|
··▪▪••●●::نجوا با امام حسین(علیه السلام) و کربلا،ویژه عاشورا::●●••▪▪··
|
|
۱۶:۴۶, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام تا ظهر عاشورای حسینی چند منزل چند آه باقیست دوستان و عاشقان حریم حسینی هر نجوا و هر درددل و هر سخنی با اهل حرم دارید بسم الله ![]() این تاپیک فقط اثار از خودتون باشه. البته یک تاپیک دیگ داریم ( درد دلی با کربلا ) (۱۵/خرداد/۹۰ ۹:۴۶)paradise نوشته است: به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من نه آن بودم که آسان افتم اندر دام عشق
آفرین بر فرط استادی آن صیاد باد. آقا جان! اونقدر دلم براتون تنگ شده که اگه بهم بگن داعش 3 کیلومتری کربلاست، بازم دلم میخواد بیام دیدنتون. دلم میخواد یه بار دیگه توی حیاط حرم تون زیارت عاشورا بخونم، اما این بار گریه ام بگیره. گریه... چقدر سخته در محضر شما گریه کردن. چقدر سخته آدم سختی های شما رو بدونه ولی قطره اشکی از چشماش نریزه. حس گناهکار بودن سرتاپای آدم رو میگیره. حس این که نکنه... نکنه تو هم از من دل بریدی که به من نظری نمیکنی که گریه ام بگیره. نکنه اشکای من واسه ات بی اهمیت شده. پس چرا تو تهران بند نمی اومد؟ با دل من چه کردی مولای من؟ داره از تو سینه پر میکشه. گوم گوم... قلبم انگار حالیش نیست که به قفسه سینه محدوده. داره در میاد از جا. جالبه که نه قلب و نه اشک قاعده خودشون رو رعایت نمیکنن. نه؟؟! منو میطلبی؟ فقط یه بار دیگه روی سنگ قرمز نماز بخونم. فقط یه بار. بهت قول میدم این بار دیگه چرت و پرت نخوام. بهت قول میدم نماز حاجت روی سنگ قرمزم به خاطر همنشینی با شما در قیامت باشه. قبوله؟ یک چشم من اندر غم دلدار گریست چشم دگرم حسود بود و نگریست. چون روز وصال آمد او را بستم گفتم نگریستی، نباید نگریست. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۴:۱۴ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون از این تاپیک بسیار عالی ....
اومده بودم اینجا تا چند کلمه ای درد دل با امام شهیدمان بنویسم اما این شعر آنقدر زیبا بود ... آنقدر وسعت داشت ..... و آنقدر شیوا .... که احساسی در درونم گفت این می تواند خلاصه ای از درد و دل شیعیان با مولایشان باشد .... اینجا بود که دل نوشته ام فراموشم شد و زبان عاجز ماند از ادای کلمات و .... از تمام دوستان و بزرگواران پوزش می خواهم ... و اما شعر ... حــــسیــــن جـــان!
روزی که شود "اذالسما انفطرت" وانگه که شود "اذاالنجوم انکدرت" من دامن تو بگیرم اندر"سئلت" گویم صنما "بای ذنب قتلت" عشق تومرا "الست منکم ببعید" هجر تومرا "ان عذابی لشدید" برکنج لبت نوشته "یحیی و یمیت" من مات من العشق فقد مات شهید |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۱:۳۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا صاحب الزمان
آجرک الله فی مصیبت جدک ... یا صاحب الزمان.. شرمنده ام.. چند سده است که مسلمانان آماده اند و خوانده اند " این الطالب بدم المقتول بگربلا" .. بیش از هزار سال است که منتظرید تا لشکری داشته باشید از افرادی هم چون یاران امام حسین علیه السلام، اما هنوز.. آجرک الله فی مصیبت جدک من فکر میکنم مصیبت جد شما ، نه تنها از کربلا و واقعه کربلاست،واقعه ای که دل هر آدم آزاده و هر کس که اندک دلی دارد میرنجاند، که از تفکری است که عاشورا را به وجود دارد،تفکری که حضرت علی علیه السلام را خانه نشین کرد و زهرای فاطمه سلام الله علیها را بین در ، و حضرت حسن علیه السلام را مجبور به صلح کرد و باعث شهادت ائمه معصومین شد و شما را آقا.. و شما را ، تا به حال پشت پرده غیبت نگاه داشته ،و غفلت شیعیان شما هم دردی شده است و مصیبتی دیگر... آجرک الله فی مطبیه جدک یا صاحب الزمان و عجل الله تعالی فرجک الشریف ان شاالله (یادمان باشد شب عاشورا،صدقه ای به نیت سلامتی حضرت کنار بگذاریم) |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() *** واقعه ی کربلا اتفاق می افتد ... هرگاه ؛ دلت با دینت نباشد ، قدمت با قلمت نباشد ، و عملت به قولت نباشد ... آری بدون شک اتفاق می افتد ؛ هرگاه ... هرگاه ... هرگاه ...
|
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مولای من سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین آقا جون نمیدونم تا زمان ظهور منتقم خونت زنده هستم یا نه ولی میدانم وقتی تا زمان حضور او زنده هستم باید مثل غلامت جون بن حَوّی باشم. میدونم حتی غلام بودن هم لیاقت میخواد اما
به حق خون مطهرعلی اصغرت ، که حتی یک قطره هم برزمین برنگشت غلام این راه مقدس قرارم بده ![]() نمیدانم چرا رو به کربلایت را ندارم نمیدانم چرا تاب دیدن ضریحت را ندارم نمیدانم چرا نامت آرامش بخش قلبم است نمیدانم چرا بغضم را با نامت باز میکنم نمیدانم برای چه اینگونه ام فقط میدانم مادرم مرا با حب تو شیر داده ![]() |
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان فردا سومین روز شهادت امام حسین هست التماس دعا دوستان و عاشقان حریم حسینی هر نجوا و هر درددل و هر سخنی با اهل حرم دارید بسم الله |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,909 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,994 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,354 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,109 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,136 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| خادم معنوی امام رضا (علیه السلام) | mohamad | 122 | 48,241 |
۱/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,100 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 1-karbala.jpg]](http://s110.uploadyar.com/s110/1-karbala.jpg)

![[تصویر: 80899553_5173259.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8148554750/80899553_5173259.jpg)