کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شکیرا به اسرائیل رفت و صدای مصری ها درآمد
۰:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
در پی سفر خواننده زن آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی و حمایت تلویحی از اقدامات رژیم صهیونیستی، مصری‌ها خواستار لغو سفر وی به قاهره شدند.

[تصویر: i22253_74920593.jpg]

در پی سفر خواننده زن آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی و حمایت تلویحی از اقدامات رژیم صهیونیستی، مصری‌ها خواستار لغو سفر وی به قاهره شدند.

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، صفحات متعدد شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، از مردم مصر خواسته اند تا از حضور شکیرا، خواننده زن آمریکایی و کلمبیایی الاصل در این کشور و اجرای کنسرت در آن مخالفت کنند.

[تصویر: i22255_74916876.jpg]

این اقدام بعد از آن صورت گرفت که وی دو روز پیش همراه دوست بارسلونایی خود پیکه، به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد. آنها بنا به دعوت شمعون پرز رئیس‌ رژیم صهیونیستی، در کنفرانس ماسونی "مقابله با فردا -2011" نیز شرکت کرد که اعتراض بسیاری از فعالان حقوق بشر را موجب شد.

[تصویر: i22253_74920593.jpg]

فعالان سیاسی حمله به شکیرا را نه تنها به علت شخص وی؛ بلکه به علت مواضعش در رد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عنوان کرده‌اند و گفته‌اند که با هر کسی که با این رژیم تعامل داشته باشد، دشمن هستند.

[تصویر: i22252_74921211.jpg]

شکیرا که اصالتی لبنانی نیز دارد، در این سفر حتی حاضر نشد در یکی از مراسم‌هایی که با حضور فلسطینی‌های آواره برگزار می‌شود، شرکت کند. وی به جای آن از مدرسه‌ای در قدس اشغالی که فرزندان شهرک‌نشین‌ها در آن درس می‌خواندند، بازدید کرد. فعالان سیاسی در پیام‌های خود اعلام کردند بهتر بود به دیدار فرزندان فلسطینی‌هایی می‌رفت که از اشغال و ظلم رنج می‌برند.
سفر پیکه بازیکن مطرح بارسلونایی به سرزمین‌های اشغالی نیز در حالی انجام شد که چندی پیش پپ گواردیولا مربی این تیم نیز به تل‌آویو سفر کرده بود.

[تصویر: i22254_74917256.jpg]

به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی با دعوت از چهره‌های مطرح هنری و ورزشی در جهان سعی دارد چهره خود میان افکار عمومی و جامعه جهانی را ترمیم کند. این راهبرد که به عنوان دیپلماسی مشاهیر شهرت دارد، این روزها به شکل جدی از سوی این رژیم و ایالات متحده امریکا مورد استفاده قرار می گیرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti Vahabi ، ELENOR ، س.س.الف ، انتصـار ، أین المنتظر ، وحید110 ، خیبر110 ، boghz ، Amir ، alipc9000 ، keyvan-rostamy ، idea ، رهیافته ، Ramin_Ghn ، amir72 ، oO DaViD Oo ، حلما ، vahrakan
۱:۴۶, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
مرده شورش رو ببرند . Angry Angry Angry Angry
بعد جوونای ایرانی همین رفیقای خودم اکثرا تو فیس بوک این آدم رو لایک کرده اند(ابته باید دید تعریف آدمیت چیه)
تو احادیث داریم دجال با ساز و موسیقی و زنان آوازه خوان جوانان و مردم رو جذب می کنه ....
در آخرالزمان زنان آوازه خوان زیاد می شوند ...
...........................
خدا به داد ما برسه
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Mitsonary ، س.س.الف ، انتصـار ، وحید110 ، خیبر110 ، boghz ، Amir ، idea ، oO DaViD Oo ، حلما ، vahrakan
۱:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
یه نکته ای رو بگم که همه بدونن ولی می دونم که همه می دونن بالاخره اینجا بیداری و اندیشه اس
صدای زن خواننده حرامه که ازش به عنوان غنا یاد می شه .
البته به زودی احکامشو از مراجع تقلید می زارم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، ELENOR ، Anti Vahabi ، وحید110 ، Ahmad-A.R.M ، Amir ، idea ، vahrakan
۲۱:۵۳, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان من مدتیه که مصاحبه ها و متن شعرها و کنسرت های این بشر رو دنبال میکنم میخوام بفهمم که این واقعا شیطان پرست هست یا نه !!!

از طرفی همش اخبار های خوب مثله احداث مدارس و تاسیس یتیم خانه و .. شنیده و دیده میشه
از طرفی توی تورهایی که میره انگشتر صلیب و اینجور چیزا تو دستش هست
ولی سوال اینجاست که تو چندتا از کنسرت هاش کاملا نماد های چشم و .. وجود داشت و اینکه تو یه کنسرتش فک کنم تو رومانی بود کاملا یه شعری رو با یه مرده اجرا کرد به نام فک کنم "گرادیتا " بود که یه شعری که کاملا تو مایه های شعرهای مدونا بود ..

میخوام دقیقا بدونم ارتباط این اخبار انسان دوستانه و این اجرا شیطان پرستانه چی هست !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۳۰, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام به همه
جریان صدای زن حرامه...خوشبختانه اکثر ملت و مردم می دونن ولی کو گوش شنوا.
به نظر من باید از ریشه آثار و خرابی این قضیه رو بررسی کرد.
یک نظر من اینه که صدای زن روی مرد و زن (مخصوصا مرد) تاثیر یه جور لذت یا بهتر بگم شهوت رو زیاد میکنه که همین شهوت در مرد آثار مخربی می ذاره.
این قضیه رو خودم تجربه کردم...که به حمد الله کلا گذاشتم کنار.
ببخشید اگر بد صحبت کردم.
........
یا علی..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، vahrakan
۸:۵۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام به تمامی دوستان.
به نظر من بهتره که ما بیشتر به تهذیب نفس و اخلاق خودمون بپردازیم تا اینکه بخواهیم مدام پیگیر مسائل مربوط به خواننده ها باشیم در صورتی که میدونیم این موسیقیها حرامند پس دنبال این موضوعات رو گرفتن یه جورایی اطلاف وقته داشتن آگاهی خوبه ولی اگه بخواهیم وقتمونو اختصاص بدیم به اینها از راه اصلی که سیر الی لله است خودمون کم کم خارج میشیم بدون اینکه متوجه باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، oO DaViD Oo ، navid-313 ، vahrakan
۱۱:۱۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستان غربیها به شدت بروی مهره‌های خودشون کار می‌کنن و خوانندهها تنها ابزاری در دست اونها هستن شاید اینجا جاش نباشه ولی‌ خواننده های مسلمانی چون سامی یوسف چرا به یک باره غیبشون زد ?!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، vahrakan
۱۳:۱۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
شما وقتی تو رسانه ملی میبینی که خاله شادونه برا بچه ها آ واز میخونه دیگه از غربی ها چه انتظاری داری؟Dodgy
۱۳:۳۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۱)sati.h نوشته است:  شما وقتی تو رسانه ملی میبینی که خاله شادونه برا بچه ها آ واز میخونه دیگه از غربی ها چه انتظاری داری؟Dodgy

مگه آواز هم ...
داداش من موزیک چیزی است بس گسترده . فکر نکنم این حرفه شما زیاد درست باشه.
۱۳:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
مگه شما نمیگید که صدای زن وقتی آواز میخونه حرامه خب اون خانم هم داره با آهنگ و ریتم آواز میخونه.Huh
پس بهش میگن غنا که حرامهSad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا