|
خادم معنوی امام رضا (علیه السلام)
|
|
۱۱:۵۳, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَللّهُمَ صَلِّ عَلي عَلي ابنِ موسَي الرِّضَا المُرتِضي
الاِمامِ التَّقي النَّقي وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّري الصِّدّيق الشَّهيدِ صَلوهً كَثيرَهً تامَهً زاكِيهً مُتِواصِلَهً مُتَواتِرَهً مُتَرادِفَهً كَافَضلِ ما صَلّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اَوليائِك با سلام خدمت دوستان آیا شما هم دوست دارید به جمع خادمین معنوی امام علی بن موسی الرضا علیه السلام بپیوندید ؟ به دلهای صاف و بی ریای بسیاری از مردم ایران که نگاه میکنی شوق و ارادتی ویژه به حضرت امام رضا علیه السلام ، تنها یادگار شجره طیبه امامت در خاک ایران می یابی که این مهر و شوق و ارادت را با دنیا عوض نمیکنند . برنامه تلوزیونی سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش می شود به لطف و یاری حضرت حق و عنایات حضرت امام رضا علیه السلام این بار می خواهد پایه گذار حرکتی باشد که در آن خدمت به امام رضا و زائرانش محدود به محدوده حرم رضوی در مشهد نباشد . هر دوستدار امام رضا می تواند خادمی باشد که در محل کار یا منزل یا محل تحصیل خود در یک روز به صورت نمادین وظیفه خادمی حضرت را بر عهده بگیرد به عنوان مثال یک پزشک در این روز که خود را خادم آن حضرت نامیده ، بیماران را به دید زائرین و محبین آن حضرت ببیند ، با محبت و عطوفت بیشتری با آنان برخورد کند ، دستمزدی از آنها دریافت نکند و یا کمتر دریافت کند و یا اگر دریافت میکند عوائد آن روز را به مصرفی که حضرت رضا علیه السلام می پسندد برساند . یک تعمیرکار ، یک کاسب ، یک کارمند ، یک دانش آموز ، یک روحانی ، یک معلم ، یک دانشجو ، یک خانم خانه دار ، ... میتوانند با این نگاه برای خود در آن روز خدمتی شایسته تعریف کنند .اگر واقعا کاری ندارند حداقل رفتار خود را در آن روز مرضی حضرت رضا بگردانند . مثلا یک خانم خانه دار و یا یک فرد بازنشسته میتواند در روزی که با خود عهد خادمی حضرت را بسته مثلا مقداری قرآن و یا نماز بخواند و یا کار خیری دیگری انجام دهد به نیت تمام محبین و زائرین امام رضا (علیه السلام) که اکنون در خاک آرمیده اند و دستشان از دنیا کوتاه است و شاید وارثی که به یاد آنها باشد نداشته باشند و یا به قولی بد وارث باشند . متن بالا قسمتی از متن اصلی است که در سایت montazermahdi.ir نوشته شده است ولی به نظر من ما می توانیم در هر هفته یک روز را خادم امام رئوف باشیم در آن روز برای او کار کنیم از او سخن بگوییم و سخنان او را بگوییم. انشاالله مورد مهربانی و عنایت ایشان و لطف حق قرار بگیریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۹, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . مردى به امام رضا عليه السلام رسيد و عرض كرد: به اندازه مروتى كه دارى به من كمك كن . . امام عليه السلام فرمود: چنين توانى ندارم . . عرض كرد : پس به اندازه مروت خودم عطا كن . . حضرت فرمود: در اين صورت مى توانم ، آنگاه به غلام خود فرمود: دويست دينار به او بده . . . بحار النوار، ج 49، |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام، عاقلی ؟ امام رضا علیه السلام فرمود عقل شخص مسلمـان تمـام نیست, مگر ایـن که ده خصلت را دارا بـاشـد - ـ از او امید خیر باشد ـ از بدى او در امان باشند ـ خیر اندک دیگرى را بسیار شمارد ـ خیر بسیار خود را اندک شمارد ـ هـر چه حـاجت از او خـواهنـد دلتنگ نشـود ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود ـ فقـر در راه خـدایـش از تـوانگـرى محبـوبتـر بـاشــد ـ خـوارى در راه خـدایـش از عزت بـا دشمنـش محبـوبتـر بـاشــد ـ گمنـامـى را از پـر نـامـى خـواهـانتـر بـاشـد ـ سپس فـرمـود: دهمى چیست و چیست دهمى ؟ به او گفته شـد: چیست؟ فـرمـود: کسی را ننگـرد جز ایـن که بگـویـد او از مـن بهتـر و پـرهیز کـارتـــر است تحف العقول، ص 443
یا امام رضا(علیه السلام) دلم تنگ و رویم سیاه و ......... دور مران از در و راهم بده ... نقل از وبلاگ آقای عرشر قزوینی
|
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۳:۴۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم تقدیم به شیفتگان امام رئوف: سلام ای پسر حضرت زهرا فدایت همه جانها که تویی کعبه ی دلها و ما مُحرِم این کعبه و مبهوت تماشا همه مجنون تو هستیم و تو لیلا همه بنده، تو مولا همه پست، تو بالا همه قطره، تو دریا همه خار، تو اسطوره ی گلها غلامیم و تویی صاحب ما حضرت آقا عجین است غم تو با آب و گل ما و با عشق تو در سینه تپیدست دل ما که تو یوسف زهرایی و ما نیز ندانیم چرا رفت به بیراهه زلیخا سلام ای پسر حضرت زهرا رضایی و ولی نعمت مایی ز سر تا به قدم عشق و وفایی سرا پا همه دردیم و تو درمان و دوایی فقیریم و عشق است فقیری که تو حج فقرایی! که هم قبله و هم قبله نمایی تو آیینه ی شفاف خدایی تو سلطان سخایی گنه کارترینیم ولی باز نشستیم به امّید نگاهی که شهره به رضایی و ما خار و خس جوی تو هستیم رضاجان چه بخواهی ، چه نخواهی گداییم سر کوی تو ای حضرت سلطان به امید کرم دست به دامان تو ای یار غریبان و ای مونس و غمخوار ضعیفان نه فقط ما نه فقط ما که گدای کرم توست هزاران چو سلیمان و عجب نیست اگر موسیِ عمران میان حرمت بشود خادم و دربان و عجب نیست اگر زنده شود عیسیِ مریم به نگاهی زچشمان تو بر تن اموات دهد جان و عجب نیست اگر با مدد از تو شود آتش چو گلستان و عجب نیست اگر جبریل امین خاک کف کفش کنت را ببرد بهر تبرک به جنان عجبی نیست اگر به عشق تو شود کفر مسلمان عجب اینجاست که با این جبروتت شده ای ضامن آهوی بیابان و عجب نیست همان آهوی وحشی که تو شدی ضامن آن از لطف و کرامت شود ضامن جمعی زخلایق ز قیامت سلام ای پسر حضرت زهرا و ای شاه و امیرم بود آرزویم بوسه ای از روی ضریح تو بگیرم و همان لحظه بمیرم که آرام شود این دل زارم همه دار و ندارم قرارم نگارم ببین از غم تو گشته خزان فصل بهارم و من زائر کوی تو شدم تا که بیایی به دم مرگ کنارم و یا پا بگذاری به مزارم اگر چه که من این مایه ندارم ولی کاش بیایی و دو دستم به روی سینه گزارم و سر از خاک برارم و بگویم به تو ای صاحب دلها سلام ای پسر حضرت زهرا [size=xxx-large].[/size] [size=xxx-large].[/size] [size=xxx-large].[/size] خدا مارو روز ازل امام رضایی کرده قربون اون خدا برم عجب خدایی کرده پنجره فولاد رضا برات کربلا میده هر کی میره کرببلا از حرم رضا میره یا امام رضا
|
|||
|
|
۴:۲۵, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
خیلی خیلی خیلی . . . علی جان ممنون. واقعا شعر زیبایی بود.
هر چی بگم کمه. ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. در پی شعری که علی آقا گذاشتن حقیر هم مداحی اصلیش رو براتون آپلود کردم که هیچ جا توی نت هم پیدا نکردمش!! پس بشتابید و دانلود کنید : دانلود "سلام ای پسر حضرت زهرا" به مداحی حمید علیمی در مدح امام رضا (علیه السلام) به مناسبت میلاد ایشان : لینک دانلود از مدیا فایر حجم : 5.26 MB التماس دعا پ.ن : این مداحی فوق العاده است!!! حتما دانلود کنید!! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
بسم الله ...
![]() از آسمان شبت یک ستاره می خواهم برای درد دلم راه چاره می خواهم میان خمره ی چشمت شراب نوشیدم از آن شراب نداری؟...دوباره می خواهم سر دو ابروی تو این دلم مردد شد برای این دو دلی استخاره می خواهم اگر که گوشه کنار دل شما جا هست فقط کمی زدلت را اجاره می خواهم ببین که بار گناهم خمیده ام کرده برای آدمیت یک اشاره می خواهم میان راه زیارت مرا بکش آقا به خاطرت سفر نیمه کاره می خواهم دوباره قصه ی این ماجرای تکراری دوباره قصه ی شاه و گدای تکراری به لطف مظهر غربت دلم کجا رفته؟ کنار پنجره فولاد٬خسته وا رفته دلم به شوق زیارت هزار تکٌه شده به صحن های حریمت جدا جدا رفته کنار پنجره فولاد و موج بیماران ویاد طفل مریضی که در کما رفته واین دلی که به شوق زیارت ارباب از این مسیر خدایی به کربلا رفته شب زیارتی انگار مثل "ابن شبیب" دلم شبیه سری روی نیزه ها رفته دوباره روضه ی "الشمر"...خنجر کهنه که روضه خواندن ما به امام رضا رفته... عبدالحسین مخلص آبادی |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
.. ومن گريخته ام ؛ و در پي من صياد ها ؛ و فرا رويم دام ها ؛ يا ضامن آهو ! من يقين دارم دستان تو تنها سهم آهو نيست... السلام عليك يا علي بن موسي الرضا |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
امام موسی کاظم (علیه السلام):
هر که می خواهد قوی ترین مردم باشد، به خدا توکل کند. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
امام رضا (علیه السلام):
لیس منّا مَن ترك دنیاه لدینه و دینه لدنیاه از ما نیست آن كه دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترك گوید.
پ.ن:به قول یکی از دوستان: این اولین حدیثی بود که واقعا حال کردم. |
|||
|
|
۸:۴۲, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,905 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,969 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,353 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,108 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,132 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,098 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ویژه نامه شهادت امام کاظم علیه السلام | mahdy30na | 9 | 3,413 |
۲۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: Khadem02.jpg]](http://lassarat.persiangig.com/image/Khadem02.jpg)

![[تصویر: GonbadeEmamReza%28a%29.jpg]](http://ermiya.persiangig.com/image/GonbadeEmamReza%28a%29.jpg)