کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاکو بند Kako Band
۹:۵۰, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
من دیروز یه ضرب المثلی شنیدم که واقعاً به جاست:
اگه دنیا رو آب ببره، مسئولین فرهنگی ما رو خواب میبره.
والا...
حتماً براتون پیش اومده که یه سی دی مجاز بگیرین و بشینین تو خونه در کنار همسر و خانواده یه فیلم ببینین.
ولی قبلش باید به صورت اجباری یه سری تبلیغ هم مشاهده کنین.
نه میتونین ردشون کنین و نه میتونین بزنیدشون بره جلو.
بااااید وقتتون رو با حرفهایی مثل "تلویزیون سامسونگ بخرین جایزه ببرین" و "برنج فلان" و "ستاره شوید" و ... خلاصه هزار و یک تبلیغ هدر بدین.
گاهی هم میشه که تبلیغ یه فیلم یا کنسرت یا خواننده یا گروه موسیقی ای رو میکنن.
در جالب ترین اقدام این مسئولین فرهنگی قبل از فیلم گروه موسیقی کاکو بند تبلیغ کرد.
گروهی که یکیشون لباس سیاه پوشیده و یه چیزی گردنشه.
البته علامت های شیطان پرستی نیست.
اما خوب...
برگرفته از اون تیپه.
بعد آتیشیه و قه قهه ها.
بیشتر شبیه این مراسم های قربانی هاست.
البته منو که یاد این موضوع انداخت.
با خودم گفتم تو مملکتی که گلزار با گوگوش عکس می اندازه و بعد راست راست تو خیابون راه میره و فیلم بعدیشو میسازه یا رادان کلیپ میسازه و حضرت ابراهیم (علیه السلام) رو مسخره میکنه و بعد آب هم از آب تکون نمیخوره و شجریان میره با عهدیه همصدا میشه و بعدش میاد تو تهران و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشمتون ابروئه، چرا نباید یه گروه مشکوک تبلیغ کارهاشو نکنه؟؟!!

دانلود کلیپ

به نظرم جای بحث داره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، سیمرغ ، قلب ، pure ، یاســین ، Kol ، انتصـار ، سدرة المنتهی ، hamediran ، در جستجوی سختی
۱۱:۳۱, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
وقتی توی کشور ما حرف اول رو پول میزنه ،‌وقتی توی کارهای فرهنگی و تبلیغاتی پول فقط ملاکه ،‌ از این بدترش هم بعدی نیست...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، Kol ، در جستجوی سختی
۱۵:۱۶, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
سرصدانکنیدBig Grinبذاریدبه خواب خوششون برسن!
بنظرم این مسئولین همه چیزرواز منوشمابهترمیدونن ولی نمیخوان ببینن!میرن به همون بلواری که بهش میگن علی چپ(حالاچپ یاراستشوخدابهترمیدونه!هه)
۱۶:۲۴, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:نه میتونین ردشون کنین و نه میتونین بزنیدشون بره جلو.
Smile
برا خودش یه معضلیه

همین دیروز برنامه گزارشی آقای آرامش داشت با یه خانمی مصاحبه می کرد فاصله کمتر از 30سانت بود خداشاهده
کپ کردم

یه تبلیغات دیگه بود بچه ها دارن یچی اجرا میکنن طرف زیرمیزی عسل سوگلی میگیره بعد برنده میشه!

یا تبلیغات یه برنجی بود تو شهرک سینمایی بچه ها ترانه! میخوندن تو یکی از صحنه ها رو مغازه نوشته بود ترانه های قدیمی موجود است!

الی ماشاءالله هست : (
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pure ، azade
۱۷:۵۶, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
مملکت خر تو خره
یه چی بگم؟
قاتل حق تیر منو داشت گفت وایستا/همه چی برعکس شد/ Accept رو دیوار و آنتن/ میشه Wnated/ اینا ما رو خواب دیدن/ جای قبر برای من غار می کنن(علیرضا خدام)
وقتی می گم قیمت انصاف مسئولین از اجاره دو تا هرزه کمتر یعنی این
حالا بگین مملکت قانون داره
ما هم باور می کنم
هنوز باور می کنیم
۲۱:۳۶, ۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۲۱:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
دکمه title که روی ریموت کنترل هست رو بزنید تا یک راست برید سراغ پخش فیلم.
البته برایDVD pleyer ها.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade
۲۲:۴۳, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
تبلیغ ها خیلی زیاد شدن. این برنامه کنکور که کلا تلویزیون رو پر کرده. به خانه برمیگردیم با تبلیغات. شبکه 2 هم تازه شروع کرده. تن تاک ، پلین ، طی و کفش و قابلمه. به این پایتخت 3 هم رحم نکردن نامردا. اونوقت میگن چرا آمار اونایی که تلویزیون ملی رو میبینن کم شده. من ترجیح میدم ایران نبینم کلا با این حجم تبلیغات. مشکل اینجاست که قیمت هایی که تو تلویزیون میده 2 برابره. این کفش تن تاک که میگه 188 هزار تومن کپی همین Perfect Steps هست که من تا بانه ( استان کردستان ) قاچاقی هاشو 65 هزار تومن دیدم. 3 برابر میدن دست ما. (کرد ها آدم های خیلی خوبین جنس قاچاقشون هم اصلهBig GrinBig Grin ) من خودم اونجا دیدم که اصله. قاچاق هم که نباشه 110 هزار تومن. این شده وضع مملکت ما. بخور بخوره.

-----------
درباره این مسئولان هم بگم که خیلی وقت پیش یه سی دی گرفتم مشکلاتش خیلی زیاد بود که روم نمیشه بگم. تلویزیون بهتره که حداقل همه جاشو میزنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، azade
۲۳:۲۸, ۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:با خودم گفتم تو مملکتی که گلزار با گوگوش عکس می اندازه و بعد راست راست تو خیابون راه میره و فیلم بعدیشو میسازه یا رادان کلیپ میسازه و حضرت ابراهیم (علیه السلام) رو مسخره میکنه و بعد آب هم از آب تکون نمیخوره و شجریان میره با عهدیه همصدا میشه و بعدش میاد تو تهران و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشمتون ابروئه، چرا نباید یه گروه مشکوک تبلیغ کارهاشو نکنه؟؟!!

سوالی ک مطرحه اینه ک اگه اینها رو باهاشون برخورد کنن،
اولا اینکه آیا توی ایران باقی میمونن و نمیرن بشن دوستای فابریک گلشیفته؟

و دوم اینکه اگه با اینها برخورد بشه، مسئله شون پررنگ تر نمیشه و مهم جلوه نمی کنن توی عموم مردم؟

واقعا یعنی مسئولین تا این حد خوابن؟؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم
۱۱:۰۵, ۱۱/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۱۰ توسط n_m.)
شماره ارسال: #9

سلام
مشكل مسئول فرهنگي نيست
مشكل ما آدمايي هستيم كه انقد نادانيم كه بدون هيچ اطلاعاتي بدون اينكه بخوايم زحمت بكشيم يكم اطلاعات كسب كنيم خيلي زود در مورد يه چيزي كه نميدونيم قضاوت ميكنيم و نظر ميديم
كي ما آدما ميخوايم ياد بگيرم ابلهانه در مورد چيزي كه نميدونيم نظر نديم
گردن اون آدمايي كه گفتين نماد شيطان پرستيه پلاكه الله هستش.از انسان ميخوان كه از دعوت بين حق و باطل ،حق و انتخاب كنند.اگه دو تا جوون بخوان تو اين مملكت كار كنن هستن آدمايي كه كوركورانه وابلهانه چون فقط آهنگه ،نزارن.چه طور به خودتون اجازه قضاوت ميدين؟

الطفا مطالب بي اساس ننويسين
kako band يه گروه واقعا خوبه .بزارين ٢تا جوانه ايراني كار كنن.ا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا