کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور
۱۴:۴۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
(بسم رب المهدی)
الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمؤمین علی علیه السّلام و الائمة المعصومین علیهم السّلام.
مقدمه:
چند سالی است که در کشور ما بحمد الله افرادی با اندیشه و افکار بیدار جنبش کرده اند و در راه مهدویت قدم های بلندی بر میدارندکه هر کدام از این قدم ها ، میتواند افراد بسیاری را که فقط ادعای بدون عمل دارند بیدار نماید و کمک بسیار با ارزشی به اسلام و تشیع کند.
یکی از این افراد عزیز و به معنای واقعی کلمه “استاد” آقای علی اکبر رائفی پور است که توانسته است به شکر خدا در بین جوانان جنبش جدید با نام آقا صاحب الزمان ایجاد کند و روز به روز در این مسیر بیشتر بدرخشد.جنبشی که تماما رنگ وبوی مهدوی دارد وبا تمام قدرت جلوی استکبار و دشمنان دین و اسلام و تشیع قد علم کرده و آنان را به زمین بکوبد.
واقعا باید خداوند را شاکر بود که چنین افراد بیداری را در دنیای اسلام و مذهب حق شیعه قرار داده تا بتوانند آبروی دین و تشیع باشند.مردی که با هر کلام خود میتواند اسلام را ثابت کند.
ایشان کسی است که کار خود را با معرفی جریان فرا ماسونری در کشور آغاز کرد و آن هنگام که این جریان برای بسیار از افراد ناشناخته بود توانست طوری آن را معرفی کند که امروز هر جوانی با آن اشنایی داشته باشد و بداند که پشت پرده ی تفکرات غربی چه میگذرد.
ایشان کسی است که به خاطر تفکرات روشن خود دنیای غرب و دشمنان اسلام به خاطر این قادر به فریب دادنشان نیستند روز به روز ایشان را ترور اجتماعی میکنند و برای شکستن شخصیت بزرگشان حرف هایشان را به سخره میگیرند.اما زهی خیال باطل که بتوانند موفق باشند زیرا جوانا حامی ایشان هستند.
پس از چند سال که در مباحث دشمن شناسی سخنرانی داشتند بحث مباحث خود را به موضوع مهدویت کشانده ورنگ وبوی امام زمان(عجل الله) را گرفتند و با کلام نافذ خود و مباحث تحلیلی خود توانستند این بحث را به شکل بسیار زیبا مطرح کنند.
و اما:
سوال اینجاست چرا رسانه ی ملی ما از وجود ایشان بهره مند نمیشود و چرا به قدری در خواب به سر میبرند که حرف های ایشان را پس از سال ها تازه فهمیدند؟
چرا از ایشان در تحلیل ها و بررسی ها استفاده نمیکنند؟
چرا از ایشان دعوت به سخنرانی نمیکنند؟
چرا از حرف ها و مباحث ایشان در مستند های ساخته شده ی خود استفاده میکنند اما از خود ایشان استفاده نمیکنند؟
چرا از کسی که توانسته بسیاری از جوانان و عموم جامعه را بیدار کند برای صحبت در رسانه ی ملی خود استفاده نمینند؟
چرا از کسی که توانسته یهودی و مسیحی و صوفی را به راه شیعه هدایت کند استفاده نمیشود؟
وبسیاری چرا های دیگر که برای ما هنوز هم پاسخ داده نشده و ما همچنان منتظر این هستیم که روزی حضور ایشان را در رسانه ی خود ببینیم.
آیا این ها نباید پاسخ داده شود؟
آیا نباید از فردی به این بیداری و تسلط برای مباحث استفاده کرد؟
همه میدانیم که ایشان از هر لحاظ که بخواهیم حساب کنیم از بسیاری از اساتید که در صدا و سیما دعوت میشود در مباحث تسلط بسیار بالاتری دارند و میتوانند با کلام خود بسیاری از غفلت ها را از خواب بیدار کنند پس دلیل این چیست که در طی چندید سال سخنرانی های ایشان ما هنوز هم ایشان را در صدا سیما ندیده ایم؟
آیا ایشان نبودند که توانستند با سخنرانی های خود وبسایت ها و وبلاگ های بسیاری را در راه مهدویت راه اندازی کنند؟
چه بگویم که اگر سوال باشد بسیار میتوان پرسید.
رسانه ی ملی وغفلت ها:
رسانه ی ملی ما به قدری در غفلت خود به سر میبرد که وقتی نقدی بشنود ناراحت میشود.شاید دلیل این که از علی اکبر رائفی پور دعوت نمیشود این است که از صدا و سیمای ما نقد کرده و گفته است اگر فیلم های ساخت دست غرب را پخش میکنید نقد آن را هم پخش کنید تا همه بدانند که این فیلم چه پیامی دارد!
یا این که گفته است علت گرایش مردم به تماشاهای شبکه های ماهواره این است که صدا و سیمای ما خواب است و نمیتواند برنامه های مورد علاقه ی بینندگان را پخش کند!
به خدا ما که خطایی از ایشان ندیده ایم میشود دلیل این کارتان را بگویید که ما هم بدانیم؟
مگر دروغ میگوید که در رسانه ی جمهوری اسلامی ایران و شیعه خانه ی امام زمان باید بیداری باشد؟آیا این حرف دروغ است؟به نظر شما اگر برنامه ریزی شما صحیح بود مردم دیگر به ماهواره گرایش پیدا میکردند؟چرا در ایام عید نوروز ماهواره ها جمع میشود؟به خاطر این که چنان برنامه در رسانه پخش میشود که دیگر نیازی به ماهواره حس نمیشود و چرا بعد از عید نوروز همه چیز عوض میشود؟دقیقا دلیل عکس این امر را دارد.به خدا شما هم در غفلت جامعه مقصر هستید و همیشه نباید جامعه را محکوم کرد بلکه یکبار هم خودتان را محکوم کنید.
و ای کاش:
ای کاش روزی می آمد که همه ی ما مانند استاد عزیز علی اکبر رائفی پور بیدار بودیم و افسوس که همه در خواب غفلت هستیم و خود بی خبریم.ای کاش کمی غربت ولی زمانمان(امام خامنه ای(مدظله) و امام زمانمان(عجل الله) را درک میکردیم و میتوانستیم حداقل قدمی برای تحقق ظهور برداریم.ای کاش ما هم مثل ایشان به فکر امام زمانمان بودیم.ای کاش ما هم میتوانستیم قدری جوانان خود را با ارزش های اسلام و دین و تشیع آشنا کنیم.ای کاش اگر میتوانیم حتی با زدن یک وبلاگ هم که شده برای امام زمانمان قدمی برداریم.و ای کاش روزی بیاید که در کشورمان رائفی پور ها داشته باشیم.
وقتی با برخی افراد صحبت میکنیم میگویند :سروش هم استاد بود و علی اکبر گنجی هم استاد بود و.. اما آنها تفاوت بزرگی با ایشان داشتند و این هم این است که هدف ایشان امام زمان (عجل الله) است و هدف آنان پوچ و تاریک و چیز غیر از این بوده.اصلا شما مگر آینده را پیش بینی میکنید؟چرا همیشه نیمه ی خالی لیوان را میبینید؟چرا به فعالیت ایشان توجه نمیکنید؟چرا نمیبینید که قدم در راه امام زمان خویش گذاشته؟
و ای کاش من بتوانم روزی ذره ای مانند ایشان برای امام زمان خویش کار کنم و بتوانم تبسمی بر لب امام زمانم بنشانم و برای آن روز جنبش خواهم کرد.
وای کاش به جای ادعا روزی بیاید که عمل کنیم و بتوانیم با جنبش خود به ظهور برسیم.
به امید روزی که همه از خواب غفت بیداری شویم.
برای تعجیل در فرج حضرت حجت بن الحسن العسکری(عجل الله) و سلامتی سرباز آماده ی ایشان علی اکبر رائفی پور صلوات.
ظهور۱۲/محمد جعفری
=====================
واقعا" چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aakbarib ، Bidel.s ، hamediran ، Maysam-1st ، zahra11 ، bi-ehsaas ، Justice Bringer ، حضرت عشق ، صبا شريفي ، "عارف" ، 69tootigoli
۱۹:۵۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
من زیاد به سخنرانی هاشون گوش نکردم اما اینو می دونم که توی نقد و بررسی یل تولایی داره. گوش آسمونو کر کرده.
می دونید مشکل اصلی کجاست؟ سیما و رسانه ی ایران داره سمت انحصاری شدن میره. یه چیزی شبیه به رسانه های تلوزیون دهه ی 70 در بریتانیا.
واسه همین هر قشری باید گلیم خودشو از آب بیرون بکشه. اما قشر حامی استاد رایفی پور جوانان هستند که اون هم گلیمی ندارن واسه بیرون کشیدن.
بذارید یه چیزی بگم نگید نگفتم:
پنج شش سال بعد، فلان شبکه از دولت بد می گه، اون یکی حمایت می کنه، یکی می گه آمریکا سگ کیه و اون یکی می گه افتخار می کنم سگ آمریکام!
این یعنی تلوزیون انحصاری و گنگستری! استاد بهتره مخاطبان خاص خودشو داشته باشه تا یه وقت پشتش صفحه نیاد. اینجوری خیلی شانش بالاتره به نظر من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، zahra11 ، "عارف" ، sms1371 ، سدرة المنتهی ، mason-enemy
۲۲:۰۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم

خب اولا اینو از خود آقایون صدا و سیمایی باید بپرسید
گاهی دیدم استاد یه اشاره هایی میکنند مثلا میگن یکی از مدیران صدا و سیما گفته چون رائفی پور یه جا گفته من طرفدار هیچ جناحی نیستم نباید دعوت بشه چون من طرفدار یکی از جناح ها هستم.... (نقل به مضمون)

در ضمن همینجور دعوت نکرده و به تی وی نیامده ، داد منافقان دراومده... :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...#pid265575
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، aakbarib ، fazel ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، "عارف" ، ریحانه653
۱۰:۳۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
فکر نکنم مشکل از نقد باشه یا بخاطر اینکه ایشون صدا وسیما رو نقد میکنه! چون اخیرا زیاد دیده میشه ، آقای شهاب مرادی تو آیینه خانه! آقایون در برنامه سمت خدا، و سخنرانی های دکتر عباسی و دکتر شاه حسینی که ید طولایی در نقد سینما و تلوزیون دارند!!!هم در رادیو و هم در تلوزیون دیده و شنیده می شه!! احتمالا موضوعات دیگه ای در میان هست که ما خبر نداریم!!!!

حتی به خود انقلاب اسلامی ! دیشب شبکه 4 سیما یه برنامه ای بود اسمشو نمیدونم ولی یه استاد جامعه شناس اومد از امام نقل کرد که "شاه وضع مملکت و زندگی مردم رو خراب کرده و ما میخواهیم آباد کنیم" بعد از همین تعبیر امام گفت آیا در چند سال اخیر وضع زندگی مردم(قاطبه مردم) بهتر شده یا بدتر!!!! ؟؟؟ با این حساب جمهوری اسلامی باطل است چون بعد 35 سال همش از هدفش که بهتر کردن وضع مردم بوده فاصله گرفته!!!

این انتقاد تند تره یا انتقاد به صدا و سیماSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، Havbb 110 ، رضوانه ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، "عارف" ، mason-enemy
۱۳:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
یک بخشش بر میگرده به مالکان مجازی سیما
یک بخشش هم بر میگرده به خود آقای رائفی

مالکان مجازی سیما اسپانسرها هستند که اغلب به دنبال سود تجاریشونن،و به همین علت رغبتی به چنین برنامه هایی ندارن.
خود آقای رائفی پور هم که با مشخص نکردن حوزه ی کاری خودشون،به این نبودن ها کمک کردند.
مثلا به نظر شما در چه موردی باید از ایشون استفاده بشه؟
۱۳:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
من هم با شما موافقم.
اما نگفتم که به خاطر نقد! گفتم ایشون دست به نقدشون خیلی خوبه. منظور من از نقد هم بد گفتن نیست. استاد میره و ریز کار یه حادثه یا اثر رو در می یاره. چشم و گوش تیزی داره. اگر به اندازه عباسی اطلاعات داشت که دیگه اسطوره می شد.
عباسی اطلاعات کافی داره
رایفی پور فراست بالایی داره.
من نخواستم مقایسه کنم. بله! شما درست می گید
خبر های دیگه ای هست که از استفاده نمی کنن و میرن سخنرانی آقازاده های ... رو نشون می دن که هیچ نکته ی تازه ای نداره در حالی که استاد حرفاش پر از نکته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11
۱۳:۵۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خدا رو شاهد میگیرم که اصلا مخالف آقای رائفی پور و عباسی نیستم.
قبولشون دارم.
ولی نمیپرستمشون...

این بزرگواران برای روشنگری در فضاهای دانشجویی، بسیار مناسب هستند.
شاید علت اینکه تو برنامه های صداوسیما ازشون استفاده نمیشه، کمی تند حرف زدنشون باشه...

البته من به بعضی از کسانیکه از آقای رائفی پور انتقاد میکنن، حق میدم. به بعضی هاشون. اونهایی که انتقاد واقعی میکنن. نه الکی.

مثلا من معتقدم آقای رائفی پور بهتره تو همین زمینه های یهودیت و مسیحیت مطالبش رو نشر بده.
بهتره وارد مسائل شیعه و سنّی نشه.
ایشون هنوز تو سند دادن هاشون اسم کتابهای شیعه و سنّی رو اشتباه بیان میکنن...
همین چندذ وقت قبل که اومده بودن شبکه ولایت، آیه قرآن رو اشتباه خونده بودن...

بهرحال، این نظر من بود.

منتظر نظرات تند شما بزرگواران نیستم...
بلکه منتظر نظرات نرم شما بزرگواران هستم...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Havbb 110 ، رضوانه ، عبدالرحمن ، zahra11 ، حضرت عشق ، 59-11(یامهدی) ، Nii Sama ، Truth Seeker
۲۱:۳۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8

بسم الله الرحمن الرحیم

فضای نقد باید باز بمونه ، به همه ی این اساتید نقد و اشکال وارد بوده و هست... کسی بی عیب نیست.

در مورد اینکه فقط در بحث دشمن شناسی بمونن اتفاقا نظر خودشون هم همینه.... بارها گفته اند که از اساتید این حوزه خواستن که این جبهه رو خوب بیارن بالا تا ایشونم تمام وقتش رو بذاره روی دشمن شناسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، 59-11(یامهدی) ، Truth Seeker
۲۱:۳۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۳)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

خب اولا اینو از خود آقایون صدا و سیمایی باید بپرسید
گاهی دیدم استاد یه اشاره هایی میکنند مثلا میگن یکی از مدیران صدا و سیما گفته چون رائفی پور یه جا گفته من طرفدار هیچ جناحی نیستم نباید دعوت بشه چون من طرفدار یکی از جناح ها هستم.... (نقل به مضمون)

در ضمن همینجور دعوت نکرده و به تی وی نیامده ، داد منافقان دراومده... :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...#pid265575
اواااا!

مگه استاد عباسی طرفدار جناحی هستن،که این همه اومدن تلویزیون؟؟؟!!!!
نه
دلیلش این نیست به نظرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۱:۴۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
فعلا صلاح نیست استاد به تلویزیون بیان
ارسال پاسخ  به روز آوری