|
فاتحه
|
|
۱۹:۲۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش یه کار های خوبی که تو این فروم راه افتاده ختم قران در هر هفته یا خوندن زیارت عاشورا و البته فرستادن صلواته اما من هم می خوام یه کاری بکن که همون طوری که ما زنده ها از این تالار فیض می بریم یه کاری کنیم که رفته گان به دیار باقی هم یه فیضی ببرن
![]() آره دوستان هر کی این تاپیک رو می خونه اول یه دقیقه سکوت کنید و بعد یه فاتحه برای : 1- تمام شهدای ایران زمین که در راه دفاع از وطن و ناموس به شهادت رسیدن مخصوصا شهدای هشت سال جنگ تحمیلی 2- امام خمینی ( ره ) و تمام رهبرانی که برای ابادانی این کشور از جان خودشون گذشتند 3- برای تمام عزیزانی که یه روزی در بین ما بودن و الان نیستند مثل دوستان - اقوام و .... 4- همه ی کسانی که مستحق فاتحه خوندن هستن و الان از یاد من رفته اند در پایان فکر کنم همه ی اشخاص رو در نظر گرفتم پس شروع کنید ![]() پ.ن : منظورم این که تو دلتون فاتحه بگید ها
|
|||
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۸, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اموات همیشه چشم به راه هستند دراین عیدقربان به یاداموات باشیم خدایا عزیزانم نزدتوآمده اند ومن فقط میتوانم به خودت بسپارمشان............... ![]() شادی روح اموات صلوات |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان گرامی امشب شب جمعه هست ........... درگذشتگان رو فراموش نکنید و برای شادی روحشون فاتحه ای قرائت کنیم. ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
یکی از نزدیکان من پریشب پس از یک سال بیماری به رحمت ایزدی پیوست
این پیرمرد فاتحه خوان زیادی نداره اگه می شه یه فاتحه نصیبش بکنید یا حق |
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
شب جمعه است...
شاید نتونیم سر مزار رفتگانمون بریم. بافاتحه ای یادشون کنیم... |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان گرامی امشب شب جمعه هست ........... درگذشتگان رو فراموش نکنید و برای شادی روحشون فاتحه ای قرائت کنیم. ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
بسم الله
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای شادی روحشان فاتحه ای قرائت کنیم | حقیر | 9 | 3,697 |
۱۷/آبان/۹۱ ۲۱:۱۲ آخرین ارسال: heaven |
|

![[تصویر: tohid.jpg]](http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/4/45/tohid.jpg)