|
خنده تلخ (نگاهی کوتاه بر فیلم های کمدی هالیوودی)
|
|
۲۳:۴۲, ۱۷/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۰ ۱۹:۴۱ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شاید اینجوری به نظر برسه فقط فیلم هایی که به روشنی و یا در پرده و همراه رمز و راز از نماد های فراماسونی و شیطان پرستی استفاده می کنند و یا بطور خاص در مورد آخرالزمان و جنگ آرماگدون ساخته شدند مورد تایید شیطان و نوکران اون هست و شیطان از اینگونه فیلمها استفاده ابزاری می کنه ، که نمونه ای از این فیلم ها اکثرا یا دی وی دی هاشو دیدیم یا متاسفانه از صدا و سیما(در غفلت کامل و بدون هیچ نقدی) پخش شده اند، ![]() ولی در اصل اینجوری به نظر نمی رسه بدلیل اینکه اکثر فیلم های یاد شده در ژانر های خاص مثل وحشت و یا تخیلی ساخته شده اند که این ژانر ها طرفدارهای خاص خودشون رو داره و یا به قول معروف خیلی عمومی نیستند، ![]() ولی در این بین و در غفلت کامل جامعه اسلامی و جهانی فیلم هایی ساخته میشن که علی الظاهر اصلا ربطی به آخرالزمان ندارن، و صرفا برای سرگرمی و خندوندن ما ساخته می شونند ولی در باطن کاملا با هدف های مرتبط با سیاست های کثیف شیطان و نوکران اون ساخته میشن ![]() ![]() ![]() ![]() و جایی بسی تاسف دیگر که فروش این فیلم ها که سرشار از صحنه های غیر اخلاقی هست جزو پر فروش ترین ها فیلم در کوچه و بازار تهران (بساط هایی که در گوشه کنار خیابون ها و بطور غیرقانونی و در غفلت کامل مسئولین مملکتی در حال فروش هستند.) می باشد. ![]() پایان قسمت اول... ان شا الله در قسمت دوم این فیلم ها رو از نظر میزان فروش و سازندگان و سرمایه گذاران اون ها بررسی خواهم کرد. تا نیایی گره از کار بشر باز نشود... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۸, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام .من داره شاخام در میاد یعنی "پای سیب "داره کنار خیابون فروش میره .یا امام زمان .من چطوری دخترمو بزرگ کنم ؟من واقعا باورم نمیشه !!!!ببخشید .راست میگید ولی بگم کسی که بتونه این فیلم رو ببینه نمیتونه نقدشو بخونه و گوش کنه .مسئولین هم که "نمک گندیده اند "و به دردی نمیخورند .بازم معذرت من از دوستم اون فیلمو از روی فضولی گرفته بودم .خدایا به داد ما پدر و مادر ها برس .
|
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
اول اینکه سپاس فراوان از این مقاله کوتاه اما جالب بله همین طور هستش متاسفانه از سال 1953 به این طرف شاهد سیطره کمپانی های صهیونیستی بر سینما امریکا هستیم. درباره این فیلم امریکن پای باید بگم چند سال پیش و زمان دبیرستان این فیلم به شدت و به سرعت!!! بین دوستان و هم کلاسی های من پخش می شد و به قولی گفتن روی بورس بود،حالا فرض رو براین بگذارید که یک دبیرستان تمام این فیلم رو دیدن و در سن قلیان جنسی هستن کجا می خوان خودشون رو ارضاء کنن. قائدتا فقط یا از طریق خود ازضایی و یا تماس های نامشروع و بخوانید خودتان دیگر طبعات ان را http://943.sub.ir/ |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من تمام مطالب مندرج در این تاپیک رو خوندم وبه غیر از اه وناله وگلایه از مسئولین و.... چیزی دستگیرم نشد. ایا قبول دارید که ما فقط انتقاد کردن را یاد گرفته ایم واصلا یاد نگرفته ایم که اگر از چیزی یا کسی انتقاد می کنیم راه حل مناسب برای بهتر شدن ان را هم بگوییم .ما فقط نشسته ایم و می گوییم مسئولین فلان کار را نکردن ویا نمک گندیده اند واز این گونه مسائل ،من فکر میکنم اگر میخواهیم جلوی فیلم هایی مثل امریکن پای را بگیرم باید چیزی را به جوانان ارائه بدهیم که متناسب با سن و روحیات انها باشد. در ضمن من توی دانشگاه شنیدم امریکن پای 8 هم توی راه میباشد
حال فکر میکنم که اگر کسی نظری یا پیشنهادی داره بگه تا همه استفاده کنند در ضمن من یکی از افرادی هستم که بیشتر سریال های روز دنیا را دیدم ودر حال نگاه کردن هستم وقصد دارم تایپکی با عنوان نقد وبررسی سریال های دنیا راه بندازم به نظر شما این کار مفیده یا نه لطفا نظر بدین
|
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
عزیزم این لینک دانلودتون اشکال داره لطفا درستش کنید
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۲)سیماباروتیان نوشته است: عزیزم این لینک دانلودتون اشکال داره لطفا درستش کنیدخیلی متشکرم از یاد آوری شما. اینم لینک جدید برای دانلود اینجا کلیک کنید |
|||
|
|
۹:۲۸, ۱۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۸۹ ۹:۳۰ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از حرفاتون .من که دلایلم در حد دانشمه پس قابل استناد نیست ولی دکتر عباسی می گفت اولین و تنها کاری که ما فعلا میتونیم انجام بدیم نقد فیلمه .دلیلش هم خیلی درسته ما که بودجه و توانایی جسمی اونها رو نداریم ولی با نقد فیلمهاشون میتونیم مسیر مورد نظر اونها رو عوض کنیم .دکتر عباسی نظرش این بود که توی مغازه هاهم که فیلم میفروشن باید فیلم با نقد فروخته بشه نه تنها .من اگر میخوایید نقد کنید ,توی قسمت کارتون ها و انیمیشن بچه ها شاید بتونم کمکتون کنم .اجرکم عندالله
|
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۱۸/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۸۹ ۲۱:۳۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۵)hssnjfry نوشته است: سلام دوستان من تمام مطالب مندرج در این تاپیک رو خوندم وبه غیر از اه وناله وگلایه از مسئولین و.... چیزی دستگیرم نشد. ایا قبول دارید که ما فقط انتقاد کردن را یاد گرفته ایم واصلا یاد نگرفته ایم که اگر از چیزی یا کسی انتقاد می کنیم راه حل مناسب برای بهتر شدن ان را هم بگوییم .ما فقط نشسته ایم و می گوییم مسئولین فلان کار را نکردن ویا نمک گندیده اند واز این گونه مسائل ،من فکر میکنم اگر میخواهیم جلوی فیلم هایی مثل امریکن پای را بگیرم باید چیزی را به جوانان ارائه بدهیم که متناسب با سن و روحیات انها باشد. در ضمن من توی دانشگاه شنیدم امریکن پای 8 هم توی راه میباشد (۵/دی/۸۹ ۳:۰۱)Seyed Mohsen نوشته است: ((وَإِمَّا يَنْزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ ۚ إِنَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ)) (۱۵/بهمن/۸۹ ۱۱:۵۵)hssnjfry نوشته است: در ضمن من یکی از افرادی هستم که بیشتر سریال های روز دنیا را دیدم ودر حال نگاه کردن هستم وقصد دارم تایپکی با عنوان نقد وبررسی سریال های دنیا راه بندازم به نظر شما این کار مفیده یا نه لطفا نظر بدین برادر گرامی لطفا به نظر چند تن از دوستان را درباره ی دیدن چنین فیلم هایی توجه بفرمایید(ببخشید اگه کمی طولانی هست ولی تا آخرش بخونید نکات مثبت و مهمی مطرح شده): (۲۹/دی/۸۹ ۱۵:۱۲)علی 110 نوشته است: یه نکته بسیار مهم در مورد تقوا (۲۹/دی/۸۹ ۱۷:۴۲)علی 110 نوشته است: چند سوال (۲۹/دی/۸۹ ۱۷:۴۲)علی 110 نوشته است: چند سوال (۳۰/دی/۸۹ ۲۱:۵۱)ELENOR نوشته است:(۳۰/دی/۸۹ ۱۱:۴۴)ناجی نوشته است: البته میدونید آدم یکم قلقلک میشه مثلا در مورد فیلم هایی که توضیح داده شد توی مستند برام جالبه که اون زمان با یک دید دیگه ای اونارو دیدم الان دلم میخواد با دید جدیدم اونرو ببینم و نکات مستتر توی اونو ببینم مثلا فیلم آخرالزمان گیپسونو یا کنستانتینو حالا به نظر شما دیدن دوباره ی اونا ازین دید ایراد داره و ممکنه منو گمراه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز بعضی فیلما رو اصلا نباید دید من خودم بعضی از این فیلمها رو دیده ام و الان سخت پشیمونم "البته تقریبا چند سال پیش بود و مربوط به دوران جاهلیت الان هم جاهلیم ولی الحمدالله کمتر از دیروز" (۳۰/دی/۸۹ ۲۲:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است: در تایید گفته های Elenor عزیز، بگم که من هم بعد از مستند ظهور به این فکر افتادم آرشیو فیلمهای مهم خودم رو بردارم مجدد با دید دشمن شناسی ببینم. الحمدلله این عطش بیجا و شیطانی بعد از چند ماه از بین رفت و الحمدلله الان مطمئن هستم که تصمیم درستی گرفتم که روی اون فیلمها وقت نگذاشتم. الان می دونم نه تنها همه جوره برام ضرر داره، بلکه وقت من و ذهن من رو هم درگیر خودش میکنه. به نظر من خیر اینکار، خیلی کمتر از شرش هست. فقط در مورد تصاویر ناجورش که توی تمام فیلمهای هالیوودی هست اگر نبینیم یا سانسور شده اش رو ببینیم که مثلا عمق مطالب رو نمی فهمیم و نکات مثلا مهمی از فیلم رو ممکنه از دست بدیم. اگر هم ببینیم که تیر زهرآلود به بدن خودمون می زنیم. (عزیزان وقتی بزرگان و اسلام میگن دیدن این تصاویر تیر زهرآلود شیطان به چشم ماست مثال نیست عین حقیقته. در عالم ملکوت واقعا چنین اتفاقی رخ میده و روح صدمه می بینه). من که اونقدر از زره خودم اطمیانی ندارم که بشینم فیلمهای هالیوودی رو باهاش نگاه کنم که تحلیلشون کنم. اصلا مطمئنم نیستم که زرهی داشته باشم. تازه نمی دونم دشمن ممکنه تیرهای غیب (پیامهای ناخودآگاه منفی) هم بزنه یا نه. |
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۲۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
hssnjfry
دوست عزیز به نظرم این کارو نکن حقیقت اینه که دوستان جوان ما نیاز دارن به تفریحات سالم مثلا دیدن یه فیلم کمدی و... اما شما چند تا فیلم تاپ سراغ داری که تولید خودمون باشه و نیاز جوانها رو برآورده کنه -قابل رقابت باشه و حرفی داشته باشه برای گفتن |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم کمپانی-The Company | محمود | 13 | 10,064 |
۲۱/آبان/۹۵ ۲۱:۲۰ آخرین ارسال: hemebi |
|
| نگاهی به فیلم عبری-فارسی باباجون | ام ابیها | 0 | 1,323 |
۲۰/مرداد/۹۵ ۶:۴۵ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نگاهی به فیلم «جادوگر» (The Witch) | Silence | 5 | 2,253 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| نگاهی به فیلم agora ساخته آلخاندرو آمنابار | vahrakan | 0 | 1,671 |
۸/مهر/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تمام اصول کابالا در فیلمهای برجسته هالیوودی + تصاوير | vahrakan | 0 | 1,870 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| منجي گرایی در سينمای هالیوودی | vahrakan | 2 | 3,423 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| هالیوودیها تابوی انتقاد از اسرائیل را شکستند | dr.bita.moein | 6 | 2,938 |
۲۷/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۱ آخرین ارسال: Hamed jokar |
|

![[تصویر: 220px-Knowingposter08.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/220px-Knowingposter08.jpg)
![[تصویر: 220px-Movie_poster_for_%27Scary_Movie11%27.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/220px-Movie_poster_for_%27Scary_Movie11%27.jpg)
![[تصویر: 220px-17again.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/220px-17again.jpg)
![[تصویر: American_pie_11.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/American_pie_11.jpg)
![[تصویر: 220px-Americanpie211.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/220px-Americanpie211.jpg)
![[تصویر: American_Wedding_movie11.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/American_Wedding_movie11.jpg)
![[تصویر: dumb.and.dumber.jpg]](http://smm9090.persiangig.com/image/dumb.and.dumber.jpg)