|
مرتضی پاشایی در گذشت ...
|
|
۱۳:۴۹, ۲۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۳:۴۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مرتضی پاشایی درگذشت
پاشایی پس از مدتها جدال با بیماری صبح جمعه (۲۳ آبانماه) در بیمارستان «بهمن» تهران دار فانی ![]() این خوانندهی پاپ صبح جمعه (۲۳ آبانماه) در بیمارستان «بهمن» تهران دار فانی را وداع گفت. مراسم تشییع پیکر این هنرمند موسیقی یکشنبه (۲۵ آبانماه) از مقابل تالار وحدت به سمت قطعهی هنرمندان بهشت زهرا (سلام الله علیها) برگزار میشود. مرتضی پاشایی متولد ۱۳۶۳ از چندی پیش با بیماری سرطان معده دست و پنجه نرم میکرد. تیم مدیریتی خزر موزیک درگذشت این هنرمند عزیز را به شما هموطنان و خانواده داغ دار این عزیز از دست رفته تسلیت عرض می نماید و آرزوی صبر و شکیبایی برای بازماندگان را دارد . برای شادی روح آن مرحوم فاتحه ای بفرستید ... نقل قول:پدر مرحوم مرتضی پاشایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما گفت: پسرم عاشق نظام جمهوری اسلامی بود. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۱۷, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۹:۴۴, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۵ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۲:۳۷)Mohammad Trust نوشته است: یه حرفیه خدا شاهده دو ساعته توی گلوم گیر کرده نوشتتون عالی بود آقای محمد.مختصر ولی جامع و دقیق. (۲۴/آبان/۹۳ ۳:۴۷)Havbb 110 نوشته است: پدر مرحوم مرتضی پاشایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما گفت: پسرم عاشق نظام جمهوری اسلامی بود. حالا مگه چه اتفاقی افتاده؟؟کسی چیزی گفته؟؟جدی میپرسم. یه توضیحی رو دوست داشتم بگم در این مورد: اول اینکه خوب و بد هر انسانی رو خدا میدونه و ما نمیتونیم از روی ظاهر افراد قضاوت کنیم.اینو در جواب یکی از دوستان میگم که گفته بود شبهه ی حلال و حروم ممکنه توی کارشون باشه.خب بر فرض هم که اینجوری باشه تا حدودی ولی الان که این بنده خدا فوت کرده اونم به این شکل تاسف آور و ناراحت کننده فکر نمیکنم گفتن این حرفا و بحث و جدل جالب باشه. مورد دوم اینکه من همه ی سایت ها رو که میدیدم همیج جا ندیدیم بگن باید عزای عمومی اعلام کنید و از این حرفا اصلا کسی همچین توقعی نداره.شاید همین حرفو که ما اینجا میزنیم خودش باعث به وجود آوردن این توقع بشه. |
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۱:۲۶)دل خسته نوشته است: سلامچرا خلط مبحث میکنید؟ این مقایسهی شما از پایه اشتباهه. یک خواننده طرفداران خودش رو داره،یک مرجع تقلید هم ارج و قرب خودش رو. حالا اینکه کسی طرفدار یکی از این دو نفر باشه،این طرفداری برای بقیه التزامی ایجاد نمیکنه. |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کلا با گنده کردن سلبریتی ها مشکل دارم! خیلی خیلی خیلی عادیه! مثل مرگ هزاران جوونی که هر روز فوت می کنند!
رو این قضیه موج نندازید تا دشمناتون هم موج سواری نکنند! نقل قول:پدر مرحوم مرتضی پاشایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما گفت: پسرم عاشق نظام جمهوری اسلامی بود. وی ادامه داد: من و خانواده ام همه تا پای جان برای انقلاب جانمان را می دهیم. پدر مرحوم پاشایی با اشاره به سوء استفاده برخی افراد افزود: از عده ای که در این شرایط سعی دارند سوءاستفاده کرده و پسر من را بدنام کنند می گویم؛نکنید.خواهش می کنم نکنید این کارها را و بگذارید روح مرتضی در آرامش باشد. وی با بیان اینکه تمام خانواده ما مداح بوده،ادامه داد:مرتضی از کودکی عاشق اسلام بود و روزی که در بیمارستان بستری شد قرار بود به کربلا برود اما نشد. پدر مرحوم پاشایی تصریح کرد:شمارا به نمازهای شبی که مرتضی پسرم می خواند؛قسم می دهم که با سو استفاده نام پسرم را لکه دار نکنید و روحش را عذاب ندهید. نه بابا! طرف عارف بوده! نماز شب و عاشق انقلاب و .... دم خروس و قسم امام زاده و ... _________________ زیاد مته به خشخاش نگذارم! هر کی بود هرچی بود خدا بیامرزتش! روحش قرین رحمت .. ان شاء الله |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۱:۲۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۴)کوروش کبیر نوشته است: حالا مگه چه اتفاقی افتاده؟؟کسی چیزی گفته؟؟جدی میپرسم. با دقت بخونید: نقل قول:خواهشا سریع پخش کنین،این خبر هم تازه بدستم رسیده. این متن و متن های مشابه بصورت گسترده منتشر شده. انتظار دارید ما سکوت کنیم؟ =-=-= قصد تندی یا جسارت ندارم. ولی کسی که در اطلاع پیدا کردن از اوضاع جامعه یا دشمن شناسی یا... کم کاری کرده نباید به کسانی که از قضایا مطلع هستن ایراد بگیرن که چرا دارید کار فرهنگی میکنید. بله شما دوستان عزیز ممکنه مطلع نباشید که دشمن روی چه نقاطی داره دست میذاره و چیکارا میکنه. وقتی رصد گران جبهه ی فرهنگی میان اقداماتی نظیر این ، یا اون کلیپ حاج آقا آقامیری و... رو انجام میدن قطعا یه چیزی میدونن! وگرنه ما توهم توطئه نداریم که بیخود از این چیزا منتشر کنیم. بعنوان مثال وقتی دست میذاریم روی مصاحبه ی پدر مرحوم پاشایی و تاکید میکنیم روش یعنی بعضی ها دارن خلافش رو القا میکنن به جامعه. |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۱:۵۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مجری گلخانه: نحوه اجرای شاهین جمشیدی مجری برنامه گلخانه جمعه شب شبکه سه سیما با واکنش مردم مواجه شد.
در شبکه اجتماعی اینستاگرام برخی به صفحه این مجری شبکه سوم سیما حمله کردند و ادعا کردند که خنده های بیش از حد و پوشش نامناسب مجری برنامه گلخانه با فوت مرتضی پاشایی همخوانی نداشته است. شاهین جمشیدی نیز بلافاصله در اینستاگرام پاسخ منتقدان اش را این چنین داد: بیان چند مورد ضروری است: 1- از زمانی که خبر فوت خواننده محبوب مرتضی پاشایی را شنیدم تا الان جدای از ناراحتی و اشک ها و گریه ها در تدارک ساخت آیتم های مناسب برای مرتضی بودیم و قرار بود احسان علیخانی و محمد علیزاده را حضوری به برنامه دعوت کنیم که متاسفانه به دلیل انبوه تجمعات طبق دستور مدیران صداوسیما پخش هرگونه آیتم به این مناسبت ممنوع شد و حتی به اصرار من بیست دقیقه اول برنامه ارتباط تلفنی گرفتیم و صحبت کردیم، حتی صحبت کردن راجع به این موضوع هم ممنوع بود. 2- بدونید که انتخاب مهمون و روش برنامه دست من نیست و دست تهیه کننده است و حتی برای ابراز تاثر و تاسف هم دچار محدودیت بودم.جزو اولین کسانی بودم که صبح غم خودم را از این فاجعه به اشتراک گذاشتم. 3- واقعا آفرین به این همه حرمتی که گذاشتین نمی دونم واقعا بعضی ها جو گیر شدند و با این حرفا که ناراحتن یه جوری ژست می گیرند. 4- اینکه چرا ممنوع بود رو من هم نمی دونم به من ربطی نداره. من به حرمت فوت مرتضی تیره پوشیدم.کدوم مجری دیگه تیره پوشید؟همه شاد پوشیدن.اینکه لبخند زدم و اینا هم احترام به مهمون حضوری ام بود. ای کاش شما خیلی چیزا رو می دونستین و اینجوری قضاوت نمی کردین.ممنونم واقعا آفرین، فقط توروخدا مواظب جوسازی ها باشین اینا همون هایی هستن که فیلم جون کندن مرتضی رو پخش کردند. بسیاری از مردم و هواداران مرتضی پاشایی با گوشی های موبایل از حواشی وفات این خواننده فقید فیلمبرداری کردند. پ.ن: HAVBB 110 : بعد دوستان میگن هیچ جو سازی انجام نشده و این حساسیت ها رو فقط ما داریم به خرج میدیم! |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۲:۵۲)peymantr نوشته است: این مرجع تقلیدی که شما می فرمایید باید بره به خودش رجوع کنه که چرا دوست داشتنی نیست و محبوب دلهای مردم نیست ...مشکل از مرجع تقلید نیست ، مشکل از ذائقه مردم هست که عوض شده مثال علمی هم زدم ، این همه بزرگان علمی داریم که مردم حتی اسمش رو نمی شناسند ، چی برسه برای مرگشون ناراحت هم بشند ، دلیلش این هست که مردم به جای این که برای علم و علم آموزی ارزش قائل بشند برای موسیقی ارزش قائل هستند. مردم الآن کجا مردم 20 سال پیش کجا نمی خوام از ارزش این آقا کم کنم ، اون جای خود ، اما می آن این آقا رو از حد مرجع بالا تر می برند ف هر کسی جایگاه خودش رو داره ، نباید بالا و پایین کنیم جایگاه ها رو ، نباید ارزش ها رو معکوس کنیم. |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۳:۴۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول اینکه ان شاءالله خدا ایشون و جمیع رفتگان رو قرین رحمت خودشون کنه. اما در رابطه با این حرف و کلا غلوهایی که توی این ساعات شده : نقل قول:در شبکه اجتماعی اینستاگرام برخی به صفحه این مجری شبکه سوم سیما حمله کردند و ادعا کردند که خنده های بیش از حد و پوشش نامناسب مجری برنامه گلخانه با فوت مرتضی پاشایی همخوانی نداشته است. اینو قبول دارم که هرکس طرفدارای خودش رو داره. و افراد براساس معیارهایی که خودشون درست می دونن (حالا یا با منطق احساس یا با منطق عقلانیت، یا دین یا ...) به یه سری حب و بغض دارن. ولی چیزی که اینجا مهمه، این جهت گیری هایی که داره می شه و غلوهایی که در رابطه با برخی اتفاق افتاد. ایشون یه خواننده بودن و به قول بعضی از کاربرا که اینجا عنوان کردن، کارای ارزشی هم توی کارنامشون داشتن ولی از این دست آدما هم ما کم نداشتیم... یادم نمیاد وقتی یا وقتی شهید خلیلی رفتن مجری های تلویزیون مراقب خنده های بیش از حد یا پوشش متناسب با فوت ایشون بوده باشن اصلا یادم نمیاد اسمی از شهید غلام کبیری تو تلویزیون شنیده باشم.... اینا رو هم درکنار اون ندیدن ها ببینیم در رابطه با مراجع که گفته شد محبوبیت ندارن مثل خواننده ها، همیشه داشتن طرفدارای بیشتر یا کمتر از طرف جامعه، به معنی حق بودن یا نبودن طرف نیست (اینجا اصلا کاری به شخص خاصی ندارم، کلی می گم) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= همین اصفهانی های عزیز که می خوان برن سر پل خواجو تجمع کنن، می دونن، توی 25 آبان سال 61 (همین تاریخ فردا) مردماش چه حماسه ای به پا کردن!!! تشییع 370 شهید تو یه روز که از این شهر توی عملیات محرم بودن. این حرکتشون به قدری حماسی بود که تحسین امام و رهبری رو به دنبال داشت. برای این هم تجمع بشه، خیلی خیلی خوبه. . |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من کلا نمیدونم که چرا ایرانیا اینقدر علاقه دارن همه چی رو با هم مقایسه کنن!!!!!!!!!!!!
واقعا تابلوعه که یه عده دارن بازی میدن و سوء استفاده میکنن و یه عده دارن بازی میخورن. واسه من پیام اومده بود که چرا مسئولین نرفتن دیدنش منم جواب دادم (جوابی که خودشون نتونن حرف بزنن) مسئولین همینطوری هم کاره ملت رو انجام نمیدن دیگه چه برسه بخوان وقت بزارن ملاقات خواننده و بازیگر و کشتی گیرو و فوتبالیستو و دانشمندو و المپیادی و ..... برن عمدا هم زیادش کردم که ببینه امثال پاشایی زیادن و یکی یه پست جالبی گذاشته بود میگفت من نه اهنگاشو شنیدم و نه میشناختم اما از اینکه یه جوون سرطان گرفت ناراحت شدم بهتره یه کمپین مبارزه با سرطان راه بندازیم و از وزارت بهداشت بخوایم پیگیری کنه که واقعا چرا تو این چند سال امارش اینقدر رشد داشته(اینم بگم که تو ایران وحشتناک داره میره بالا که جاهای دیگه اینطوری نیس) واقعا حرف حساب زد برنج الوده،هوا الوده،پارازیت ها،لبنیات الوده،میوه و برنج الوده ...... تا کی باید سرمایه دارا از مرض ما نون بخورن؟ ملتم که احساساتی |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۲:۲۶)یاســین نوشته است: من کلا نمیدونم که چرا ایرانیا اینقدر علاقه دارن همه چی رو با هم مقایسه کنن!!!!!!!!!!!! به نظرم یک عده معلوم الحالی میخوان دو باره یک مدت آسایش رو از مردم بگیرن و به هر بهونه ای که شده بریزند توی خیابون و یک جوری خرابکاری راه بندازن. دنبال بیرون ریختن زنجیره ای هستند ،به هیچ کس و هیچ چیزی هم کار ندارند و احترامی هم براشون قائل نیستند. آدمی هم که میمیره،فرصت خوبی میشه براشون ، چون اون بنده خدا دستش از دنیا کوتاه هست که جوابشون رو بده. ولی بنظرم با این کارها دارند خودشون رو نابود میکنند ، چرا که اگر حرف پدرش صحیح باشه ، این موج سازی ها روح اون جوون رو آزرده میکنه و ممکنه حتی لعن و نفرینشون کنه که چنین ناراحتی براش پدید آوردند. من که این جوون رو نمیشناختم ، خدا رحمتش کنه ان شاالله. و خدا نگذره از این آدم های موج ساز و موج سوار و ان شاالله خدا عقلی بده به این ملت احساسی ما! (البته بعضی هاشون) (۲۴/آبان/۹۳ ۱۲:۲۶)یاســین نوشته است: میگفت من نه اهنگاشو شنیدم و نه میشناختم اما از اینکه یه جوون سرطان گرفت ناراحت شدمحرف خیلی خوبی زده ،البته اگر باز هم این حرکت تبدیل به یک حرکت سیاسی و شلوغ بازی نشه که جز ضرر نفعی نداشته باشه. واقعا باید دید چرا اینطوریه، باید با این مافیایی که به هر قیمتی باعث وارد شدن آلودگی و بیماریها به مواد غذایی کشور میشن برخورد بهش. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تیتراژ ابتدای ماه عسل 93 / مرتضی پاشایی | فدايي ولايت | 5 | 3,491 |
۱۵/مرداد/۹۳ ۲:۴۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: Morteza%20Pashaei.jpg]](http://s1.khazarmusic.ir/Files/News%20Photo/1393/08/23/Morteza%20Pashaei.jpg)

![[تصویر: 136703_512.jpg]](http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/8/24/136703_512.jpg)
![[تصویر: 136704_651.jpg]](http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/8/24/136704_651.jpg)