|
من وابسته ام ...
|
|
۴:۰۴, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۶:۲۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من فیلمساز وابستهام. من فیلمساز این نظامم. من 30 سال است که روی این سن میآیم و میروم، بار اولم نیست.
دلم می خواهد از بچه های سازمان اوج تشکر کنم . دوستانی که زحمت می کشند و واژه سربازان گمنام امام زمان را باید به آنها اطلاق کرد. متاسفم که می شنوم برخی از همکاران از جمله ایشان (رضا رشیدپور) واژه سازی می کنند و فیلم های ارگانی و نهادی و سازمانی می گویند . من افتخار می کنم فیلمی ساختم درباره مدافعان حرم. افتخار می کنم که برای ساختن این فیلم از عزیزی مثل حاج قاسم سلیمانی جایزه گرفتم. افتخار می کنم از سوی بچه های سپاه که زحمت کشیدند و امثال من را رشد دادند، حمایت شدم. اگر خانه سینما به محل کارآفرینی تبدیل شود، من کارآفرینم چراکه یک سال در کنار گروه سازنده فیلم بودیم و رزق به آنها رساندیم. امثال آقای رضا رشیدپور واژه هایی می سازند که در سازمان صدا و سیما باب می شود. اعتراض می کنم به تلویزیون زیرا افرادی دعوت میکنند که باید از این نوع نگاه دفاع کنند اما به یکباره به اپوزیسیون تبدیل می شوند از مسئولین شبکه سه و دو شکایتم را به خدا می برم بابت رفتار زشت شان در این مدت که با فیلم روا داشتند. سردار سلیمانی برای به وقت شام گریست. اف به کسانی که گفتند به وقت شام فیلم کمدی است. من غصه می خورم در جایی هستم که اینجا نگاهداری و محافظتش دست بچههایی است که در به وقت شام به آن ها اشاره شد . این لجبازی را به خدا شکایت می برم. این نگاه نگاه زشتی است برای این مملکت. ![]() ![]() بدون ریش ، از خیلی ها با ریشه تر است... ![]() راه آوینی ادامه دارد ... آیا مسئولین مملکت وابسته هستند ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۲, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۷ توسط فنا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۰۶)پارمیس1 نوشته است: فقط یه ناقص العقل به جای اینکه مثل آدم حرف بزنه از تیکه و کنایه استفاده میکنه ! این شباهت ادبیات گفتمانی شون من رو متعجب می کنه!!!! کپی برابر اصل ... واقعاً؟!!!پس اون همه جمعیتی که خودمون دیروز دیدیم، مال سال 94 بود، آهان خوب شد گفتی، نمی دونستم تو روز 22 بهمن، میشه سفر در زمان هم کرد. خَتَمَ اللَّهُ عَلىٰ قُلوبِهِم وَعَلىٰ سَمعِهِم ۖ وَعَلىٰ أَبصارِهِم غِشاوَةٌ ۖ وَلَهُم عَذابٌ عَظيمٌ (بقره، 7)
خدا بر دلها و گوشهای آنان مهر نهاده؛ و بر چشمهایشان پردهای افکنده شده؛ و عذاب بزرگی در انتظار آنهاست.
|
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۱ توسط هادی....)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۲)فنا نوشته است: این شباهت ادبیات گفتمانی شون من رو متعجب می کنه!!!! مثل اینکه شماها ادبیات انسان و نمیفهمید کلا ! من یه پست عادی گذاشتم و نظرموگفتم بعد اون بی .. اومده زیرش مینویسه شما خودت تو محله مشکل دارها زندگی میکنی که طرز فکرت اینطوریه و از قضا شما هم زیر پست ش رو لایک کردی ! بعد انقدر پررویی که از شیوه گفتمان و ادبیات صحبت میکنی ?? |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۰)پارمیس1 نوشته است: یعنی الان واقعا ایمان آوردم که مشکل کوری دارید تقصیر خودتون هم نیست ! عجب خودت داشتی می گفتی بسیج می رفتی ! یک بسیجی رو سراغ ندارم تا حالا راهپیمایی نرفته باشه هرچند بعدش دیگه نرفتی ! می بینم که رفتی حالا یا دوستت رو اووردی یا با یک اکانت دیگه داری در حمایت از خودت متن می نویسی ! |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۸)پارمیس1 نوشته است: مثل اینکه شماها ادبیات انسان و نمیفهمید کلا ! وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِی الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ. أَلا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَـکِن لاَّ یَشْعُرُونَ وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ آمِنُواْ کَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُواْ أَنُؤْمِنُ کَمَا آمَنَ السُّفَهَاء أَلا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاء وَلَـکِن لاَّ یَعْلَمُونَ (بقره، 11-12) [/b] و چون به آنها گفته شود: در روى زمین فساد نکنید گویند: جز این نیست که ما اصلاح گریم. آگاه باش که آنها فسادگرانند و لکن نمى فهمند و چون به آنها گفته شود: ایمان آورید چنان که مردم ایمان آورده اند (در دل خود) مىگویند: آیا ما هم مانند سفیهان ایمان آوریم؟! آگاه باشند که آنها خود سفیهند ولى نمىدانند
|
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۸ توسط پارمیس1.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۲)Mercury نوشته است: عجب خودت داشتی می گفتی بسیج می رفتی ! یک بسیجی رو سراغ ندارم تا حالا راهپیمایی نرفته باشه هرچند بعدش دیگه نرفتی ! می بینم که رفتی حالا یا دوستت رو اووردی یا با یک اکانت دیگه داری در حمایت از خودت متن می نویسی !من بسیج میرفتم ولی راهپیمایی نمیرفتم ! اگه تا حالا این مدلی شو ندیدی حالا ببین مگه شما با کل بسیجیان کشور ارتباط داری که میگی من بسیجی سراغ ندارم که راهپیمایی نرفته باشه ?? این مسخره بازی اکانت فیک رو هم خودتون شروع کردید ! چون همه تو این تالار میدونن من از سال ۹۳ ثبت. نام کردم ! عضو بودم اون اکانت اصلیم محروم از حضور شد مجبور شدم اینو بسازم ! ببینم بازم میای بگی اکانت فیک و این چرت و پرت ها .... |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۱ توسط هادی....)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۹)سید ابراهیم نوشته است: یک سوال از خانم پارمیس گرامی.هیچ فیلم ولی میدونم دعوا سر چیه ! موضوع فیلم فروشنده. رو هم میدونم چیه ! من دعوایی سر. این مسایل ندارم فقط دو خط نظر دادم که حاتمی کیاخودشو کوچیک کرد حتی توهین هم نکردم ! ولی بهم توهین کردن ! |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۸)پارمیس1 نوشته است: هیچ فیلم جسارتاً وقتی فیلم ها را ندیدهاید و علت ناراحتی ابراهیم را نمی دانید، قضاوت به شدت دور از انصاف بوده و خود نوعی توهین است. هم به حاتمی کیا و هم به دوستانی که اینجا دارند مطالب را میخوانند. حقیقتاً خیلی جرئت می خواهد بدون اطلاع، قضاوت کردن. کاش بنده نیز این جرئت شما راداشتم.
|
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۸)پارمیس1 نوشته است: هیچ فیلم یک نفر هم بهتون توهین نکرده فقط گفتیم کجا زندگی می کنی چون محله های ما سالمه خدا رو شکر ! . کار به بقیه پست هات ندارم همینی که الان پست کردی : دهن این دوتا ... گرفته بشه ! مثل حیوون جواب میدن! .
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
شما بگو علت ناراحتی شون چی بود???
خودشون گفتن منم بوضوح فهمیدم ! ناراحتی ایشون اینه که چرا ب فیلم هاش میگن فیلم سفارشی یا سازمانی ! درسته ??? |
|||
|
۱۳:۰۸, ۲۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۱ توسط Mercury.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: IMG13014231.jpg]](http://media.shabestan.ir/Original/1395/01/23/IMG13014231.jpg)
![[تصویر: 1123427_694.jpg]](http://www.mizanonline.ir/files/fa/news/1396/2/20/1123427_694.jpg)