|
آیا می دانید؟!!
|
|
۷:۵۴, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم خیلی فکر کردم که این تایپیک رو ایجاد کنم یا نه اصلاً نیازی با ایجادش نباشه ولی با توکل به خدا که خودش از هدفم آگاه هست . . . خوب ایجاد یک قسمت به عنوان آیا می دانید برای بالا بردن اطلاعات فردی شاید لازم باشه بنده که شخصاً اطلاعات خوب و قوی مثل سایر دوستان ندارم حداقل با ایچاد این تایپیک شاید اطلاعات من هم زیاد بشه ... به خاطر نزدیک بودن نیمه ی شعبان اول آیا می دانید رو با این محوریت ایجاد می کنم به امید خدا تایپیک خوبی خواهد بود البته با نظرات و انتقادات شما همسنگران که همیشه الگوی خوبی بوده اید آیا میدانید که : داستان ولادت آن بزرگوار خود جلوه ای است از لطف و فضل بی کران الهی است . ، آیا میدانید که : ازجمله مواریث انبیاء(علیه السلام ) که حضرت می آورند، منبر حضرت سلیمان است آیا میدانید که : امام زمان(عج ) فرمودند: سجدهى شکر از لازمترین و واجبترین سنّتهاى دینى است، آیا میدانید که : قسمتی از کتاب «کمال الدین»در سال ۱۹۰۱م در هایدلبرگ آلمان توسط مولر منتشر شد آیا میدانید که : نخستین کسی که در اسلام مهدی موعود نامیده شد « محمد حنفیّه» بود، آیا میدانید که : در روایات داریم که در عصر غیبت ” قم و مردم آن بر دیگر انسان ها حجت هستند آیا میدانید که : از ویژگی های منتظران، استقامت در دین، پارسایی و تخلّق به مکارم اخلاق است ، آیا میدانید که : طبق برخی روایات در محرم آخرین سال غیبت اتفاقاتی رخ می دهد، آیا میدانید که : کوفه مقرّحکومت حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ، آیا میدانید که : یکی از تکالیف عصر غیبت تصدیق بعضى نشانههای ظهور است ، آیا میدانید که : از جمله مخالفان حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمود اندیشان هستند ، آیا میدانید که : محل سکونت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خانوادهاش شهر کوفه و «مسجد سهله» خواهد بود؟ آیا میدانید که :با تشکیل حکومت جهانی اسلام، از آسمان و زمین «برکات مادّی و معنوی» بارش و جوشش میکند؟ آیا میدانید که : دشمنان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عبارتاند از: ابلیس، شیاطین، دجّال، سفیانی، صهیونیستها، طاغوتها، منافقان و ….؟! |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۲, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الحیم
فکر کردم چه خوبه که مطالب جالب و میشه گفت حاشیه ای و کلآ یه سری دانستنی ها در مورد قرآن رو اینجا قرار بدیم ...
حداقل به عنوان یه سرگرمی قرآنی ... که حداقل فایدش اینه که اطلاعات عمومیمون در مورد قرآن زیاد میشه
پس به امید خدا
. . .
آیا میدانید که قلب قرآن سوره یس و عروس قرآن سوره الرحمن می باشد؟ (اینو همه میدونستید میدونم
)آیا میدانید که سوره ای که درتمامی آیاتش لفظ الله است ، سوره مجادله می باشد؟
آیا میدانید که نخستین سوره ای که بر پیامبر نازل شد سوره علق و آخرین سوره، سوره ی نصر است ؟؟
. . . فعلآ
![]() |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۸:۱۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام عیدت مبارکدعای ندبه جمعه اول فروردین 93 یادت نره. دعا کن سال جدید سال رضایت کامل آقا ازت باشه نا بلکه ظهور رخ بدهالتماس دعا
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)