|
سامی یوسف
|
|
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم : بیوگرافی سامی یوسف سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانوادهاش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد. سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانههایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده میکند. عدهای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپهایی که از آهنگهایش ساخته میشود، میدانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمانگرایانه و اعتراضی ترانهها و آهنگهایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بیتأثیر نیست. او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد. آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدانهای «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشههای شرقیاش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودیها، آهنگها و نماهنگهایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینهای شد تا بتواند فرهنگهای مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آوازهای فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودیهای افغانی را یاد بگیرد. ![]() در سال 2005 آلبوم عالیاش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمانگرایانه، معترض و عدالتخواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت. سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد. مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند. سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند. سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است. انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90): سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند. تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد : سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید. من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود. ![]() سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند. یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند. هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد. سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟ کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟! تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد. دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم I pray for a day when there’ll be من برای روزی دعا میکنم که در آن Justice and unity عدالت و اتحاد باشد When we put aside our differences روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم Fighting makes no sense جنگیدن بی معنا شود Just a little faith فقط کمی ایمان To make it a better place برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم We’re here for a day or two… ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود… Let me show my way بگذارید من روشم را نشان دهم: Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما سامی منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف ادامه خواهد داشت یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۷, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۰)110 نوشته است: مشکل اینجاست که شما یک سری پیش فرض های عجیب و غریب نسبت به سامی یوسف نه من اصلا هيچ پيش فرض هاي عجيب و غريبي نداشتم وندارم .من تا چند هفته پيش خودم يكي از طرفداران ايشون بودم و جديد ترين آهنگ هاشونو دانلود مي كردم .بعد از يك مدتي برام سوال پيش اومد كه چرا تنها همين يه نفر داخل كشور هاي اروپايي تونسته در مورد اسلام بخونه و جلوشو نگرفته باشن در صورتي كه الان كشور هاي اروپايي به شدت با اسلام مخالفند .بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟ و اينكه مسلمونا رو به دو دسته سنتي و مدرن تقسيم ميكنه وميگه كه مسلموناي افراطي موسيقي رو حرام مي دونن اگه اون واقعا مسلمون بود بايد دين اسلام رو با تمام احكامش قبول مي كرد نه اينكه ... |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۲/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: نه من اصلا هيچ پيش فرض هاي عجيب و غريبي نداشتم وندارم .من تا چند هفته پيش خودم يكي از طرفداران ايشون بودم و جديد ترين آهنگ هاشونو دانلود مي كردم .خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه ![]() (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: بعد از يك مدتي برام سوال پيش اومد كه چرا تنها همين يه نفر داخل كشور هاي اروپايي تونسته در مورد اسلام بخونه و جلوشو نگرفته باشن در صورتي كه الان كشور هاي اروپايي به شدت با اسلام مخالفند.اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن. جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن! (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۷)اميرمهدي نوشته است: بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟ و اينكه مسلمونا رو به دو دسته سنتي و مدرن تقسيم ميكنه وميگه كه مسلموناي افراطي موسيقي رو حرام مي دونن اگه اون واقعا مسلمون بود بايد دين اسلام رو با تمام احكامش قبول مي كرد نه اينكه ...مگه ما تمام احکامش رو قبول کردیم. شما اصلا به چه حقی آهنگاش رو دانلود می کردید؟ شما مگه مسلمون نیستید؟ در ضمن شما قبول ندارید واقعا مسلمونهای افراطی وجود دارند؟ |
|||
|
|
۳:۴۰, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۴:۰۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۲۱)اميرمهدي نوشته است: شما برو تو سايت آپارات توي نوار جستجوش بزن "سامي يوسف bbc" بعدش اون كليپي كه مورد نظره ميادالبته شما خودتون میتونستین لینک کلیپ رو مستقیماً بدین. مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن. نکتهی قابل تأمل در کار این خواننده اینه که در کیلپهایی که برای آهنگهاش میسازه اصلاً چنین طرز فکری رو نمایان نمیکنه. کلیپهاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرتهاش اینجوری هست و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه. این میتونه به دو دلیل باشه: 1. میتونه بخاطر شناخت بازار محصولاتشون باشه که بخش بزرگیاش رو افرادی مثل ما تشکیل میدن که اصلاً نمیتونن با چنین آدمی ارتباط برقرار کنن(مثل من که با دیدن این رفتارش رفتم آهنگهاش رو از روی کامپیوتر پاک کردم) و بخاطر حرفهای گری کلیپهاشون اینطوری باشه. 2. احتمال دیگه اینه که واقعاً نمیفهمن اینها داخل اسلام نیست، و جاهایی هم که مسائلی رو رعایت میکنن بخاطر عمل به پارهای دیگر از احکام اسلام هست. به نظرم دومی بیشتر صحیح هست. میبینیم که از میان ایرانیها هم افراد زیادی هستن که حرف از دینگریزی نمیزنن و خودشون رو مسلمان میدونن و نماز هم میخونن، اما دارن سال به سال بیشتر با فرهنگ غربی کنار میان. کسانی که دیگه درک نمیکنن خیره شدن توی چشم نامحرم گناهه. منظورم دینگریزها و آدمهای خیلی بدحجاب نیستها! اینها فکر میکنن حجاب دارن، و قسمت اعظم موها و سطح بدنشون رو میپوشونن، ولی به نظرشون هیچ اشکالی نداره که بوسیلهی آرایش و لباسهاشون بخوان که صورت و بدنشون بیرون از منزل خوشترکیب جلوه کنه. آیا واقعاً نمیفهمن بیرون از منزل نامحرمان هستن؟ (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۰)110 نوشته است: اینکه با یک خانمی دست داده کجاش مشکل داره!؟ (با در نظر گرفتن شرایط)همینطور که رفته بودم دنبال کارم و ارسالم برای ویرایش نهایی باز مونده بود، شاهد از غیب رسید! میپرسن «کجاش مشکل داره؟» !!! (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامهاینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید. تمام آهنگها و فیلمها و سریالهای خارجی که کثافت ازشون میباره همهجا در دسترس هستن. ولی ما میخوایم مثل کرکس دنبال مردارخواری نباشیم(به نظرم تمثیل بهترش سوسک توالت هست) و دنبال یه چیزی باشیم که روحمون رو آلوده نکنه. کی گفته پول نمیدیم؟ دزد هم .... ما نیستیم. من زمانی که اهل فیلم بودم حدود 200 هزار تومن رو(طی حدود 2 سال) خرج خرید فیلمهای دوبلهی مؤسسات رسانههای تصویری کرده بودم(اون موقع قاب شیشهای داشت و سه هزار تومن بود، اکثراً هم مال موسسهی قرن 21 بود. بعدها هزار تومنیاش کردن که بازار کپیهای غیرمجاز رو بشکنه). اینکه این آدم آهنگهاش رو بصورت رسمی داخل ایران عرضه نکرده مشکل ما هست یا خودش؟ (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون! مگه ما اینجا با سرکوب تونستیم جلوی خواننده ها رو بگیریم که اونها بتونن.چقدر هم سرکوب کردیم! باید براتون مسلم باشه که چقدر در ایران به خوانندهها و فیلمسازها بیش از حد فضا داده شده و ملاحظهشون شده. البته اگر سرتون رو بکوبید باید هم به نظرتون بیاد دارن سرکوب میکنن. شوخی کردم این بخش رو.(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: جواب هنر رو با هنر می دن! نه اینکه با مجوز ندادن باعث رشد قارچ گونه ی خواننده های زیر زمینی بشن!جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازهی پخش پیدا کنه. مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازهی پخش نداره. اتفاقاً ما در سانسور ضعف بسیار شدید داریم! |
|||
|
|
۵:۰۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم همگی....
من اصلا از طرفداران این آقا نیستم اما دو سه تا کلیپ ازش دیدم که خوب بود دوست من نگو " به ظاهر مسلمون " از کجا از باطنش خبر داری که میگی به ظاهر مسلمون؟ این آقا شاید به نظر ما خرده گناهی داشته باشه<وقتی که در توبه همیشه بازه> اما از دین خارج نیست که انگ ظاهرسازی بهش بزنیم ( حتی تو دلت هم این فکر رو نکن وقتی اثبات نشده این آقا واقعا معاند اسلام نیست ،فکرش هم گناه داره ) "بعد از اون به نظر شما اين خيلي عاديه كه يه مسلمون با يك زن نامحرم دست بده؟؟" نه از نظر من عادی نیست رفتار درست همون رفتار امام موسی صدر موقعی که نمی خواستن به نامحرم دست بدن و بی احترامی برداشت نشه ! درسته اما من یه چیزی رو خیلی در رفتار خارجی ها دیدم انگار یه جور عرفه! اصلا بحث تماس جنسی توش مطرح نیست شاید مسخره بیاد مثالم اما همونطور که روبوسی مردها در دید و بازدید ما برامون عادیه برای اون ها عجیب و زشته یا همینطور متقابل هرچند برای اون ها هم منع دینی برای انجام اینکار وجود نداره اما این کار رو نمی کنن "کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرتهاش اینجوری هست" ببخشید من هرچی دقت کردم ندیدم تو این تکه های کنسرتش جور خاصی باشه مثل همه خواننده هاست (اگه من اشتباه مبکنم بهم بگین) بذار تبلیغ بازار کار و هنرش باشه وقتی کلیپش اینقدر به قول خودتون " کلیپهاش خیلی مثبت هست " ما تیکه مثبت کلیپ رو میبینیم اون آدم دیگه شاید حرکات موزون برخی خانم ها تو کنسرتش ، ولی خداییش هیشکی از نگاه مثبت ضرر نمیکنه حالا اگه فردا حتی این خبر اومد که این آقا معانده بازهم با این دید مثبت بینی ، شما چیزی رو از دست ندادی ، به نظرت دادی؟
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۹:۴۴ توسط اميرمهدي.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه ممنون از شما كه اينقدر با دقت جواب مي دين بله من گفتم دانلود مي كردم ولي با شنيدن يك سخنراني اصلا ديگه به موسيقي گوش نمي دم .قبول دارم مسلموناي افراطي وجود دارن ولي ايشون نبايد داخل بي بي سي اونجور حرف مي زد. (۱۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۷)110 نوشته است: خوب خدا رو شکر دیگه از طرفدارش نیستید. آهنگاشو دانلود می کنیم نمی گیم حرامه ولی دست دادنش با نا محرم حرامه ممنون از شما كه اينقدر با دقت جواب مي دين بله من گفتم دانلود مي كردم ولي با شنيدن يك سخنراني اصلا ديگه به موسيقي گوش نمي دم .قبول دارم مسلموناي افراطي وجود دارن ولي ايشون نبايد داخل بي بي سي اونجور حرف مي زد. ![]() (۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است: سلام علیکم همگی....بله درسته مثل همه ي خواننده هاي غربيه نه مسلمون!!!شايد منم قضاوت نا به جا كردم الله اعلم. ![]() (۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: البته شما خودتون میتونستین لینک کلیپ رو مستقیماً بدین. ممنون كه لينك دانلود رو قرار دادين فرمايشات شمام مي تونه درست باشه.
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: مسلماً این طرز فکرش که رقصیدن با حجاب و دست دادن با زنان رو مجاز میدونه با اصول مشخص آیات قرآن در تضاد کامل هست، و به خیال تفکر باز و دوری از افراط، گناهانی که توی غرب عادی هستن رو گناه به حساب نمیارن.رقصیدن با حجاب رو مجاز می دونه؟کی چنین حرفی زده؟ ببخشید از این به بعد بهش می گم هر موقع کنسرت گذاشت گشت ارشاد ما رو هم بیاره کسی تو کنسرتاش حرکات موزون انجام نده! از ورود بی حجاب ها هم ممانعت بعمل بیاره! عزیز من اونجا انگلیسه ایران نیست که شما یک سری انتظارات واهی دارید. اگه بخواد کنسرتاش رو کنترل کنه باید فاتحش رو خوند... اینجا هم کسی نمی تونه چنین کاری کنه چه برسه به اونجا!(۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: کلیپهاش خیلی مثبت هست، و کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرتهاش اینجوری هستشما چون در عالم خودت سیر می کنی چنین فکری نکردی. شما یعنی انتظار داشتی تو کنسرتاش روضه امام حسین بخونه و 4 تا مفتی و روحانی هم نشسته باشند اونجا در حال اشک ریختن!! بعد شما می گی سرت رو نکوب به دیوار!! ![]() (۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: و این هم از اون آدمهایی هست که دست دادن با زنان نامحرم رو مجاز میدونه.من نمی دونم چرا انتظار داریم طرف معصوم باشه!!دقیقا همین تفکر احکام گرایی افراطی باعث شده در جایی مثل ایران ریا و تزویر شکل بگیره. طرف اگر هزار تا اشتباه بکنه هیچ اتفاقی نمی افته اما اگه در مورد احکام مرد و زن مشکل داشته باشه چنان می کوبنش که پدرجدش از گور در می آد! نمونش همین رئیس جمهور های قبلی ما بودند. هزار تا اشتباه کردند که صدای کسی در نیومد اما ....این باعث می شه طرف کارش رو علنی نکنه و ریاکارانه در مورد نامحرم عمل کنه و ظاهر و باظنش با هم فرق داشته باشه!اما این بابا چون اونطرف زندگی می کنه دقیقا ظاهر و باطنش یکیه و این یک خصوصیت پسندیده در اسلام هست! (۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: اینقدر سرتون رو به دیوار نکوبید.من کاری ندارم شما آهنگ های دیگران رو می خرید و دانلود نمی کنید لازم به خودتعریفی شما نیست! من دارم در مورد سامی یوسف صحبت می کنم. در هر حال با ایجاد یک حساب ارزی همه چی حله و امکان خریدش فراهمه حالا می خواید توجیه کنید کارتون رو راه توجیه همیشه بازه! خدارو شکر دیگه طرفدارش نیستید. طرفداری که آهنگ ها رو دانلود می کنه به هیچ دردی نمی خوره! (۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: چقدر هم سرکوب کردیم!تا بحال کسی رو ندیدم اینقدر از واقعیت گریزون باشه. تیغ سانسور تو کشور ما بیداد می کنه یک نمونه براتون میارم: سه عکس زير عکس هايي است که براي کنسرت کودکان گروه پارسيان گرفته شده است. عکس اول به علت بي حجاب بودن دختربچه ها رد شد. ![]() در عکس دوم عليرغم باحجاب شدن دختربچه ها بازهم اداره ارشاد به معلوم بودن دست هاي دختربچه ها ايراد گرفتند ![]() و نهايتا عکس سوم تاييد شد تا تا مبادا کسي به گناه بيفتد!!! ![]() واقعا تیغ سانسور تا این حد! اگر شما جای ارشاد بودید احتمالا عکس چهارمی هم در کار بود اونهم سر دخترا چادر بود! یعنی خـ... بر سر ملتی که با دیدن این دختر بچه ها غرائض جنسیشون فوران می کنه. اینجا کوبیدن سر تو دیوار افاقه نمی کنه! (۱۳/شهریور/۹۲ ۳:۴۰)درست پسند نوشته است: جواب هنر رو باید با هنر بدن، این درسته، این ضعف ماست، ولی سانسور هم لازمه. نمیشه هر اراجیفی که خونده شد اجازهی پخش پیدا کنه.مشکل اینه که شما اونجا رو ندیدین که اونها هم شرایط و حدود دارن و هرچیزی اجازهی پخش نداره.واقعا خدا رو شکر شما تو ارشاد نیستید وگرنه با این سرکوبتون فقط مداحی های محمود کریمی مجوز می گرفت!!
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ابدا مشکلی تو این کلیپ ندیدم.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:اونها مثل ما نیستند جواب هنر رو با تیغ سانسور و سرکوب بدن. جلوگیری از یک خواننده کار رو وخیم تر می کنه واسشون!ببخشید من این کلیپ رو ندیدم برام هم این مسائل اهمیتی نداره ولی با این بخش از حرفتون کاملا مخالفم جناب 110 اونها به اونی که باید میدون بدن میدون نمیدن به کسی میدون میدن که یک جای کارش بلنگه این رو اگر غرب رو بشناسی متوجه میشی مثلا شما خودت رو بکشی نمیتونی یک مسجد شیعه توی اروپا بزنی ولی چون میدونن با این کار حساسیت روی این مساله به وجود میاد اجازه میدن به صورت محدود مسجد سنی و به صورت فله ای مسجد وهابی بزنن !!! حتی برای مسجد سنی هم سخت میگیرن ولی برای مسجد وهابی حتی کمک مالی هم میکنند این در موارد مثل تبلیغات و کنفرانس های شناخت وهابیت در مقابل تبلیغات و کنفرانس های شیعه هم صدق میکنه و وهابیت خیلی بیشتر میدون داده میشهاونا قبلا تجربه کردند اگر صدای حق رو خفه کنند حساسیت روی این مساله به وجود میاد پس نسخه ی بدلی و مشکل دار حق رو ارائه میکنن گرچه که اینجا منظورم سامی یوسف نبود |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
"بله درسته مثل همه ي خواننده هاي غربيه نه مسلمون!!! " میدونم بحث در مورد خوبی و بدی این شخص نیست اما..... کاش شما مصاحبه شو با احسان علیخانی میدیدن ( تو همین لینکی که جناب درست پسند لطف کردن گذاشتن هست ) در مورد ریشه و هویت خودش حرف زده. دعای آخرش هم جالب بود اونهم گوش کن ![]() غربی بودن و مسلمان بودن باهم منافاتی نداره مگه منظورتون از غرب لایف استایل غربی باشه! ![]() وقتی این شخص با این استایل میاد از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگه که دنیا درموردش بد میگه و فیلم مزخرف میسازه به نظرت کارش بده؟ (همون مسلمانانی که بعضی ها انگ امریکایی بودن بهش زدن چقدر اعتراض و راهپیمایی کردن یادتونه که؟)وقتی سلفی گری و توحش یه عده آدم طالبانی دارن میشن مظهر اسلام بازهم این شخص با این روند، آهنگش بده؟ در مورد موسیقی و حلال و حرامیش حرفی نمیزنم چون علمش رو ندارم الان هم حتی حوصله گوش کردن آهنگ ندارم عشق آهنگ نیستم! از سر علاقه به این شخص و موزیک حرف نمیزنم! ، اما بپذیرین عده ای هستند که نظرشون در این مورد با ما هماهنگ نیست که غنا تاثیرات روانی داره حالا به نظرت این شخص این رو گوش بده "ألا بذكرك قلبي يطمئن/و هل بغير ذكرك قلب المرء يرتآح" بَده؟ شايد منم هم قضاوت نا به جا كردم که حقیقتا الله عليم بذات الصدورمن هم این تیکه حرف جناب 110 رو قبول دارم " خـ... بر سر ملتی که با دیدن این دختر بچه ها غرائض جنسیشون فوران می کنه" در اغلب تاپیک هایی که درمورد حجاب زنان هست مینویسن که این حجاب یه حالت دفاعیه ! همونطور که شان و مقام یه زن نجیب رو نباید با یه زن هرزه مقایسه کرد نباید شان مرد ایرانی رو هم اینقدر پایین آورد که نگاهشون فقط نگاه جنسیه! چرا باید اینجوری فکر کرد که مردان همگی هیز و مریض جنسی هستن و باید در مقابلشون از خودت دفاع کنی!همونطور که نظر عده ای اینه که حجاب برای این دختر بچه های عکس بالا باید رعایت بشه چون یه تیکه گوشت نیستند که انسانن باید هم اینجوری برداشت بشه که مردان نامحرمی که میخاستن در این کنسرت باشن وحشی و شهوت پرست نیستن! چرا مردان باید شرطی بشن در این مورد؟ چرا اونی که ظاهرش از من و شما مذهبی تره همونقدر بد و هیز به یه زن ساپورت پوش نگاه میکنه که یه مرد ظاهرن جور دیگه؟؟ دلت بیشتر به درد میاد اگه از اون توجیه و دلیلشو بشنوی> استغفار میکنم این که نشد کار من هی به انگیزه شهوانی گناه کنم چون بعدش برای ماست مالی استغفار از گناه کنم ، استغفار راه در رو نیست کلاه شرعی نیست ، سرو کارت با الله نه آدم های دوقرون دوزار دنیایی! اتفاقا تو اگه حجاب داری خواهر گل من این حجابت یک تاکتیک دفاعی نیست بلکه حمله است ! چون میگی ای مرد هرزه تو با نگاهت داری حمله میکنی من هم با حجابم ، به نظرت کدوم پیروزند؟؟ لطفا برداشت فرافکنی نشه از حرف بالام در مورد حجاب ![]() من در مورد عدم مجوز به مساجد شیعیان اطلاعات ندارم ، شما جناب خیبر میتونین لینکی مطلبی مقاله ای خبری.... در این مورد داری به من هم نشون بدی .. ممنون میشم ازتون ... اگه خواستین تو پ.خ بفرستین یا اگه سایرین هم خواستن همینجا توضیح بدید |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بنده کاری با شخصیت واقعی سامی یوسف در حال حاضر ندارم ولی باید بدانیم که هیچ انسان عادی، معصوم از گناه نیست و هر لحظه ممکن است بلغزد ولی لغزش او نباید باعث شود که کارهای خوب گذشته اش فراموش شود چون این یعنی تندروی. همین که بدانیم در هر لحظه هر کدام از ما ممکن است فریب شیطان یا نفس خود را بخوریم و مرتکب گناهی شویم باید باعث این شود که بدانیم هر شخصی حتی مومنترین افراد ممکن است در یک لحظه بلغزند و یا در گمراهی باقی بمانند یا با توبه دوباره به راه راست برگردند. ولی میگویم باز هم لغزش فرد نباید باعث فراموشی تمام کارهای خوب گذشته او شود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد | vahrakan | 3 | 2,492 |
۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way | فدايي ولايت | 8 | 2,836 |
۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/4pcde1r30aysctur3lyj.jpg)
![[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg)
![[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg)

داشتید! نمی دونم ایشون رو مثل محمود کریمی پنداشتید؟![[تصویر: ((asal-0069))%20(80).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0069))%20(80).gif)

شوخی کردم این بخش رو.
![[تصویر: ((asal-0066))%20(4).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0066))%20(4).gif)
![[تصویر: ((asal-0032))%20(2).gif]](http://www.asalchat.com/smilies/((asal-0032))%20(2).gif)
![[تصویر: [Avin]%20(052).gif]](http://www.nasimchat.com/smilies/[Avin]%20(052).gif)
![[تصویر: vjmk2kug924zp56nsi6.jpg]](http://up.pnu-club.com/images/vjmk2kug924zp56nsi6.jpg)
![[تصویر: wcy2gm66qsp3gi6mdxm.jpg]](http://up.pnu-club.com/images/wcy2gm66qsp3gi6mdxm.jpg)
![[تصویر: 5bqh91zjfbwedie9wrc3.jpg]](http://up.pnu-club.com/images/5bqh91zjfbwedie9wrc3.jpg)
![[تصویر: (s1385).gif]](http://www.nasimchat.com/smilies/(s1385).gif)
![[تصویر: animated-smileys-brutal-violent-042.gif]](http://www.asalchat.com/smilies/animated-smileys-brutal-violent-042.gif)

این در موارد مثل تبلیغات و کنفرانس های شناخت وهابیت در مقابل تبلیغات و کنفرانس های شیعه هم صدق میکنه و وهابیت خیلی بیشتر میدون داده میشه