|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۰۶, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۰ ۱۱:۰۶)محسن رحیمیان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز . شما که دوست نزدیک یاسر خان هستی پس میتونی به چند تا شبهه جواب بدی نه؟ 1- آیا آقا یاسر شما مسلمون هستند یا زرتشتی (چون نماد فروهر همیشه به وضوح در گردن ایشون پیداست) 2- آیا آقا یاسر شما شیعه هستند؟ چون برخی از عکسها از ایشون تو سایت منتشر شده که با خانواده شان (فککر کنم)) دم در کنسرت بودند و وضع حجاب جالبی نداشتند و دیگه اینکه میبینیم چند تا از آهنگهاشونو با خانم ها خوندن برای مثال آهنگ زهی عشق که با سارا خونده . البته همه میدونیم که گوش دادن به صدای زن اونم با این کش و قوصی که سارا تو صداش میده غنا حساب میشه و خوندنش گناهه آیا کسی که گناهی رو رواج میده شیعه حساب میشه؟ من جناب یاسر رو کسی میدونم که داره تلاش میکنه جامعه رو شفا بده ولی خیلی اتفاقی نمیدونه با این آهنگای نا امید کننده ای که میخونه نمیتونه من فول آلبومشو دارم . خیلی هم گوش میدم آهنگاشو . ترسی هم ندارم که مثل دوستان بگم گوش نمیدم . یاس تو تموم آهنگاش 80% داستان نا امیدی رو میگه و شنونده رو توی یه جو غمگین میذاره و بعد میاد و با همون آهنگ و سبک غمگین با 2بیت میخواد دختر رو از تو ماشین بکشه بیرون یا یه معتاد رو بده دست پلیس که ترک کنه و .... من خودم وقتی آهنگاشو گوش میدم بیشتر نا امید میشم البته آهنگ های خوبی هم مثل 300 و CD رو بشکن داره ولی اونا دیگه کم کم داره قدیمی میشه . جدیدا سبکش فرق کرده و آخرین آهنگی که من ازش شنیدم از زبون یه بچه طلاق بود که از اول تا آخر داشت التماس میکرد و باز تو دو بیت آخر کمی قدرتش بیشتر شد ممنون اگه به سوالام جواب بدی |
|||
|
|
۹:۴۲, ۱۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۰ ۹:۴۹ توسط محسن رحیمیان.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیزم mosi 34 سلام در رابطه با سوال اول : نقل قول:- آیا آقا یاسر شما مسلمون هستند یا زرتشتی (چون نماد فروهر همیشه به وضوح در گردن ایشون پیداست)نشان فروهر از نشانهای ملی ماست و نشان حضرت زرتشت سلام الله . خود من و خیلی از ایرانیان مسلمان و شیعه از این نشان به عنوان نشان یک پیامبر الهی و همچنین یک نماد ایرانی استفاده میکنیم و از نظر من حقیر استفاده از این نشان نه تنها بد نسیت ، بلکه در این آشفته بازار که استفاده و رواج برخی نمادهای شیطان پرستی رشد سعودی داره این کار یاس رو یک حرکت بسیار بسیار مفید و خوب میبینم .(پیشنهاد میشه اگر درباره نماد فروهر مطالعه نداشتید حتماً این کار رو انجام بدید) اما سوال دوم : نقل قول:آیا آقا یاسر شما شیعه هستند؟ چون برخی از عکسها از ایشون تو سایت منتشر شده که با خانواده شان (فککر کنم)) دم در کنسرت بودند و وضع حجاب جالبی نداشتندببین عزیزم اولا شیعه تعریف داره . شیعه یعنی سلمان نه بنده و شما و یاسر که فقط اشم شیعه رو یدک میکشیم . به نظر بنده ما محب هستیم . اما در رابطه با این مطلب که شما تشریف بردید درون یک سایت که معلوم نیست کجا بوده که عکس های خانوادگی یک ایرانی رو بدون اجازه اون شخص قرار داده و شما با خیال راحت نشستی و دیدی من نظری نمیدم و واگزار میکنم به خود شما و یاسر و خدا . و درباره غنا بودن آهنگها باید عرض کنم که تقریبا تمامی آهنگهای که وجود دارد غنا هست و این مورد هم جزو اون هاست که در این مورد بنده نظر شما رو تاًیید میکنم . نقل قول:یاس تو تموم آهنگاش 80% داستان نا امیدی رو میگه و شنونده رو توی یه جو غمگین میذاره و بعد میاد و با همون آهنگ و سبک غمگین با 2بیت میخواد دختر رو از تو ماشین بکشه بیرون یا یه معتاد رو بده دست پلیس که ترک کنه و .... درباره این مطلب باید عرض کنم که بنده کاملاً برعکس شما فکر میکنم . بین من نه شما رو میشناسم نه شما منو ، پس احتیاجی به دروغ گفتن ندارم . یک سال و نیم پیش پیش تو دانشگاه دوستی داشتم که شیشه میکشید ، یک روز آهنگی رو که یاسر درباره اعتیاد خونده بود براش گذاشتم ، بعد از تمام شدن آهنگش ، پایپی که باهاش شیشه میکشید و شکست و قسم خورد که دیگه نکشه نمیدونم که دیگه کشید یا نه ، اما حداقل تاثیر گذاشت . یاسر میگه : نقل قول:خواهر و برادر خمار و در به درم / دردو بلاتون بخوره تو فرق سرم / خط پیری رو صورت مادر افتاد که چی ؟ / که امروز تو واسه اونا معتاد بشی ؟و یا همین آهنگ آخرش درباره طلاق، ولله مادر پدر همون جوونی که یاسر این تکست رو براش گفت از متارکه منصرف شدن اینو بدون این مواردیه که من دیدم و حتماً مواردی هم هست که از چشم ما دوره . اینم بگم یاسر بختیاری معصوم نیست و یک انسانه و انسان هم ممکن الخطا هست پس حواستون جمع باشه اگه یه روزی هم خطا کرد و اشتباه کرد براش جفت پا نگیرید که با سر بخوره زمین ، بلکه بدون این اشتباه اونو زمین زده دستشو بگیرید که بلند بشه و عصا بشید که بهتون تکیه کنه و بره جلو . امیدوارم که جواب سوالاتتو گرفته باشی دوست من . بازم اگه سوالی باشه من در خدمتم . به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ولی من 1 سوالی دارم
توی مصاحبه باهمین رپ خوانها که هیچکس هم بود (یاس یادم نیست) گفتن چرا مواد میکشید؟؟ گفتن ما معتاد نیستیم فقط وقتی شعر میخوایم بگیم مواد میزنیم چون با اینکار 1 جورایی بهمون الهام میشه خدا که بهشون الهام نمیکنه 100در 100 اونم توی اون وضعیت. پس کلمه ی الهام رو واسه ی کی بکار بردن؟؟؟ خود صدا سیما نشون داد برنامه شوک پارسال بود گمونم (سند حرفم) |
|||
|
۱۳:۱۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام mahtab 22 متاسفانه خیلی از رپر ها خوب کشورمان این کار رو انجام میدند و باید بگم که این یک کار اشتباه هست و کشیدن مواد مخدر هیچ کمکی به شعر گفتن نمیکنه یا اگر هم بکنه اون شعر هیچ گونه ارزشی معنوی نداره . اما باید خدمتتون عرض کنم که یاسر بختیاری در صحت کامل اخلاقی هست و صریح عرض کنم که ایشون هیچ گونه مواد مخدری مصرف نمیکنند حتی برای تفریح . تاًکید میکنم که هیچ گونه مواد مخدری !!!!!!! موفق باشید . به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی |
|||
|
۱۵:۴۹, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۰ ۹:۴۲)محسن رحیمیان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم البته من راجع به فروهر خیلی مطالعه داشتم و خیلی فعالیت که اونو از زرتشت جدا کنم . متاسفانه اون نماد به عنوان نمادی از دین زرتشت تو جامعه ما شناخته شده و تا اونجائی که من کار کردم ارگانها و ناد ها (چه دولتی و چه غیر دولتی) همگی مخالف بودن و میگفتن نماد زرتشته. راجع به داستان غنا هم باید بگم این که شما گفتین اصلا منتقی نیست . مثلا اگه یه جا دیدیم همه دارن خود کشی میکنن ماهم باید خود کشی کنیم ؟ با بقیه صحبت هاتون موافقم . کمی تند رفتم البته من تو پست قبلی عرض کردم . نمیخوام از روی قصد کسی رو منحرف جلوه بدم و این سوالها انتقاد های شخصی بنده به جناب یاسر بود و اگه پست های اول این تاپیک رو خونده باشین حتما دیدین که مخالفت کامل خودمو با اون نقد ضعیف ابراز کردم . اینا رو گفتم چون دیدم شما جلوی بنده جبهه گرفتید . راستی یه پیشنهاد . نیمه شعبان نزدیکه . چه خوب میشه که آقا یاسر واسه تولد امام زمانش یه شعر بخونه . فرصت کافی هم هست . البته اگه زود بجنبند. اینجوری همه شک و شبهه ها بر علیه ایشون خاتمه پیدا میکنه و محبوبیتشون بین ایرانی ها صد چندان میشه و امکان مجوز گرفتنشون هم بیشتر میشه |
|||
|
۱۶:۱۰, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام mosi34 جان عزیز دل من جبهه نگرفتم ، اگرم اینطور به نظر رسید ، حتماً مقصر منم که معضرت میخوام .راجع به فروهر : اگر دلیلی برای اثباط حرفت داری که این نماد نه نماد یک دین الهی و نه نمادی از نمادهای کهن ایران عزیز ماست ، واقعاً ممنون میشم که منم روشن کنی که منم روش کار کنم . (پیشنهاد میشه که به صورت یک مقاله قرار بدی تا نقد بشه) نقل قول:راجع به داستان غنا هم باید بگم این که شما گفتین اصلا منتقی نیست . مثلا اگه یه جا دیدیم همه دارن خود کشی میکنن ماهم باید خود کشی کنیم ؟عزیزم من که راجع به غنا گفتم که موافقم باهات . ![]() و اما راجع به شعری برای نیمه شعبان. شاید یاسر از دستم ناراحت بشه که این حرف رو میگم اما میگم . یاسر شعرای بسیار حماسی و زیبایی درباره موضوعات اعتقادی گفته ولی هیچ موقع حاضر نیست برای گرفتن جواز برای کارش بیاد و این کارو انجام بده . امیدوارم که منظور حرفم و دقیق متوجه شده باشید . (مطمئنا فکر یاسر هم به این میرسه که میتونه با خوندن یه شعر برای امام زمان جواز برای کارش بگیره) این نظر منه : "شأن موسیقی بالاست اما شأن ائمه بسیار بسیار بسیار بالاتر از اونیه که بخواد اسمشون خرج یه جواز برای یه آلبوم موسیقی بشه ." به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۰ ۲۱:۲۵ توسط DOROOD.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
BESHARAT12 گفته:
سلام مهم نیت عمل است دوست گرامی من با زبان ساده ای این مطالب را بیان کرده ام ولی شما می توانید به صورت بهتری بر روی آن مانور بدهید و مطمئن باشید که قطعا به مطالب جالبی خواهید رسید دشمنان ائمه حتی نماز می خواندند و نام اعظم بر زبان آنها بود اما نیت مهم است دوستان ما شهید داده ایم تا گرفتار این معضلات نشویم رپر ها چه شیطان پرست باشند و چه نباشند مطمئنا در راه خدا هم قدم بر نمی دارند و این جالبه که ما چرا باید از آنها دفاع کنیم !!!!! ] اين حرفا يعني چي ((رپرها در راه خدا نيستن)) ما شهيد داديم كه حركت روبه جلو داشته باشيم . همون طور كه رهبر گفتند. اين حرفا واقعأ... شما راه خدا رو چي ميدوني ، مجوز وزارت ارشاد (خوب همين ارشاد به بنيامينم مجوز داد) راه خدا... واقعأ كه... |
|||
|
۰:۲۹, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
ای بابا
به نظر شخصی من ..اینا که بعضی هاشون البته اکثریتشون توی عالم نئشگی الهام میگیرن قطعا راهی جز راه خدا رو میرن هیچکس که واقعا هیچکس... تهی هم که تهی بود خودشو از عقل نشون داده.... همشون میلنگن ... و توی همه حرفاشون بشدت اعتراض نسبت به خدا دارن... فلاکت که واقعا لایق اسمش با خودش چی فکر میکنه.... چه خواسته چه ناخواسته چیزی میخونن که شیطانو خوشنود میکنه ........ |
|||
|
|
۷:۳۲, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۷:۳۲ توسط محسن رحیمیان.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسمالله الرحمن الرحیم
سلام mahtab 12 بله بنده هم حرف شما رو تایید میکنم. درسته خیلی از این ها این روش رو در پیش رو دارند . اما در مورد یاسر نه. به هیچ وجه . نمیدونم چطور باید تو این فضا اثبات کرد که این یاسر معتاد نیست ، اما بنده اگه لازم باشه قسم میخورم . ![]() به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی |
|||
|
۰:۲۵, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۷:۳۲)محسن رحیمیان نوشته است: بسمالله الرحمن الرحیمحرف من اعتیاد نیست مسیر منحرفی که همه ی رپرها توش هستن شکایت از خدا.... حتی اقا یاسر شما عامل فقرو خدا میدونن عامل بدبختی شون هم خداست حتی دوست دخترشون که ترکش کرده ........ اقا اصلا ندونسته و بدون قصد.. 1نگاه بیرونی داشته باشید مسیرشون رو کاملا واضح میبینید که منحرف |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)

من جبهه نگرفتم ، اگرم اینطور به نظر رسید ، حتماً مقصر منم که معضرت میخوام .