کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ولادت امام حسن(علیه السلام)مبارك
۲۱:۰۵, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 1_E.Hasan02.gif]
ماجراي ولادت امام حسن مجتبي(علیه السلام)

[b]پیش از این در تاریخ زندگانى پیامبر بزرگوار اسلام در حوادث سال سوم هجرت ذكر شد كه سبط اكبر آن حضرت، امام حسن(علیه السلام)، در سال سوم به دنیا آمد، و مشهور آن
است كه این مولود فرخنده در شب نیمه ماه رمضان-بهترین ماههاى خدا-متولد شده، و البته در این باره در كتابهاى شیعه و سنت اقوال دیگرى هم نقل شده كه خلاف مشهور است[sup] (1) [/sup].

داستان ولادت و نام گذاري

و اما داستان ولادت به گونه‏اى كه در روایات شیخ صدوق(رحمة الله علیه)در امالى و علل و عیون اخبار الرضا(علیه السلام)و روایات دیگر محدثین شیعه و اهل سنت آمده و از امام سجاد(علیه السلام) روایت‏شده این گونه است كه فرمود:
چون فاطمه(سلام الله علیها)فرزندش حسن را به دنیا آورد، به پدرش على(علیه السلام)عرض كرد: نامى براى او بگذار، على(علیه السلام)فرمود: من چنان نیستم كه در مورد نامگذارى او به رسول خدا پیشى گرفته و سبقت جویم.در این وقت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بیامد، و آن كودك را در پارچه زردى پیچیده، به نزد آن حضرت بردند.حضرت فرمود: مگر من به شما نگفته بودم كه او را در پارچه زردنپیچید؟سپس آن پارچه را به كنارى افكند و پارچه سفیدى گرفته و كودك را در آن پیچید، آنگاه رو به على(علیه السلام)كرده فرمود: آیا او را نامگذارى كرده‏اى؟
عرض كرد: من در نامگذارى وى به شما پیشى نمى‏گرفتم!
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود: من هم در نامگذارى وى بر خدا سبقت نمى‏جویم!
در این وقت‏خداى تبارك و تعالى به جبرئیل وحى فرمود كه براى محمد پسرى متولد شده، به نزد وى برو و سلامش برسان و تبریك و تهنیت گوى و به وى بگو: براستى كه على نزد تو به منزله هارون است از موسى، پس او را به نام پسر هارون نام بنه!
جبرئیل از آسمان فرود آمد و از سوى خداى تعالى به وى تهنیت گفت و سپس اظهار داشت: خداى تبارك و تعالى تو را مامور كرده كه او را به نام پسر هارون نام بگذارى. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)پرسید: نام پسر هارون چیست؟عرض كرد: «شبر».فرمود: زبان من عربى است؟ عرض كرد: نامش را«حسن‏»بگذار، و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)او را حسن نامید...[sup] (2)[/sup][
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، MOHSEN-Z ، منادی حق ، شیدا ، s-r ، عبدالرحیم ، SAViOR ، Justice Bringer ، ترنم ، Bahar ، میلاد.م ، ali0077 ، hessam ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، حسن عزتي ، ilidin ، mahdy30na ، میم.حسین.الف ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۲, ۱۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
این شب بزرگ رو خدمت همه تبریک میگم
دوستان التماس دعا
او آمده تا نور به شب ها بخشد روح شرف و عشق به دنيا بخشد

او آمده تا باور وايمان و صفا همراه دو صد عاطفه برما بخشد

او آمده از صلح و محبت بي شك جاني ز ولا برتن تنها بخشد

آن سيد خوبان و بهشت آمده تا برمهر و وفا ارزش و معنا بخشد

او آمده با نام حسن در حسنش شوري به سرا پرده مولا بخشد

او رود زلالي ست كه درفصل عطش جود و كرم خويش به دريا بخشد

از لطف ، كريم اهل بيت عصمت ما را زكرم خدا به فردا بخشد

ميلاد امام مجتبي (علیه السلام) آمده است شادي به حريم دل ما آمده است

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، میم.حسین.الف ، fafa* ، حدیث عشق
۵:۰۸, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
السلام علیک یاحسن بن علی
نیمه ماه ودلم درپی قرص قمر است
چشم امید من امشب به دعای سحراست

مژده دادند ملایک که حسن می اید
فاطمه منتظر جلوه ی روی پسر است

اين پسر دار و ندار مصطفاست
بس نمک دارد، نمكدان خداست

آية الكرسی برايش خوانده اند
ماه را دور سرش گردانده اند

تا خدا هست و خدائی می كند
مجتبی مشکل گشائی می كند.

( ميلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) برهمه شما عزيزان مبارک باد )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]