|
کمک برای ساخت مسجد
|
|
۱۵:۵۹, ۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان بیداری اندیشه
ایام محرم است و خیمه ها رو باید برافراشت و تجدید بیعت با ساحت مقدس امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کرد.در این راستا برای اشاعه فرهنگ ناب اسلامی مسجدی برای امام قراره ساخت بشه که آجراش صلوات شماست. به برکت محمد و آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صلوات |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بنای خانه ای در بهشت رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود: مَن بَنی مَسجِداً یُذکَرُاللهُ فیهِ بَنَی اللهُ لَهُ بَیتاً فِی الجَنَّةِ هرکس مسجدی بسازد که مردم در آنجا به ذکر خدا مشغول شوند، خداوند متعال در بهشت خانه ای برای وی می سازد. ..... "با ذکر صلوات این مسجد را آباد کنید " |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ثواب روشنایی مسجد پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند: «هرکس در مسجدی از مسجدهای خدا چراغی روشن کند، همواره حاملان عرش الهی و فرشتگان برای او طلب آمرزش کنند تا روشنی آن چراغ باقی است.» .... "با ذکر صلوات چراغ های این مسجد را روشن کنید" |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۳ ۲۳:۲۶ توسط Banoo.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
مسجد یعنی دور هم جمع شدن و عبادت کردن
از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چنین نقل شده که فرمود: «من بنى مسجدا و لو کمفحص قطاة بنى الله له بیتا فى الجنة؛ کسى که مسجدى بنا کند هر چند به اندازه لانه مرغى بوده باشد، خداوند خانه اى در بهشت براى او بنا خواهد ساخت. مسجد باید کانونى باشد براى هر گونه حرکت جنبش و سازنده اسلامى در زمینه آگاهى و بیدارى مردم |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام) : " امام علي (علیه السلام) در خانه اش اتاقي به شكل مسجد ساخته بود كه بسيار بزرگ نبود.
(بحارالانوار جلد 76 صفحه 161) رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : " در تورات نوشته شده كه خانه ي من بر روي زمين مساجد است. خوش به حال كسي كه در منزلش تطهير كند و سپس براي زيارتم وارد خانه ي من شود. صاحبخانه اكرام كند ميهمان را. (بحارالانوار جلد 83 صفحه 383) |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
"به برکت صلوات های شما دوستان روند ساخت مسجد امروز بهتر بود " "با ذکر صلوات روند ساخت رو سریع تر کنید" دعای حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همراهتان
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۳ ۱۹:۴۵ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
قال الله تبارک و تعالی: الا انّ بیوتی فی الارض المساجد، تضیء لاهل السّماء کما تضیء النجوم لاهل الارض الا طوبی لمن کانت المساجد بیوته، الا طوبی لعبد توضا فی بیته ثمّ زارتی فی بیتی الا انّ علی المرور کرامة الزائر، الا بشر المشّائین فی الظّلمات الی المساجد بالنور السّاطع یوم القیامة؛ خداوند فرموده است: بدانید که خانه های من بر روی زمین، مسجدها هستند. مسجدها برای اهل آسمان نور می دهند همان گونه که ستارگان برای اهل زمین. هان! خوشا به حال کسی که خانه اش مسجد باشد. هان! خوشا به حال بنده ای که در خانه اش وضو بگیرد سپس مرا در خانه ام زیارت کند، بدانید که احترام زیارت کننده بر عهده کسی که زیارت گردیده ثابت است. هان! کسانی را که در تاریکی ها به سوی مسجدها می روند به نور درخشان روز قیامت نوید ده.(بحار الانوارج 84،ص 14) امیرالمومنان علی علیه السلام صلاة فی بیت المقدس تعدل الف صلاة ...؛ یک نماز در بیت المقدس با هزار نماز برابر می کند... . لا صلاة لجار المسجد الا فی المسجد الا ان یکون له عذر او به علة، فقیل له: و من جار المسجد یا امیرالمومنین؟ قال: من سمع النذاء؛ همسایه مسجد جز در مسجد نماز نگزارد مگر اینکه عذری داشته باشد یا بیمار باشد. پرسیدند: ای امیرالمومنان! همسایه مسجد کیست؟ فرمود: هر کس صدای اذان را بشنود.(روضه المتقین ج 2 ص 99) حریم المسجد اربعون ذراعاً و الجوار اربعون داراً من اربعة جوانب؛ حریم مسجد چهل ذراع، و حریم همسایه از چهار طرف چهار طرف چهل خانه است.(روضه الواعظین جلد 2 ص 336 ) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمک در جهت ساخت طرح های گرافیکی برای حضرت رسول اکرم(ص ) | میلاد.م | 2 | 2,050 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| فراخوان ثبت نام برای ساخت مستند بسیار بزرگ و مهم | hsmoa | 39 | 17,384 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: hsmoa |
|