|
خادم معنوی امام رضا (علیه السلام)
|
|
۱۱:۵۳, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۷:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم اَللّهُمَ صَلِّ عَلي عَلي ابنِ موسَي الرِّضَا المُرتِضي
الاِمامِ التَّقي النَّقي وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّري الصِّدّيق الشَّهيدِ صَلوهً كَثيرَهً تامَهً زاكِيهً مُتِواصِلَهً مُتَواتِرَهً مُتَرادِفَهً كَافَضلِ ما صَلّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اَوليائِك با سلام خدمت دوستان آیا شما هم دوست دارید به جمع خادمین معنوی امام علی بن موسی الرضا علیه السلام بپیوندید ؟ به دلهای صاف و بی ریای بسیاری از مردم ایران که نگاه میکنی شوق و ارادتی ویژه به حضرت امام رضا علیه السلام ، تنها یادگار شجره طیبه امامت در خاک ایران می یابی که این مهر و شوق و ارادت را با دنیا عوض نمیکنند . برنامه تلوزیونی سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش می شود به لطف و یاری حضرت حق و عنایات حضرت امام رضا علیه السلام این بار می خواهد پایه گذار حرکتی باشد که در آن خدمت به امام رضا و زائرانش محدود به محدوده حرم رضوی در مشهد نباشد . هر دوستدار امام رضا می تواند خادمی باشد که در محل کار یا منزل یا محل تحصیل خود در یک روز به صورت نمادین وظیفه خادمی حضرت را بر عهده بگیرد به عنوان مثال یک پزشک در این روز که خود را خادم آن حضرت نامیده ، بیماران را به دید زائرین و محبین آن حضرت ببیند ، با محبت و عطوفت بیشتری با آنان برخورد کند ، دستمزدی از آنها دریافت نکند و یا کمتر دریافت کند و یا اگر دریافت میکند عوائد آن روز را به مصرفی که حضرت رضا علیه السلام می پسندد برساند . یک تعمیرکار ، یک کاسب ، یک کارمند ، یک دانش آموز ، یک روحانی ، یک معلم ، یک دانشجو ، یک خانم خانه دار ، ... میتوانند با این نگاه برای خود در آن روز خدمتی شایسته تعریف کنند .اگر واقعا کاری ندارند حداقل رفتار خود را در آن روز مرضی حضرت رضا بگردانند . مثلا یک خانم خانه دار و یا یک فرد بازنشسته میتواند در روزی که با خود عهد خادمی حضرت را بسته مثلا مقداری قرآن و یا نماز بخواند و یا کار خیری دیگری انجام دهد به نیت تمام محبین و زائرین امام رضا (علیه السلام) که اکنون در خاک آرمیده اند و دستشان از دنیا کوتاه است و شاید وارثی که به یاد آنها باشد نداشته باشند و یا به قولی بد وارث باشند . متن بالا قسمتی از متن اصلی است که در سایت montazermahdi.ir نوشته شده است ولی به نظر من ما می توانیم در هر هفته یک روز را خادم امام رئوف باشیم در آن روز برای او کار کنیم از او سخن بگوییم و سخنان او را بگوییم. انشاالله مورد مهربانی و عنایت ایشان و لطف حق قرار بگیریم. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه جالب.
![]() من هم خودم به صورت خود جوش همچین کاری میکردم منتهی این نیت نبود. من با خودم قرار گذاشتم اگر گناهی انجام دادم یا کاری کردم که بندگان خدا رو ناراحت کرد،یک روز فقط به خلق خدا خدمت کنم. حالا هرچی که باشه. یادمه اولین بار در دوره پیش دانشگاهی این کار رو انجام دادم. به دوستم کمک کردم که کتاب هاش که خیلی زیاد و سنگین بود رو از طبقه سوم به طبقه اول ببره.(الان هم انجامش میدم.مطمئنم خدا منو میبخشه به خاطر این کار.) خیلی احساس خوبی به آدم دست میده. حتما امتحان کنید. |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۲۱:۴۰ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این حدیث رو من خیلی دوست دارم،یک جور تجدید میثاق با امام الرئوف حضرت رضا(علیه السلام) هست. فرمایش امام به این معنی است که توحید در صورتی مقبول درگاه خداوند است که همراه با پذیرش ولایت اهل بیت باشد. حدیث سلسله الذهب: امام رضا علیه السلام این چنین آغاز کرد:« پدرم، موسی بن جعفر الکاظم، برای من روایت کرد از قول پدرش، جعفر بن محمد الصادق، از قول پدرش، محمد بن الباقر، از قول پدرش، علی بن الحسین زین العابدین، از قول پدرش، حسین بن علی که در سرزمین کربلا شهید شد، از قول پدرش، امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب که در کوفه شهید شد، از قول برادر و پسر عمویش، محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم، از قول جبرئیل، که خداوند فرمود: « کلمه لا اله الا الله حصنی فمن قالها دخل حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی» (کلمه توحید (لا اله الا الله) دژ و حصار محکم من است. هر کس آن را بگوید، داخل حصار من شده و هر کس داخل قلعه و حصار من شود، از عذاب من در امان است.)
سپس حضرت رضا علیه السلام فرمود:« آری، خداوند راست فرمود و جبرئیل و رسول خدا و ائمه اطهار علیهم السلام همه راست گفته اند.»در این هنگام کجاوه امام به راه افتاد.(چه بسا مامورین مأمون، کجاوه را حرکت دادند.) ولی امام اشاره کردند کجاوه را نگه دارند و ندا دادند: « بشرطها و انا من شروطها » (اما در صورتی که به شرطهای آن عمل شود، و من یکی از آن شرطها هستم.)
|
|||
|
|
۹:۵۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پندهایی ارزشمند از امام رضا (علیه اسلام)
ای مردم! در مورد نعمت های خدا تقوا پیشه کنید، آنها را با گناهانتان از خود دور نکنید، بلکه آنها را با اطاعت و شکرگزاری از نعمت ها و الطاف او ، همیشگی سازید. بدانید شما پس از ایمان به خدا و پیامبر او وپس از اعتراف به حقوق اولیای او از آل محمّد به چیزی سپاس نمیگویید که محبوبتر از یاری شما برای برادران مؤمنتان باشد، که آنها را در امور دنیوی آنها که محل عبور آنان به سوی بهشت پروردگارشان است یاری می کنید.چرا که هر کس چنین عملی را انجام دهد از بندگان خاص و برگزیده خدا خواهد بود. بحار 78/ 355_نقل از کتاب شریف القطره پروردگارا یه حق محمّد و آل محمّد ما را موفق گردان تا با یاری رساندن به برادران مؤمنمان شکرگزار تو باشیم و ما را از برگزیدگان در گاهت قرارده. رفقا بیایید به هم بیشتر کمک کنیم که اگه ما که فقیریم به هم کمک کنیم خدا که غنی هست به همه ما کمک مضاعف خواهد کرد. إن شاءا... جرعه ای از دریای بیکران : امام رضا علیه اسلام فرمود: ثروت ، انباشته نمى گردد مگر با يكى از پنج خصلت : بخيل بودن ، آرزوی طول و دراز داشتن، حريص بر دنيا بودن ، قطع صله رحم كردن ، آخرت را فداى دنيا كردن . وسائل الشّيعة : ج 21، ص 561، ح 27873 فرمود: هر كه مصائب ما اهل بيت عصمت و طهارت را يادآور شود و گريه كند يا ديگرى را بگرياند، روزى كه همه گريان باشند او نخواهد گريست ، و هر كه در مجلسى بنشيند كه علوم و فضائل ما گفته شود روزی که قلبها خفته است زنده دل خواهد بود. وسائل الشّيعة : ج 14، ص 502، مبادا اعمال نيك را باتكاى حب و دوستى آل محمد صلى الله عليه و آله رها كنيد و مبادا دوستى آل محمد را باتكاى اعمال صالح از دست بدهيد زيرا هيچ كدام از اين دو به تنهائى پذيرفته نميشود. مواعظ امامان عليهم السلام-ترجمه جلد هفدهم بحار، ص:296 حضرت علىّ بن موسى الرّضا عليهما السلام فرمود: … آيا نشنيده اى كه پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله فرمود: هركس خدمتى و يا كار نيكى را دور از چشم و ديد ديگران انجام دهد، خداوند متعال ثواب هفتاد حجّ به او عطا مى نمايد؛ و هركس كار زشت و قبيحى را آشكارا انجام دهد، خوار و ذليل مى گردد .بحارالا نوار: ج 49، ص 101، ح 475 فرمود: هركس مشكلى از مؤ منى را بر طرف نمايد و او را خوشحال سازد، خداوند او را در روز قيامت خوشحال و راضى مى گرداند. اصول كافى : ج 2، ص 160، ح 4 فرمود: ما بين طلوع سپيده صبح تا طلوع خورشيد ملائكه الهى ارزاق انسان ها را سهميه بندى مى نمايند، هركس در اين زمان بخوابد غافل و محروم خواهد شد. اصول كافى : ج 2، ص 160، ح 4 حقيقت ايمان حضرت رضا علیه اسلام فرمودند: مؤ من ، حقيقت ايمان را درك نمى كند مگر آن كه 3 خصلت را دارا باشد: خصلتى از خداوند، كه كتمان اسرار افراد باشد، خصلتى از پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله كه مدارا كردن با مردم باشد، خصلتى از ولىّ خدا كه صبر و شكيبائى در مقابل شدائد و سختى ها را داشته باشد بحارالا نوار: ج 75، ص 334، ح 1 شش خصلت از جوانمردى است حضرت رضا عليه السلام از پدرانش از على عليه السلام روايت كرده كه حضرت رسول صلى اللَّه عليه و آله فرمود: شش خصلت از جوانمردى است: سه خصلت در سفر و سه خصلت در حضر(در وطن) و اما خصلت هائى كه در حضر(دروطن) بايد در انسان باشد. تلاوت كتاب خدا ، برپا داشتن مساجد و برادرى با هم در راه خدا و اما آن سه خصلت كه در سفر بايد باشد: بذل زاد و توشه سفر، حسن خلق، و بذلهگوئى و شوخى در غير معصيت. اخبار و آثار حضرت امام رضا عليه السلام، ص: 475 خداوکیلی یکی از یکی باحال تر خدایا شاکریم که چنین ائمه ای را برای ما قرار دادی توفیق عمل به این معارف را به همه ی ما عنایت فرما!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امام رضا علیه السلام فرمودند :
قَالَ الرِّضَا ع إِذَا نَزَلَتْ بِكُمْ شَدِيدَةٌ فَاسْتَعِينُوا بِنَا عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ هُوَ قَوْلُهُ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لِلَّهِ الْأَسْماءُ الْحُسْنى فَادْعُوهُ بِها هر وقت برای شما گرفتاری پیش آمد به وسیله ما از خداوند کمک بخواهید. که معنای کلام خدا در این آیه همین است (بهترين اسمها مال خداست ؛ به وسيله آن اسمها او را بخوانيد سوره اعراف ايه 180) بحارالأنوار 91 22 دقت کنید که امام رضا فرموده است : "هر وقت". یعنی نه دیروز یا امروز یا فردا. |
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا مرا طلای گنبد تو بی قرار می کند *** کسی مرا به دوش ابرها سوار می کند
خیال می کند که دیدن تو قسمتش شده *** همین کسی که دارد از خودش فرار می کند |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چه قدر این پیشنهاد عالی بود...
دستتون درد نکنه...
|
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ای کاش مردم شهرمون هم به اندازه امام شهرمون خوب بودن ......
من هم می پیوندم. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,905 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,973 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,353 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,108 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,132 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,098 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ویژه نامه شهادت امام کاظم علیه السلام | mahdy30na | 9 | 3,415 |
۲۴/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 14974714.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/14974714.jpg)