کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاشوراییان..........بسم الله
۱۸:۰۰, ۳/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲:۵۲ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
یا لثارات الحسین
سلام خدا برهمه عاشقان ودلدادگان حسینی

ازفردا یعنی جمعه اول ماه ذی الحجه الحرام (۴مهر)تا دوشنبه ١٠محرم الحرام(١٣آبان) چهل روز تاعاشورا باقی است.

تصمیم داشتم ازفردا ختم چهل زیارت عاشورا راشروع کنم که یهویی به دلم افتاد یه تاپیک برای یه چله نشینی بااخلاص درقالب یک گردان ازبچه هییتی هاتالار رابزنم.

البته بادلایل بسیار که دوتاش ازبقیه مهمتره:

دلیل اول ادامه دادن زنجیره گردانهای پربرکت قبلی...

ودلیل دوم که خیلی مهمتره آمادگی لازم برای ورود به یک محرم پرسوز وگداز ویک عزاداری جانانه انشاالله.

پس علاقه مندان به شرکت در چله قرایت زیارت عاشوراتا قبل ازساعت دوازده فردا شب با ذکر یک یاعلی وسلامی برسیدوسالارشهیدان اعلام آمادگی کنند.

انشاالله کسانی که دراین میدان با ما هم گردانی می شوند جزوه دعوت شدگان به قافله عزاداران ارباب ازطرف مادرپهلو شکسته شان فاطمه زهرا س وخواهر عزیزشان زینب کبری س باشند.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین

السلام علی الحسین
وعلی علی ابن الحسین
وعلی اولادالحسین
وعلی اصحاب الحسین

جمیعاورحمه الله وبرکاته

پ ن:بعدازپایان زیارت درهرروز حتماوحتماوحتما برای حوایج همه اعضای تالار بیداری اندیشه دعا میکنیم ودرصورت امکان وتوان دورکعت نماز زیارت هم فراموش نشود.

ومن الله التوفیق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، alisan ، عشقم کربلا ، سید ابراهیم ، حسنیه ، شیدا ، fiftynine ، Tolou ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، انتصـار ، السا ، نرگس مهدوی ، مجتبی110 ، Farzaneh ، حضرت عشق ، آفتاب ، فدايي ولايت ، یاســین ، 135 ، فاطمه خانم ، Bahar ، مهشاد ، soshiant ، fatemeh

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۱, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
بله واقعا خدارو شکر که این چله هم به سر رسید .
یه پیشنهاد دارم ، حالا که 40 روز خوندیمو تقریبا عادت شده ، هستین یه چله ی زیارت عاشورای دیگه هم راه بندازیم؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا