|
ولادت امام حسن(علیه السلام)مبارك
|
|
۲۱:۰۵, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ماجراي ولادت امام حسن مجتبي(علیه السلام) [b]پیش از این در تاریخ زندگانى پیامبر بزرگوار اسلام در حوادث سال سوم هجرت ذكر شد كه سبط اكبر آن حضرت، امام حسن(علیه السلام)، در سال سوم به دنیا آمد، و مشهور آن است كه این مولود فرخنده در شب نیمه ماه رمضان-بهترین ماههاى خدا-متولد شده، و البته در این باره در كتابهاى شیعه و سنت اقوال دیگرى هم نقل شده كه خلاف مشهور است[sup] (1) [/sup]. داستان ولادت و نام گذاري و اما داستان ولادت به گونهاى كه در روایات شیخ صدوق(رحمة الله علیه)در امالى و علل و عیون اخبار الرضا(علیه السلام)و روایات دیگر محدثین شیعه و اهل سنت آمده و از امام سجاد(علیه السلام) روایتشده این گونه است كه فرمود: چون فاطمه(سلام الله علیها)فرزندش حسن را به دنیا آورد، به پدرش على(علیه السلام)عرض كرد: نامى براى او بگذار، على(علیه السلام)فرمود: من چنان نیستم كه در مورد نامگذارى او به رسول خدا پیشى گرفته و سبقت جویم.در این وقت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بیامد، و آن كودك را در پارچه زردى پیچیده، به نزد آن حضرت بردند.حضرت فرمود: مگر من به شما نگفته بودم كه او را در پارچه زردنپیچید؟سپس آن پارچه را به كنارى افكند و پارچه سفیدى گرفته و كودك را در آن پیچید، آنگاه رو به على(علیه السلام)كرده فرمود: آیا او را نامگذارى كردهاى؟ عرض كرد: من در نامگذارى وى به شما پیشى نمىگرفتم! رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود: من هم در نامگذارى وى بر خدا سبقت نمىجویم! در این وقتخداى تبارك و تعالى به جبرئیل وحى فرمود كه براى محمد پسرى متولد شده، به نزد وى برو و سلامش برسان و تبریك و تهنیت گوى و به وى بگو: براستى كه على نزد تو به منزله هارون است از موسى، پس او را به نام پسر هارون نام بنه! جبرئیل از آسمان فرود آمد و از سوى خداى تعالى به وى تهنیت گفت و سپس اظهار داشت: خداى تبارك و تعالى تو را مامور كرده كه او را به نام پسر هارون نام بگذارى. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)پرسید: نام پسر هارون چیست؟عرض كرد: «شبر».فرمود: زبان من عربى است؟ عرض كرد: نامش را«حسن»بگذار، و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)او را حسن نامید...[sup] (2)[/sup][
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۲, ۱۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
این شب بزرگ رو خدمت همه تبریک میگم دوستان التماس دعا او آمده تا نور به شب ها بخشد روح شرف و عشق به دنيا بخشد او آمده تا باور وايمان و صفا همراه دو صد عاطفه برما بخشد او آمده از صلح و محبت بي شك جاني ز ولا برتن تنها بخشد آن سيد خوبان و بهشت آمده تا برمهر و وفا ارزش و معنا بخشد او آمده با نام حسن در حسنش شوري به سرا پرده مولا بخشد او رود زلالي ست كه درفصل عطش جود و كرم خويش به دريا بخشد از لطف ، كريم اهل بيت عصمت ما را زكرم خدا به فردا بخشد ميلاد امام مجتبي (علیه السلام) آمده است شادي به حريم دل ما آمده است |
|||
|
|
۵:۰۸, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یاحسن بن علی نیمه ماه ودلم درپی قرص قمر است چشم امید من امشب به دعای سحراست مژده دادند ملایک که حسن می اید فاطمه منتظر جلوه ی روی پسر است اين پسر دار و ندار مصطفاست
بس نمک دارد، نمكدان خداست آية الكرسی برايش خوانده اند ماه را دور سرش گردانده اند تا خدا هست و خدائی می كند مجتبی مشکل گشائی می كند.
( ميلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) برهمه شما عزيزان مبارک باد )
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,917 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ويژه ولادت علي ابن موسي الرضا عليه السلام | علمدار133 | 10 | 4,974 |
۱۳/مرداد/۹۶ ۰:۰۰ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 77,002 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,355 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,110 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,137 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| خادم معنوی امام رضا (علیه السلام) | mohamad | 122 | 48,264 |
۱/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

![[تصویر: 1_E.Hasan02.gif]](http://www.askdin.com/gallery/images/8087/1_E.Hasan02.gif)