کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيامهاي پنهاني در موسیقی و تاثير آن بر نفس(ضمير ناخودآگاه)
۱۷:۵۳, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
اول اين مطلب رو بگم كه اين موضوع رو شايد بدانيد ولي در مورد موسيقي كمتر به آن توجه شده.قبلا كساني در مورد والت ديزني سخن گفته اند و اين مطلب رو در ادامه آن بخوانيد.
در عمق وجود، انسان به نوعی تمایلاتی دارد که گاهی از بیاد آوردن آنها هم شرمسار میشود. گاهی اوقات قبح مساله کمی ریخته می شود و انسان کم کم پا را از گلیم خود دراز تر کرده و اخلاقیات را هم دور می زند و یا ریشخند می کند. یک نگاهی به انجمن ها، اتاق ها و تالار های گفتگو و هزار جای دیگر در اینترنت که بیاندازیم می بینیم که واژه هایی چون n-u-d-e girl، homo-s-e-x-u-a-l، group-s-e-x ، family s-e-x، brother-sister s-e-x، wife s-w-a-p-p-i-n-g و مواردی از این دست که بسیار همه به لطف و عنایت حضرت شیطان کم هم نیست جلوه می کند. البته تعریف اخلاق هم بحثی است که نیاز به زمان و صرف انرژی دارد. بیاییم ساده تعریف کنیم. اخلاق یعنی مجموعه قواعدی که انسان در طی آنها از مسیر خود برای درک حقیقیت پیدایشش و شناخت وظیفه اش منحرف نشود (چقدر هم ساده تعریف کردیم!). و حالا طرح چند سوال: شده که روزی در یک لحظه (در یک لحظه کوتاه) در زمان (t) یک گرایش غیر اخلاقی (با دوز و درصد و رسته متفاوت) داشته باشید. مثلابا اینکه سیگاری نیستید حوس کنید یکی از مواد مخدر را امتحان کنید و یا توجه تان به سبک غیر عرفی از ارضاء نیازهای جنسی (از موارد فوق) جلب شود. جلو تر نمی رویم و موشکافی در تجربیات شما نمی کنیم (اصلا به ما چه!!!). ولی هر چه بوده شما حتما در یک لحظه مشخص آن حس را سرکوب و مسیر را به جریان اصلی خود بازگردانده اید. سوال این است که دلیل چیست. دلایل می تواند متفاوت باشد ولی بعضی از دلیل ها که به آنها "پیامهای مخفی یا پنهان" گفته می شود جز دسته دلایلی هستند که امروزه هم بسیار باب است. می خواهیم در قسمت های بعدی این موارد را بیشتر مشخص کنیم و در خصوص آنها بیشتر توضیح دهیم. یقین دارم که بحث جالبی است و ای کاش بجای این همه انتگرال و زیگما که صبح تا شب باهاش سرو کار دارم به دنبال شناخت این حقایق برای خود و دیگران بودیم.
نهان‌سازی در برگردان یا وارون‌نگاری (Backmasking): شگردیست معمولا در خوانندگی و تهیه آلبوم که در آن یک آهنگ دو وجه و یا دو رو دارد. وجه ظاهری یا شعور آن که همان چیزی است که می شنویم و وجه دوم که ضد شعور آن است و توسط نا خودآگاهی انسان خوانده و ادراک می شود. در این تکنیک برای یک کلام، یک موسیقی و ... در حالت عادی آن نوا یا پیام یک جور خاص شنیده می شود و یا مثلا چیز دیگری شنیده می شود ولی با پخش وارونه آهنگ (که در حالت عادی قرار است بگونهٔ عادی پخش شود و ما از آن خبر نداریم) پیام اصلی و مخفی آهنگ پخش می شود.

شاید سوال پیش آید که وقتی ما آهنگی با Backmasking مثلا با موضوع شیطان پرستی (در وجه دوم) گوش می دهیم آیا این آهنگ اثری بر ما دارد؟ ما که وارونه آن را گوش نمی دهیم؟ نکته جالب این است که برای ناخودآگاهی اصلا مهم نیست که این وارونه باشد و یا نباشد، ثبت می شود، نهادینه می‌شود و اثر خود را می گذارد. نهان‌سازی در برگردان کاربردیست دانسته که بواسطهٔ آن، پیغامی که از وارون آواها به مغز می‌رسد می‌تواند ناخواسته باشد. شما آهنگی را می شنوید که در حالت عادی از عشق به یک معشوق و کلک یار و از این ماجراها حرف می زند. در پشتش هم از شیطان پرستی و دوستی با لوسیفر و مواردی از این دست گفته می شود. شما پیام دوم را می شنوید، مثل حالت اول در خودآگاهی تمیز نمی دهید، ولی آنرا دریافت می دارید! لزوما دلیلی ندارد که خود خواننده هم از عمد این عمل را انجام دهد. بلکه وقتی حوزه آگاهی وی در موارد منفی عمیق و شیطانی اسیر است چنین اثراتی الهام می شود.

برگردان اهریمنی

اگرچه جنجال نهان‌سازی اهریمنی در برگردان، عموماً آهنگ‌های راک کلاسیکی را دربر می‌گرفت که سازندگانشان هرگونه تبلیغ شیطان پرستی را تکذیب می‌کردند، اینگونه نهان‌سازی توسط گروههای هوی متال چنان استفاده شده تا دانسته پیام‌هایی را در شعر ترانه‌هاشان گنجانده سازند. گروه‌هایی هم از این صنعت اهریمنی نمایی جهت مطامع اقتصادی بهره گرفتند. برای نمونه گروه ترش متال اسلیر در ابتدای آلبوم سال ۱۹۸۵شان "دوزخ در انتظار استگ صدایی که به روشنی برگردان شده بود را گنجاند که پیاپی شعار می‌داد "Join Us" به ما بپیوند.

برگردان اهریمنی در ایران

گرچه هنوز هیچ نهاد، بنیاد یا سازمان رسمی پژوهشی در زمینهٔ برگردان موسیقی فارسی زبان انجام نداده است، ولی کمیتهٔ آسیب‌شناسی وابسته به مؤسسهٔ عرفان کیهانی (حلقه) مقاله‌ای در این زمینه فراهم نموده و نمونه‌هایی را در این باره یافته است. آنها در مقاله‌ای تحت عنوان "اسب تروا" بیان نموده اند که در ترانه‌ها یا بطور کلی در گفتارها می‌تواند برگردانی مثبت یا منفی نهفته باشد که دراصطلاح می‌توان بدان بارِ کلام گفت که بر ناخودآگاه تأثیر می‌گذارد.

چند نمونه كه در سايت يوتيوب موجود است:

پیام شیطان پرستی در آهنگ معروف هتل کالیفرنیا:

http://www.youtube.com/watch?v=OF-GLLF-sZM

ترویج شیطان پرستی در روی پنهان آهنگهای هوی متال:

http://www.youtube.com/watch?v=PGXQwMGClSE

ترویج لوسیفر خدای شیطان پرستان در آهنگ های لیدی گاگا

http://www.youtube.com/watch?v=SWMsFokdBWU

نمونه ایرانی

http://www.youtube.com/watch?v=DhFG7rDy1...re=related

اين نمونه رو براي دوستاني كه في--لتر شك--ن ندارن آپلود كردم:

نمونه ها بسیارند. در youtube از این دو واژه استفاده کنید: Backmasking و "برگردان موسیقی"

اين رو هم اضاف كنم كه بسياري از خواننده ها از پيامي كه به صورت نهفته در آهنگهايشان وجود دارد اطلاع ندارند مانند بسياري از خواننده هاي داخلي كه بعضا آهنگهائي را هم در وصف ائمه خوانده اند ولي در مورده خواننده هاي خارجي مانند امينم،مدونا،ليدي گاگا و بسياري ديگر به عمد از اين پديده استفاده ميكنند و شنوندگان را به سمت كار هاي شيطاني دعوت ميكنند و بعضي ديگر مستقيم و آشكارا شنونده را به سمت شيطان دعوت ميكنند مانند بسياري از خواننده هاي هوي متال.
دوستان بازهم تاكيد ميكنم كه خيلي ها از خواننده ها نميدونن كه دارن اين پيام رو در آهنگهايشان به خورد مخاطب ميدن.اگه ايرادي در اين مطالب هست بگيد تا ما هم استفاده كنيم.يك موسسه در ايران هست كه در اين مورد تحقيق كرد كه من در مورد اين حلقه اطلاعي نداشتم تا مقاله ي خوب دوستمون SAEED_KOSAR برخورد كردم كه واقعا جامع به نقد اين موسسه پرداختند و اينجوري كه من فهميدم محمد علي طاهري موسس اين گروه دستگير شده است.
دوستان نمونه هاي فارسي زيادي در اينترنت هست همونطور كه نوشتم در سايت يوتيوب با كمي جستجو ميتوان نمونه هاي زيادي رو پيدا كرد.دوستان من بعد از آشنائي با اين شيوه به اين نتيجه رسيدم كه آهنگ رو كلن بذارم كنار ولي شايد در بعضي موسيقي ها پيام مثبت باشه ولي ضرر موسيقي بيشتر از سوده اونه(البته از نظر من).الان بيشتر تو مواقع بيكاري سخنراني گوش ميدم و از وقتي كه اين كارو شروع كردم خيلي به اطلاعات عموميم اضاف شد.دوستان لطفا در مورده موسيقي نظر خودتون رو بگيد.
ياعلي
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، zarati313 ، saleh_mgh ، فرهاد ، یکدوست ، Aejem ، ANTI satan ، Palazior ، در جستجوی سختی ، یاورمهدی ، زینت ، MiNuTeS ، MESSENGER ، NARJES ، دل خسته ، عدالت ، vahrakan ، N2376DIR

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۰, ۲۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام علیکم دوستان...
به نظرم بهتر بود که این تاپیک فعلا ایجاد نمیشد چون باز کردن این مسائل و فهم آن برای برخی دشوار است و ذهن هارا بدون یک مقاله قوی کمی به شک و تردید درباره دیگر مطالب می اندازد از دوستان خواهش میکنم فعلا کمی صبر داشته و در این تاپیک ادامه ندهند انشالله به زودی سعی در اماده سازی یک مقاله در همین رابطه داریم که کمی اثبات این حرف را راحت میکند و نیازی به این همه بحث و نظر دادن ندارد...
خواهشمندم این تاپیک را فعلا ادامه ندهید....
از بقیه دوستان هم ممنونیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، tohidkarimi
۰:۲۴, ۳۰/دی/۸۹
شماره ارسال: #32

بسم الله الرحمن الرحیم

برای اشنایی بیشتر سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور را در مورد موسیقی در قزوین ببینید .

http://www.anti666.ir/post-133.aspx

با این نرم افزار میتوانید اهنگ ها را برگردونید ولی فهمیدن برگردان اهنگ ها کمی مشکل است واردی میخواد ولی داشتن نرم افزار بد نیست برای خود نرم افزار باید یک فایل 500 کیلوبایتی دیگر هم دانلود کنید که توی کمک نرم افزار نوشته است .

Reverse Speech Professional
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel
۱۰:۵۵, ۴/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۶ توسط K-1.)
شماره ارسال: #33

اهنگ چیز فوق العاده مزخرفی است و بسیار پوچ فوق العاده

حالا هر چی می خواد توش بگه از چیز خوب یا چیز بد

حالا اون چیزی که میخوانند پیام ناخوداگاه دارد بماند . خود اهنگ خالی بسیار در انسان اثر میگذارد .

مثلا : راک انسان را بسیار هیجانی میکند به طوری که انسان بعضی اوقات افسارش از دستش در میرود مثل کسی که شراب نوشیده باشد

یا پاپ که انسان را فوق العاده احساسی میکند و در انسان چیز هایی به وقوع می پیوندد مانند : عشق های پوشالی و شهوانی احساساتی برخورد کردن با مسائل روزمره و سیاسی اجتماعی و ... .

شاید شما گفته ی مرا درک نکنید چرا چون اهنگ در گوشت و پوستتان نفوذ کرده مثل کسیکه مواد مخدر مصرف میکند شده ایم تا ترکش نکنیم نمیفهمیم چه جونوری است کما اینکه ترک کردن گوش ندادن موسیقی خودش سخت است مثل مواد مخدر ...

مثل بازی کردن با الات غنا میماند که خودت نمیفهمی چه کار باهات میکند ولی میکند ...

گوش دادن به موسیقی غنا حرام است ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، ONLY66
۱۳:۰۵, ۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
(۴/بهمن/۸۹ ۱۰:۵۵)K-1 نوشته است:  اهنگ چیز فوق العاده مزخرفی است و بسیار پوچ فوق العاده
حالا هر چی می خواد توش بگه از چیز خوب یا چیز بد

دوست عزیز من با شما موافق نیستم. در اینکه موسیقی در انسان تاثیر می گذارد بحثی نیست. ولی اینکه هر نوع موسیقی اثر بد بگذارد، چندان قابل قبول نیست. بعضی از موسیقی ها (برای مثال پاره ای از موسیقی سنتی) اثر افزایشی بر انسان دارد. البته به حال و هوای انسان و جایگاهش هم ربط دارد. وقتی آدم بالا می پرد، کلا از موسیقی گریزان است. اما وقتی پائین می زند، موسیقی درست، می تواند نوعی تداعی معانی را برایش داشته باشد. در اینصورت اگر در آن متوقف نشود و آن به مانند یک سکوی پرتاب او را به اوج آسمان پرتاب کند، جریانش مثبت خواهد بود. در کل شرمنده ام ولی رطب خورده منع رطب نمی کند. Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، fazel ، K-1
۸:۲۱, ۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #35
آواتار
قسمتی از نوشته ای تحت عنوان "رد نظریه در محافل علمی"که در مقاله نظریه برگردان گفتار آمده است را ببینید

اشاره :نظریه برگردان گفتار نخستین بار توسط دیوید جان اوتس ارائه شد

پاریدولیا،
یعنی گرایش مغز انسان برای دریافت نماهای معنادار از نگاره‌های نامنظم.
پاریدولیا چه بسا هنگامی که کسی کنجکاوانه به دنبال کشف یک الگو باشد بیشتر رخ دهد، این حالت مثل حالت کسانی‌است که به‌دنبال عبارات بامعنی در برگردان موسیقی ها می‌گردند تا پیام‌های نهان شده در برگردان آن موسیقی را بیابند. نیروی پیشنهاد، آنگاه استفاده می‌شود تا به شنونده سقلمه‌ای زند تا او چیزی را بشنود که پرسشگر از او خواسته است. مثلاً دیوید جان اوتس، کمابیش همیشه از پیش، به شنونده می‌گوید که در انتظار شنیدن چه چیزی باشد، براین‌پایه پیشنهادی را در ذهنش می‌پروراند که شنونده بیشتر به شنیدن آن عبارات انگیزش پیدا می‌کند. پژوهشی در این زمینه، نشان داده اگر آگاهی نخست، پیشتر داده نشود، نتیجهٔ شنیدن همان اصوات اختلاف عمده‌ای داشته است.
اصل مقاله >> نظریه برگردان گفتار

این مطلب از آنجا برایم جالب بود که گاهی اوقات وقتی شما درگیر و قرق در حالت خاصی هستید مثلا"حالت استرس و نگرانی" حتی تیک تیک ساعت هم گویی براتون معنی دارد.
از طرفی یادم است وقتی کوچک تر بودم با برادرم سر اینکه تیک تیک ساعت چه میگوید بازی میکردیم و هر کدام ما چیزی مطابق با ذهنیت خود میشنیدیم.
شاید بگویید این چه ربطی به برگردان گفتار دارد.منظور اینجاست که در صدا های مبهم وقتی انسان به دنبال یافتن معنی خاصی باشد همان را خواهد شنید.

شما این کلیپ را یک بار بدون نگاه کردن به تصویر "فقط گوش دهید" و چیزهایی که میشنوید را بنویسید؛ ببنید چه اتفاقی میفتد.

اینها را که گفتم برای این بود که بود که ضریب خطای ذهن انسان کم نیست ، حتما تصاویری که در آنها از ترفند خطای دید استفاده شده را دیده اید.

Idea و تمام اینها برای اندیشیدن بود و نه رد بحث این تاپیک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12
۱۵:۰۸, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #36

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر همگی مخصوصا اقای مهدی دوست

شما هم به نکته ی خوبی اشاره کردی و هم من یک انتقاد از شما دارم ...
به نظر من بیشتر اصواتی که تخیلی هستند صداهایی داخل ذهن انسان ایجاد میکنند مثل صدای شر شر اب یا تیک تیک ساعت ولی ولی اون اصواتی که در کلیپ بود بیشتر به اون کلمات اشاره میکرد نه همه ی کلمات ...
ولی بعضی از کلمات واقعا واضح بود

ولی شما نظریه جالبی را اینجا اوردید :
به نظر من میتوان نظریه را مکمل بحث شما کرد و گفت انسان دنبال بعضی از چیزها که میرود بیشتر در او رخ میکند (پاریدولیا چه بسا هنگامی که کسی کنجکاوانه به دنبال کشف یک الگو باشد بیشتر رخ دهد ...)

به مثال من خودم خیلی کنجکاو شدم و حتی چند بار آن را گوش دادم (اهنگ ها را میگم) چه بسا این گوش دادن به این منجر بشود که من کنجکاو بشوم و به سراغ اهنگ ها بروم تا رمز گشایی بکم و اهنگ مبتذل بیشتر گوش بدم و اثری که روی من میگزارد بیشتر میشود.
به مثال یک مرد معمولی که وقتی در مباحث شناخت صهیون و فراماسونری وارد میشود کنجکاو میشود و وارد لژهای فراماسونری برای شناخت بیشتر میشود (چه بسا برای اشکار ساختن و ضربه به لژها وارد انجا میشود) ولی خود ضربه میخورد و به جایی میرسد که دیگر جای برگشتی نیست و نگاه میکند میبیند ته جهنم است Undecided

ایت الکرسی چه گفته ؟ گفته الله ولی الذین امنو یخرجوهم من الظلمات الی النور و الذین کفرو اولیا هم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون

چرا در جمله ی اول خدا نگفته اولئک اصحاب الجنه هم فیها خالدون برای اینکه تو هر مقام والای خدایی داشته باشی برگشت پذیر است بایک کار خلاف ولی اگر واقعا به شیاطین نزدیک بشی دیگر برگشتی وجود ندارد :s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aejem ، shia12 ، محمدجواد ، Amir
۱:۵۲, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
به نام خدا

یکی ازمطالبی که توجه دانشمندان راجلب کرده برگردان صدا است.این موضوع حتی درصنعت موسیقی هم پیشرفت کرده .درعلم جدید این مسئله بسیارمهم است زیرا با برگردان صدای یک خواننده(دربعضی مواقع)می توان ازباطن ان خواننده مطلع شد .بعضی ازخواننده ها افکارشیطانی دارند(به دلیل مصرف مواد مخدر یا مست کننده)وبا همان حالت مستی ودیوانگی به خواندن اهنگ مشغول می شونددربرگردان صدای این افراد(به وسیله ی نرم افزارهای جدید) به صراحت سخنان کفر آمیز وشیطانی شنیده می شود اما اگرآهنگ رابه طور ساده گوش بدهیم هیچ نکته ی بدی در ان دیده نمی شود اما اهنگ برروی ضمیر نا خودآگاه تاثیرات بدی به جا می گذارد. خیلی ها خواننده های رپ ودرهنگام اجرا دیده اندبرای مثال دستشونو به حالت بزبفومت در می اورند.
خیلی ها می گن اهنگ خارجی بدنیست چون معنی شو نمی فهمیم اما قابل توجه همون افراد اهنگ های خارجی بدرو اومدن برگردان کردن وبرگردان و به فارسی ترجمه کردند وبازهم متوجه حرف های شیطان پرستی شدند .
بعضی از خواننده های معروف خارجی برگردان آهنگ اون جوری که دلشون می خواد تنظیم می کنند

اگرشک دارید خواهشاتحقیق کنید
نظریادتون نره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۶:۲۴, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #38
آواتار
تاپیک تکراری است لطفا ملحق شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir