|
آشنایی با بلک متال Black Metal
|
|
۱۷:۰۰, ۱۳/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۹:۳۴ توسط عطر نرگس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بررسی بلک متال
![]() بلک متال در نروژ از زمانی پدید آمد که نئو وایکینگ های نروژ در جستجوی راه و وسیله ای برای نابود کردن مسیحیت در نروژ و بعد در تمام دنیا بودند و در این راه انسانهای بسیاری را کشتند و کلیساهای زیادی را آتش زدند و بلک متال را تا نهایت نواختند تاشاید خدای تاریک pagan ها باز گردد . بازدید کنندگان و توریست ها از نروژ به عنوان کشور حماسه ها و افسانه ها یاد می کنند . پایتخت این کشور هم اسلو است که در مرکز این شهر همه چیز از خانه های سنگی زیبا تا معتادان و گدایان با قیافه های مختلف دیده می شود . در یکی از همین خانه های مرکز این شهر و در اتاق 6 ضلعی آن گروه mayhem به عنوان اولین گروه بلک متال نروژ شکل گرفت . در این اتاق فرشهای بسیار کثیف در زیر پا ، صلیب های شکسته نازی بالای سر به همراه صلیب های برعکس و شمشیر وایکینگ ها که به در و دیوار آویزان شده دیده می شود . Hell hammer در حال حاضر تنها عضو باقی مانده از ترکیب تشکیل دهنده گروه است هر چند که همچنان شایعاتی مبنی بر جدایی او و پیوستنش به گروه marduk به گوش می رسد و حضور او در تور این گروه به این شایعات قوت می بخشد . پایه و اساس این موسیقی در نروژ در اوایل دهه هشتاد شکل گرفت . اعضای این گروه در همان خانه زندگی می کردند که اطرافیان از این خانه به عنوان خانه ای شیطانی یاد می کنند . Hell hammer می گوید : mayhem " وقتی برای خرید به مغازه ای می رفتیم پیر زن ها به محض دیدن ما فرار می کردند و به نوه ها و بچه هایشان می گفتند اینجا محل زندگی شیطان است " البته گروه mayhem تلاش خاصی برای رفع این خرافه پرستی ها نکرد . گروه مشغول تمرین و کار بود که dead خواننده گروه مغز خود را با شات گان متلاشی کرد و اعضای گروه جنازه او را همان طور در حیاط خانه رها کردند تا جسد dead خوراک پرندگان شود . Hell hammer می گوید : " این کار dead مرا متعجب نکرد چون او واقعا دیوانه بود و همیشه هم از قلعه های عجیب نروژ صحبت می کرد . " Hell hammer و euronymous گیتاریست گروه اولین کسانی بودند که جنازه dead را دیدند و اورانیموس می گوید ما وقتی جنازه او را دیدیم که مغز او روی زمین ریخته بود و خون به دیوار ها ریخته بود . Hell hammer می گوید : " اورانیموس قسمتی از مغز او را برداشت و با فلفل و سبزی پخت و خورد " Hell hammer اولین کسی بود که لباس این چنینی بلک متال را مد کرد . چکمه های بلند ، لباس جین ، ژاکت های چرمی سیاه به همراه پنتاگرامی که به گردنبندی که از استخوان جمجمه dead ساخته شده بود اولین تیپ بلک متال بود . بلک متال همیشه موسیقی ترسناکی بوده و حتی گروههای انگلیسی مثل venom خود را به عنوان یک گروه شیطانی مطرح کرد و خود را طبق قوانین شیطان پرستی وفق دادند . اما وقتی که بلک متال به نروژ رفت تغییراتی اساسی در آن شکل گرفت و جنگی عظیمی که بر علیه مسیحیت با این موسیقی شکل گرفته و پیوند خورده نماد پیدا کرد . از گروههای دیگری که بعد از mayhem به این نهضت پیوستند می توان به dark throne ، immortal ، burzum ، marduk و emperor اشاره کرد که در ابتدا به صورت زیرزمینی تشکیل شده و رشد کردند . در همین زمان euronymous شرکت DSP را شکل داد . او به نوعی رهبر این نهضت محسوب می شد . Hell hammer در مورد او می گوید : " او احساسات نداشت . ترحم نداشت و همیشه هم می گفت که این نوع زندگی برایش لذت بخش است . " اورانیموس با تشکیل این شرکت به واقع بزرگترین خدمت را در حق این موسیقی کرد. این شرکت در زیر زمین همان خانه محل تمرین گروه تشکیل شد . این زیر زمین مثل سیاه چال های قدیم تاریک و نمناک بود و با شمع روشن می شد . افراد بسیاری پس از آمدن به این مکان و خروج از آن کفن به تن می کردند و در اوج نشئگی حاصل از هروئین و LSD به خودزنی با چاقو و شیشه شکسته می پرداختند و با اسپری بر روی دیوار عبارت 666 را می نوشتند . Hell hammer مردمی که با تفنگ به خود یا دیوار شلیک می کردند و حتی کسی که با پتک به مغز خود کوبید را به یاد می آورد یا حتی اورانیموس که یک روز آنقدر خود را با زنجیر زد تا بی هوش شد . در حدود سال 1990 بود که بلک متال در حال پیشرفت بود و در این زمان گروه سازش ناپذیر marduk پایه ریزی شد و با اولین آلبوم خود یعنی **** me jesus دری جدید را بر روی بلک متال و مبارزه با مسیحیت باز کرد . Samoth گیتاریست کبیری که از اعضای تشکیل دهنده emperor است و سابقه همکاری با burzum ، satyricon و ... را دارد می گوید : " ما همیشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسیح اعلام خواهیم کرد .و خواهید دید که چگونه ادیان وایکینگ ها باز خواهد گشت " نقطه اشتراکی که در بین گروههای آن موقع بلک متال دیده می شد این بود که همه آنها نفرتی خاص نسبت به مسیحیت داشتند . در این زمان آتش زدن کلیسا ها به وسیله کسانی که خود را سربازان اودین می نامیدند مد شد . از پیشگامان این کار می توان به varg vikerness یا همان count grishnackh اشاره کرد . از کلیسا های معروفی که ورگ آتش زد fantoft را نام می برم که از آثار باستانی نروژ است . از دیگر کلیساهای معروف kolmen kolen است که samoth آتش زد که این کلیسا کلیسای خانوادگی پادشاه هارالد پنجم بوده . Samoth در ابتدا با کمک ورگ کلیسای fantoft را آتش زد و بعد از آتش زدن کلیسای kolmen کلیسای skjold را هم به آتش کشید . او می گوید : " در کوچکی در زیر محراب کلیسا وجود داشت و من هم چند گالن گازوئیل روی آن ریختم و کبریت زدم و فرار کردم " ورگ هم از اعضای اصلی این جنبش بود که اغلب لباسهای وایکینگ ها را می پوشید و در ایدئولوژی اش بسیار حساس و سخت گیر در عین حال احساساتی بود ( این نکته در آهنگهای بارزام چه با کلام و چه بدون کلام کاملا مشهود است و همیشه حتی در تند ترین آهنگهای او نغمه ای غمناک شنیده می شود ) ورگ از معتقدان شدید به مبارزه با مسیحیان از طریق آتش زدن کلیسا بود . او با بنزین کلیسای fantoft را آتش زد و بلافاصله به میان آتش رفت و روی دیوار کلیسا ادرار کرد . بعد از این جریان اورانیموس ادعا کرد که ورگ این کار را برای مشهور شدن کرده و تقریبا دو ماه بعد از این جریان بود که ورگ اورانیموس را کشت و به قصد توهین به دادگاه موهایش را بافت و دائما در دادگاه می خندید .[/b][/color] مطالب بالا رو من از یک وبلاگ که گویا نویسندش شیطان پرست هست برداشتم. در این وبلاگ شیطان پرستی به صراحت تبلیغ شده و اطلاعاتی درباره چگونگی شیطان پرست شدن مطرح شده و من واقعا تعجب میکنم چطور همچین وبلاگی در ایران هست و تابه حال ف ی لتر نشده . ادرس وبلاگ:http://sheytonparast.persianblog.ir/ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۲, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۱۵:۵۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱۳:۳۹)blue.blood نوشته است:(۲۹/مهر/۹۰ ۱۶:۵۷)MohammadSadra نوشته است: برادر جواب حرف رو با حرف میدن نه با شکلک. اگه خلاف گفتند بگید که ما هم بدونیم. دو نفر اعتراض کردید، هر دو بچه گانه بوده. در مقابل گزاره های مطرح شده یا باید دفاع منطقی داشته باشید یا اینکه ... سرور بزرگوار ممنون از لطفتون، هر کجا مطلب بی پایه و اساس دیدید با منطق درست بیایید پیش ما با هم میریم سراغشون و ازشون می خوایم یا دلیل بیارن یا مطلبشون رو تصحیح کنن. شیوه برخورد دیگه با این مسئله ثواب نیست. |
|||
|
۱۵:۳۲, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۶:۵۷)MohammadSadra نوشته است: در هیچ کجای تاریخ ثبت نشده که بخاطر موسیقی اصیل ایرانی یکی مخشو پاشونده باشه به دیوار اون یکی با مخ رفیقش که پاشیده شده به دیوار آبگوشت درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببينيد به نوع موسيقي بستگي نداره.به متن و مفهوم اون ترانه و عقايد و حركات خواننده در كليپ بستگي داره. تو همين موسيقي سنتي، قبل انقلاب چي ميخوندن؟الان چي ميخونن؟شبيه نيست به هم؟همين موسيقي كه شراب خور هاي قديمي شبا تو خيابون ميخوندن و الان هم معتادا ميذارن و باهاش فاز ميگيرن (البته معتاداي جوون بيشتر تو كار اكس و تكنو هستن)!يا پاپ!محمد اصفهاني رو مقايسه ميكنيد با خواننده هاي خارجي ناجور؟ الان همين محسن چاوشي رو ببينيد.آهنگاش شبيه سبكاي متاله اما مضمون و مفهومش چي؟ بايد ديدمون رو درست كنيم.تو هر جاي بد، آدم خوب هم پيدا ميشه.من درباره متال خيلي اطلاع ندارم و نميدونم چقدر خوب و چقدر بد هستن، اما در مورد متاليكا اطلاعات خوبي دارم كه به نظرم خوب هستن.آهنگاشون هم سبكاي مختلف داره. (۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۲۴)Gryffen نوشته است: راستی به نظرتون چرا بچه ها به طرف متال کشیده می شن ؟؟؟ به متال كاري ندارم، اما اينكه بچه ها به طرف موسيقي غرب ميرن به دليل بي محتوا بودن ترانه هاي داخليه.همشون شده عشق و عاشقي.دو تا ترانه مفهومي زيبا هم در مياد مجوز نميگيره!اما متاليكا رو مثال ميزنم.يه آهنگ براي مادرش ميخونه، يه آهنگ براي پدر و مادرش كه سرطان گرفتن ميخونه، يه آهنگش اسمش عدالت براي همه هست، چنتا آهنگ ضد جنگ داره، كلي آهنگ در مقابله با فساد داره و ... . توقع داريد ترانه هاي داخلي بتونن با اين مضامين مقابله كنن؟ |
|||
|
۱۵:۴۵, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۱۵:۵۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا فقط در جواب دو ارسال اول، به شکل منطقی بحث کنید. اگر دفاعی دارید بسم الله... تا اینجا با خوندن تمام ارسال ها، دوباره من تاکید می کنم، اگر این دو ارسال به یه مجتهد ارائه بشه تقریباً شک ندارم دیدن ریختشون رو هم حرام اعلام می کنه. (۲۰/دی/۹۰ ۲۰:۱۶)Lord_Contemno نوشته است: خب دوستان بهتره خودتون با خودتون بحث نکنید. این که دیگه بحث نمیشه رفیق... با کسی که گوش داده باشه! بعضی چیزا در معرض توجهن و وقتی شما اونا رو میبینید فک میکنید همه چی اینطوریه. نچ... اول اینکه اورانیموس مغز دث رو خورد باید بگم چرته... اگه این توسط یه فرد وارد نوشته شده بود اشاره میکرد که ورگ ویکرنس اورانیموس رو با چاقو کشت... راستی اگه نمیکشت کشته میشد درک کنید آخه D: بی خیال حالا. من بلک متال زیاد گوش نمیدم، چرا؟ چون درک نمیکنمش. نمیفهممش. بلک متال ضد مسیحی هست، چیزای دیگه هم هست. اشاره به روح تاریک انسان و اینا. مثلا سبک Depressive and suiside black metal. حالا نمیخوام بحث رو تخصصی بکنم ولی بلک متالرا اولیه کسایین که دین گذشته شون رو میخوان. من و شما نمیتونم به عقایدشون خرده بگیریم. خوب این هم نظر یه متخصص، العاقل یکفی بالاشاره |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اوخ اوخ بلک متال؟؟؟؟؟؟؟
یه بار گوش دادم مخم اومد تو دهنم!!! خیلی سنگییییییییییینه!!!اصلا انگار می کوبن تو سر آدم!
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱۵:۴۵)MohammadSadra نوشته است: با دیدن قیافه شون؟ بله دیگه وقتی فضلت به ریش هستش باید با دیدن قیافه یک نفر از عمق تفکراتش و تمام عقایدش و اغراضش مطلع شد. من منظورتون رو از اینکه العاقل یکفی بالاشاره متوجه نشدم... من کجای مطلبو نگرفتم که یهو میگید من ما جاهلیم و اینا... تو اون پست کلا جبهه خودمو مشخص کردم، قک کنم البته و خب حالا انتظار جواب منطقی رو دارم. میخواد اشاره هم باشه... پلیز یه اشاره با ما بکنید
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۰ ۱۵:۰۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۰ ۲۰:۱۶)Lord_Contemno نوشته است: من بلک متال زیاد گوش نمیدم، چرا؟ چون درک نمیکنمش. نمیفهممش. بلک متال ضد مسیحی هست، چیزای دیگه هم هست. اشاره به روح تاریک انسان و اینا. مثلا سبک Depressive and suiside black metal. سلام برادر و همسنگر گلم موضع اینها رو شما بیان کردید. من هم تایید کردم و از نظر شما به عنوان نظر یه متخصص استفاده کردم. سوء تفاهم نشه، منظور از العاقل یکفی بالاشاره این بود که همین یه جمله شما برای شناختن اینها کافیه. البته با تعریف شما قیافه اینها هم ... مسلماً نیازی نبود ریش داشته باشن و یقیناً ارزش آدم ها با سایز ریششون سنجیده نمیشه. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۳۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خیلی خیلی ببخشید اشتباه گرفتم
کلا بلک متال خودش چندین و چند زیر شاخه داره و خب یه عده ش با عقاید کسی مثل من جور در نمیاد. من نه تاییدش میکنم و نه ردش میکنم چون یاد گرفتم عقیده من فقط از نظر خودم درسته و عقیده بقیه هم... خودشون میدونن.
|
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱۴:۲۲)MohammadSadra نوشته است:عزیزم ، این یه نمونه ی عینی که من هم پست گذاشتم و هم REPORT کردم ، ولی هیچ فایده ای نداشت ...(۲۸/دی/۹۰ ۱۳:۳۹)blue.blood نوشته است: اینا که شما گفتی قبول ، ولی من تو این فروم انقدر مطلب بی پایه و اساس و غیر منطقی خوندم که دیگه فقط اینم سند (۲۶/آبان/۹۰ ۱۲:۵۵) Resistance نوشته است: به عنوان این موزیک و متنش دقت کنید .دیگه هیچ چیز مهم نیست. So close no matter how far خیلی نزدیک , مهم نیست چقدر couldn't be much more from the heart نزدیک تر از قلبت نمی تواند باشد forever trusting who we are همیشه متکی به کسی که هستیم and nothing else matters و دیگه هیچ چیز مهم نیست never opened myself this way هرگز به این راه قدم نگذاشته بودم life is ours, we live it our way عمر ماله ماست , با راه و روش خودمون می گذرانیمش all these words I don't just say تمام این حرف ها رو من فقط نمیگم and nothing else matter و دیگه هیچ چیز مهم نیست trust I seek and I find in you به من اعتماد کن , گشتم و در تو پیدا کردم every day for us something new هر روز برای ما چیزه جدیدی هست open mind for a different view برای دیدی متفاوت چشم و ذهنت را باز کن and nothing else matters و دیگه هیچ چیز مهم نیست never cared for what they do به کار هایی که انجام می دهند never cared for whatthey know برای چیزهایی که می دانند but I know هیچ وقت اهمیت ندادی فقط من می دونم so close no matter how far خیلی نزدیک , مهم نیست چقدر couldn't be much more from the heart نزدیک تر از قلبت نمی تواند باشد forever trusting who we are همیشه متکی به کسی که هستیم and nothing else matters و دیگه هیچ چیز مهم نیست never cared for whatthey do به کار هایی که انجام می دهند هیچ وقت اهمیت ندادی never cared for whatthey know برای چیزهایی که می دانند هیچ وقت اهمیت ندادی but I know فقط من می دونم never opened myself this way هرگز به این راه قدم نگذاشته بودم life is ours, we live itour way عمر ماله ماست , با راه و روش خودمون می گذرانیمش all these words I don't just say تمام این حرف ها رو من فقط نمیگم trust I seek and I find in you به من اعتماد کن , گشتم و در تو پیدا کردم every day for us something new هر روز برای ما چیزه جدیدی هست open mind for a different view برای دیدی متفاوت چشم و ذهنت را باز کن and nothing else matters و دیگه هیچ چیز مهم نیست never cared for what they say به چیز هایی که می گن never cared for games they play به بازی هایی که می کردند never cared for what they do به کارهایی که می کنند never cared for whatthey know به چیزهایی که می دونن and I know هیچ وقت اهمیت ندادی و من می دونم so close no matter how far خیلی نزدیک , مهم نیست چقدر couldn't be much morefrom the heart نزدیک تر از قلبت نمی تواند باشد forever trusting who we are همیشه متکی به کسی که هستیم no nothing else matters نه , دیگه هیچ چیز مهم نیست آقایون ناظر ، فقط بلدید حرفای مخالف رو پاک کنید ؟!!! عزیزم که این متن رو با این ترجمه گذاشتی ، خیلی خیلی اشکال داره . پر از غلط از نظر معنی ... عزیزان ، ایراد ما اینه که یه موضوع رو اشتباه میفهمیم ، بعد با همون برداشت و ورودیه اشتباه میایم نتیجه گیری میکنیم ... همیشه 1طرفه به قاضی رفتن نتیجش خیلی بده ... من خودم یه چیرایی از METALLICA دارم که جای بحث داره ، ولی نمیام آهنگ به این قشنگی و پرمعنایی رو تحریف کنم و ضد گروه به کار ببرم ... دوستان ناظر ، یه مقدار بیشر منصف باشید ... این ره که میروید به ترکستان است . |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بابا سبكش كه مهم نيست كه....
مهم اينه كه كي ميخونه و راجب چي. همين رپ تا 4-5 سال پيش فقط فحاشي بود. (البته اونم به اقتضاي سنشون بود) بعد از مدتي كم كم رفتن سراغ كارهاي اجتماعي و .... سبك اصلا مهم نيست مهم محوريت موضوعه |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خوب این قضیه خیلی پیچیده ایه؟
هر کجاش که درست ترجمه نشده رنگی کنید و کنارش ترجمه درستش رو هم بنویسید. خیلی پیچیده بود؟ هر جایی اشتباه نتیجه گیری شده رنگی کنید و توضیحات خودتون رو هم بیارید. دلیلی برای ناراحتی نیست. خیلی منطقی و راحت میشه اینها رو گفت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,934 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,642 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| تواشی یا متال؟ | dilutor | 27 | 18,653 |
۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۳ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,791 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|

![[تصویر: True-Norwegian-Black-Metal-221x300.jpg]](http://blog.ourstage.com/wp-content/uploads/2010/10/True-Norwegian-Black-Metal-221x300.jpg)
. ادرس وبلاگ: