کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال
۰:۰۸, ۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۰ ۱:۲۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درود بر تمامی عزیزان...

این تاپیک ایجاد شد که درباره مباحث و موضوعاتی که در باب این سبکها میگنجد بحث شود...

شبهات از شما،جواب از من...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H ، Admirer ، Nazanin ، JohnShepard ، amirafgar

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۹, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۱ ۲۱:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #21
آواتار
تبریک می گویم!Smile

ما چکیده ی بحث خود و شما را می گذاریم تا دوستان خودشان نتیجه گیری کنند :

سوال 1_دید شما نسبت به هوی متال و ترش متال چیست؟

جواب : از نوایش لذت می برم و این سلیقه ایست! و از موضوعاتش خوشم می آید!

سوال 2_چه نکات هنری ای داخل هوی متال و ترش متال می بینید؟

جواب : بدون جواب!

سوال 3_چرا به سبک هوی متال و ترش متال علاقه دارید؟

جواب : چون لذت می برم!

سوال 4_چرا به سراغ سبک های دیگر نرفتید؟

جواب : چون با روحیات من همخوانی ندارند!

سوال 5_هدفتان از گوش دادن به هوی متال و ترش متال چیست؟

جواب : من از گوش دادن به موسیقی ترش متال و هوی متال لذت می برم!

سوال 6_چه احساسی هنگام گوش کردن به هوی متال و ترش متال دارید؟

جواب : حس شور و حس آرامش!

سوال 7- آیا صرف خوب بودن لیریک می تواند یک آهنگ را موجه کند؟

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۳:۳۱, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۳:۴۰ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:دوست عزیز مطالبتان را کمی واضح تر بگویید،در مورد این سخنتان سوالاتی دارم،بنده خودم البته از طرفداران این گروه نیستم...

1-شما اوانسنس را شیطان پرست میدانید؟

2-شما هم قائل به شیطانی بودن متال هستید؟

ممنون میشوم جواب دهید...

1- نه نگفتم شیطان پرست....من فقط به طور خلاصه اشعار اوانسنس رو بهتون گفتم:
2- درباره ی فلسفه ی موسیقی راک خیلی تحقیق کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ولی اگر بنیاد اصلی این موسیقی از شیطان پرستی باشه برای من فرقی نمی کنه چون می دونم گروه هایی هم هستند شیـــــطان پرست نیستند و اگر هم موسیقی مستقل از شیطان پرست ها باشه باز هم برای من فرقی نمی کنه چون همه جور گروهی در این سبک و جود دارد....
ولــــی اون چیزی که برای من مهم است: متال یک موسیقی نیست بلکه یک حرکت فکری است که نوعی سبک زندگی به حساب می یاد (این رو بزرگترین Metaller ها گفتند البته به قول خودتون " متالر)...
من برای زندگی اسلامی خودم خیـــــــــــلــــی ارزش قائلم و نمی خوام با این نوع موسیقی تداخلی درش ایجاد کنم ، اون چیزی که برای من مهمه اشعار موسیقی است والبته به وحشی بازی های متال هم علاقه ای ندارم(پیشنهاد می کنم سخنرانی استاد رائفی پور را در این مورد گوش کنید)
ولی تقریبا همه گروه های متال اشعار نا امید کننده دارند...پس یعنی دور نصف موسیقی متال رو باید خط کشید....
۱۰:۴۹, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #23
آواتار
دوستان می بخشید اما نصف بحث در این تاپیک فاقد ارزش و بحثهای بچگانه بود که حذف شد.
لطفا بحث سفسطه و ایراد گیری و نصیحت و .... رو کنار بگذارید وگرنه بازم حذف میشه.

جناب Anti سبکها به خودی خود شیطان پرستی نیستن بلکه این خواننده ها در سبکهای مختلف هستن که شیطان پرست هستن. حالا ممکنه اینقدر تعداد خواننده های شیطانی در یک سبک زیاد باشه که به کل سبک بگن شیطان پرستی. به جز بعضی سبکهای سنگین متال که به طور خاص ضد دین و شیطان پرستی هست بقیه رو نمیشه کلا شیطان پرستی دونست.

در مورد راک مثلا david bowie میگه:

"Rock has always been THE DEVIL'S MUSIC . . . I believe rock and roll is dangerous . . . I feel we're only heralding SOMETHING EVEN DARKER THAN OURSELVES."
- David Bowie (Rolling Stone, Feb. 12, 1976)

"موزیک راک همیشه موزیک شیطان بوده ... من معتقدمrock and roll (راکن رُل) خطرناکه... من احساس می‌کنم داریم به سمت چیزی حتی تاریکتر از خودمون پیش می‌ریم."

این تفکر ناشی از اینه که خیلی خواننده های راک به سمت شیطان پرستی کشیده شدن. اما نمیشه گفت هر کس راک میخونه شیطان پرست هست.

ضمن اینکه ما در "تحقیقی پیرامون موسیقی" گفتیم که موزیک حتی ملایمش تاثیراتی روی روان آدم داره که مثل مواد مخدر عمل میکنه.

بدن انسان درصد زیادیش از آب تشکیل شده. قطعا از تاثیر موزیک روی آب چیزی می دونین دیگه. موج صدا آب رو مواج میکنه و به مولکولهای اون شکل خاصی میده. سبکهای راک و متال هم بدترین ارتعاشات و اشکال رو روی آب ایجاد می کنن.
شما گفتین که موسیقی باعث شور و هیجان و آرامش میشه. عزیز دل اینها که باعث نمیشه شما سراغ چیزی برین که براتون مضر هست. مثال می زنم خیلی ببخشید اما زنا، قتل، دزدی، و .... شور و هیجان داره آیا مجازه؟ مصرف مواد مخدر و روان گردان آرامش بخشه آیا مجازه؟
اینکه میگن شنیدن موزیک باعث کاهش عمر میشه می دونین مثل چیه؟ شما ببینین در روز چند بار کل مولکولهای بدنتون رو به هیجان و تغییر شکل و انبساط در میارین بعد دوباره تخلیه. دوباره انبساط بعد تخلیه. مثل بادکنک می مونه که مرتب بادش کنی و خالیش کنی. این بادکنک خیلی زودتر از حالت عادی می ترکه. میگم خصوصا سبکهای راک و متال که ضرب آهنگها و میزان ارتعاشاتش زیاده.

حالا نمی دونم هدف شما از ایجاد تاپیک چی بوده و دنبال چی هستین. اگر شفاف تر مطرح کنین بهتر میشه بحث رو ادامه داد.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Reza2035 ، Admirer ، منتظر کوچولو
۱۳:۳۶, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۳۸ توسط anti.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:تبریک می گویم!Smile

من هم به شما تبریک میگویم،هر جواب 200 امتیاز،که به عبارتی با 200 امتیاز قبلی که کسب کردید میشود 1400 امتیاز،شما برنده مسابقه شدید،حال به عنوان جایزه چه به شما بدهم؟!

از مدیریت تالار تشکر میکنم که با آرامش و همچنین درست(نه کودکانه) با مساله برخورد کردند،در حقیقت مدیر بخش افشای سرگرمی پیشنهاد این تاپیک را به بنده دادند و شخصی هم آمد با شیوه کارآگاه بازی همان طور که میبینید با من برخورد کردند،البته تقصیر از من بود که نباید به سوالات بی هدف ایشان پاسخ میدادم تا بحث به مجادله کشیده نشود...

در مورد مطلبتان هم از دید خوبتان تشکر میکنم،دید واقع گرایی دارید،به شخصه اگر لینک دانلود این نسخه از rollingstone را دارید برای من میگذارید؟چون من موفق به یافتن نشدم...

در مورد اظهار نظر david bowie هم خب یکی از هزاران خواننده راک است که نظر شخصیش را درباره این موضوع داده است،خیلی بیشتر از ایشان آمده اند و شیطانی بودن را رد کرده اند،اما خب مطلبی که فرمودید به طور کلی درست است...

در مورد موزیسین ها هم موزیسین سالمند کم نداریم،البته در مقابلش جوان مرگ شده هم کم نداریم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.P.H
۱۴:۳۴, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:متال یک موسیقی نیست بلکه یک حرکت فکری است که نوعی سبک زندگی به حساب می یاد (این رو بزرگترین Metaller ها گفتند البته به قول خودتون " متالر)...

دوست عزیز برای بار چندم(نه به شما)میگویم که این به برداشت خود شخص از متال برمیگردد،اشخاصی آنرا یک حرکت فکری میدانند،من آن را هنر میدانم،شخص دیگری از آن برای هدبنگ زدن استفاده میکند و دسته ای ه م برای خودنمایی،متال به تنهایی یک موسیقیست،این ما هستیم که به آن پر و بال میدهیم...

نقل قول:ولی تقریبا همه گروه های متال اشعار نا امید کننده دارند...پس یعنی دور نصف موسیقی متال رو باید خط کشید....

اول میگویید تقریبا،بعد میگویید کلا،بالاخره کدام؟البته لیریک یک ترک شاید 30 درصد آن ترک باشد،بیشتر آواست که مهم است...

در مورد نا امیدی و این مباحث هم دوست خوبم لیریکی از آناتما در صفحه پیش قرار دادند،با توجه به آن لیریک این سخن شما که همه اشعار نا امید کنده اند،رد میشود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی الهادی
۱۴:۴۱, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۴ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:در مورد نا امیدی و این مباحث هم دوست خوبم لیریکی از آناتما در صفحه پیش قرار دادند،با توجه به آن لیریک این سخن شما که همه اشعار نا امید کنده اند،رد میشود...

از هر گروهی که می خوای اسمش رو بگو اشعارش رو بزارم بفهمید نا امید کننده هست یا نه![تصویر: smile.gif]
فقط گمنام نباشه
۱۴:۴۴, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
خوب دوست عزیز عرض من اینه که هدف از تاپیک چیه؟ چون الان کسی نمی دونه قراره راجع به چی بحث بشه.

در مورد اون نسخه مجله من از توی یه مستند برداشتم. اما اینقدر معروفه که می تونین توی گوگل جستجو کنین حتی توی imdb هم هست:

http://www.imdb.com/name/nm0000309/bio

البته یه عکس از مجله پیدا کردم که مال 1976 هست و در مورد david bowie که... حالا مهم نیست.

ببینین دوست عزیز فقط دیوید بویی که نیست خیلی های دیگه هستن که بخوام نقل قول هاشون رو بگذارم طومار میشه.
اما میخوام بدونم دنبال چی هستیم. آیا تاپیک تموم شده هست که هیچ. من کاری به اسم سبک فلان و بهمان ندارم اما معتقدم شیاطین جنی و انسی در زمینه موزیک فعال بودن و هستن و ازش به عنوان راهی برای کنترل ذهن استفاده می کنن. خواننده های موزیک راک از قدیم الایام آلوده بوده به این قضیه بوده و الان هم که مشخصه.

نقل قول:آیا با شیطان پرست بودن سبک های راک و متال موافقید؟
با شیطان پرست بودن تعداد قابل توجهی از خواننده های سبک های راک و متال (خصوصا ستاره های اون سبکها) موافقم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Admirer
۱۵:۳۶, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۱ ۲۱:۱۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #28
آواتار
....................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۲۲:۴۷, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29

سلام عزیزان.......مخاطبم طرفداران راک و متال و ... هستند.برین دور دنیا رو بگردین و ببینین طرفدارای راک و متال و... عموما چجور آدمایی هستن!منظورم انتی و .. نیست ها بازم بردارین پستم رو حذفش کنین!به قول معروف:چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!دیگه خواننده هاشون رو ببین دیگه!اصلا مدل اهنگاشون هم یه ضد حالی به ادم میزنه!اصلا معلوم نیست تو اهنگا کی به کیه!با زبانی ساده گفتم. یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، Reza2035
۱۰:۵۰, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۱)mohamad نوشته است:  
(۲/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۹)S.P.H نوشته است:  من متال گوش میدم چون لذت می برم...خیلی

مشکل همینجاست
طبع و سلیقه های ما منحرف شده و می پسندیم آنچه را که برای ما مضرر است.
مثل مشروب و یا مواد مخدر

(۳/شهریور/۹۰ ۳:۲۹)mamad90 نوشته است:  تبریک می گویم!Smile

از همه ی دوستان هم بابت چنین بحثی پیشاپیش عذر خواهی می کنم!

شروع چنین روندی با پست جناب دکتر(؟) در پاسخ به پست اول بنده شروع شد!

ایشون از اول با دید عاقل اندر سفیه به طرف مقابل اقدام به ایجاد تاپیک کرده اند!

و قصد نصیحت دوستان را دارند تا اظهار فضل بفرمایند!

دوستان عزیز حالا اگه من بیام برای شما گام ها و علم هارمونیک رو پیش بکشم حتی یک کلمه ش رو متوجه میشید؟پس دنبال دلایل هنری نگردید وقتی علمش رو ندارید!

(۲/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۴)Reza_Jackman نوشته است:  با تشکر از دوستانی که در تاپیک با دلایل صحبت کردن نه با سلیقه !!!

اول اینکه بیشتر پاسخ هایی که دادید سفسطه بود و بحث های سلیقه ای اینجوری اگه بخوایم پیش بریم این تاپیک سر دراز دارد .
برای اینکه بحث نتیجه داشته باشه من یه سری چهار چوب تائین میکنم که مشخص بشه داریم راجع به چی صحبت میکنیم و هدفمون از این تاپیک چی بوده .

1. هرگونه پاسخ به منزله ی شوخی و مسخره بازی بدون هیچ تذکری پاک میشه چون بحث کاملا جدیه !!!
2.قبلا گفتم که تاپیک تحقیقی راجع به موسیقی را مطالعه کنید اگر قانع نشدید این تاپیک رو بزنید که طبیعتا اون تاپیک براتون قانع کننده نبوده پس از دوستان خواهش میکنم از اون تاپیک هیچ پستی رو نقل قول نکنن .
3.گرفتن غلط املایی از پست های همدیگه رو بدون تذکر پاک خواهم کرد .
4.توی این تاپیک میخوایم هنر موسیقی رو بررسی کنیم نه گروههای موسیقی رو چون در صورت پرداختن به گروهها بحث شاخه به شاخه میشه و به نتیجه نمیرسه .
5.هر گونه توهین به طرف مقابل و با لحن تند صحبت کردن بدون تذکر پاک خواهد شد .
6.بیشتر پاسخ ما در چهار چوب دین مبین اسلام است امیدواریم شما هم در همین چهار چوب صحبت کنید و اگر نه پرداختن به این مسئله در دو جبهه ی متفاوت چیزی جز جدل به همراه نخواهد داشت .

برای شروع لطفا هنر رو برای من و دوستان شرح بدید تا اول از همه هنر رو از دیدگاه همدیگه تبیین کنیم اختلافات نظریمون مشخص بشه !!!

شما مثل گارانتی عمل می کنید،وقتی وسیله رو می بری نمایندگی که با گارانتی درستش کنه برات،میگه این مشکل شامل گارانتی نمیشه،به ما مربوط نیست.شما که دیگه با این چهارچوبت چیزی برای گفتن نذاشتی،پس لطف کن کلاً این بخش صنعت موزیک رو پاک کن از بیخ!

(۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۳)GrievingAngel نوشته است:  راستی اشعار اونسنس = نا امیدی ، خودکشی البته بازم می گم حتی شیطان پرست ها هم اشعار عالی دارند...

دوست خوبم،لطف کن اشعار مورد نظرت رو بذار(با ترجمه و تفسیر خودت)نه این که همین طوری بگی فلان گروه شیطان پرسته و اشعار فلانی یعنی خودکشی و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seliz ، anti
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]