کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با بلک متال Black Metal
۱۷:۰۰, ۱۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۹:۳۴ توسط عطر نرگس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بررسی بلک متال

[تصویر: True-Norwegian-Black-Metal-221x300.jpg]

بلک متال در نروژ از زمانی پدید آمد که نئو وایکینگ های نروژ در جستجوی راه و وسیله ای برای نابود کردن مسیحیت در نروژ و بعد در تمام دنیا بودند و در این راه انسانهای بسیاری را کشتند و کلیساهای زیادی را آتش زدند و بلک متال را تا نهایت نواختند تاشاید خدای تاریک pagan ها باز گردد .

بازدید کنندگان و توریست ها از نروژ به عنوان کشور حماسه ها و افسانه ها یاد می کنند . پایتخت این کشور هم اسلو است که در مرکز این شهر همه چیز از خانه های سنگی زیبا تا معتادان و گدایان با قیافه های مختلف دیده می شود .

در یکی از همین خانه های مرکز این شهر و در اتاق 6 ضلعی آن گروه mayhem به عنوان اولین گروه بلک متال نروژ شکل گرفت .

در این اتاق فرشهای بسیار کثیف در زیر پا ، صلیب های شکسته نازی بالای سر به همراه صلیب های برعکس و شمشیر وایکینگ ها که به در و دیوار آویزان شده دیده می شود .

Hell hammer در حال حاضر تنها عضو باقی مانده از ترکیب تشکیل دهنده گروه است هر چند که همچنان شایعاتی مبنی بر جدایی او و پیوستنش به گروه marduk به گوش می رسد و حضور او در تور این گروه به این شایعات قوت می بخشد .

پایه و اساس این موسیقی در نروژ در اوایل دهه هشتاد شکل گرفت . اعضای این گروه در همان خانه زندگی می کردند که اطرافیان از این خانه به عنوان خانه ای شیطانی یاد می کنند .

Hell hammer می گوید : mayhem

" وقتی برای خرید به مغازه ای می رفتیم پیر زن ها به محض دیدن ما فرار می کردند و به نوه ها و بچه هایشان می گفتند اینجا محل زندگی شیطان است "

البته گروه mayhem تلاش خاصی برای رفع این خرافه پرستی ها نکرد .

گروه مشغول تمرین و کار بود که dead خواننده گروه مغز خود را با شات گان متلاشی کرد و اعضای گروه جنازه او را همان طور در حیاط خانه رها کردند تا جسد dead خوراک پرندگان شود .

Hell hammer می گوید :

" این کار dead مرا متعجب نکرد چون او واقعا دیوانه بود و همیشه هم از قلعه های عجیب نروژ صحبت می کرد . "

Hell hammer و euronymous گیتاریست گروه اولین کسانی بودند که جنازه dead را دیدند و اورانیموس می گوید ما وقتی جنازه او را دیدیم که مغز او روی زمین ریخته بود و خون به دیوار ها ریخته بود .

Hell hammer می گوید :

" اورانیموس قسمتی از مغز او را برداشت و با فلفل و سبزی پخت و خورد "

Hell hammer اولین کسی بود که لباس این چنینی بلک متال را مد کرد . چکمه های بلند ، لباس جین ، ژاکت های چرمی سیاه به همراه پنتاگرامی که به گردنبندی که از استخوان جمجمه dead ساخته شده بود اولین تیپ بلک متال بود .

بلک متال همیشه موسیقی ترسناکی بوده و حتی گروههای انگلیسی مثل venom خود را به عنوان یک گروه شیطانی مطرح کرد و خود را طبق قوانین شیطان پرستی وفق دادند . اما وقتی که بلک متال به نروژ رفت تغییراتی اساسی در آن شکل گرفت و جنگی عظیمی که بر علیه مسیحیت با این موسیقی شکل گرفته و پیوند خورده نماد پیدا کرد .

از گروههای دیگری که بعد از mayhem به این نهضت پیوستند می توان به dark throne ، immortal ، burzum ، marduk و emperor اشاره کرد که در ابتدا به صورت زیرزمینی تشکیل شده و رشد کردند .

در همین زمان euronymous شرکت DSP را شکل داد . او به نوعی رهبر این نهضت محسوب می شد .

Hell hammer در مورد او می گوید :

" او احساسات نداشت . ترحم نداشت و همیشه هم می گفت که این نوع زندگی برایش لذت بخش است . "

اورانیموس با تشکیل این شرکت به واقع بزرگترین خدمت را در حق این موسیقی کرد.

این شرکت در زیر زمین همان خانه محل تمرین گروه تشکیل شد . این زیر زمین مثل سیاه چال های قدیم تاریک و نمناک بود و با شمع روشن می شد .

افراد بسیاری پس از آمدن به این مکان و خروج از آن کفن به تن می کردند و در اوج نشئگی حاصل از هروئین و LSD به خودزنی با چاقو و شیشه شکسته می پرداختند و با اسپری بر روی دیوار عبارت 666 را می نوشتند .

Hell hammer مردمی که با تفنگ به خود یا دیوار شلیک می کردند و حتی کسی که با پتک به مغز خود کوبید را به یاد می آورد یا حتی اورانیموس که یک روز آنقدر خود را با زنجیر زد تا بی هوش شد .

در حدود سال 1990 بود که بلک متال در حال پیشرفت بود و در این زمان گروه سازش ناپذیر marduk پایه ریزی شد و با اولین آلبوم خود یعنی **** me jesus دری جدید را بر روی بلک متال و مبارزه با مسیحیت باز کرد .

Samoth گیتاریست کبیری که از اعضای تشکیل دهنده emperor است و سابقه همکاری با burzum ، satyricon و ... را دارد می گوید :

" ما همیشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسیح اعلام خواهیم کرد .و خواهید دید که چگونه ادیان وایکینگ ها باز خواهد گشت "

نقطه اشتراکی که در بین گروههای آن موقع بلک متال دیده می شد این بود که همه آنها نفرتی خاص نسبت به مسیحیت داشتند .

در این زمان آتش زدن کلیسا ها به وسیله کسانی که خود را سربازان اودین می نامیدند مد شد .

از پیشگامان این کار می توان به varg vikerness یا همان count grishnackh اشاره کرد .

از کلیسا های معروفی که ورگ آتش زد fantoft را نام می برم که از آثار باستانی نروژ است .

از دیگر کلیساهای معروف kolmen kolen است که samoth آتش زد که این کلیسا کلیسای خانوادگی پادشاه هارالد پنجم بوده .

Samoth در ابتدا با کمک ورگ کلیسای fantoft را آتش زد و بعد از آتش زدن کلیسای kolmen کلیسای skjold را هم به آتش کشید .

او می گوید :

" در کوچکی در زیر محراب کلیسا وجود داشت و من هم چند گالن گازوئیل روی آن ریختم و کبریت زدم و فرار کردم "

ورگ هم از اعضای اصلی این جنبش بود که اغلب لباسهای وایکینگ ها را می پوشید و در ایدئولوژی اش بسیار حساس و سخت گیر در عین حال احساساتی بود ( این نکته در آهنگهای بارزام چه با کلام و چه بدون کلام کاملا مشهود است و همیشه حتی در تند ترین آهنگهای او نغمه ای غمناک شنیده می شود )

ورگ از معتقدان شدید به مبارزه با مسیحیان از طریق آتش زدن کلیسا بود . او با بنزین کلیسای fantoft را آتش زد و بلافاصله به میان آتش رفت و روی دیوار کلیسا ادرار کرد . بعد از این جریان اورانیموس ادعا کرد که ورگ این کار را برای مشهور شدن کرده و تقریبا دو ماه بعد از این جریان بود که ورگ اورانیموس را کشت و به قصد توهین به دادگاه موهایش را بافت و دائما در دادگاه می خندید .[/b][/color]

مطالب بالا رو من از یک وبلاگ که گویا نویسندش شیطان پرست هست برداشتم. در این وبلاگ شیطان پرستی به صراحت تبلیغ شده و اطلاعاتی درباره چگونگی شیطان پرست شدن مطرح شده و من واقعا تعجب میکنم چطور همچین وبلاگی در ایران هست و تابه حال ف ی لتر نشدهExclamation. ادرس وبلاگ:
http://sheytonparast.persianblog.ir/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، aliakbar ، MohammadSadra ، Reza2035 ، pop110 ، mohammad74 ، sam fisher ، ztb ، fiftynine

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۶, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:بابا سبكش كه مهم نيست كه....
مهم اينه كه كي ميخونه و راجب چي.
همين رپ تا 4-5 سال پيش فقط فحاشي بود. (البته اونم به اقتضاي سنشون بود) بعد از مدتي كم كم رفتن سراغ كارهاي اجتماعي و ....
سبك اصلا مهم نيست مهم محوريت موضوعه

خب کلا "بلک متال" یک موسیقی برای پرداختن به این موضوعات، جنبه های تاریک روح انسان و... رپ یه سبک خوندنه. راک و متال سبکهایی با موسیقی و ریتم ها و آلات موسیقی خاص هستن و بلک متال یکی از زیرشاخه های متاله که به این موضوع خاص میپردازه. پس حداقل در این مورد سبک کاملا مهمه و کلا محوریت موضوع سبک رو میسازه!

البته من این سبک رو رد نمیکنم و در مواردی بهش علاقه دارم، بعضیاش هم به من مربوط نمیشه.Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۹:۱۴, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۴/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۶)Lord_Contemno نوشته است:  
نقل قول:بابا سبكش كه مهم نيست كه....
مهم اينه كه كي ميخونه و راجب چي.
همين رپ تا 4-5 سال پيش فقط فحاشي بود. (البته اونم به اقتضاي سنشون بود) بعد از مدتي كم كم رفتن سراغ كارهاي اجتماعي و ....
سبك اصلا مهم نيست مهم محوريت موضوعه

خب کلا "بلک متال" یک موسیقی برای پرداختن به این موضوعات، جنبه های تاریک روح انسان و... رپ یه سبک خوندنه. راک و متال سبکهایی با موسیقی و ریتم ها و آلات موسیقی خاص هستن و بلک متال یکی از زیرشاخه های متاله که به این موضوع خاص میپردازه. پس حداقل در این مورد سبک کاملا مهمه و کلا محوریت موضوع سبک رو میسازه!

البته من این سبک رو رد نمیکنم و در مواردی بهش علاقه دارم، بعضیاش هم به من مربوط نمیشه.Wink

اینها را ول کن،دیو را عشق است Wink
۲۱:۵۴, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۳/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۱)MohammadSadra نوشته است:  خوب این قضیه خیلی پیچیده ایه؟

هر کجاش که درست ترجمه نشده رنگی کنید و کنارش ترجمه درستش رو هم بنویسید. خیلی پیچیده بود؟

هر جایی اشتباه نتیجه گیری شده رنگی کنید و توضیحات خودتون رو هم بیارید.

دلیلی برای ناراحتی نیست. خیلی منطقی و راحت میشه اینها رو گفت.
اصلا مبهم و سخت نیست این قضیه .
رنگی کردم ، ولی اینقدر راحت و روانه که نیازی به
ترجمه نداره .
ناراحتیه من از انحراف فکری و اشتباه این دوستمون نیست . من از بی انصافی و جبهه گیری مسولان SITE ناراحتم که کارشون از سر جانب داری و احساسه نه از روی منطق و احساس مسولیت ...
هرکسی اینجا یه حرفی برنه که به طرز فکرش شبیه باشه سریع طرفداریش رو میکنه و تشکر و اعتبار که به سمتش میاد ، بدون اینکه ببینن این حرف چقدر درست و منطقیه ...
واقعا دارم خسته میشم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۰:۲۸, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۰:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴)blue.blood نوشته است:  اصلا مبهم و سخت نیست این قضیه .
رنگی کردم ، ولی اینقدر راحت و روانه که نیازی به
ترجمه نداره .
برادر گلم حتماً نیاز به ترجمه داره ما فارسی زبانیم. هر چقدر هم زبان انگلیسی رو خوب بلد باشیم که وظیفه ما هم خوب بلد بودن انگلیسیه باز هم باید ترجمه کنیم. هم برای احترام به زبان خودمون هم برای کسایی که دارند متن ما رو مطالعه می کنند و انگلیسی بلد نیستند.
(۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴)blue.blood نوشته است:  ناراحتیه من از انحراف فکری و اشتباه این دوستمون نیست . من از بی انصافی و جبهه گیری مسولان SITE ناراحتم که کارشون از سر جانب داری و احساسه نه از روی منطق و احساس مسولیت ...
هرکسی اینجا یه حرفی برنه که به طرز فکرش شبیه باشه سریع طرفداریش رو میکنه و تشکر و اعتبار که به سمتش میاد ، بدون اینکه ببینن این حرف چقدر درست و منطقیه ...
واقعا دارم خسته میشم ...

اینطوری برخورد نکنید. اگر حرف شما هم درست باشه و بد برخورد کنند باز هم نباید دست بکشید. شما حرف درست رو به شکل مرتب، منطقی و ساده بیان کنید همه استفاده می کنند.

(۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۵۴)blue.blood نوشته است:  واقعا دارم خسته میشم ...

آخرین باری باشه که این حرف رو می زنی.

کی خسته است؟
دشمن

راستی برادرمون Lord_Contemno که در این زمینه اطلاعات خوبی دارند بهتر نیست از ایشون بخوایم که متن رو ترجمه و این گروه رو بیشتر برای دوستان معرفی کنند. تحلیل ایشون خیلی مفیده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۷:۱۱, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط Lord_Contemno.)
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول: راستی برادرمون Lord_Contemno که در این زمینه اطلاعات خوبی دارند بهتر نیست از ایشون بخوایم که متن رو ترجمه و این گروه رو بیشتر برای دوستان معرفی کنند. تحلیل ایشون خیلی مفیده.
Blush نه بابا این خبرا نیست. حقیقتش یه ساعت داشتم مینوشتم آخرش برگشت گفت "متن پیام خیلی زیاد است":huh:

کارای متالیکا رو به طور کل به دو قسمت تقسیم میکنیم:
1.شاهکار(دهه 80)
2. بدBig Grin(دهه 90 به بعد)

دهه 80 متالیکا خود خودش بود. ترش متال قوی با موضوعات خاص و تقریبا متفاوت از سه گروه دیگه ای که سرجمع The big four of the trash metal(چهار بزرگ ترش متال) رو تشکیل میدند:
1.Megadeth(مگادث): گروهی معمولا ضد جنگ و ضد تروریست.

2.Slayer(اسلیر): گروهی با محوریت موضوعی دین ستیزی و دین زدگی با خشونت.

3.Anthrax(آنترکس): باز هم به طور عام همون دین زدگی و دین ستیزی با خشونت کمتر از اسلیر البته.

اسلیر و آنترکس رو دقیقا نمیشه گفت شیطان پرستی و به طور کل بگم قضاوت نکنید. در ضمن فقط بعضی آهنگاشون به طور مستقیم بحث دین و خدا رو داره، تازه اونم به فحش کشیدن خدا و... نیست. گروه اسلیر توی آهنگ Disciple(ناسپاس) از آلبوم God hates us all(خدا از همه ما متنفر است) میگه:
نقل قول:I never said I wanted to be god's disciple
من هیچوقت نگفتم میخواهم ناسپاس خدا بشوم.
I'll never be the one to blindly follow
من هیچوقت کسی نخواهم بود که راهی را کورکورانه دنبال کند.
البته کاورای جلد آلبومای اسلیر همیشه سر و صدای جامعه مذهبی رو درآورده... خلاصه این از این سه تا. و اما متالیکا... این گروه تو دهه 80 موضوع آهنگاش به طور کل بین انسان و خودش بود. یه بار از ماده مخدر میگه، یه بار از نفس گمراه کننده، یه بار از شک و تردید.
یکی از برترین آهنگاش یعنی Master of puppets:

نقل قول:End of passion play, crumbling away
پایان هر بازی هوس آلودی نابودی هست.
I'm your source of self-destruction
من منبعی برای از بین بردن تو از طریق خودت هستم.
Veins that pump with fear, sucking darkest clear
رگ هایی که با ترس تزریق میشن تاریکی مطلق رو میمکن.
Leading on your deaths construction
[همون رگ ها] تو رو برای ساختن مرگت رهبری میکنن
Taste me you will see
منو بچش و تو خواهی دید
More is all you need
مقداری بیشتر تمام نیاز توئه
Dedicated to
[و اینا]اختصاص داده شده به
How I'm killing you
نوعی که من تو رو میکشم
کاملا معلومه موضوع چیه. ماده مخدر و نه چیز دیگه.

آهنگ Sad but true. بخشی از بخش اولش:
نقل قول:Hey, I'm your life
هی، من زندگی توام
I'm the one who takes you there
من کسیم که تورو میبره اونجا...
Hey, I'm your life
هی، من زندگی توام
I'm the one who cares
من اونیم که غمخوار توئه.
اینجا راوی داره فرد رو وسوسه میکنه تا به طرف خودش بکشونه...
بخشی از بخش دوم:
نقل قول:You, You're my mask
تو، تو ماسک منی
You're my cover, my shelter
تو پوشش منی، تو محافظ منی
You, You're my mask
تو، تو ماسک منی
You're the one who's blamed
تو کسی هستی که سرزنش میشه
Do, Do my work
انجام بده، کارای منو انجام بده
Do my dirty work, scapegoat
کارای کثیف منو انجام بده مترسک
Do, Do my deeds
انجام بده، کارای که بهت واگذار میکنم انجام بده
For you're the one who's shamed
چون تو کسی هستی که ننگین میشه.
بخشی از بخش سوم:
نقل قول:Pay, Pay the price
بپرداز، بهایش را بپرداز
Pay for nothing's fair
بپرداز چون هیچ چیز مجانی نیست
Hey, I'm your life
هی، من زندگی توام
I'm the one who took you there
من کسی ام که تو رو برد اونجا
Hey, I'm your life
هی، من زندگی توام
And I no longer care
ولی من دیگه غمخوار تو نیستم
راوی کیه؟ نفس اماره! البته با توجه به کل آهنگ میگم و الا فقط با استناد به این سه بخش میشه گفت شیطان هست.

این متالیکاییه که خودش بود. متالیکا از Black album به بعد، یعنی همین آلبومی که آهنگی رو که دوستان میگن توشه، واسه پول درآوردن و همه پسند شدن کار کرده. آهنگ "Nothing else matters" یک آهنگه که در رده آهنگای بد قرار میگیره، یعنی واسه عامه پسندی. این آهنگ مفهوم همچین وحشتناکی "خودت باش و کاری به حرف مردم نداشته باش". اصل اینه که با چه دیدی به قضیه نگاه کنی. شما(کی؟Big Grin) مخاطب این آهنگ رو دشمن میبینی چون متالیکا رو دشمن میدونی. کافیه دید عوض بشه. مخاطب رو خودتون فرض کنید... حرف بدی زدن؟

البته جای این حرفها اینجا نبود، اینجا بحث بلک متال هست، از اونجایی که به نظر من متن اولیه این تاپیک زیادی یک طرفه ست یه مطلب از ویکیپدیا میذارم:
نقل قول:بلک متال (به انگلیسی: Black metal) یکی از زیرشاخه‌های نهایی موسیقی هوی متال است. ضرب‌آهنگ بالا، خواندن همراه با جیغ‌های گوش‌خراش، صداهای گیتار دیسترت شده و استفادهٔ زیاد از تکنیک‌هایی مانند ترمولوپیکینگ، دابل کیک درامینگ و ساختار غیر متعارف آهنگ‌ها از مشخصه‌های این سبک هستند.

در طول دهه ۸۰ میلادی برخی گروه‌های ترش متال نمونه‌های اولیه بلک متال را خلق کردند. این گروه‌ها که اصطلاحا به آن‌ها «موج اول» هم گفته می‌شود ونوم، بَثِری، هِل‌هَمِر و سلتیک فراست بودند. «موج دوم» که در اوائل دههٔ ۹۰ میلادی پدیدار شد عمدتا شامل گروه‌های نروژی میهم، بورزوم، دارک‌ثرون، ایمورتال و ایمپرر بود. در واقع این گروه‌های موج دوم بودند که بلک متال را به عنوان یک سبک مشخص و متمایز توسعه دادند و به‌زودی بلک متال از اروپا به آمریکای شمالی راه یافت.

بلک متال همواره در تضاد با جریان‌های روتین فرهنگی بوده‌است، به‌خصوص دو خصیصهٔ انسان‌گریزی و مسیح ستیزی که در میان بیشتر هنرمندان این سبک به چشم می‌خورد. برخی از هنرمندان بلک متال در به‌آتش کشیدن کلیساها، قتل و برخی «جریان‌های ملی/اجتماعی‌گرایانهٔ افراطی» نقش داشته‌اند. غالب هنرمندان این سبک با پوشیدن لباس‌های سیاه رنگ، استفاده از نقوش و سمبل‌های مربوط به مرگ و گریم‌های ترسناک، چهره‌ای شیطانی و تهدیدآمیز از خود ارائه می‌کنند.

به دلیل آن‌چه که شرح‌اش رفت و برخی دلایل دیگر، این گونهٔ موسیقی اغلب یک سبک «موسیقی زیرزمینی» به شمار می‌آید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، t.kam67 ، MAHDI59 ، blue.blood ، ztb ، onidona
۱۸:۰۷, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #26
آواتار
برادر و همسنگر گلم جناب Lord_Contemno

خیلی ممنون از مطلب زیبای شما و زحمتی که کشیدید. از اونجایی که اطلاعات من در این مورد خیلی کمه به همین دلیل نیاز به زمان برای مطالعه و تحقیق دارم اگر بزرگواری بفرمایید دو روز به من فرصت بدید تا دقیقتر مطالعه کنم و بعد با هم پیش بریم ممنون میشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۱۶:۲۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
برادر و همسنگر گلم جناب Lord_Contemno
خيلي عالي و منطقي بود.ممنونم ازت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno ، MohammadSadra
۱۴:۱۵, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
با عرض سلام مجدد،

بلک متال زیرشاخه های متعددی داره، از جمله Deppresive Black metal و Deppresive & Suicidal Black metal
(Deppresive به معنای افسردگی و Suicidal به معنای آمیخته با خودکشی)

بین تمام سبک هایی که من تو متال شناختم، Doom metal و Black metal عمقی ترین و تاثیر گذارترین سبک نسبت به بقیه بودن. بین بلک متال هم اون دو زیر شاخه ای که گفتم.

تو این دو زیر شاخه، آهنگها در جو بسیار غم آلودی نواخته میشن و مهمتر از اون تم اشعار و صدا و لحن خواننده. اینها اگه به طور کنترل نشده گوش داده بشن واقعا تاثیر شدیدی روی ذهن میذارن. برای مثال خود من، با علم بر اینکه اینها چین گوش میدم و میفهمم در صورتی که خیلی بهشون بچسبم ممکنه از زندگی عادیم دور شم، ولی شما کسی رو فرض کنید که از جامعه و آدمای اطرافش زده شده، اون فرد با این آهنگا انس بگیره و به بخش جدایی ناپذیر از زندگیش تبدیل شن. این آهنگا به تدریج اونو تا افسردگی و با اغراق بگم حتی تا خودکشی پیش میبرن! اشعاری که خونده میشه آنچنان عمقی و هنری هستن که افکارش رو تدریجا به مخاطب القا میکنه. اینم بگم که معمولا صدای وکال ها خنده دار و مسخره به نظر میرسه،ولی این یه سطحی نگری هست. این فضایی که بر محیط آهنگ جاریه واقعا جذاب هست و آدم رو به شنیدن چندباره وادار میکنه. اگه آدم ندونه داره چیکار میکنه واقعا میتونن بهش آسیب روحی وارد کنن.
(من خودم دوست دارم اینا روBig Grin)
۲۲:۴۹, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #29

کاور های آلبومای بلک متال هم واقعا غیر اخلاقی هست(تا جایی که من دیدم)
۱۷:۱۴, ۷/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۲۱:۳۴ توسط Amir.)
شماره ارسال: #30

موسیقی متال ۹۰% پاک و ربطی‌ به شیطان پرستی‌ نداره جز یه تعداد معدود که می‌شه گفت ۱۰% از گروه‌های متال که بیشتر تو شمال اروپا هستن و آهنگ‌های حتا در سبک داته هست که ضد شیطان پرستی و متال برای مکتب خاصی‌ نیست که بخواین بد نشونش بدین من ۲۱ سالمه و از سن ۹سالگی به سمت متال اومدم و از اواسط ۲ومه راهنمای تحقیقمو شروع کردم
و گروه‌های متال شیطان پرستی‌ فقط بخاطر ضد مسیح بودنشونه که حرف‌های ضد خدعه میزنن چون دینشونو بزور ازشون گرفتن و گفتن باید مسیحی‌ بشین بخاطر عقد اینکارو می‌کنن

(۲۶/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۹)sam fisher نوشته است:  کاور های آلبومای بلک متال هم واقعا غیر اخلاقی هست(تا جایی که من دیدم)
hatman az w.a.s.p ya burzum ya marlyn manson didie ke inharfoo mizanie

حالا من ازتون ۱ سوال دارم شاهین نجفی و محسن نامجو سبکشون متال بود که آهنگ ضد دین خوندن؟
برادر من انقدر بیخود متالو به مکتب خاص ربط ندین فقط بخاطر اینکه تحمل صدای گیتار الکتریک رو ندارین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]