . . . . امضای m.shirazi80 و إن تطع أکثر من فی الأرض یضلّوک عن سبیل الله إن یتبعون إلا الظن و إن هم إلا یخرصون».(سوره انعام، آیه 116) اگر از بیشتر کسانی که در زمین هستند پیروی کنی، تو را از راه خدا برمی گردانند زیرا آنها تنها از گمان پیروی می کنند و بیهوده بافند . . . . . . امضای mohamad ![]() همانا بدون شک او (شیطان) دشمن آشكار شماست بقره آیه 168 - بقره آیه 208 - الانعام آیه 142 - الاعراف 22 - یوسف آیه 5 - قصص آیه 15 - یس آیه 60 - الزخرف آیه 62 . . . . . إن شاء الله ادامه دارد.... |
|||
|
۱۷:۲۷, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فقط امضای تازه مسلمان:
الهی انت کما احب فاجعلنی کما تحب |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۶ توسط 208.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1- امضای
sarallahe73 [b]به امید روزی که این پست تمام این تالار گفت وگو را فرا بگیرد: حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد
![]() 2- امضای hesam110 تقصیر دلم نیست که کم می آیی ***** وقتی که شدم اسیر غم می آیی این جمعه و جمعه های دیگر بازیست** مهرت بکشد سه شنبه هم می آیی خون علی گویان عالم را بریزین** ای دشنه ها تازه ترین فتوا می آید رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ایجاد یک تفکر بهتر از القای آن است. 3- این امضا رو من خیلی دوست دارم.تو همین فروم خونده بودم ولی یادم نیست مال کدوم کاربره: عباس جان، نفس نخواهم به جز تو برای کس بزنم. نفس بده که برایت نفس نفس بزنم 4- عکس امضای علی110 : ![]() فعلا همینا رو یادم میاد. |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی از امضاهای زیبای دیگر هم بودن که الان یادم نیست ، ان شاءالله یادم اومد قرار میدم 1-عکس امضای علی110 : ![]() [b] 2-امضای MESSENGER[/b] 3- امضای MohammadSadra گناه نکن. 4-امضای saloomeh اگر خدا به تو فرمود : که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام ؟! 5-امضای تازه مسلمان الهی انت کما احب فاجعلنی کما تحب |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امضای Admirer این چه خدایی است؟؟؟؟
(((( الله اکبر )))) ---وسعت درک محبت به بنده اش غیر قابل درک است--- << و همانا نزد من شنیدن ناله ی گنه کاران از تسبیح تسبیح کنندگان محبوب تر است >> |
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نمی دونم امضای کدوم یک از کاربرها بود،
یک پوستری بود،سمت راستش عکس آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) بود، وسط پوستر هم یک جمله از ایشون نوشته بود: هیچ ذکری بالاتر از ذکر عملی نیست و هیچ ذکر عملی بالاتر از ترک معصیت... (نقل به مضمون) خیلی امضای زیبا و تاثیرگذاری بود.. |
|||
|
|
۸:۰۰, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۸:۰۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: تشکر از ایشون .برای من که تاثیر گذار هست شدیدا!! |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امضای فاطمه خانم
امضای shafagh_mah باتشکر آیدین |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهم ترین و زیباترین جمله امام خامنه ای درسال90(نظرسنجی) | SARV | 26 | 15,397 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: Emza.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/Emza.jpg)

![[تصویر: 30657443553801677341.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/30657443553801677341.jpg)
![[تصویر: 7577d9f755d4.jpg]](http://1.eup.comze.com/photos/7577d9f755d4.jpg)

![[تصویر: Bahjat-Che-konim-Dia110.ir_.jpg]](http://dia110.ir/wp-content/uploads/2011/05/Bahjat-Che-konim-Dia110.ir_.jpg)
![[تصویر: 19182284930469014790.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/19182284930469014790.jpg)