کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز عاشورا روز مبارزه با یزیدیان زمان
۱۴:۰۹, ۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۱۴:۰۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُواْ السُّفْلَى وَكَلِمَةُ اللّهِ هِيَ الْعُلْيَا
.
.
تقارن روز مبارزه با استکبار جهانی با روز عاشورا بهانه ایست برای مبارزه با یزیدیان از ابتدای خلقت تا کنون و لبیک به حسین و حسینیان زمان

از همه دوستان تقاضامندم تمام ایده ها و محتواهای نرم خود را در این زمینه منتشر کنید

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، یاســین ، سید ابراهیم ، Bidel.s ، Hadith ، m.hossein ، السا ، عبدالرحمن ، یااباصالح ، سیمرغ ، عبدالرحیم ، شیدا ، مصباح
۲۱:۲۷, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از میلاد بابت تاپیک راهبردی

برای شروع تاپیک زیر رو ببینید

کل یوم عاشورا کل ارض کربلا

خوشحال میشیم دوستان نظرات خودشون رو ارائه بدهند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سیمرغ ، عبدالرحیم ، مصباح
۲۲:۰۹, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
این تاپیک رو با تاپیک های ازدواج مقایسه کنید Cool

سوال

در این باره بحث کنیم که تفاوت انقلاب اسلامی مردم ایران با قیام عاشورا چه بود که نتیجه آن برقراری حکومت اسلامی شد ؟

فرق اساسی این دو برهه تاریخی چه بود؟

با وجودی که انقلاب ما وامدار قیام عاشوراست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، یاســین ، عبدالرحیم ، مصباح
۲۳:۰۳, ۱۵/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۳ ۲۳:۰۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

... اگر پیغمبر اسلام زنده می‏ بود، امروز چه می‏کرد؟ درباره چه مسئله‏ ای‏ می‏‌اندیشید؟ والله و بالله قسم می‏خورم که پیغمبر اکرم در قبر مقدسش‏ امروز از یهود می‏لرزد. این یک مسئله دو دو تا چهار تاست. اگر کسی نگوید، گناه کرده است، من اگر نگویم و الله مرتکب گناه شده ‏ام، هر خطیب و واعظی اگر نگوید، مرتکب گناه شده است. گذشته از جنبه اسلامی، فلسطین چه‏ تاریخچه‏ ای دارد؟ قضیه فلسطین مربوط به دولتی از دولت‌های اسلامی هم نیست‏، مربوط به یک ملت است، ملتی که او را به زور از خانه‏ اش بیرون‏ کرده‏‌اند...

آمدند و آمدند. این یهودیانی که شما امروز اسمشان را می‏شنوید: موشه دایان، زلی اشکول، گلدا مایر، زهرمار! آخر ببینید اینها از کجای دنیا آمده‏ اند؟! مدعی هستند که این سرزمین، سرزمین ماست. امروز در حدود سه میلیون نفر مسلمان، آواره از خانه و زندگی‏شان هستند. هدف مگر تنها همین است که یک دولت کوچک در آنجا تشکیل شود؟ خیلی اشتباه کرده‏ اید، خیلی همه اشتباه می‏کنیم. او می‏داند که یک دولت کوچک، بالأخره نمی‏تواند آنجا زندگی کند؛ یک اسرائیل بزرگ که دامنه ‏اش از این طرف شاید تا ایران خودمان هم کشیده شود. به قول عبدالرحمن فرامرزی این اسرائیلی که من می‏شناسم، فردا ادعای شیراز را هم می‏کند، می‏گوید شاعرهای خود شما همیشه در اشعارشان اسم شیراز را گذاشته‏ اند مُلک سلیمان! هرچه بگویی آقا! آن تشبیه است، می‏گوید سند از این بهتر می‏خواهید؟! مگر ادعای خیبر را که نزدیک مدینه است، ندارند؟ مگر روزولت به پادشاه وقت عربستان سعودی پیشنهاد نداد که شما بیایید این شهر را به اینها بفروشید؟ مگر اینها ادعای عراق و سرزمینهای مقدس شما را ندارند؟.
واللَّهِ و باللَّهِ ما در برابر این قضیه مسؤولیم. به خدا قسم مسؤولیت داریم. به خدا قسم ما غافل هستیم. واللَّهِ قضیه‏ ای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است، این قضیه است. داستانی که دل حسین بن علی را خون کرده، این قضیه است.
اگر می‏خواهیم به خودمان ارزش بدهیم، اگر می‏خواهیم به عزاداری حسین بن علی ارزش‏ بدهیم، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش می‏گفت برای من عزاداری کنید، می‏گفت چه شعاری بدهید؟ آیا می‏گفت بخوانید: «نوجوان اکبر من» یا می‏گفت بگویید: «زینب مضطرّم الوداع، الوداع»؟! چیزهایی که من (امام حسین) در عمرم هرگز به این‏جور شعارهای پست کثیف ذلّت‏آور تن ندادم و یک کلمه از این حرفها را نگفتم. اگر حسین بن علی بود می‏گفت: اگر می‏خواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمرِ امروز موشه دایان‏ است. شمرِ هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمرِ امروز را بشناس. امروز باید در و دیوار این شهر با شعار فلسطین تکان می‏خورد. مرتّب دروغ در مغز ما کردند که این یک مسأله داخلی است، مربوط به عرب و اسرائیل است. باز به قول عبدالرحمن فرامرزی اگر مربوط به اینهاست و مذهبی نیست، چرا یهودیان دیگر دنیا مرتب برای اینها پول می‏فرستند؟...

متن کامل

برای مقدمه باید بگم ما در اسلام به طور کلی یک سلسله اصول داریم اعم از اصول اعتقادی یا اصول اجتماعی و عبادی... که رکن و اساس اند. و یک سلسله شعار
ما با شعار وابستگی خودمونو به اصول اثبات می کنیم.
به یک مورد قبلا اینجا اشاره کردم

و
اینجا

در مورد لزوم تعظیم(بزرگداشت) شعائر حسینی ان شاء الله صحبت خواهیم کرد. که در نهایت به انقلاب ایران هم پرداخته خواهدشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، m.hossein ، مصباح
۲:۵۲, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بهترین ایده میتواند روشن سازی اهداف امام از قیام باشد
که در خطبه مناء حضرت هدفشان از قیام بیان میکنند مبارزه با مستکبرین
و طاغوت زمان

نقل قول:حضرت در خطبه منا به تبیین قیام و آشکار سازی اهداف آن می پردازند و مردم را به تشکیل حکومت اسلامی با حاکمیت ولی فقیه جامع الشرایط دعوت می کند و به علما سفارش می کند که با تشکیل حکومت حق مظلوم را از ظالم بستانند و از مردم می خواهد که آنان را یاری کنند و با جان و خونشان از آنان حمایت نمایند و می فرمایند من به عنوان یک عالم دینی و ولی جامع الشرایط ، برای احیای امر به معروف و نهی از منکر حرکت می کنم.

سکوت در برابر مسئولیت، مسئولیت در برابر سکوت!
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا