|
آیا شما اهل دنیا هستید ؟
|
|
۱۱:۴۷, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
علايم اهل دنيا بنا بر حديث معراج پيامبر
1-پرخور و شكم باره اند 2- خنده فراوان مي كنند 3- پرخواب هستند 4- خشم فراوان دارند 5- كم خرسند مي شوند و همواره از ديگران طلبكارند 6- وقتي به ديگران بدي مي كنند پوزش نمي خواهند 7- عذر ديگران را نمي پذيرند 8- در هنگام عبادت كسل اند و هنگام معصيت شجاع 9- با آنكه مرگشان نزديك است، آرزوهاي دور و دراز دارند 10- به محاسبه و حسابرسي نفس خود نمي پردازند 11- به ديگران نفع نمي رسانند 12- بسيار سخن مي گويند 13- ترس اندك از خدا دارند 14- هنگام آماده شدن غذا شادمان اند 15- نه هنگام آسايش شكر مي كنند و نه بر بلا و گرفتاري صابراند 16- خود را برتر از مردم مي دانند و كارهاي خيري كه ديگران انجام مي دهند در چشم آنان اندك است 17- خود را به كاري كه انجام نداده اند، مي ستايند 18- چيزي را ادعا مي كنند كه در وجود آنان نيست 19- همواره تمنا و انتظارات خود را بيان مي كنند 20- به عيب گويي از ديگران مي پردازند. عجب علامت هایی ![]() یادش به خیر اولین بار که اینو خوندم خیلی حالم گرفته شد! ![]() الانم که دوباره خوندم باز حالم گرفته شد ![]() خدایا مارا اهل آخرت قرار ده! البته إن شالله اگه توفیقی بود آیات و روایاتی در مورد هر کدوم اضافه میکنم ارشاد القلوب-ترجمه مسترحمى، ج2، ص: 289 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۴:۵۱)mohammad008 نوشته است: دوست عزیز کلمه رو درست بنویس تا هم بتونند بخونند دستتون درد نکن نه دست مریزاد دوست گرامی چون باهم رفیق هستیم اینطوری مینویسم ![]() اولا بحث رو منحرف نکن دوما کجاش مشکل داره ؟ دست مریزاد مگه چشه؟ ![]() سوما شما چیز دیگه ای پیدا نکردی؟ گیر دادی به خان الامین ![]() چهارما اگه اینطوریه درست جمله شما اینه "دوست عزیز کلمه را درست بنویس تا همه بتوانند بخوانند دستتان درد نکند درست میباشد و دست مریزاد درست نمی باشد. (نقطه سر خط )" ![]() به قول معروف: رطب خورده کی کند منع رطب؟
|
|||
|
|
۷:۴۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۷:۴۴ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدایا من بنده خوبت نیستم خصوصیت خوب هم در خود ندیدم ولی به هدایت تو برای آدم شدنم و بخشیده شدن گناهانم و دادن فرصت توبه امیدوارم. خدایا خودت منو آدم کن ، منو ببخش و فرصت توبه و شکر گزاری از نعمت هایت را بهم بده . خدایا حب دنیا رو از دلم بکن که تنهایی از پسش بر نمیام
|
|||
|
|
۸:۵۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظر من در جوامع امروزی افرادی هستند که بسیار اهل دنیایند و به آخرت حتی فکر هم نمی کنند
بسیاری از این خصایص را نیز ندارند و در زندگی خویش نیز (التبه از نوع دنیویش) موفق هستند ممکن است این افراد به فکر شکم و غذا نباشند ممکن است خوش برخورد و خوش اخلاق باشند ممکن است به دیگران نفع برسانند ممکن است عذر دیگران را بپزیرند ممکن است خنده فراوان و خواب زیاد نداشته باشند و ... ولی در همه این افراد یک خصوصیت مشترک است: ترس اندك از خدا دارند
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
چيزي را ادعا مي كنند كه در وجود آنان نيست.
از این مورد برام خیلی پیش اومده ! مخصوصا دوران مدرسه ... هنگام آماده شدن غذا شادمان اند. میشه در این مورد کمی توضیح بدین تا بفهمم واقعا اشتباه مب کنم یا نه؟! عذر ديگران را نمي پذيرند. گاهی وقتها واقعا قبول عذر دیگران سخته!!! با آنكه مرگشان نزديك است، آرزوهاي دور و دراز دارند... :s فکر کنم در این مورد هم نیاز به توضیح بیشتری داشته باشم ؟! |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۰ ۱۷:۰۵)محیصا نوشته است: با آنكه مرگشان نزديك است، آرزوهاي دور و دراز دارند... :sقسمتی از جواب شما: |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
علی آقا دمت گرم .
به خودم اومدم!!! |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اول ممنون از مطلب زیباتون بعضی از اونها در خودم دیدم که از این پس سعی میکنم برطرف کنم اما من مدتهاست یک سوال ذهنم رو مشغول کرده و اون اینکه اگر در زمان عاشورا بودم با امام حسین بودم یا بی طرف ویا حتی با عمربن سعد کسی میتونه یه سری ملاک معرفی کنه تا با اونها بتونم جواب بگیرم |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بد نیست هر از گاهی خود را یه چک بکنیم با این معیارها
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
حب الدنیا رأس الخطیئه
دوستی دنیا رأس همه ی خطاها است یه تستی بکنید دوباره بد نیست ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
1- هنگام آماده شدن غذا شادمان اند
2- پرخور و شكم باره اند 3- خنده فراوان مي كنند 4- پرخواب هستند 5- خشم فراوان دارند 6- به محاسبه و حسابرسي نفس خود نمي پردازند 7- ترس اندك از خدا دارند ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|