کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #161
آواتار
متن رو خوندم ولی متوجه نشدم چطور شما این رو به جنگ جمل ربط میدید؟؟
هزاربار گفتم بازم میگم این سریال از شبکه های کابلی آمریکا پخش میشه و واسه خود مردم آمریکا هست.
مردم آمریکا حتی نمیدونن ایران در کدوم قاره هست؟؟انتظار دارید بدونن جنگ جمل و عایشه کی بوده؟
بسه تورو خدا هرچی که توی ذهنتون میاد اینجا ننویسید....الان واقعا نمیدوم به این ذهن متوهمی که این متن رو نوشته چی بگم.
آخه مردم آمریکا اصن چه میدونن شیعه چیه سنی چیه...اصن به اونا چه ربطی داره که بدونن اختلاف شیعه و سنی بر سر چیه؟؟
حالا باز اگه خیلی رک و راست بگه باز جای بحث داره...ولی خیلی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی از عقل به دور هست که کارگردان بخواد بیاد به صورت رمزی جنگ جمل و عایشه رو واسه مردم آمریکا به تصویر بکشه...
حداقل اگه به ملکه انگلیس ربطش میدادید باز بیشتر قابل توجیح بود.
عزیزم جنگ جمل و عایشه برای شما مهمه مردم آمریکا اصن نمیدونن عایشه کی بوده...جنگ جمل چیه؟طلحه کیه...
بیخیال باباBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، Reza2035 ، Mitsonary
۲۰:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #162

با سلام به دوستان من تازه شروع به دیدن این سریال کردم که در حال حاضر از شبکه aaa family داره پخش می شه نمیدونم فصل چنده ولی ساخت این سریال کاملایحودی و با اعتقادات یحود هست اشاره به ستاره داوود روی حرفA هنگام شروع سریال و ایجاد طلسم برای شیطان با ستاره داوود وحتی احضار شیطان با این ستاره شیطان هم که انگار جهنم و این دنیا کوچه بغله هی میره و هی میاد وتصورات سریال واقعا احمقانه است پیشنهاد میکنم به دوستان فیلم جادوگر شهر از راببینین که تصورات از امام زمان جیست و داستان حضرت خضر و موسی چگونه ماهرانه در فیلم گنجانده شده به امید روزهای بی شیطان اگر کسی این سریال رو از این شبکه میبینه لطفا به من بگه فصل چنده ممنون
۱۸:۴۸, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #163
آواتار
من از این شبکه ندیدم ولی یکبار اتفاقی دیدم فک کنم قسمت 22فصل اول...فک کنم...!
اگر هنوز بحث فیلم بر سر کشتن شیطان چشم زرد هست هنوز توی فصل اول هست...
۲۱:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #164
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۸)A L I نوشته است:  من از این شبکه ندیدم ولی یکبار اتفاقی دیدم فک کنم قسمت 22فصل اول...فک کنم...!
اگر هنوز بحث فیلم بر سر کشتن شیطان چشم زرد هست هنوز توی فصل اول هست...

فصل دومه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۳۴, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #165

ممنون از شما جریان سریال را کاملا میدونم فقط می خواستم بدونم درحال پخش فصل چنده با تشکرBlush
۱۱:۵۶, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #166
آواتار
فصل8 تموم شده دارن فصل9 رو میسازن
۱۹:۵۱, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #167
آواتار
پخش سریال تو AAAFAMILY متوقف شده گویا تا 2 بیشتر ندادنBig Grin
۲۰:۴۴, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #168
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۱)A L I نوشته است:  هزاربار گفتم بازم میگم این سریال از شبکه های کابلی آمریکا پخش میشه و واسه خود مردم آمریکا هست.
مردم آمریکا حتی نمیدونن ایران در کدوم قاره هست؟؟انتظار دارید بدونن جنگ جمل و عایشه کی بوده؟

عزیزم شما میدونی صهیونیزم چیه ؟!؟ Huh

اگه احیاناً نمیدونی برو تو یوتیوب ، برنامه های GB از شبکۀ کابلی فاکس نیوز رو ببین، متوجه میشی چه چیزایی به مردم آمریکا دارن میگن !

یه چیزی شنیدیم که مردم آمریکا نمیدونن ایران کجاست !!! میریم همه جا میگیم !!!

حتی اگه مردم آمریکا ندونن ایران کجاست، صهیونیستا تو فیلماشون دارن ایران رو بعنوان دشمنی در حد شوروی میارن بالا ... این که دیگه نیاز به اثبات نداره ! شما فقط کافیه 4تا فیلم هالیوودی دیده باشی (Argo ، transformers 3، iron man و حتی همین سوپرنچرال که تو فصل هفتش اسم ایران رو میاره)

حتی تو برنامه های کمدیشون هم صهیونیستا هرزگاهی اسم ایران رو میارن و مسخره میکنن.

مطمئن باش از همینجاها شروع میشه !

هرچند باید بگم بنده تحلیل ایشون رو تأیید و رد نمیکنم !

ولی میگم که باید ازین خواب غفلت بیدار شیم. انقدر ساده نباشیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: llsaeedll
۱۴:۰۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #169
آواتار
توهم توطئه........................
Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۲۲:۵۸, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #170
آواتار
توی 7 تا فصلی که تا کنون دیدم فقط به عصا ی حضرت موسی و تابوت عهد اشاره میشه و فقط در بین پیامبران اولوالعزم به ایشان اشاره میشه با انجیل وقران مثل کتب افسانه ای برخورد میشه واین نشان دهنده دستان کثیف یهودیت وصهیونیسم در پیکره وریشه این سریال است
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]