|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۱۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۲۳:۱۶ توسط aa66.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام!
من قبلاً آهنگای یاس رو نسبتاً زیاد گوش می دادم، می شه گفت جزء معدود خواننده های رپ بود که می شد آهنگاشو گوش کرد و تو بعضیاش حرفی برای گفتن داشت. البته الان مدتیه که کلاً زیاد برای گوش دادن موسیقی وقت صرف نمی کنم و تا حدودی از موسیقی فاصله گرفتم. اگرچه بعضی از آهنگای یاس که در بیان معضلات اجتماعی خونده شده (اگرچه سطحی) ممکنه فضای نا امید کننده ای داشته باشن، اما اولاً تمام آهنگاش این طور نیستن و ثانیاً این دلیل نمی شه که بعضی موارد رو بهش نسبت بدیم. در ادامه چند بخش از متن هایی که در آهنگ های یاس خونده شده رو می نویسم، شاید کمک کنه که کمی منصفانه تر قضاوت کنیم. در آهنگ "بذارین بکشمش" (در مورد اعتیاد و توزیع کننده های مواد مخدر) 2:21 تا 2:31 «... نوکران شیطانن اینا روی زمین توی کمین که بکوبنت روی زمین اولش فرشته ان و آخرش یه جلاد من از شر شیطان پناه بردم به الله ...» در آهنگ "باید بتونیم" (همون آهنگی که به یه بخشش اشاره شد: «خداوندا، پروردگار من، با دستان تو ...») 4:09 تا 4:20 به عنوان راه حل: «... تو دو راهی زندگی که راست و چپه برو به راست اسم خدا باز رو لبت هر اشتباهی واسه من و تو یه تجربه درسه و خدا نمی رسونه بار کج رو به منزل پس به کسب تجربه از صمیم قلب مثل درخت پرمیوه بشیم خمیده تر» در آهنگ "جنگ" در بخشی که توسط خواننده ی همراه طی آهنگ چند مرتبه تکرار می شه: «خدا! بنده ی گناهکاریم ولی بگو جز تو کیو داریم بیش تر از اینا به تو بدهکاریم ولی به لطفت هنوز امیدواریم پروردگار من و بنده ها! جای تو در قلب ما شرمنده ایم از کرده ها مرهم بذار بر درد ما» و در ادامه در همین آهنگ توسط خود یاس: «آدمایی معتقد به نبودن تو شکستند پر و بال کبوتر صلح...» در آهنگ "هدف" در بخش تکرار شونده خونده می شه: «دنیا یک شبه، تو هستی شب کور خیلی راه داری مسیر تو هست دور از شیطان نگیری تو دستور نکنی یه وقت راه پس و پیشو مسدود» و در انتهای همین آهنگ از 3:22 تا 3:27: «... با یاد و نام خدا دنبال هدفت برو توکل به خدا همه جا می رسونه تو رو ...» *********** حق نگهدارتون! |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۰ ۲۳:۰۵)aa66 نوشته است: سلام! سلام مهم نیت عمل است دوست گرامی من با زبان ساده ای این مطالب را بیان کرده ام ولی شما می توانید به صورت بهتری بر روی آن مانور بدهید و مطمئن باشید که قطعا به مطالب جالبی خواهید رسید دشمنان ائمه حتی نماز می خواندند و نام اعظم بر زبان آنها بود اما نیت مهم است دوستان ما شهید داده ایم تا گرفتار این معضلات نشویم رپر ها چه شیطان پرست باشند و چه نباشند مطمئنا در راه خدا هم قدم بر نمی دارند و این جالبه که ما چرا باید از آنها دفاع کنیم !!!!! |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۱۶ توسط س.س.الف.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم
من و دیگر دوستان اگر خرده گرفتیم (حالا دوستان دیگه رو نمیدونم ولی خودم به شخصه) مطالبی که ارائه شده بود رو مستدل نمیدونم، فکر نمیکنید یک کم زیاده روی شده؟ یاس شیطانه؟! حداقل یه مدرک واضح و روشن به ما ارائه میشد . . . اگر قرار بر این باشه، پس منم میام میگم رضا صادقی هم شیطان پرسته چون اکثر آهنگاش ناامیدی و افسوس میاره و یکسره هم تبلیغ رنگ مشکی و مشکی پوشیدن میکنه در صورتیکه ما رنگ مشکی رو شوم میدونیم و فقط واسه فوت اقوام و نزدیکان میپوشیم . . . یا از اون بدتر اگه بخوام بگم باید بگم محسن چاوشی توسط اجنه تسخیر شده!! چرا؟ . . . چون در عکس اصلی آلبوم حرص-ش با دستش رو یک چشمشو پوشونده! . . . از اون گذشته یه آلبوم میخواد منتشر کنه (شایدم منتشر شده) به اسم 13 . . . پس این دیگه خود شیطانه؟!! کسی از رپرهآاا دفاع نکرد من خودم بشخصه از هیــــچ کدوم از رپرها خوشم نمیاد، انقدر بین رپرها مورد میبینی که باعث میشه یاس رو با یه دید دیگه نگاه کنی مثلا: طرف اسمه خودش رو گذاشته حسین-تهی !! اصن اون نه یکی دیگه که تابلو تر هم هست: حسین ابلیس!! خوب اسمش حسین بوده قبول اصلا مشکلی درش نیست، اگه واقعا ادعای مسلمونیشون میشه و با ائمه دشمنی ندارن اسم حسین رو همراه با پسوندی که لایقش هستنو نیارن . . . کاره سختیه؟!! با تشکر . . . |
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
«و کذلک جعلناکم امة وسطأ لتکونوا شهدا علی الناس...»
ما ایرانی ها بعضی موقعه ها اینقدر افراط و تفریط میکنیم که دیگه شورش رو در میاریم. به نظر من تنها رپیری که در حال حاضر واقعیت ها رو بیان میکنه همین یاسه.........
|
|||
|
|
۲:۳۴, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سلام! قضاوت در مورد نیت افراد فعلاً در توان و صلاحیت بنده نیست (فکر می کنم آگاهی کامل از نیت افراد ویژه ی خداوند «علام الغیوب» و «ستارالعیوب» و بندگان خاصش باشه)،و اگر شما اطلاعات خاصی در مورد نیت فرد مذکور دارید، اون بحث دیگری است. در ضمن با توجه این که شما دوست عزیز، بخش هایی از متن آهنگ ها رو استخراج و به عنوان دلیل به اون ها استناد کردید، بنده هم به برخی قسمت های متن آهنگ ها اشاره کردم که به نظرم قابل تأمل می رسیدن. بنده خودم رو ملزم به دفاع از رپرها نمی دونم (بنده هم گوش دادن به بسیاری از انواع موسیقی، از جمله آهنگ های "یاس" رو برای خودم مفید نمی دونم)، اما فکر می کنم شاید همه ی ما برای دفاع از آبروی افراد (در برابر برخی اتهاماتی که چندان محکم نیستن) وظایفی داریم، به ویژه که فرد مورد نظر هم خودش اینجا حضور نداره. سربلند و پیروز باشید، ان شاء الله! |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۰ ۱۱:۰۱ توسط besharat12.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۰۹)س.س.الف نوشته است: دوست عزیزمسلام چرا همیشه مستدل ؟ پس قدرت تفکر خودمان کجاست ؟ البته من با زبان بسیار ساده آن مطالب را بیان کردم و به دوستان هم حق می دهم اما آ« نور نیست که به شما روشنایی می دهد بلکه چشمان شماست که روشنایی را در می یابد من فقط از همین قانون ساده در مطالبم استفاده می کنم مدارک به قول دوستان مستدل در مستند ارائه خواهد شد . از کجا معلوم اسامی که شما نام بردید هم در این راه نباشند ، مد نظر داشته باشید در زمان ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هیچ کس نمی تواند بگوید من بی طرفم و هرکسی یک جناح را انتخاب می کند پس یا خوب و یا بد !!!!! مطالب دوستان کلا در دفاع از رپ و رپری بود مثلا دوستی گفته بود (( یاس رپر کشور ما ) مگر کشور ما رپ را به رسمیت شناخته است که یک رپر را به یک کشور و اندیشه هایش متصل می کنند ؟ فراماسونری ، شیعه ، ائمه (علیه السلام) ، ولایت ، ایران و ظهور را که با هم بررسی کنید متوجه می شوید که درگیری اصلی ماسون ها با ایران است پس از هر جایی که ما فکر آن را هم نمی کنیم به ما ضربه می زنند موفق و موید باشید (۱۳/تیر/۹۰ ۱:۳۴)Bano.M نوشته است: «و کذلک جعلناکم امة وسطأ لتکونوا شهدا علی الناس...» افراط و تفریط بد است اما آیا هر نظری که کمی فهمش سخت باشد افراط / تفریط است ؟ موضوع مهم هم همین است رپ+ واقعیت ، شما سخت در اشتباهید واقعیت در جای دیگری است ، واقعیت ما این است که خدا را فراموش کرده ایم و همین امر باعث بروز تمام مشکلات رو زمین است !!! حالا یه سوال : واقعیت فراموش شده ای البته در ذهن ما !!!! می تواند بدست کسی که کلا ضد آن واقعیت است بیان شود ؟ |
|||
|
۱۶:۳۹, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۳/تیر/۹۰ ۱۰:۵۴)besharat12 نوشته است:من میگم متاسفانه مادیگه داریم تونماد شناسی خودمون رو غرق می کنیم . حالا به هرکی که از راه میرسه و انتقادات درست اجتماعی رو بیان می کنه میگیم (فراماسون)...(۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۰۹)س.س.الف نوشته است: دوست عزیزمسلام من توی این جامعه زندگی می کنم پس میدونم که انتقاد درست کدومه وتا به حال هم انتقادات درستی که همراه با واقعیت ها بوده رو از یاس شنیدم...... و البته من هم همین رو میگم که ما اصل که خدا و رضایت او هست رو فراموش کردیم ولی ابراز انتقادات اجتماعی هم حتما لازمه هست. |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدا میفرمایند بردن آبروی یک مسلمان مانند این است که 70 پیغمبر را سر ببری و کعبه را به آتش بکشی . 1 - من یکی از دوستان نزدیک همین آقا یاسرم که تو این مقاله دارن بهش میگن شیطان پرست . 2 - بچه هیئتیم . 3 - پا منبری استاد رائفی پور و چند تا از محققای خوب تو زمینه فراماسونری . این که این مطلب یه مزخرف محض هست جای شکی توش نیست . اما خوبه انسان اگه چیزی رو بدیاشو میبینه ، خوبیاشم ببینه دوست خوبم آقای zohure12.ir ببین من از یاسر بت نمی سازم ، اما اگه برداشت اشتباه شما باعث این شده که بگید ایشون اتفاقات بد زندگی رو تقصیر خدا میندازه : نقل قول:نقل قول: چرا نمیگید که جای دیگه میگه : با یاد و نام خدا دنبال هدفت برو / توکل به خدا همه جا میرسونه تو رو باید اینم بگم که تنها نکته ای که در آهنگهای یاسر نیست حرف از نا امیدیه از لطف خدا و مقصر دونستن خدا . برعکس شما به آهنگهایی که ایشون درباره طلاق و خودگشی و دخترای خیابونی و . . . خوندند گوش کنید . ایشون تمام سعی خودشونو میکنند که کسی که همچین قصدی رو داره رو منصرف کنه . یه مطلبی رو من از طرف ایشون میگم به کسانی که این مقاله مزخرف رو نوشتن . اگه با این کارا میخواین جلوی این حرکت پاک رو بگیرید ، ولله نمیتونید و من و امثال من نمیزاریم . به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی |
|||
|
۲۰:۵۸, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما دوست هیاتی و رپ دوست !!! عزیز و گرامی مون . اول کلام عرض کنم که اون مقاله ای که خواندید نوشته بنده نبود بلکه آن نوشته را برای نقد در سایت قرار دادیم و پاسخ قسمت دوم نقد خود بنده بود.
نقل قول:اگه با این کارا میخواین جلوی این حرکت پاک رو بگیرید ، ولله نمیتونید و من و امثال من نمیزاریم . برادر عزیز من یا اینور یا اونور ! شما از طرفی از باطل دفاع میکنید از طرفی دیگر ... این حدیث را بخوانید : حدیث (25) امام على عليه السلام : اَلْكَـيِّسُ صَديقُهُ الْحَقُّ وَ عَدُوُّهُ الْباطِلُ؛ انسان زيرك، دوستش حق است و دشمنش باطل. غررالحكم، ح 1524 هیچ وقت این دو کنار همدیگر قرار نمیگرند ! و در باره این جمله تان نکته دیگری عرض کنم که اگر قرار بود با این راه حل ها کار دین و مردم جلو برود مطمئن باشید هزاران سال قبل از شما خدا و پیغمبر میتوانستند چنین حرکت پاکی همانند شما را به ما بیاموزند . انشالله که متوجه حرف بنده نیز شده اید . اما درباره یاس هم باید بگویم شاید این مطلب که درباره یاس دوست عزیزمون نوشتند کمی اغراق آمیز بود و برای همین، بنده قصد دفاع از شخص یاس را نداشتم . درباره آن تکه ای هم که گفتم در سبک رپ کشور ما ( البته اگر بشه اسمش رو سبک گذاشت) از نوع اجتماعی این است که سعی میشود خدارا مقصر این بدبختی هایشان نشان دهند هم باید بگویم که اولا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ،دوما بخواهیم یا نخواهیم اینگونه است . کافیست به متن آهنگ های خواننده های نظیر بیباک و شاهین نجفی و بهرام و از این دست خواننده ها یک نگاهی بی اندازیم که کاملا مشهود است . نقل قول:2 - بچه هیئتیم .نشانه یک بچه هیاتی بودن دفاع از حق است نه باطل لذا نام و شان بچه هیاتی را در هر جایی استفاده نکنید. نقل قول:3 - پا منبری استاد رائفی پور و چند تا از محققای خوب تو زمینه فراماسونری .این عزیزان مراجع و علما ما نیستند ، پا منبر بزرگان دین و روحانیون عزیز و بزرگوار بنشینید که بدون شک اگر با ذهنی آزاد در این جلسات شرکت کنید حتما فیض کافی را خواهید برد ببخشید که بیشتر از قبل حرف زدم تابعد یاعلی |
|||
|
۱۱:۰۶, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز ، جناب آقا امیر سلام !!! ابتدا من یه سوء تفاهم رو برطف کنم : به حمد الله خدا یک مقدار کمی به بنده حقیر شعور عطا کرده که با عنایت به اون اول تمام نظرات رو بخونم و متوجه بشم که مطلب شما جنبه نقد اون نوشته رو داشته ، اما نمیدونم که چرا شما متوجه نشدید روی صحبت ما به جز در یک جا با شما نبوده . و همچنین در مورد چند نکته که شما اشاره کردید (بخوانید مسخره کردید) مطلبی عرض کنم . اولا بنده اگر گفتم که بچه هیئتیم برای این بود که فکر نکنید دارید با یک کافر بی دین صحبت میکنید (که ظاهراً فکر کردید) . دوماً طرف صحبت من درباره این جمله که : ""اگه با این کارا میخواین جلوی این حرکت پاک رو بگیرید ، ولله نمیتونید و من و امثال من نمیزاریم ."" شما نبودید ، منظور من همان کسی بود که این مطلب رو نوشته و اعتقاد راسخ دارم که تاثیری که این سبک موزیک در ارتقاء زندگی اجتماعی مردم میزاره بسیار بسیار بسیار زیاده ، چون بعضاً نتیجه اون رو شخصاً به چشم دیدم . برای همین این سبک موسیقی را جدا از مسئله شرعی آن بسیار بسیار بسیار مفید میبیینم . سوماً "پا منبری" یک اصطلاح است که درباره کسی که اکثر صحبت های یک شخص بزرگوار رو گوش میده بکار میبرند ، و منظور من این بود که من تقریباً با توجه به سخنرانی های استاد رائفی پور تسلط کافی روی بحث فراماسونری دارم که البته نیت شما را قبلاً اشاره کردم . چهارماً به نظر شما این حدیث امیرالمومنین در مورد بنده صدق میکرد ؟ یعنی منظور شما این است که یاسر بختیاری باطل است و شما حقید ؟ الله و اعلم!!! و اما باز هم به شما توصیه میکنم به مسائل به صورت سطحی نگاه نکنید و با پیش ضمینه ذهنی به برسی آن نپردازید . یاسر جان هیچ موقع در آهنگهاش خدا رو مقصر مشکلات ندانسته و اگر شما همچین برداشتی دارید دلیل بر صحت این امر نیست . و در آخر ضمن پوزش درباره سوء تفاهم پیش آمده درباره امیر خان باز هم میگویم : با تمام توان در مقابل کسانی که بخواهند جلوی این حرکت پاک رو بگیرند می ایستیم . به امید ظهور مولا و صاحبمون اباصالح المهدی که صد البته نزدیک است . یا علی |
|||
|
|
|
|

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)

به نظر من تنها رپیری که در حال حاضر واقعیت ها رو بیان میکنه همین یاسه.........