کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۱, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #131
آواتار
من استاد رو هم طرازبا امام علی ندونستم که میگم از امام علی هم بت ساختن اما امام که چنین هدفی نداشتن رائفی پور هم چنین چیزی رو نمیخواسته من که نگفتم این دوتا یه جایگاه ویه ارزش دارن منفی برداشت کردی
اگه نیتتون اینه بازم اشتباه کردی چون طبق گفته خودتون اگه همون بت سازا از استاد بیان واشتباهاتشو ببینن به جای اینکه استاد بره زیر سوال به قول شما مهدویتم دیگه میبرن زیر سوال این حرف خودتونه ماهمه قبول کردیم استاد اشتباهاتی داره و حتی هیچکدوم از کاربرانگفت استاد آیه از آسمونه اما گفتیم این کار شما باعث زدگی برخی از استاد میشه واگه تا الان عده ای به خاطر استاد به بحث مهدویت کشیده شدن دچار زدگی میشن چیزی که تو خودت تایید کردی اینکه این اشتباهه ونباید اینجور باشه دیگه راه حلش چیزی غیر از کارشماس ادامه این بحث به نظرم دیگه لزومی نداره
[/quote]
عزیزم من نگفتم انتقاد از آقای رائفی اشتباهه
من گفتم این که" کسی بنای مهدویتش رو روی حرف های کسی بگذاره بعد معلوم بشه که بعضی از اون حرفا غلط بوده بعدش اون فرد کلا بزنه زیر مهدویت" گفتم این غلطه گفتم تو ذهن بعضیا مهدویت مساویه با آقای رائفی پور و حرفاش گفتم این غلطه گفتم بت ساختن از آقای رائفی پور اشتباهه راهکارش هم اینه که دوستانش بفهمن ایشون اشکالاتی هم داشتن و بعدا هم ممکنه داشته باشن پس چشم و گوش بسته پیروی نکنن
بعضیا منتظرن فردا آقای رائفی پور بیاد بهشون بگه "بیاید این آقا امام زمانه برید ازش پیروی کنید" نه عزیز من خودت باید راه امام زمان رو پیدا کنی باید خودت به بصیرت برسی
شما داری به من میگی از رائفی پور انتقاد نکن که امام زمان نره زیر سوال؟
منظورت همین بود دیگه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
۱:۲۸, ۱۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۱:۳۰ توسط A.E.)
شماره ارسال: #132
آواتار
شما داری به من میگی از رائفی پور انتقاد نکن که امام زمان نره زیر سوال؟
منظورت همین بود دیگه؟
[/size]
[/quote]
نگفتم انتقاد نکن ولی گفتم اون یه عده واکنششون نسبت به انتقاد طبق تعاریف خودت اینجوریه خوبه که گفتم به قول خودت انتقادتم که کردی هرچن چیز خیلی مهمی نبود اما بهتر از اینا میتونستی بگی مثلا میتونستی به جای این حرفا بیای وبگی استاد خیلی در این زمینه تلاش کردن اما شمایی که هوادار استادی بدون اگه استاد خطایی کرد اگه زیرسوال رفت تو راه خودتو برو بلاخره استاد که معصوم نیست تو تاجایی که میبینی استاد درست میگه پشتش باش غلط گفت نباش به همین سادگی مطمئن باش اون که عاقله پیرو همین حرفه اونی که طرفدار دواتیشس دیگه به هیچ صراطی مستقیم نیس گرفتی ؟!دیگه اینکه وارد جزئیات بشی و این چیزا اتلاف وقته بازم ادامه دادم اما این دیگه اخرین حرف منه واسه اینکه به قول ... بحثو منحرف نکنم دیگه ادامه نمیدم تا بحث منحرف نشه Big Grinدیگه اگه حرف زدم بم اخطار بدین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، Truth Seeker
۱۲:۵۴, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #133
آواتار
من هم ترجیح میدم دیگه ادامه ندم فقط کلام آخر اینکه
امیدوارم عاشقان واقعی امام زمان بتونن راه امام زمان رو پیدا کنن ولی مطمئنم موانع و مسیرهای انحرافی زیادی رو باید پشت سر بگذارند چون پیامبر از فراگیر بودن فتنه ها در آخرالزمان سخن گفتند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]