|
حضرت خدیجه (سلام الله علیها) ام المومنین
|
|
۱۶:۳۸, ۲۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۲ ۱۶:۵۴ توسط reyhaneh.sh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وفات حضرت خدیجه (سلام الله علیها)بانوی بزرگ اسلام تسلیت باد
آزرد اى فرشتهى حق، اهرمن ترا / زخم زبان زدند بهر انجمن ترا از بس كه ريخت عطر قداست ز پيكرت / پيراهن رسول خدا شد كفن ترا خدیجه و كجاست مثل خدیجه؟ او مرا تصدیق كرد آنگاه كه مردم مرا تكذیب نمودند و با مال خود مرا بر دین خدا كمك و یاری كرد. (رسول مهربانی محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۲, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . ![]() . .
عايشه مىگويد:هر وقت پيغمبر به ياد خديجه مىافتاد ملول و محزون مىشد و براى او طلب مغفرت مىكرد، يك روز من رشكم آمد، گفتم يا رسول اللَّه خداوند عوض آن پير زن، زن جوانى زيبا به تو داد كه ناگهان پيغمبر بر آشفت و به غضب آمد دست به دست مىزد و فرمود: «خدا شاهد است خديجه زنى بود كه چون همه از من رو بر مىگردانيدند، او به من رو مىكرد و چون همه از من مىگريختند، خديجه به من محبت و مهربانى مىكرد چون همه دعوت مرا تكذيب مىكردند، خديجه به من ايمان مىآورد و مرا تصديق مىكرد و در مشكلات زندگى مرا تسليت مىداد و با مال خود كمك مىنمود و غم از چهره من مىزدود». الطرائف / ترجمه داود إلهامى، ص: 443 |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۷:۲۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا خدیجه الکبری السلام علیک یا من انفقت ماله فی نصرة سید الانبیا یا ام المومنین خدیجه زنی است که پیامبر خدا در حق او می گوید :ای خدیجه!خداوند متعال هر روز به وجود توچندین بار به ملائکه اش مباهات می کند . علی اکبر ،بابا زاده ، تحلیل سیده فاطمه زهرا ، قم ، انتشارات دانش وادب ، چاپ ششم، 1382،ص37 التماس دعا. |
|||
|
|
۰:۵۰, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض تسلیت خدمت همه مومنین رحلت ام المومنین خدیجه بنت خویلد سلام الله را خدمت سادات گرامی مخصوصا قطب عالم امکان تسلیت عرض میکنم "گل بطحى" اى دامنت دانشگه زهرا خديجه اى همدم تنهايى طاها خديجه نوشيده آب از چشمه ى چشم تو كوثر اى باغبان شاخه ى طوبى خديجه هستى فداى هستى احمد نمودى هستى فداى هستيت بادا خديجه زخم زبان بسيار از مردم شنيدى اما نيفتادى دمى از پا خديجه آموختى درس فداكارى به عالم ارث از تو دارد زينب كبرى خديجه روزى كه دندان پيمبر را شكستند افروختى چون لاله ى صحرا خديجه روزى كه زهرايت به كوچه خورد سيلى بودى كجا اى محرم زهرا خديجه روزى كه زهرا پشت در فرياد مى كرد اى كاش بودى ياورش آنجا خديجه ![]() |
|||
|
|
۱:۴۴, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یا زهرا ما را در غمت شریک دار!
آسمان بوی غم میدهد ، هوا پر از ماتم است ؛ صدای شکستن بغض میآید . آه ، ریحانه نبی امشب داغدار است ، خورشید می گرید چرا که خیرالنساء بی مادر شده است . دستان خاک، سلطان غمها را به میعادگاه خویشتن دعوت کرده است . اشک های کودک نبی ناله ی "وا امّاه" سر داده است. آری اینبار نیز عاشقی وفادار به خاک پیوست . مصطفی بییاور گشته است . شهر مکه در آغوش غم خفته است. یا خدیجه سلام الله علیها
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بهشت را مبر از خانه ناگهان بانو
برای بی كسیِ فاطمه بمان بانو به جان دختر مظلومه ات مرو از دست مَساز اشك یتیمانه را روان بانو بمان و فاطمه را خود عروس كن آری که دختران همه محتاج مادران بانو برای غربت من جان به لب شدی امّا بدان كه غربت زهراست بعد از آن بانو به باغ یاسِ تو سیلی زدند، باور كن بمان كه یاس نمیرد جوان جوان بانو میان این در و دیوار فضه را طَلَبد مرو كه مشكل او را كنی نهان بانو بیا و یاریِ خود را تمام كن بر من اگر چه هیچ نمانده تو را توان بانو بمان برای همیشه، همیشه یارم باش مرا هنوز غریب وطن بدان بانو برای دین خدا هر چه داشتی دادی جهادِ كامله كردی به مال و جان بانو تو در محاصره درس مقاومت دادی نداد كار تو تحریم را اَمان بانو نمانده هیچ برایت كه یك كفن بخری عبای ختم رُسُل بر تو ارمغان بانو فقط به بی كفنِ كربلا گریزی نیست حسینِ بی كفنم را تویی نشان بانو حسن غریب شود، ز حسین سَر بِبُرند بمان و روضۀ سبطین را بخوان بانو تو كه به شِعبِ ابی طالب امتحان شده ای مقاومت كن و تا كربلا بمان بانو |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۴ ۱۴:۱۲ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
در حدیثی که عیاشی در تفسیر خود از ابی سعید خدری روایت کرده اینگونه است که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود.در شب معراج هنگامی که بازگشتم به جبرئیل گفتم:آیا حاجتی داری؟گفت: «حاجتی ان تقرا علی خدیجه من الله و منی السلام...». حاجت من این است که خدیجه را از سوی خداوند و از سوی من سلام برسانی.و چون رسول خدا سلام خدا و جبرئیل را به خدیجه ابلاغ فرمود،خدیجه در پاسخ گفت: «ان الله هو السلام،و منه السلام،و الیه السلام » سفینة البحار ج 1 ص 379
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩ویژه نامه میلاد حضرت مادر (سلام الله علیها)۩ | حضرت عشق | 6 | 3,905 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۰:۲۳ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| غروب محزون خورشید قم ویژه وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله | mahdy30na | 4 | 2,686 |
۱۱/بهمن/۹۳ ۱:۴۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اینفوگرافی خطبه حضرت زینب سلام الله علیها در شام | Aryha | 0 | 1,357 |
۴/دی/۹۳ ۱۳:۲۶ آخرین ارسال: Aryha |
|
| ذکر صلوات تقدیم به گل یکدانهءهستی حضرت زهرا سلام الله علیها | مجنون الحسین | 25 | 11,187 |
۳۰/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار | انتصـار | 18 | 9,081 |
۱۶/اسفند/۹۲ ۱۹:۵۱ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| سلام بر تو ای مادر حضرت ماه | saloomeh | 29 | 13,805 |
۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فاطمه سلام الله علیها، هنوز هم غريب است! | aboutorab | 2 | 2,215 |
۵/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|

![[تصویر: siFU8r_535.jpg]](http://media.afsaran.ir/siFU8r_535.jpg)
عايشه مىگويد:
الطرائف / ترجمه داود إلهامى، ص: 443
![[تصویر: 3.gif]](http://s5.picofile.com/file/8111941776/3.gif)