|
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
|
|
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ... ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه به امید ظهور ![]() ---------------------------------------------------------------------------- دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۲)فرمیسک نوشته است: نمیدانم باز هم دارید سخنان دکتر عباسی را تکرار می کنید یا نظر خودتان است .....عالی بود خصوصا در مورد قسمت پیامبر ها که توضیح دادین |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
نقل قول:بر چه اساس پرومته لوسیفر است؟ 1.پرومته اتش را از زئوس میگیرد و به انسان میدهد و به همین خاطر از طرف زئوس برای همیشه طرد میشود زیرا به انسان کمک کرده است . 2.در تورات شیطان به شکله ماری بر حوا ظاهر شده و میوه ی درخت دانش را به ادم و حوا معرفی میکند و با این کمک به انسان از طرف خدا برای همیشه طرد میشود . نکته : 1)زئوس نمیخواست انسان به اتش دست یابد ولی پرومته ان را به انسان داد و خود مجازات شد 2)خدا نمیخواست انسان دانش و معرفت را بیاموزد ولی شیطان ان را به انسان میدهد و خود مجازات میشود مباحثی هم که توی تاپیک مطرح میشه مباحثه برای مباحثه است.بعضی از دوستان که اینجا رو تبدیل به تاپیک هواداران کردند و فقط به جسد سریال کار دارند و جلوه های ویژه و داستان انگار نه انگار فیلم روح و تفکری داره درست مثه اینکه شخصی بیاد و داستانی بنویسه و ما بگیم اون شخص داستان رو ننوشته بلکه قلم و خودکاری که دست اون بوده این کار رو کرده . |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۰)Reza2035 نوشته است: 1.پرومته اتش را از زئوس میگیرد و به انسان میدهد و به همین خاطر از طرف زئوس برای همیشه طرد میشود زیرا به انسان کمک کرده است .یعنی اگه حرف شما رو قبول کنیم کار درستیه اما اگه مخالفت کنیم یعنی کار بدیه و اینجا رو تبدیل کردیم به تاپیک هواداران؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۳ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۲)فرمیسک نوشته است: اگه ارسال ها رو بخونید بعداً پاسخ بدین خیلی بهتره به نظرم !!! بنده به این نکته ای که شما گفتین قبلا اشاره کردم ... که تو این سریال Castiel نماد پرومتئوس هست (یکی از دلایلش همون که خودتون گفتین، مردن ها و زنده شدن های مکرر کستیل هستش که با عکس توضیح دادیم) !!! ما اگه میگیم پرومتئوس نماد لوسیفر و ورژن یونای Lucifer هست ... منظورمون تو سریال نیست ... منظورمون در واقعیت و دنیای خارج از سریال ــه (یعنی در واقعیت پرومتئوس در اساطیر یونان پروژکشن و تجلی و نمادی از ابلیس هست که غرب به این ابلیس میگه Lucifer) !!! امیدوارم تونسته باشم مطلب رو روشن کنم ! |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۰۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۴:۵۶, ۲۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱:۴۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد،
(۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است: فکر میکنم نظر سایر دوستان این نباشد... پست آقای رضا را در همین صفحه بخوانید والا چیزیکه من از پست ایشون دریافتم دقیقا همون حرفی بود که بنده زدم قبلا و نظر بنده با ایشون یکی هست. (۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است: آیا اینکه 2 نفر در زمان های مختلف تاریخی به یه مطلب واحد برسن ، به این معنی هست که فردی که دیرتر به اون مطلب رسیده از روی فرد دیگه کپی کرده !!! جوری حرف میزنید که انگار بنده و امثال بنده که یه سری مطالب رو از دکتر عباسی اینجا ذکر میکنیم، مطالب ایشون رو خودمون آنالیز نمیکنیم !!! دکتر عباسی هم خدا نیست و اشتباهاتی قطعا داشتن و خواهند داشت ، و مطالبی هم که بنده یا هر کسی دیگه از ایشون نقل میکنم به این معنی نیست که مطالب رو صرفا از ایشون کپی میکنیم و میگیم . بلکه مطلب رو اول خودمون آنالیز میکنیم و اگه خودمون تونستیم قبولش کنیم بیان میکنیم . نمیدونم شاید شما خودتون از روش کپی پیست استفاده میکنید که این رو به بقیه هم نسبت میدین !!! بنده اولین بار از دکتر عباسی این رو شنیدم که پرومتئوس نماد ابلیس است. و وقتی در حد خودم بررسی کردم ، دیدم که ایشون راست میگن ... حالا چه این مطلب رو اون بنده خدایی که شما گفتین گفته باشه ، چه دکتر عباسی گفته باشن ... در هر صورت وقتی مطلبی رو میشنویم اول باید بررسی در حد توانمون در مورد اون رفرنسی هم که دادین ممنونم ... میشه لطف کنید بگید آیا کتاب جناب *یان کات* ترجمه شده تو ایران یا نه (اگر نسخه pdf ــِش هم داشته باشین حتی به زبان انگلیسی خوبه). چون فک میکنم این فرد ، فرد آگاهی بوده . بنده خودم اسم کتاب رو سرچ کردم ، تنها جایی که همچین اسمی برده شده تو این تالار تو پست شماس ! (۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است: منظورتون همون ماجرای طوفان بزرگ در اساطیر یونان هست که شبیه طوفان نوح هستش ؟!؟ نقل قول: ببینید دقیقاً مسئله همینجاست شیطان و عُمالش که این اساطیر رو نوشتن ، میخواستن این رو به ما بگن که دادن سیب به انسان از طرف شیطان هم مانند دادن آتش به انسان از طرف پرومتئوس به نفع انسان بوده . ببینید کابالیستا اعتقاد دارن و در تورات هم اومده اگه اشتباه نکنم که اون درخت درخت دانش بوده ... و شیطان کار خوبی کرد و انسان هم نفع برد ازینکه شیطان اون سیب رو بهش داد ! شما ببنید این تفکر با اون تفکری که میگه پرومتئوس آتش رو به انسان داد و انسان ها ازین کارش سود بردن چقدر نزدیک به هم هستن ! بنده با یکی از دوستان تو این تاپیک و در این ارسالا بحث کردیم در رابطه با پرومتئوس و بنده دیدگاهم رو گفتم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193202 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193536 مفصل درباره ارتباط پرومتئوس و ابلیس بحث کردیم و بنده سعی کردم به ساده ترین وجهی ممکن توضیح بدم که در طول تاریخ چه اتفاقی افتاده ! حتی همون ماجرایی که گفتین خدایان سعی داشتن انسان ها رو نابود کنن و پرومتئوس نذاشت (البته زئوس میخواست اینکار رو بکنه و دیگر خدایان مانند هرمس سعی کردن جلوش رو بگیرن) رو هم شیطان سعی کرده استحاله کنه. چون این دقیقا ماجرای نوح هست و بی دلیل هم نیست که هالیوود تو این برهه داره درباره حضرت نوح فیلم میسازه (نمونش فیلمای Evan Almighty و Noah و Life of Pi و 2012 که بنده خبر دارم تو این چند ساله ساختن و دارن میسازن درباره کشتی نوح) ! نقل قول: ببنید دقیقاً همینه موضوع ، میان اِلمان های شیطانی رو داخل کاراکتر قرار میدن و از طرفی از کاراکتر یه قهرمان میسازن و تو فیلمای اخیرشون که بعضاً مستقیما اشاره میکنن که قهرمان داستان یه فرد شرور هست. یعنی انگار که مثلا میومدن چند هزار سال پیش در زمان یونان باستان تو اساطیر می نوشتن که پرومتئوس از روی کینه و حسادت اومد آتش رو به انسان ها داد (یعی چهرۀ واقعی شیطان رو نشون بدن) ولی در آخر ماجرا رو یه جوری ماست مالش میکردن که پرومتئوس تبرئه بشه ... ولی چون نوشته و رمان و کتاب قدرت سحر سینما رو نداره نمیتونستن همچین کاری کنن ولی به لطف ابزار سینما امروز میتونن بلند داد بزنن که که شیطان یه شخصیت بد (Bad Guy) هست ولی در آخر منجی بشریت خواهد شد و مردم دوستش خواهند داشت (مثل انیمیشن Wreck it Ralph یا Megamind یا نمونه های دیگه) . تو Supernatural از فصل 5 سریال سعی میکنه ، که اثبات کنه کستیل یه فرشتۀ سقوط کرده هست (Fallen Angel) که این لقب تنها و تنها در عهد عتیق برای ابلیس و شیاطین همراهش (البته تو عهد عتیق میگن فرشتاه های همراهش) استفاده میشه ! که این یه اِلمانی هست که سریال بسیار سعی میکنه که تو شخصیت کستیل بگنجونه و در آخر هم به روش خود سریال اینکار رو میکنه ! اگه وقت داشتین ، رمان آقای تِری دِری با اسم *آتش دزد* رو بخونید ، به طرز جالبی در این رُِمان پرومتئوس با بال (مثل فرشته ها) تصویر شده که دقیقا اثباتی بر این مدعاست که پرومتئوس همان لوسیفر و همان ابلیس هست. ![]() بنده یه سوال از دوستان تو اون تاپیکی که لینکش رو براتون بالاتر گذاشتم کردم : اگر شما بجای ابلیس بودین و رسانه ها در دست شما بود و قادر بودید در رمان ها و اساطیر دخل و تصرف کنید ، چه کاراکتری از خودتون به نمایش میذاشتید ؟!؟ آیا تو داستانی و رمانی که مینوشتید ، شما شخصیت پلید و منفوری بودید یا شخصیتی خوب و خیرخواه و بطور کلی قهرمان داستان بودید یا ضد قهرمان ؟!؟ « توی فصل 7 قسمتای آخر می بینید که باب سینگر به وینچسترها میگه شما باید از 3 نفر خون بگیرین (Fallen Humanity ، Fallen Angel و اون یکی هم یادم نیست که تعبیرش میشد همون Alpha) که کستیل برگشت گفت "همیشه حاضرم برای وینچسترا خون بدم" و بعد ازینکه پسرا رفتن و با اون سلاح Dick رو کشتن چه اتفاقی افتاد به نظر شما ؟ معلوم شد که تمام اون خون هایی که از اون 3 نفر (کستیل ، کراولی ، آلفا) گرفته بودن بی نقص بود یا به عبارتی کستیل تبدیل به یه فرشتۀ سقوط کرده (fallen angel) شده بود !!! سریال ازین روش خیلی استفاده میکنه !!! مثلا تو فصل 5 وقتی سریال میخواد برای ما اثبات کنه که Lucifer یه شیطان نیست و یه فرشته هستش ، چیکار میکنه ؟!؟ دین تفنگ Samuel Colt که یه تفنگ شیطان کشی هست و قبلا تو سریال به مخاطب این مطلب القا شده رو بر میداره و میره روی کلۀ Lucifer خالی میکنه !!! با این اتفاق چی اثبات شد ؟!؟ اینکه لوسیفر یه شیطان نیست بلکه یه فرشتس ! درحالیکه ما مسلمونا میدونیم و قرآن به ما گفته که ابلیس یا لوسیفر از جنس جن هستش . یا تو همون ابتدای فصل 7 که کستیل تبدیل به خدا شد ... سَم با یه Angel Blade (خنجر فرشته کُش) میزنه تو کمر کستیل ولی اون نمیمیره ... با این اتفاق سریال میخواست چی رو ثابت کنه ، میخواست ثابت کنه که کستیل فقط ادعای خدایی نکرد ، بلکه تبدیل به خدا شد (هرچند جلوتر تو همون اپیزود کاراکتر مرگ این رو تکذیب کرد و گفت که کستیل خدا نیست، که اینم بخاطر حرفای ضد و نقیضی هست که تو سریال مکرراً زده میشه؛ کافیه پست های چند صفحۀ قبل بنده رو مطالعه کنید که به چند مورد اشاره کردم) ! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...#pid183359 » پس می بینیم که روش سریال برای اینکه ثابت کنه یه کاراکتر چه خصوصیتی داره اینه که نشون بده چه نوع ابزاری روش استفاده میشه و چه سلاح هایی برش کارگر هست ! با این روش توی فصل 7 سریال برای مخاطب اثبات میکنه که کستیل نماد لوسیفر هست ... هرچند سریال مستقیماً به خود لوسیفر هم قبلا اشاره میکنه ... اما لوسیفر توی فصل 5 تموم نمیشه ، شما از ابتدای فصل 1 رفتار لوسیفر رو باید توی رفتار Sam ببینید که خود سریال هم اینو لو میده ... که Sam و Dean نماد مایکل و لوسیفر هستن ! در ادامۀ سریال یعنی از فصل 6 به بعد هم شما رفتار اِلمان های شیطانی رو داخل کاراکتر Sam می بینید (تو فصل 6 روحش رو از دست میده و کارای بدی انجام میده و تو فصل 7 هم که لوسیفر مستقیما باهاش هست و تو ذهنش هست و یه حالت جنگ از درون رو داره نشون میده) این اتفاق تا وقتی ادامه داره که این سکانس نمادین رو می بینیم (فصل 7 اپیزود 18) : ![]() کستیل Lucifer رو از ذهن سَم به ذهن خودش Shift میکنه ! ![]() سریال به ما اینو میگه که ازین به بعد باید تو کاراکتر Castiel بیشتر دنبال اِلمان های شیطانی باشیم و بعد از همین قسمت هست که کستیل اون دیالوگ مهم رو تو قسمت آخر فصل 7 میگه که ما رو مطمئن میکنه ازینکه کستیل نماد پرومتئوس هست (هرچند قبلتر هم تو اپیزود 1 همین فصل به سری اِلمان به ما داده بود سریال) : « حالا دارم میفهمم که این مردن و زنده شدنا مجازات ــه » ![]() این تاپیک رو اگه وقت داشتین بخونین (یه سری توضیح هم درباره اساطیر یونان اینجا دادم) : http://forum.bidari-andishe.ir/post-1944...#pid194440 (۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است: یه سری مطالب رو تو این تاپیک که بالا هم لینکش رو گذاشتم گفتم ... یه سری مطالب رو هم بالا اشاره کردم ! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193202 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid193536 و تو این لینک ، مطالبی که گفتم مختص هالیوود نیست فقط ، به اساطیر هم مربوط میشه : http://forum.bidari-andishe.ir/post-1830...#pid183071 (۱۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۸)فرمیسک نوشته است: نه ، بنده متوجه نشدم. فقط میدونم یه جا تو سریال مستقیما به قرآن و اعتقادات مسلمونا درباره اجنه اشاره میشه که فک کنم فصل 2 بود ! |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
چند نکته از این سریال:
1-از عمد دو تا جوون خوش تیپ رو گذاشتن که سزیال زیبا جلوه داده بشه 2-جالب اینجاست که شیاطین و فرشتگان این سریال دارای ویژگی های زیر هستن: شیاطین: بامعرفت ، خوش قول ، باهوش، وفادار به صاحبشون و دیگر صفات خوب ... [/b] فرشتگان: احمق، بی عرضه ، حسود ، ضعیف،دنیا طلب، هوس ران*، بی تربیت، وفادار نبودن به خدا که هیچ ضد خدا بودن و سایر صفات بد .... 3-نکته دیگه تو این سریال اینه که رفتن از این دنیا به اون دنیا مثل 13 بدر میمونه [b]4-جایرومنسی(مراسم احضار شیطان) هم که داره بد آموزی میاره [/b] [b]*نکته جالب در این مورد اینه که در این سریال فرشته ها چندین و چند بار س*س میکنن محض سرگرمی ولی فقط یه شیطان اونم با هدف این کارو میکنه[/b] ![]() [b]واقعا برای سازندگان و طرفداران این سریال متاسفم [/b]![]() |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۴:۱۲, ۳۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۷:۰۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است: |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل سریال ضد ایرانی The Handmaid’s Tale (سرگذشت ندیمه) | Esmaeel | 0 | 2,274 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 67,432 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,762 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| تحلیل سریال چگونه با مادرتون آشنا شدم (How I met Your Mother) | nooromahdi | 19 | 18,422 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,041 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل نمادین سریال true detective | captaincharisma | 19 | 20,189 |
۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: sm_shahabi |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,262 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|

![[تصویر: n154248.jpg]](http://img1.fantasticfiction.co.uk/images/n30/n154248.jpg)
![[تصویر: Sam_Lucy_1.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7806780321/Sam_Lucy_1.jpg)
![[تصویر: Sam_Lucy_2.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7806780428/Sam_Lucy_2.jpg)
![[تصویر: 03ktxh3qpwu0h210mm.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/03ktxh3qpwu0h210mm.jpg)

[/b]