|
أین الرجبیون؟!!(ویژه نامه رجب1435)
|
|
۲۲:۰۰, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
... در صحرای محشر بیرقی افراشته می شود و همه مردم از اولین و آخرین زیر لواء آن قرار می گیرند، بااینکه وادی بسیار وسیع است، اما جای سوزن انداختن نیست و مردم مانند تیر در ترکش به سختی در کنار هم قرار گرفته اند (1)، همه سر در گریبان حسرت فروبرده اند و عرق شرم از سر و رویشان میچکد و البته زمین نیز همچنان بیقرار حادثهای در شرف وقوع است(2)، گنهکاران و فریب خوردگان قرار ندارند و اهمال کاران و غفلت زدگان چون گنگ خواب دیده حیرت زده اند... جملگی در انتظار موعد رسیدگی به نامه اعمال تک تک بندگان هستند که ناگهان منادی ندا سر می دهد که «أینالرجبیون»، اهل ماه رجب کجایید؟ جمعی بر میخیزند که چهرهشان چون قرص تمام ماه درخشان است، صفوف پریشان و متحیر اهل محشر را می شکافند و در پیشگاه حقیقت هستی و مالک این روز می ایستند. منادی، ندا سر میدهد که بهشت بر شما گوارا باد و ایشان با آرامشی رشک برانگیز به سمت مامن الهی حرکت می نمایند که زمزمه ای برمی خیزد که: "اینها چه کسانی بودند که چنین با احترام و آسان از صراط گذشتند؟" یکی از همان سیرتان پاسخ می گوید که: ما رجبیون هستیم، زنان و مردانی که وقتی ماه رجب با تمام رحمتش بر ما سایه افکند با روی گشاده به استقبالش رفتیم، روزهایی از آن را روزه گرفتیم و شبهایش را به عبادت صاحبش گذراندیم(3). از همین روست که در این روز که نه ثروت های اندوختهتان در دنیا و نه فرزنددان برومندتان به کارتان نمی آیند (4) نجاتمان بخشید و مقام شفاعتمان داد(5)، ما در ماه او که همان ماه رجب است از بذل مال دریغ نورزیم، تا برای آخرت خویش توشهای فرستاده باشیم و خداوند بخشاینده به پاس این عملها مقامی مرحمت فرمود، که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده است(6) ... 1- بحارالانوار، ج 7، ص 111 2- نهجالبلاغه، خطبه 102 3- ثمرات الحیاط، ص 451، پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) 4- قرآن کریم، شعرا؛ آیه 88 5- ثمرات الحیاط، ص 252 6- بحارالانوار، ج 20 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم نور ازلی هادی (علیه السلام)..... . ![]() . . ماه رجب یکی از ماه های حرام(محترم) و از ماه های بسیار با ارزش و با فضیلت است و شایسته است انسان از همین ماه خود را برای ماه رمضان آماده کند. رعایت آداب و اعمال این ماه امر مهمی است، لذا مراقبات و آداب ماه رجب را از کتاب المراقبات جناب میرزا جوادآقا ملکی تبریزی برای دانلود در خدمت شما قرار داده ایم. |
|||
|
|
۳:۵۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
از رسول اكرم (صلّی الله علیه و آله) روایت شده كه فرمودند:
«هر كس در یك شب از ماه رجب دو ركعت نماز، و در این دو ركعت صد مرتبه سوره توحید را بخواند، ثواب آن مثل این است كه صد سال روزه گرفته است در راه خدا، و عطا كند خدا به او صد قصر در بهشت ، هر قصری در جوار یكی از پیغمبران علیهم السّلام » مفاتیح الجنان.اعمال ماه رجب . . پ.ن: 100تا سوره توحید حدود10-15 دقیقه طول میکشه 2رکعت در هر رکعت50تا...راحته و زود تموم میشه(مستحبیه و نشسته هم میشه خوند) ولی در قبالش خدا چه پاداشهایی در نظر گرفته!!! |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توصیه های امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه رجب * امام رضا علیه السلام درباره اهمیت روزه در روز مبعث فرموده است: روزه گرفتن در این روز معادل (ثواب) هفتاد سال روزه دارى است و در حدیثی دیگر فرمودند: من صام یوم الثامن والعشرین من رجب، کان صومه لذلک الیوم کفّارةتسعین سنة. * کسى که روز بیست و هشتم ماه رجب را روزه بگیرد روزه او در آن روز، کفّاره نود سال است. * همچنین امام رضا علیه السلام در باره روزه روز بیست و نهم رجب فرمودند: من صام یوم التاسع والعشرین من رجب، کان صومه ذلک الیوم کفّارةمائة سنة. کسى که روز بیست و نهم ماه رجب را روزه بگیرد روزه او در آن روز، کفّاره صد سال است. * و در باره روزه سی ام رجب فرمودند: من صام یوم الثلاثین من رجب غفر اللَّه له ما تقدّم من ذنبه وما تأخّر. کسى که روز سى ام ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند گناهان گذشته و آینده او را مى آمرزد. از این رو فرصتهای باقی مانده در رجب که یکی از سه ماه بزرگ عبادت و بندگی خداست را غنیمت بدانیم و اگر تاکنون موفق به درک این فضایل سرشار نشده ایم با انجام اعمال این روزها قطره ای از دریای رحمت الهی را دریافت کنیم. ان شاءالله. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() باز پنجره های ملکوت به بهانه ای دیگر گشوده می شوند... و چه زیبا می سراید : أین الرجبیون؟؟ چه خدای عاشقی که ناز بنده را می کشد.... حتی صدایتان می کند : و سارعوا الی مغفرة من ربکم... خودتان را به او بسپارید ! خدا نقاشیش خوب است... رنگ روحتان را عوض می کند ! رنگتان می کند : صبغة الله و من احسن من الله صبغة؟؟!!!... چه کسی بهتر از خدا حال جسم و روح ما را خوب می کند ؟؟!!!.... **************************** اعمال شب اول ماه رجب
خدایا این ماه را بر ما به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام نو کن، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است. .. .
اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ . خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زندهدارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده. . . . .
«اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى» |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۳۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,909 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,188 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,860 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,354 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هـیهـات منـا الـذلـه ... "ویژه نامه مـحــرم الحرام 1437" | عبدالرحمن | 83 | 20,250 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,109 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,136 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

![[تصویر: 33017393232262926156.jpg]](http://8pic.ir/images/33017393232262926156.jpg)

![[تصویر: 12453293502016406391.jpg]](http://8pic.ir/images/12453293502016406391.jpg)