کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده تلخ (نگاهی کوتاه بر فیلم های کمدی هالیوودی)
۲۳:۴۲, ۱۷/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۰ ۱۹:۴۱ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

شاید اینجوری به نظر برسه فقط فیلم هایی که به روشنی و یا در پرده و همراه رمز و راز از نماد های فراماسونی و شیطان پرستی استفاده می کنند و یا بطور خاص در مورد آخرالزمان و جنگ آرماگدون ساخته شدند مورد تایید شیطان و نوکران اون هست و شیطان از اینگونه فیلمها استفاده ابزاری می کنه ، که نمونه ای از این فیلم ها اکثرا یا دی وی دی هاشو دیدیم یا متاسفانه از صدا و سیما(در غفلت کامل و بدون هیچ نقدی) پخش شده اند،

[تصویر: 46-1.jpg] [تصویر: 220px-Sorcerers_apprentice_poster.jpg] [تصویر: 220px-Knowingposter08.jpg]

ولی در اصل اینجوری به نظر نمی رسه بدلیل اینکه اکثر فیلم های یاد شده در ژانر های خاص مثل وحشت و یا تخیلی ساخته شده اند که این ژانر ها طرفدارهای خاص خودشون رو داره و یا به قول معروف خیلی عمومی نیستند،

[تصویر: 220px-Movie_poster_for_%27Scary_Movie11%27.jpg]

ولی در این بین و در غفلت کامل جامعه اسلامی و جهانی فیلم هایی ساخته میشن که علی الظاهر اصلا ربطی به آخرالزمان ندارن، و صرفا برای سرگرمی و خندوندن ما ساخته می شونند ولی در باطن کاملا با هدف های مرتبط با سیاست های کثیف شیطان و نوکران اون ساخته میشن
[تصویر: 220px-17again.jpg]
و اهدفی جز لاقید کردن و ترویج بی بندوباری اخلاقی و گسترش مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی و... ندارن؛ نمونه این فیلم ها که خیلی در جوامع غربی طرفدار دارن و متاسفانه در جامعه ما در بین جوانان ایران زمین در حال شیوع سریع هست و در طول سال چندین گونه از این فیلم ها جزو پر فروش ترین فیلمهای هالیوود و کشور های اروپایی هست

[تصویر: American_pie_11.jpg][تصویر: 220px-Americanpie211.jpg][تصویر: American_Wedding_movie11.jpg]

و جایی بسی تاسف دیگر که فروش این فیلم ها که سرشار از صحنه های غیر اخلاقی هست جزو پر فروش ترین ها فیلم در کوچه و بازار تهران (بساط هایی که در گوشه کنار خیابون ها و بطور غیرقانونی و در غفلت کامل مسئولین مملکتی در حال فروش هستند.) می باشد.

[تصویر: dumb.and.dumber.jpg]

پایان قسمت اول...

ان شا الله در قسمت دوم این فیلم ها رو از نظر میزان فروش و سازندگان و سرمایه گذاران اون ها بررسی خواهم کرد.

تا نیایی گره از کار بشر باز نشود...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: The Arrival ، بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، hamed ، M Rises Soon ، -Ali- ، nemesis ، MohammadSadra ، rastin ، nooromahdi ، Ramin_Ghn ، blue sky ، مجید املشی ، mehrdad_libra ، ali0077
۱۴:۱۶, ۱۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام خوبه کسایی که به این تاپیک اومدند این پست رو هم مشاهده کنند....

تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، nemesis
۳:۱۴, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۸/آبان/۸۹ ۱۴:۱۶)zohur12.ir نوشته است:  سلام خوبه کسایی که به این تاپیک اومدند این پست رو هم مشاهده کنند....

تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی

دوست من سلام
خیلی خوبه که شما این همه دقت دارید اما آیا تا حالا سعی کردید راه حلی برای مقابله بیابید؟
آیا قبول ندارید که همگی آنها فیلم های پر مخاطب و خوش ساخت و گیرایی هستند؟
دوست دارم دوستان هم سنگرم راه نفوذ و نابودی دشمن را پیدا کنند من نیز چون شما هستم.شما را به خدا به دنبال چاره باشید سنگرها یکی یکی در حال فرو ریختن است.SadSadSadSadSadSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، anti dajal ، nemesis ، مجید املشی
۹:۱۹, ۲۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۸۹ ۹:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:دوست من سلام
خیلی خوبه که شما این همه دقت دارید اما آیا تا حالا سعی کردید راه حلی برای مقابله بیابید؟
دوست دارم دوستان هم سنگرم راه نفوذ و نابودی دشمن را پیدا کنند من نیز چون شما هستم.شما را به خدا به دنبال چاره باشید سنگرها یکی یکی در حال فرو ریختن است.SadSadSadSadSadSad
نمیدونم این حرفی که میخوام بزنم درسته یا نه اما به قولی یکی از اساتید اینها به قدری ریشه ای کار کردند که با دست های کوچک من و تو نمیشه جلوشون رو گرفت ما در حد و اندازه خودمون کار میکنیم ...ببین ما نمیتونیم کلی باهاشون جنگ کنیم برای همین تمام تلاشمون رو روی افراد به صورت شخصی میکنیم...
تنها راهی که میشه به صورت عمده و یک جنگ واقعی باهاشون برخورد کرد ظهور آقا امام زمان پس اینو یادتون باشه اگر یک نفر هم متوجه این افراد بشه خودش به اندازه کافی بس است ... من عاجز از گفتار درباره راههای مبارزه هستم برای همین بهترین همین جنگ های تن به تن است (البته نه جنگ واقعی منظورم رو متوجه شدید)...البته قطره قطره جمع گردد وانگهی
دریا شود...بازهم اگر حرفم مشکلی داشت بفرمایید تا اصلاح کنم...یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، nemesis
۱۴:۲۷, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/آبان/۸۹ ۹:۱۹)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:دوست من سلام
نمیدونم این حرفی که میخوام بزنم درسته یا نه اما به قولی یکی از اساتید اینها به قدری ریشه ای کار کردند که با دست های کوچک من و تو نمیشه جلوشون رو گرفت ما در حد و اندازه خودمون کار میکنیم ...ببین ما نمیتونیم کلی باهاشون جنگ کنیم برای همین تمام تلاشمون رو روی افراد به صورت شخصی میکنیم...
تنها راهی که میشه به صورت عمده و یک جنگ واقعی باهاشون برخورد کرد ظهور آقا امام زمان پس اینو یادتون باشه اگر یک نفر هم متوجه این افراد بشه خودش به اندازه کافی بس است ... من عاجز از گفتار درباره راههای مبارزه هستم برای همین بهترین همین جنگ های تن به تن است (البته نه جنگ واقعی منظورم رو متوجه شدید)...البته قطره قطره جمع گردد وانگهی
دریا شود...بازهم اگر حرفم مشکلی داشت بفرمایید تا اصلاح کنم...یا علی

دوست من
در جنگ نرم هر نفر یک محور نبرد است به عبارت دیگر ما باید در درونمان به جنگ این پارادایم برویم.من 8 سال است به هر کجای دنیا سر زدم با همه دوستان و همرزمان صاحب اندیشه که به نحوی در فشار هستند برخورد و مصاحبت داشتم.همه اذعان دارند که موج نابودی این پارادایم باید از ایران آغاز شود.من نگفتم جنگ به صورت کلاسیک،بلکه میگویم دوستان ریشه ای بحث کنند،مستند و فیلم بسازند،رساله بنویسند،تبلیغ و نما آهنگ بسازند باید رسانه از وجودشان خالی شود سنگر رسانه در ید قدرتشان است.همواره در جنگ استراتژیک باید سنگرهای کلیدی را گرفت.من به دوستان توصیه دارم هر که با هرچه در توان دارد به یاری حق بیاید.
یادمان باشد:
دشمن امروز با همه توان در صحنه است ما نیز باید به قدر توانمان از حق دفاع کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، Amir ، oO DaViD Oo ، shakiba ، paria00d ، nemesis ، زهرا خانم ، مجید املشی
۱۵:۰۹, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام علیکم

خیلی ممنون از شما عزیزان و دقت نظری که داشتید؛ من با نظر هر دوی شما دوستان موافقم و به قولی یک اتفاق آرا در هر دو اظهار نظر وجود دارد،انهم جنگ نه با صلاح گرم یا سرد بلکه با قلم خودمون با اتحادمون و ... میتونیم با آگاه کردن مردم و یادآوری به انسانهای آزاده جهان افراد بیشتری رو با خودمون همراه کنیم و در آخر به جمله ای کوتاه ولی تاثیر گذار از وبلاگ بیداری اندیشه کفایت میکنم:
گفته شمعی کوچک در تاریکی:
«من ممکن است نتوانم این تاریکی را از بین ببرم، ولی با همین روشنایی کوچک فرق ظلمت و نور و حق و باطل را نشان می‌دهم و کسی که دنبال نور است، این نور هر چقدر کوچک باشد، در قلب او بزرگ خواهد بود».

در ضمن در حال نوشتن قسمت دوم و سوم هستم اگه نظری یا انتقادی دارید بفرمایید با کمال میل پذیرا هستم.
و من الله التوفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، oO DaViD Oo ، nemesis
۳:۰۱, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۰ ۲۳:۵۶ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تقریبا از نوشتن قسمت دوم و سوم مقاله ی خنده تلخ که از قبل نوشته بودم،به خاطر جلوگیری از تکرار مکررات(به دلیل اینکه الحمدالله دوستان فروم خوب به این گونه مسائل پرداخته بودند)پشیمون شده بودم تا اینکه به خاطر موضوعی که برای من پیش اومد تصمیم دوباره به قراردادنش در فروم گرفتم،از دوستان به دلیل اینکه قلم قوی ندارم و بعضی از مسائل تکراری عذز میطلبم.

برای نقد و بررسی یک اثر سینمایی دیدگاه ها و راهای مختلفی وجود داره،آنچه برای بعضی از منتقدان مهم است بررسی ابداعات موجود در یک فیلم از نظر سبک و ساختار است،برای روزنامه نگارانی ومنتقد نماهایی که برای مجلات و رسانه‌های زرد کار می کنند فقط مسائل حاشیه ای مهمه و... .

ولی به نظر اکثر منتقدانی که مسائل مربوط به آخرالزمان و غرب رو پیگیری می کنند؛برای اینکه یک فیلم هالیوودی یا غربی رو بررسی کنیم می بایست به عوامل مختلف دیگه ای که از نظر اهمییت در درجه ی بالایی قرار دارند پرداخت.
اون هم مسائل پشت پرده(قصد و نیت اصلی سازندگان) و حامیان مالی یک پروژه هست که سردمداران تکنولوژی و سینما قصد در پنهان کردن اینها دارند؛و با عادی نشان دادن و سرپوش گذاشتن اونها به کمک رسانه ها و توجه دادن به دیدگاههای پیش پا افتاده ما رو از مسیر اصلی منحرف میکنند.
اگه ما چنین دیدگاهی به سنیما ی غرب پیدا کنیم تقریبا دیگه برامون مهم نیست که کدوم کارگردان فیلمی رو ساخته یا فلان بازیگر در اون ایفای نقش کرده،بلکه همه ی اینها برامون رنگ می بازند.
در قسمت قبلی مقاله به اختصار گفتم فیلم هایی که علی الظاهر عاری از هرگونه نمادهای ماسونی هستند،پس حتما برای سرگرمی ما ساخته شدند؛ ولی اینطور نیست و به جرات میتونم بگم که این فیلم ها نه تنها اینگونه نیستند بلکه گاهی اوقات خطرشون بیشتر هم احساس میشه،چون به شکلی هنرمندانه حاوی عقایدشون هست و ذهن ما رو کم کم برای دولت سکولارشون آماده می کنند.
از جمله اینها فیلم های طنزی هست که اکثر مخاطبانش جوانهایی با سن و سال(تقریبا) بین 15 تا 25 ساخته هست، جوان هایی که تازه به سن بلوغ رسیدن و در خطرناکترین دوران از لحاظ فکری قرار دارند،آدم هایی که یکی از قدرتمند ترین نیروهای انسانی که غریزه جنسی هست در حال قلیان کردن در وجودشون هست، فیلم هایی که موضوعشون ترویج س.ک.س و روابط آزاد بین دختر و پسر هست؛آیا هدف اونها جز لاقید کردن جوان ها هست؛ جز اینکه حیا را که یکی بزرگترین دستاوردهای پیامبران الهی رو از هم نسلی های ما بگیرند،مگر نبود که هنگامی که آدم ابوالبشر و حوا(رحمت الله) وقتی از دستور خدا سرپیچی کردند و از درخت ممنوعه خوردند«پس آن دو را با مكر و فريب از مقام و منزلتشان فرود آورد [و به خوردن درخت ممنوعه نزديك كرد] ، هنگامى كه از آن درخت چشيدند ، شرمگاه بدنشان بر دو نفرشان نمايان شد و هر دو دست به كار چسبانيدن برگ [درختان بهشت به خود شدند ؛ و پروردگارشان بر آن دو بانگ زد : آيا من شما را از آن درخت نهى نكردم، وبه شما نگفتم : بى‏ترديد شيطان نسبت به شما دشمنى آشكار است؟!» ([سوره ی اعراف آیه 22](( ترجمه ی استاد انصاریان)) ) خداوند اولین چیزی که از آنها گرفت حیا بود و سپس آدم و حوا را از بهشت اخراج کرد، آری حیا اولین نعمتی بود که شیطان از بشریت گرفت و نیز خوب میداند از این طریق می تواند انسان های بیشتری را از قرب الهی دور کند.

و حال با این مقدمه نسبتا طولانی دوست دارم :

در مورد یک گونه از پر مخاطب ترین فیلم های ساخته هالیوود که طرفداران بسیار زیادی در بین افراد مورد بحث داره به اختصار مطلبی رو بیان کنم:

فیلم امریکن پای( Americab Pie) ساخته ی کمپانی یهودی Universal Pictures که راهی نو را در پیش سایر کمپانی های فیلم سازی در زمینه ی فیلم های طنز گذاشت.
فیلمی هایی که در آنها حیا و عفت رنگی ندارد و فقط غریزه جنسی است که حرف اول رو میزند،فیلمی که طبعیت از شیطان در برابر این نیروی قدرتمند رو تبلیغ میکند و اینکه توی جوان هیچ اراده ای در برابرش نداری پس تو هم بیا مثل بازیگران فیلم خودت رو آزاد کن،به دختر ها نشان میدهد هم سن و سال های شما که دیگه باکره نیستند چقدر راحت هستند و احساس آزادی می کنند، به پدر و مادر ها میگوید بچه های تان را آزاد بگذارین و به جای اینکه آن هارا کنترل کرده، مسیر رو برایشان باز کنید تا همان یک ذره عذاب وجدانی هم که دارن از بین رفته و بی قید وبند خودشان در برابر شیطان بگذارند.
تا به حال تعداد زیادی از اینگونه فیلم ها با اسم هایی مشابه ساخته شده است که به فروش های خوبی هم در گیشه رسیدن،اما من می خواهم در مورد سه گانه ی American Pie_1999 و American Pie 2 _2001 و American Wedding_2003 بیشتر صحبت کنم:
American Pie: این فیلم با هزینه ای حدود 11 میلیون دلار ساخته شد و فروشی تقریبا 101 میلیون دلار داشت.
American Pie 2: با هزینه ای حدود 30 میلیون دلار ساخته شد و فروشی تقریبا 145 میلیو دلاری داشت.
American Wedding: با هزینه ای حدود 55 میلیون دلار داشت و فروشی تقریبا 105 میلیون دلاری داشت.

[تصویر: American_pie_11.jpg][تصویر: 220px-Americanpie211.jpg][تصویر: American_Wedding_movie11.jpg]

پس با این وجود سه گانه امریکن پای حدودا 351 میلیون دلار فروش کرده، شاید بگید این که نسبت به فیلم هایی مثل Spider Man و یا ارباب حلقه ها اصلا خیلی کمه، ولی من نظری عکس این نظریه رو دارم چون اون فیلم ها آثاری بودند با مخارج بالا و مخاطبانی از تمام گروهای سنی رو مد نظر داشتن ،ولی امریکن پای برای نسلی تازه به سن بلوغ رسیده ساخته شده بود که در جذب مخاطب هم بسیار موفق بود، در ضمن همون طور که گفتم سبکی نوین رو پیش پای سازندگان غرب گذاشت و طرحی بود که موفق شد و همچنان به پیشتاریش و جذب طرفدار بین مخاطبینش ادامه میدهد، و هر چند گاهی یکی شبیه اون ساخته میشه تا.... .
بله انسانی که در اعوان جوانی خودش رو به خاطر یک لحظه لذت زود گذر خیلی ارزان به شیطان میفروشد و دیگر هیچ گاه در خودش نیرویی برای مقابله نمی بیند،خیلی راحت تر حکومت جهانی سکولار رو قبول میکند.

((وَإِمَّا يَنْزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ ۚ إِنَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ))

((و اگر [وسوسه‏اى از سوى] شيطان ، تو را [به خشم بر مردم و تركِ مهربانى و ملاطفت] تحريك كند ، به خدا پناه جوى ؛ زيرا خدا شنوا و داناست )).(سوره ی الاعراف آیه 200)

پایان

دوستان لینک دانلود مقاله رو پایین گذاشتم:
لینک دانلود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، F.E.A.R ، بیداری اندیشه ، rahbin ، Amir ، MAHDI59 ، فرهاد ، The Arrival ، M Rises Soon ، zarati313 ، Aejem ، aliakbar ، سیماباروتیان ، EMPERATOR ، anti dajal ، Palazior ، nemesis ، rastin ، زهرا خانم ، Imam12 ، مجید املشی
۱۶:۱۹, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #8

wooooooooooowwwwwwwwwww
سلام دیگه من که کرم فیلم بودم امریکن پای رو میشناختم .من به خودم اجازه نمیدم حتی 5 دقیقه از این فیلم رو ببینم .لطفا درباره فیلم هایی که اهداف مخفی دارند صحبت بیشتری کنید .یکی از دوستای من که خیلی هم قید و بندی نداره هیچوقت این فیلم رو نمیبینه .البته حتما در قشر مردهای نامرد این فیلم رایج بوده که شما به این موضوع پرداخته اید ممنون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، nemesis
۲۰:۱۷, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۱/دی/۸۹ ۱۶:۱۹)rajaby نوشته است:  wooooooooooowwwwwwwwwww
سلام دیگه من که کرم فیلم بودم امریکن پای رو میشناختم .من به خودم اجازه نمیدم حتی 5 دقیقه از این فیلم رو ببینم .لطفا درباره فیلم هایی که اهداف مخفی دارند صحبت بیشتری کنید .یکی از دوستای من که خیلی هم قید و بندی نداره هیچوقت این فیلم رو نمیبینه .البته حتما در قشر مردهای نامرد این فیلم رایج بوده که شما به این موضوع پرداخته اید ممنون .

در قسمت اول مقاله مطرح شد که:
(۱۷/آبان/۸۹ ۲۳:۴۲)Seyed Mohsen نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
و جایی بسی تاسف دیگر که فروش این فیلم ها که سرشار از صحنه های غیر اخلاقی هست جزو پر فروش ترین ها فیلم در کوچه و بازار تهران (بساط هایی که در گوشه کنار خیابون ها و بطور غیرقانونی و در غفلت کامل مسئولین مملکتی در حال فروش هستند.) می باشد.

تا نیایی گره از کار بشر باز نشود...
بله این فیلم ها رو چه ما بخواهیم و چه نخواهیم مثل یک اپیدمی در بین جوان های جامعه در حال شیوع هست؛امیدوارم مسئولین امر فکری هم به حال بساط هایی که محصولات هالیوود رو در کنار خیابانها در فروش هستند بکنند.
ان شا الله
۲۱:۳۳, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام خدا
سلام
دوستان يه راهنمايي اگه ميشه به من بكنين.
چند وقت پيش (دقيقا 19 مهر ماه ساعت 4 عصر) شبكه اول يه قسمت از فيلم طنز لرر و هاردي رو پخش كرد كه موضوع اون قسمتش درمورد يه موميايي بود و اتفاقا داخل برنامه ميشد علائم ماسوني رو به عين ديد و البته چون اون قسمت به مصر و اهرام هم مربوط ميشد تشخيص اين علائم خيلي آسون شده بود.
به طور مثال يكي از واضح ترين اين علائم هرم مصر بود كه چشم جهان بين رو هم شامل ميشد.و جاله بدونين اين علامت رو روي يه سري كلاه ها استفاده كرده بودن و حتي پوستر هاش رو هم رو درو ديوار زده بودن.
متاسفانه من اون قسمت رو نتونستم ببينم و فقط چند دقيقه اولش رو ديدم.
بعدا هم اسم اون قسمت رو فراموش كردم و تا الان هرچقدر دنبالش گرشتم چيزي پيدا نكردم.

خواستم بگم دوستان اگه تا الان راجع به اون برنامه و اون قسمتش چيزي پيدا كردن لطف كنن نتايج تحقيقاتشون رو براي بقيه هم بذارن تا من هم لااقل از اون اطلاعات استفاده كنم.

ممنون ميشم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]