|
عاشوراییان..........بسم الله
|
|
۱۸:۰۰, ۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲:۵۲ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
یا لثارات الحسین
سلام خدا برهمه عاشقان ودلدادگان حسینیازفردا یعنی جمعه اول ماه ذی الحجه الحرام (۴مهر)تا دوشنبه ١٠محرم الحرام(١٣آبان) چهل روز تاعاشورا باقی است. تصمیم داشتم ازفردا ختم چهل زیارت عاشورا راشروع کنم که یهویی به دلم افتاد یه تاپیک برای یه چله نشینی بااخلاص درقالب یک گردان ازبچه هییتی هاتالار رابزنم. البته بادلایل بسیار که دوتاش ازبقیه مهمتره: دلیل اول ادامه دادن زنجیره گردانهای پربرکت قبلی... ودلیل دوم که خیلی مهمتره آمادگی لازم برای ورود به یک محرم پرسوز وگداز ویک عزاداری جانانه انشاالله. پس علاقه مندان به شرکت در چله قرایت زیارت عاشوراتا قبل ازساعت دوازده فردا شب با ذکر یک یاعلی وسلامی برسیدوسالارشهیدان اعلام آمادگی کنند. انشاالله کسانی که دراین میدان با ما هم گردانی می شوند جزوه دعوت شدگان به قافله عزاداران ارباب ازطرف مادرپهلو شکسته شان فاطمه زهرا س وخواهر عزیزشان زینب کبری س باشند. السلام علیک یا اباعبدالله الحسین السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین جمیعاورحمه الله وبرکاته پ ن:بعدازپایان زیارت درهرروز حتماوحتماوحتما برای حوایج همه اعضای تالار بیداری اندیشه دعا میکنیم ودرصورت امکان وتوان دورکعت نماز زیارت هم فراموش نشود. ومن الله التوفیق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۳, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۰:۴۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین 1- نورالسادات 2- مجنون العباس 3- سید ابراهیم 4- حسنیه 5- شیدا 6-حفیظ 7- ساجد fiftynine-8 9-طلوع 10-ATEKE 11-سیمرغ 12-انتصار 13- نرگس مهدوی 14-Farzaneh15- 15- حضرت عشق 16 - آفتاب 17- Nmm 18- یاسین 19.Wachowski 20- دوست حضرت عشق 21- دوست حضرت عشق 22- دوست حضرت عشق 23- دوست حضرت عشق 24- دوست حضرت عشق 25- دوست حضرت عشق 26- دوست حضرت عشق 27- دوست حضرت عشق 28- دوست حضرت عشق 29- دوست حضرت عشق 30- فدایی ولایت 31- خواهرحضرت عشق 32-خواهر حضرت عشق 33-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین 1- نورالسادات 2- مجنون العباس 3- سید ابراهیم 4- حسنیه 5- شیدا 6-حفیظ 7- ساجد fiftynine-8 9-طلوع 10-ATEKE 11-سیمرغ 12-انتصار 13- نرگس مهدوی 14-Farzaneh15- 15- حضرت عشق 16 - آفتاب 17- Nmm 18- یاسین 19.Wachowski 20- دوست حضرت عشق 21- دوست حضرت عشق 22- دوست حضرت عشق 23- دوست حضرت عشق 24- دوست حضرت عشق 25- دوست حضرت عشق 26- دوست حضرت عشق 27- دوست حضرت عشق 28- دوست حضرت عشق 29- دوست حضرت عشق 30- فدایی ولایت31- خواهرحضرت عشق 32-خواهر حضرت عشق 33- 135
34- ؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۴۲, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام به همه هم گردانیهای عزیزم.تقبل الله اعمالکم انشاالله.
ممنون ازهمه شما به خاطراجابت دعوت من که البته اعتقادراسخ دارم که دست خود ارباب بودمن یک وسیله بودم وتوفیق ولیاقتی میخواست که الحمدلله نصیب ماشدوماراپذیرفتند. بعدازآرزوی قبولی برای قرایت دومین زیارت عاشورای این پیمان یک بیت شعررا ازباب تحسین تقدیم دلهای عاشق وکربلاییتون میکنم: لکنت زبان گرفته ام از رقص پرچمت یک کربلا مرا بطلب جان مادرت... وعده همه ما کربلا انشاالله یاعلی
|
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۳ ۱۳:۳۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺷﺪﻡ ﭘﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﻧﻮﮐﺮﯼ ﭘﯿﺮ،ﺑﻪ ﺗﻌﺒﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺍﻡ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ[/b] ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻡ ﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺯﻧﺠﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﻃﻔﻞ ﺟﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﭼﻨﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﭘﯿﺮﯼ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺩﺭ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺍﺵ ﺷﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﺷﯿﺮ ﻣﻬﺮ ﭘﺴﺮ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺎﻣﻢ ﺩﺭ ﺍﺯﻝ ﺭﯾﺨﺖ ﻋﻠﻤﮕﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﺭﻭﺯ ﻭ ﺷﺐ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺑﺮﭘﺎﯾﯽ نامش ﻫﺴﺘﻢ ﻓﮑﺮ ﻭ ﺫﮐﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺩﺭﮔﯿﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﻢ ﭼﻮ ﺣﺒﯿﺐ ﺑﻦ ﻣﻈﺎﻫﺮ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﮔﺮﻩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺗﻘﺪﯾﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ﺑﻪ ﮔﻤﺎﻧﻢ ﮐﻪ ﺷﺒﯽ ﭘﺎﯼ ﻋﻠﻢ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻡ [b]ﭼﺸﻢ ﺩﺭ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺗﺼﻮﯾﺮ «ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ» ******************* السلام علیک یا ابا عبد الله و علی الارواح التی حلت بفنائک ...[/b]
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین 1- نورالسادات 2- مجنون العباس 3- سید ابراهیم 4- حسنیه 5- شیدا 6-حفیظ 7- ساجد fiftynine-8 9-طلوع 10-ATEKE 11-سیمرغ 12-انتصار 13- نرگس مهدوی 14-Farzaneh15- 15- حضرت عشق 16 - آفتاب 17- Nmm 18- یاسین 19.Wachowski 20- دوست حضرت عشق 21- دوست حضرت عشق 22- دوست حضرت عشق 23- دوست حضرت عشق 24- دوست حضرت عشق 25- دوست حضرت عشق 26- دوست حضرت عشق 27- دوست حضرت عشق 28- دوست حضرت عشق 29- دوست حضرت عشق 30- فدایی ولایت31- خواهرحضرت عشق 32-خواهر حضرت عشق 33- 135
34- میثاق 35- ...... |
|||
|
|
۸:۲۷, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
عرفه روضه زینب چقَدَر می چسبد عرفه دیده ی بارانی و تر می چسبد عرفه بال بگیرم ز دم روضه ی تو بزنم تا حرم پاک تو پر می چسبد. سلام به هم گردانیهای عزیز,امیدوارم که عرفه پرباری را پشت سرگذاشته باشید واعیادپیش رو براتون سرشارازخیروبرکت باشه انشاالله. وباز هم امیدوارم دراین آخرین روزازدهه اول عاشورایی شدنتون من وهمه هم گردانیهای باوفاتون را ازدعای خیرتون بی نصیب مگذارید. دوباره در سرم شور جنون استدوباره بر مشامم بوی خون استفقط رمز ورود عشق بازیحروف حا و سین و یا و نون است. یاعلی التماس دعا |
|||
|
|
۵:۰۰, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۶:۳۴ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
تقبل الله اعمالکم دوستان چله نشینی ما امشب به نیمه رسید,بیست شب ازهمنوایی باکاروانیان کربلا گذشت,خدای مهربان راسپاس به خاطراهدای این توفیق که هرروز جانمون با نام زیبای حسین و اولادواصحاب باوفاش مذین بشه. کم کم نسیم جانبخش وروح افزای محرم هم به مشام میرسه به به برای همتون آرزوی کربلایی شدن دراین ماه عزیز رادارم به مدد مادرپهلو شکسته اش فاطمه زهرا وبرادر بی دستش اباالفضل. به قول یه اهل دلی: گویندکه درروزقیامت علمدارشفاعت زهراست علم فاطمه دست قلم عباس است التماس دعا یاعلی
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
كربلا خود را مهيا كن كه مي آيد حسين از جفا خود را مبرا كن كه مي آيد حسين ذره ذره خاك خود را شستشو كن در فرات چون حرم آغوش خود وا كن كه مي آيد حسين همره او هست زينب با زنان و كودكان خيمه اي از عشق بر پا كن كه مي آيد حسين او ز مكه تا به اينجا طي منزل كرده است با قدوم او مدارا كن كه مي آيد حسين من گمانم در سفر از تشنگي آزرده است جامي از آب گوارا كن كه مي آيد حسين شبه پيغمبر ، علي اكبرش با او بود ديده را محو تماشا كن كه مي آيد حسين مي كند سقایی اين كاروان عباس او آب را اهدا به سقا كن كه مي آيد حسين او بود باب مراد و او بود بحر كرم حاجت خود را تقاضا كن كه مي آيد حسين كودكي دارد كه نازكتر بود از برگ گل بسترش از برگ گلها كن كه مي آيد حسين سی امین روز از چله نشینیمان گذشت ,خدایاتورا سپاس که مارا دراین را ه موفق گردانیدی دراین شبهای عزیز ملتمس دعای همگی عزیزان هستم التماس دعا لبیک یاحسین
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۱۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۳ ۲۳:۳۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
در کنار علقمه سروی ز پا افتاده است
التماس دعا...یا گلی از گلشن آل عبا افتاده است در فضای رزمگاه نینوا با شور و آه ناله ی جانسوز ادرک یا اخا افتاده است شه سوار اسب شد با سر به میدان روی کرد تا ببیند جسم عباسش کجا افتاده است ناگهان از صدر زین افکند خود را بر زمین دید بسم الله از قرآن جدا افتاده است تا کنار نهر علقم بوی عباسش شنید دید بر خاک سیه صاحب لوا افتاده است کرده در دریای خون ماه بنی هاشم غروب تشنه لب سقای دشت کربلا افتاده است دست خود را بر کمر بگرفت و آهی بر کشید گفت پشت من زهجرانت دوتا افتاده است خیز و بر پا کن لوا آبی رسان اندر حرم از چه رو بر خاک این قد رسا افتاده است بهر آبی در حرم طفلان من در انتظار از عطش بنگر چه شوری خیمه ها افتاده است هرچه نالید شه عباسش لب از لب برنداشت دید مرغ روح او سوی سماء افتاده است گفت پس جسم برادر را برم بر خیمه گاه دید هر عضوی ز اعضایش جدا افتاده است حال زینب را مگو(علامه) از شه چون شنید دست عباس علمدارش جدا افتاده است |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۱۲:۰۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
خدا قوت عزادارای حسینی،همسفرای کربلایی،چله نشینای عاشورایی.. بالاخره چله نشینیمون به سررسید... خدایا دوستت داریم به خاطر اهدای این حال خوب به خاطر محبت علی اولادعلی توی دلهامون به خاطر حسینت به خاطر دیدن دوباره محرم حسینت ![]() دوباره اشک ریختن برای حسینت سینه زدن برای حسینت خدایا دوستت داریم خداشاهده که ازروز اول شروع اینکار حال عجیبی داشتم یه حال خوبی که نمیدونستم چه حالیه یابهتر بگم چه نوع حال خوبیه یه حال خوب عجیب!!!!!!!!!!! تا اینکه روز ششم محرم بهم خبردادن که مسافر کربلا شدم ... اونجا بود که اون حس عجیب برام معنا شد ودیگه حالم خوب خوب خوب شد یه حال خوب واقعی!!!! کاش میتونستیم هر سی وچهارتاییمون باهم بریم زیارت ارباب واونجا دور هم زیارت عاشورا بخونیم ![]() اما حالاهم به خدا فرقی نمیکنه همتون توی قلب من بامن همسفرید .... قول میدم قول مردونه میدم که توی حرم ارباب زیارت عاشورا ونماز زیارت برای همتون بخونم توی حرم علمدار زیارت علقمه رابه نیابت ازهمتون بخونم... چیز دیگه ای نمیتونم بگم جزاینکه: برای شما اینگونہ آرزو ڪنم آن زمان ڪہ درمحشر خدا بگوید چہ داشتے حسین سربلند ڪند و بگوید! حساب شد مهمان من است.... یه درخواست عاجزانه ازهمگی شمادارم اینکه بیایم سعی کنیم ازامروز حداقل روزی یک زیارت عاشورا بخونیم علامه قاضی درعالم خواب به علامه طباطبایی فرمودند: تنهاحسرتی که از دنیا بردلم مانداین بود که چرا بیشتر زیارت عاشورا نخواندم این نهضت ادامه دارد... |
|||
|
|
|
|
|