کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با بلک متال Black Metal
۱۷:۰۰, ۱۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۹:۳۴ توسط عطر نرگس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بررسی بلک متال

[تصویر: True-Norwegian-Black-Metal-221x300.jpg]

بلک متال در نروژ از زمانی پدید آمد که نئو وایکینگ های نروژ در جستجوی راه و وسیله ای برای نابود کردن مسیحیت در نروژ و بعد در تمام دنیا بودند و در این راه انسانهای بسیاری را کشتند و کلیساهای زیادی را آتش زدند و بلک متال را تا نهایت نواختند تاشاید خدای تاریک pagan ها باز گردد .

بازدید کنندگان و توریست ها از نروژ به عنوان کشور حماسه ها و افسانه ها یاد می کنند . پایتخت این کشور هم اسلو است که در مرکز این شهر همه چیز از خانه های سنگی زیبا تا معتادان و گدایان با قیافه های مختلف دیده می شود .

در یکی از همین خانه های مرکز این شهر و در اتاق 6 ضلعی آن گروه mayhem به عنوان اولین گروه بلک متال نروژ شکل گرفت .

در این اتاق فرشهای بسیار کثیف در زیر پا ، صلیب های شکسته نازی بالای سر به همراه صلیب های برعکس و شمشیر وایکینگ ها که به در و دیوار آویزان شده دیده می شود .

Hell hammer در حال حاضر تنها عضو باقی مانده از ترکیب تشکیل دهنده گروه است هر چند که همچنان شایعاتی مبنی بر جدایی او و پیوستنش به گروه marduk به گوش می رسد و حضور او در تور این گروه به این شایعات قوت می بخشد .

پایه و اساس این موسیقی در نروژ در اوایل دهه هشتاد شکل گرفت . اعضای این گروه در همان خانه زندگی می کردند که اطرافیان از این خانه به عنوان خانه ای شیطانی یاد می کنند .

Hell hammer می گوید : mayhem

" وقتی برای خرید به مغازه ای می رفتیم پیر زن ها به محض دیدن ما فرار می کردند و به نوه ها و بچه هایشان می گفتند اینجا محل زندگی شیطان است "

البته گروه mayhem تلاش خاصی برای رفع این خرافه پرستی ها نکرد .

گروه مشغول تمرین و کار بود که dead خواننده گروه مغز خود را با شات گان متلاشی کرد و اعضای گروه جنازه او را همان طور در حیاط خانه رها کردند تا جسد dead خوراک پرندگان شود .

Hell hammer می گوید :

" این کار dead مرا متعجب نکرد چون او واقعا دیوانه بود و همیشه هم از قلعه های عجیب نروژ صحبت می کرد . "

Hell hammer و euronymous گیتاریست گروه اولین کسانی بودند که جنازه dead را دیدند و اورانیموس می گوید ما وقتی جنازه او را دیدیم که مغز او روی زمین ریخته بود و خون به دیوار ها ریخته بود .

Hell hammer می گوید :

" اورانیموس قسمتی از مغز او را برداشت و با فلفل و سبزی پخت و خورد "

Hell hammer اولین کسی بود که لباس این چنینی بلک متال را مد کرد . چکمه های بلند ، لباس جین ، ژاکت های چرمی سیاه به همراه پنتاگرامی که به گردنبندی که از استخوان جمجمه dead ساخته شده بود اولین تیپ بلک متال بود .

بلک متال همیشه موسیقی ترسناکی بوده و حتی گروههای انگلیسی مثل venom خود را به عنوان یک گروه شیطانی مطرح کرد و خود را طبق قوانین شیطان پرستی وفق دادند . اما وقتی که بلک متال به نروژ رفت تغییراتی اساسی در آن شکل گرفت و جنگی عظیمی که بر علیه مسیحیت با این موسیقی شکل گرفته و پیوند خورده نماد پیدا کرد .

از گروههای دیگری که بعد از mayhem به این نهضت پیوستند می توان به dark throne ، immortal ، burzum ، marduk و emperor اشاره کرد که در ابتدا به صورت زیرزمینی تشکیل شده و رشد کردند .

در همین زمان euronymous شرکت DSP را شکل داد . او به نوعی رهبر این نهضت محسوب می شد .

Hell hammer در مورد او می گوید :

" او احساسات نداشت . ترحم نداشت و همیشه هم می گفت که این نوع زندگی برایش لذت بخش است . "

اورانیموس با تشکیل این شرکت به واقع بزرگترین خدمت را در حق این موسیقی کرد.

این شرکت در زیر زمین همان خانه محل تمرین گروه تشکیل شد . این زیر زمین مثل سیاه چال های قدیم تاریک و نمناک بود و با شمع روشن می شد .

افراد بسیاری پس از آمدن به این مکان و خروج از آن کفن به تن می کردند و در اوج نشئگی حاصل از هروئین و LSD به خودزنی با چاقو و شیشه شکسته می پرداختند و با اسپری بر روی دیوار عبارت 666 را می نوشتند .

Hell hammer مردمی که با تفنگ به خود یا دیوار شلیک می کردند و حتی کسی که با پتک به مغز خود کوبید را به یاد می آورد یا حتی اورانیموس که یک روز آنقدر خود را با زنجیر زد تا بی هوش شد .

در حدود سال 1990 بود که بلک متال در حال پیشرفت بود و در این زمان گروه سازش ناپذیر marduk پایه ریزی شد و با اولین آلبوم خود یعنی **** me jesus دری جدید را بر روی بلک متال و مبارزه با مسیحیت باز کرد .

Samoth گیتاریست کبیری که از اعضای تشکیل دهنده emperor است و سابقه همکاری با burzum ، satyricon و ... را دارد می گوید :

" ما همیشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسیح اعلام خواهیم کرد .و خواهید دید که چگونه ادیان وایکینگ ها باز خواهد گشت "

نقطه اشتراکی که در بین گروههای آن موقع بلک متال دیده می شد این بود که همه آنها نفرتی خاص نسبت به مسیحیت داشتند .

در این زمان آتش زدن کلیسا ها به وسیله کسانی که خود را سربازان اودین می نامیدند مد شد .

از پیشگامان این کار می توان به varg vikerness یا همان count grishnackh اشاره کرد .

از کلیسا های معروفی که ورگ آتش زد fantoft را نام می برم که از آثار باستانی نروژ است .

از دیگر کلیساهای معروف kolmen kolen است که samoth آتش زد که این کلیسا کلیسای خانوادگی پادشاه هارالد پنجم بوده .

Samoth در ابتدا با کمک ورگ کلیسای fantoft را آتش زد و بعد از آتش زدن کلیسای kolmen کلیسای skjold را هم به آتش کشید .

او می گوید :

" در کوچکی در زیر محراب کلیسا وجود داشت و من هم چند گالن گازوئیل روی آن ریختم و کبریت زدم و فرار کردم "

ورگ هم از اعضای اصلی این جنبش بود که اغلب لباسهای وایکینگ ها را می پوشید و در ایدئولوژی اش بسیار حساس و سخت گیر در عین حال احساساتی بود ( این نکته در آهنگهای بارزام چه با کلام و چه بدون کلام کاملا مشهود است و همیشه حتی در تند ترین آهنگهای او نغمه ای غمناک شنیده می شود )

ورگ از معتقدان شدید به مبارزه با مسیحیان از طریق آتش زدن کلیسا بود . او با بنزین کلیسای fantoft را آتش زد و بلافاصله به میان آتش رفت و روی دیوار کلیسا ادرار کرد . بعد از این جریان اورانیموس ادعا کرد که ورگ این کار را برای مشهور شدن کرده و تقریبا دو ماه بعد از این جریان بود که ورگ اورانیموس را کشت و به قصد توهین به دادگاه موهایش را بافت و دائما در دادگاه می خندید .[/b][/color]

مطالب بالا رو من از یک وبلاگ که گویا نویسندش شیطان پرست هست برداشتم. در این وبلاگ شیطان پرستی به صراحت تبلیغ شده و اطلاعاتی درباره چگونگی شیطان پرست شدن مطرح شده و من واقعا تعجب میکنم چطور همچین وبلاگی در ایران هست و تابه حال ف ی لتر نشدهExclamation. ادرس وبلاگ:
http://sheytonparast.persianblog.ir/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، aliakbar ، MohammadSadra ، Reza2035 ، pop110 ، mohammad74 ، sam fisher ، ztb ، fiftynine
۱۳:۳۹, ۱۴/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۱۳:۴۰ توسط meta.)
شماره ارسال: #2
آواتار
گروه های بلک متال رو شاید اینگونه میتونیم بهتر بررسی کنیم در حقیقت در برخی از اشعاری که از این گروه من دیدم و ترجمه آنها در وب موجود است به چند گروه اساسی تقسیم میشوند که میتوان گفت درجات و فعالیت های هرکدام در زمینه های گوناگون میباشد به مانند شبکه بی بی سی که در موضع ایران با اعلام چند خبر صحیح و آمار دقیق به یکباره به القای نظر خود در یک خبر دروغ به ایران میپردازد .
این گروهای بلک متال نیز در رشته های گوناگون به مبارزه با فقر و جنگ و دیگر فعالیتهای آن میپردازند و در حقیقت بعد از آن شروع به جمع آوری طرفدار های گوناگون درهر سبک میکند و بعد از به مطلوب رسیدن این فعالیت شروع به القای اندیشه های خود میکند و گروهی از گروهای خود را که بیشتر با مسیح و دین مخالف میباشد به مردم نشان میدهد . کسی که با مسیح مخالف باشد و ایشان را انکار کند مطمئنا در مورد اسلام نظری بدتر از آن را خواهند داشت و بردداشت های مختلفی رو میتوان از اندیشه آنها دریافت کرد . در زیر عکسی از یک گروه کانادایی نشان داده میشود اما شما بعد از آن یک شعری که توسط این گروه سروده شده است دقت فرمایید که ظاهر و رفتارهای این گروه چقدر باهم تناقص دارد.
دقت به عکس و شعر بکنید که چه چهره ای نشان داده شده است.
[تصویر: 123.jpg]

I'd rather died than to live in this fucked world
Mr. President I'm not here to do your dirty work
Alone, I think I'm fighting a losing battle
Worth dying not for oil

من مرگ را به زندگي در اين دنياي لعنتي ترجيح مي دهم
آقای رئیس جمهور من اینجا نیستم که کارهای کثیف تو را انجام دهم
تنها، فکر می کنم در جنگ شکست خورده ای می جنگم
مرگ با ارزش برای نفت نیست

NO WAR Amerika the brutal
نجنگ آمریکای وحشی

Listen it's a fucking joke and they make you believe it on the TV
That's how they deceive you?
I watch and I listen and I question their reasons
You know what, I don't fuckin believe em

گوش کن به اين جوک هاي لعنتي و آنها تو را وادار به باور کردن آن مي کنند در تلويزيون
آنها چقدر تو را فریب داده اند ؟
من می بینم، گوش می کنم و دلایل شان را می پرسم
می دانی چرا، من آن لعنتی ها را باور نمی کنم

نجنگ آمریکای وحشی

When I want to know the future I look into the past
I think of my best friend and his stories of Vietnam
And now I got a cousin fighting in Iraq , and I want her coming back
I'm not afraid to speak my own mind
I don't use the first amendment to hide behind
I'm guaranteed that freedom, I'm born with that right
And for that I'm ready to fight
I'd rather die than to live in this fucked world
Fake president, I'm not here to do your dirty work
Alone I think I'm fighting this losing battle- worth dying

وقتی که می خواهم آینده را ببینم به گذشته نگاه می کنم
من به بهترین دوستم و سرنوشت او در ویتنام فکر می کنم
و اکنون به نتیجه جنگ اقوامم در عراق ، و می خواهم که او برگردد
من از بیان افکارم نمی ترسم
من از اصلاحات اول برای پنهان شدن در پشتش استفاده نمی کنم
من آزادی را تضمین می کنم ، من با این حقیقت به دنیا آمده ام
و برایش آماده جنگیدنم
من مرگ را به زندگی در این دنیای لعنتی ترجیح می هم
رییس جمهور تقلبی، من اینجا نیستم که کارهای کثیفت را انجام دهم
در تنهایی فکر می کنم می جنگم در یک جنگ شکست خورده ، مرگ با ارزش؟

نجنگ آمریکای وحشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عطر نرگس ، ایران ، MohammadSadra ، pop110 ، ztb ، neeazir
۱۷:۱۰, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
آواتار
Burzum به موسیقی بی کلام رو آورده؟
کجاش بی کلامه؟

این نوشته ها چه معنی میتونه داشته باشه
جالبه بدونید بلک متال نقطه شروعش برای اعتراض به زنان فاحشه بوده
واینکه این سبک به آخرت اعتقاد داره
ولی دث متال نه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، t.kam67 ، neeazir
۱۶:۳۴, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
خیلی وقت است که به این نتیجه رسیده ام در برابر این چنین مطالبی در این فروم،این شکلک کافیست...

(: (: (: (:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: CHESTER ، blue.blood ، t.kam67 ، neeazir
۱۶:۵۷, ۲۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۰۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
برادر جواب حرف رو با حرف میدن نه با شکلک. اگه خلاف گفتند بگید که ما هم بدونیم. دو نفر اعتراض کردید، هر دو بچه گانه بوده. در مقابل گزاره های مطرح شده یا باید دفاع منطقی داشته باشید یا اینکه ...
کجای حرف هاشون خلاف بود؟ این اوصافی که من از این گروه توی دوتا مقاله اول خوندم، اینها خود شیطان هستند. به نظرم اگر همین دو تا مقاله رو به یه مجتهد بدیم دیدنشون رو هم حرام اعلام میکنه.
در هیچ کجای تاریخ ثبت نشده که بخاطر موسیقی اصیل ایرانی یکی مخشو پاشونده باشه به دیوار اون یکی با مخ رفیقش که پاشیده شده به دیوار آبگوشت درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Reza2035 ، a.l.? ، neeazir
۱۷:۲۴, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
از متال زیاد خوشم نمی یاد نمی دونم چرا ؟؟
دلیل اون فکر کنم وجود صدا های گوش خراشیه که توشه !!
راستی به نظرتون چرا بچه ها به طرف متال کشیده می شن ؟؟؟
به نظر من بعضی از بچه ها می خوان انرژی درونشون رو خالی کنن و به همین خاطر با این آهنگ های این چنینی انرز بدنشون رو خارج می کنن
من یه کلیپ دیدم از یه متال باز پسره این قدر ازش تعریف کرد که گفتم الان بتههونی واسه خودش اما اما ؟؟
طرف که اصلا می گفت خوه شیطانم قیافش هم چندین برابر این ترسناک بود حالا وسط آهنگ هم این قدر جذب تخلیه انرژی شد که دیونه شد و افتاد پایین چند دقیقه بعد چند نفر اومدن جمعش کردن بردن بیرون HuhHuhHuhHuh
مفهوم نداشت آهنگش نمی دونم چرا رفیقم این قدر به این آهنگ دل بسته بود HuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، a.l.?
۱۷:۲۸, ۲۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۳۱ توسط anti.)
شماره ارسال: #7
آواتار
رفیقتان جزو آن دسته از آدم ها بوده که خصوصیات جو گیر شدن در خونشان است...
۱۷:۴۳, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۲۸)anti نوشته است:  رفیقتان آن دسته از آدم ها بوده که خصوصیات جو گیر شدن در خونشان است...
البته ایشون دیگه دوست من نیست عقایدش با من نخوند بعدش هم .....
جو گیر شدن زیاد واژه ی جالبی نیست من ظور من جذب اون اهنگ شدنه
برای مثال خودم رو می گم من هر وقت این آهنگ آداجیو سل مینور آلبینونی رو گوش می دم زمانی که آهنگ می رسه به اون جایی که تک نواز ویلون داره آهنگ می زنه این اهنگ در اون لحظه اون قدر به من بی حسی دست می ده که ...
دوست عزیز ما داریم در مورد حس صحبت می کنیم حسی که در هنگام آهنگ زدن به انسان یا فرد دست می ده Blush
۲۰:۱۶, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
خب دوستان بهتره خودتون با خودتون بحث نکنید. این که دیگه بحث نمیشه رفیق... با کسی که گوش داده باشه! بعضی چیزا در معرض توجهن و وقتی شما اونا رو میبینید فک میکنید همه چی اینطوریه. نچ... اول اینکه اورانیموس مغز دث رو خورد باید بگم چرته... اگه این توسط یه فرد وارد نوشته شده بود اشاره میکرد که ورگ ویکرنس اورانیموس رو با چاقو کشت... راستی اگه نمیکشت کشته میشد درک کنید آخه D: بی خیال حالا. من بلک متال زیاد گوش نمیدم، چرا؟ چون درک نمیکنمش. نمیفهممش. بلک متال ضد مسیحی هست، چیزای دیگه هم هست. اشاره به روح تاریک انسان و اینا. مثلا سبک Depressive and suiside black metal. حالا نمیخوام بحث رو تخصصی بکنم ولی بلک متالرا اولیه کسایین که دین گذشته شون رو میخوان. من و شما نمیتونم به عقایدشون خرده بگیریم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، neeazir
۱۳:۳۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۶:۵۷)MohammadSadra نوشته است:  برادر جواب حرف رو با حرف میدن نه با شکلک. اگه خلاف گفتند بگید که ما هم بدونیم. دو نفر اعتراض کردید، هر دو بچه گانه بوده. در مقابل گزاره های مطرح شده یا باید دفاع منطقی داشته باشید یا اینکه ...
کجای حرف هاشون خلاف بود؟ این اوصافی که من از این گروه توی دوتا مقاله اول خوندم، اینها خود شیطان هستند. به نظرم اگر همین دو تا مقاله رو به یه مجتهد بدیم دیدنشون رو هم حرام اعلام میکنه.
در هیچ کجای تاریخ ثبت نشده که بخاطر موسیقی اصیل ایرانی یکی مخشو پاشونده باشه به دیوار اون یکی با مخ رفیقش که پاشیده شده به دیوار آبگوشت درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا که شما گفتی قبول ، ولی من تو این فروم انقدر مطلب بی پایه و اساس و غیر منطقی خوندم که دیگه فقط SmileSmileSmile جواب دوستان رو میده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neeazir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]