کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع دانلود موسیقی
۱۸:۳۷, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۳:۰۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
شاید انقدر از نام این سبک ها بخاطر مزخرفاتی که خواندند بدتون بیاد مثل :
راک ، رپ ، پاپ ، هیپ هاپ و غیره
اما هیچ چیز به خودی خود بد نیست من با اجازه قصد دارم در این تاپیک آهنگ های کاملا اسلامی و ارزشی مخصوصا درباره وحدت اسلامی و دفاع از فلسطین که امام خامنه ای میفرماید :
مقام معظم رهبری نیز وحدت جهان اسلام را یکی از اساسی ترین دغدغه های خویش بر شمرد و می فرمایند:

امروز دنیای اسلام وامت اسلامی با مصایب بزرگی مواجه است ، درست است که بسیاری از این مصایب از درون دل خود ما مسلمانان برخاسته است ما کوتاهی و تنبلی کردیم و با خود خواهی ها و دنیا طلبی های خودمان را ه امت اسلامی به سوی قله تکامل انسانی را نپیمودیم که باید برگردیم باید حرکت کنیم.

بيانات رهبری در ديدار شركت‌كنندگان دركنفرانس وحدت اسلامی+دانلود

اولین آلبوم با نام "1 Palestine The Album " که سبک " Hip-Hop " رو براتون قرار میدم که واقعا شنیدنیه ، البته اگر کسی تونست ترجمه اش رو هم بذاره . بنده خیلی زبان خارجه متوجه نمیشم !

[تصویر: Palestine-the-album_free_muslim_islam_ra...naseed.png]
ورود به صفحه دانلود
آموزش دانلود

انشالله در آینده موزیک های زیباتر در سبک های جدید را برایتان قرار خواهم داد !
[تصویر: Intifada_by_Palestinian_Pride.jpg]
آلبوم دومی با نام "2 Palestine The Album " که سبک " Hip-Hop " هست و واقعا زیبا کار شده . حتما دانلود کنید !

ورود به صفحه دانلود
آموزش دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reality ، Mahdy2021 ، MESSENGER ، 7parsa4 ، rastin ، semnani ، janali ، محیصا ، Mitsonary ، vahrakan ، آرین (الهه.ع) ، V-E ، خادمة الزهرا ، dideban ، mahdidost ، shafagh_mah ، soldier ، آزاد اندیش ، melanie2222 ، nooromahdi ، mhvvhm ، SARV ، behzad-jn ، revenger ، حقیر ، سرباز سید علی ، غریب

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۰, ۲۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۰ ۲۱:۰۰ توسط mohammad008.)
شماره ارسال: #21
آواتار
خیلی ممنون اهنگ خیلی زیبایی بود
برای این خواننده عزیزمون ارزوی سلامتی دارم
ضمنا این لینکم خرابه
از این لینک دانلود کنید مال سایت تبیان
دانلود

منبع تبیان
حجم 5مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، yashar1374
۱۶:۳۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:دست شما درد نکنه که دارید آهنگ های اسلامی رو جای غیر اسلامی تبلیغ میکنید در اصل کار خوبیه اما نمیدونم آهنگ های زبان انگلیسی (بی معنا) دیگه چه صغیه اییه که تو این پست گذاشتید من چندتاشو دانلود کردم دیدم اصلا بدرد من یکی که نخورد
به نظرم اگه می خواهید آهنگ بزارید یا در باره ی مقاومت اسلامی عربی (همینای که در مورد حزب الله و حماس خوندن)باشه و یا در مورد مناسبت های اسلامی باشه .
بقیه آهنگ ها فکر نکنم اون اثر اسلامی دینی لازم رو داشته باشه
خلاصه این نظر شخصی بنده بود شاید مورد مذاق شما نباشه اما سعی من در بهتر شدن پست بود با این آهنگ های بی معنا معلوم نیست کار این پست به کجا میرسه شاید هم بعدا آهنگ های لیدی گاگا و ...... به عنوان اسلامی از این جا سر در بیارن

دوست عزیز دلیل نمیشه چون متن ترانه به یه زبان دیگه است، و شما اون زبان رو نمیفهمی اون آهنگ رو "بی معنی" خطاب کنید...

همین آلبوم هر جا که تو باشی سامی یوسف یا آلبوم الحمدلله اثر پدیده جدید موسیقی اسلامی ماهر زین پر از مضامین الهی و عرفانیه......خوشبختانه متن انگلیسی و ترجمه فارسی این ترانه ها موجوده روی اینترنت....خواهشا قبل از افاضه نمودن یه سرچی بکنید بعد سامی یوسف و ماهر زین و .... رو با لیدی گاگا قیاس کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mrfarzadj
۲۲:۵۲, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #23

بسم الله الرحمن الرحیم

نماهنگ حمایت از مردم بحرین با صدای سامی یوسف
دانلود : بحرین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، EMPERATOR ، Amir ، خیبر110 ، MOHIE ، خاک ، MohammadSadra
۱۸:۲۶, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۱۸:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام به دوستان!

کلیپی رو آستان قدس رضوی ساخته به نام "ای حرمت ملجا درماندگان"! که در واقع بخشی از مستند "در این قطعه از بهشت" هست!

که همانطور که از اسمش هم پیداست مربوط میشه به سلطان ایران، امام رضا ( ع ) که استاد محمد علی کریمخانی

زحمتش رو کشیدن! که از تلویزیون هم با نام "آمده ام . . . " پخش میشه هر از چند گاهی!

حقیر هر بار که این آهنگ رو گوش میدم اشک توی چشمام جمع میشه و دلم خیلی برای حرم با صفای آقام بی قرار

میشه! انشالله که ما رو زودتر بطلبه بریم پابوسشون!

بی نظیرترین کار مذهبی ای هست که تا به حال دیدم!! بهتون پیشنهاد می کنم که حتما این موسیقی رو دانلود کنید :

لینک دانلود

این هم متن بی نظیر آهنگ :

آمدم ای شاه ، پناهم بده . . . . خط امانی ز گناهم بده

ای حَرمَت ملجأ در ماندگان . . . . دور مران از در و ، راهم بده

ای گل بی خار گلستان عشق . . . . قرب مکانی چو گیاهم بده

لایق وصل تو که من نیستم . . . . اِذن به یک لحظه نگاهم بده

ای که حَریمت به مَثَل کهرباست . . . . شوق وسبک خیزی کاهم بده

تا که ز عشق تو گدازم چو شمع . . . . گرمی جان سوز به آهم بده

لشگرشیطان به کمین من است . . . . بی کسم ای، شاه پناهم بده

از صف مژگان نگهی کن به من . . . . با نظری ، یار و سپاهم بده

در شب اول که به قبرم نهند . . . . نور بدان شام سیاهم بده

ای که عطا بخش همه عالمی . . . . جمله ی حاجات مرا هم بده

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، Amir ، خاک ، MohammadSadra ، amin015
۲:۵۵, ۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۲۱:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام!

آهنگ زیبا و بی نظیر سریال امام علی!

لینک از مدیا فایر

این موسیقی واقعا در بین آثار ایرانی یک شاهکار در زمینه ی موسیقی فیلم تلقی میشه! و به جرات میشه گفت که دیگه روی دستش نیست!Blush

و البته کاری است از استاد فخرالدینی :

به نقل از ویکیپدیا - - >

فخرالدینی در زمینهٔ پژوهش در آثار موسیقی کهن ایرانی هم فعالیت‌هایی داشته‌است. او در مورد رمزگشایی از یکی از سروده‌های عبدالقادر مراغه‌ای گفته‌است:

«عبدالقادر آهنگی دارد در دو کتاب مقاصدالالحان و جامع‌الالحان که با حروف ابجد نوشته شده... و تاکنون شمار زیادی از پژوهشگران خارجی و خودی روی آن کار کرده‌اند ولی هیچ کدامشان موفق نشده‌اند که شعر و آهنگ این قطعه را با هم تطبیق بدهند... توفیق کشف این کار به من رسید که نزدیک ۳۰ سال روی آن کار کرده‌ام.»

فخرالدینی برای ساخت موسیقی تیتراژ ابتدایی «سریال امام علی»، از سرودهٔ مراغه‌ای بهره برده‌است.

التماس دعا و یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، EMPERATOR ، علیرضا110 ، خاک ، Amir ، MohammadSadra ، yashar1374 ، mhvvhm
۱۴:۱۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26

واقعا ممنون خیلی خیلی زیبا بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، علیرضا110 ، Amir ، MohammadSadra
۲:۳۱, ۱۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۲:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا

سلام . . .

حتما خیلی از دوستان مناجات حضرت امیر ( ع ) رو که در ظهرهای جمعه برگزار میشه رو شنیدن!! حقیقتا از همه نظر دلربا و زیباست!!

این دعا برای حقیر به مثابه یک پل برای ورود به دنیای ادعیه و مناجات بود . . .HeartHeartHeart

حجم : 1.24 MB

لینک از مدیا فایر

و این هم متن :

مناجات حضرت امیر ( ع ) در مسجد کوفه

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ لا يَنْفَعُ مالٌ وَلابَنُونَ اِلاّ مَنْ اَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَليمٍ

خدايا از تو امان خواهم در آن روزى كه سود ندهد كسى را نه مال و نه فرزندان مگر آن كس كه دلى پاك به نزد خدا آورد

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ يَعَضُّ الظّالِمُ عَلى يَدَيْهِ يَقُولُ يا لَيْتِنىِ اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبيلاً

و از تو امان خواهم در آن روزى كه بگزد شخص ستمكار هر دو دست خود را و گويد اى كاش گرفته بودم با پيامبر راهى

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ يُعْرَفُ الْمُجْرِمُونَ بِسيماهُمْ فَيُؤْخَذُ بِالنَّواصى وَالاَْقْدامِ

و از تو امان خواهم در روزى كه شناخته شوند جنايتكاران به سيما و رخساره شان و بگيرندشان به پيشانيها و قدمها

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ لا يَجْزى والِدٌ عَنْ وَلَدِهِ وَلا مَوْلُودٌ هُوَ جازٍ عَنْ والِدِهِ شَيْئاً اِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقُّ

و از تو امان خواهم در آن روزى كه كيفر نبيند پدرى بجاى فرزندش و نه فرزندى كيفر شود بجاى پدرش براستى وعده خدا حق است

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ لا يَنْفَعُ الظّالِمينَ مَعْذِرَتُهُمْ وَلَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوَّءُ الدّارِ

و از تو امان خواهم در آن روزى كه سود ندهد ستمكاران را عذرخواهيشان و بر ايشان است لعنت و ايشان را است بدى آن سراى

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ لا تَمْلِكُ نَفْسٌ لِنَفْسٍ شَيْئاً وَالاَْمْرُ يَوْمَئِذٍ لِلَّهِ

و از تو امان خواهم در روزى كه مالك نيست كسى براى كسى ديگر چيزى را و كار در آن روز بدست خدا است

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ يَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ اَخيهِ وَاُمِّهِ وَاَبيهِ وَصاحِبَتِهِ وَبَنيهِ لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُمْ يَوْمَئِذٍ شَاءْنٌ يُغْنيهِ

و از تو امان خواهم در آن روزى كه بگريزد انسان از برادر و مادر و پدر و همسر و فرزندانش
براى هركس از ايشان در آن روز كارى است كه (فقط) بدان پردازد

وَاَسْئَلُكَ الاَْمانَ يَوْمَ يَوَدُّ الْمُجْرِمُ لَوْ يَفْتَدى مِنْ عَذابِ يَوْمَئِذٍ بِبَنيهِ وَصاحِبَتِهِ وَاَخيهِ وَفَصيلَتِهِ الَّتى تُؤْويهِ
وَمَنْ فِى الاَْرْضِ جَميعاً ثُمَّ يُنْجيهِ كَلاّ اِنَّها لَظى نَزّاعَةً لِلشَّوى

و از تو امان خواهم در آن روزى كه شخص جنايتكار دوست دارد كه فدا دهد از عذاب آن روز پسرانش و همسرش و برادرش
و خويشاوندانش كه او را در پناه گيرند و هر كه در زمين هست يكسره كه بلكه او را نجات دهد،
هرگز كه جهنم آتشى است سوزان كه پوست از سر بكند

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْمَوْلى وَاَ نَا الْعَبْدُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْعَبْدَ اِلا الْمَوْلى

مولاى من ... تويى سرور و منم بنده و آيا رحم كند بر بنده جز سرور او ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْمالِكُ وَاَ نَا الْمَمْلُوكُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَمْلُوكَ اِلا الْمالِكُ

مولاى من اى مولاى من ، تويى مالك و منم مملوك و آيا رحم كند بر مملوك جز مالك ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْعَزيزُ وَاَ نَا الذَّليلُ وَهَلْ يَرْحَمُ الذَّليلَ اِلا الْعَزيزُ

مولاى من اى مولايم تويى عزتمند و منم خوار و ذليل و آيا رحم كند بر شخص خوار جز عزيز ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْخالِقُ وَاَ نَا الْمَخْلُوقُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَخْلُوقَ اِلا الْخالِقُ

مولاى من اى مولاى من تويى آفريدگار و منم آفريده و آيا رحم كند بر آفريده جز آفريدگار ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْعَظيمُ وَاَ نَا الْحَقيرُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْحَقيرَ اِلا الْعَظيمُ

مولاى من اى مولاى من تويى بزرگ و منم ناچيز و آيا رحم كند بر ناچيز جز بزرگ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْقَوِىُّ وَاَ نَا الضَّعيفُ وَهَلْ يَرْحَمُ الضَّعيفَ اِلا الْقَوِىُّ

مولاى من اى مولاى من تويى نيرومند و منم ناتوان و آيا رحم كند بر ناتوان جز نيرومند ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَاَ نَا الْفَقيرُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ

مولاى من اى مولاى من تويى بى نياز و منم نيازمند و آيا رحم كند بر نيازمند جز بى نياز ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْمُعْطى وَاَنَا السّاَّئِلُ وَهَلْ يَرْحَمُ السّاَّئِلَ اِلا الْمُعْطى

مولاى من اى مولاى من تويى عطابخش و منم سائل و آيا رحم كند بر سائل جز عطاكننده ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْحَىُّ وَاَ نَا الْمَيِّتُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَيِّتَ اِلا الْحَىُّ

مولاى من اى مولاى من تويى زنده و منم مرده و آيا رحم كند مرده را جز زنده ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْباقى وَاَ نَا الْفانى وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفانىَ اِلا الْباقى

مولاى من اى مولاى من تويى باقى و منم فانى و آيا رحم كند بر فانى جز خداى باقى ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الدّاَّئِمُ وَاَ نَا الزّاَّئِلُ وَهَلْ يَرْحَمُ الزّآئِلَ اِلا الدَّّائِمُ

مولاى من اى مولاى من تويى هميشگى و منم زوال پذير و آيا رحم كند بر زوال پذير جز خداى هميشگى ؟

مَوْلا ىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الرّازِقُ وَاَ نَا الْمَرْزُوقُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَرْزُوقَ اِلا الرّازِقُ

مولاى من اى مولاى من تويى روزى ده و منم روزى خور و آيا رحم كند روزى خور را جز روزى ده ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَالْجَوادُ وَاَ نَاالْبَخيلُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْبَخيلَ اِلا الْجَوادُ

مولاى من اى مولاى من تويى سخاوتمند و منم بخيل و آيا رحم كند بر بخيل جز سخاوتمند ؟

مَوْلاىَ يامَوْلاىَ اَنْتَ الْمُعافى وَاَ نَا الْمُبْتَلى وَهَلْ يَرْحَمُ الْمُبْتَلى اِلا الْمُعافى

مولاى من اى مولاى من تويى عافيت بخش و منم گرفتار و آيا رحم كند بر شخص گرفتار جز عافيت بخش ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَاَ نَا الصَّغيرُ وَهَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ

مولاى من اى مولاى من تويى بزرگ و منم كوچك و آيا رحم كند بر كوچك جز بزرگ ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْهادى وَاَ نَا الضّاَّلُّ وَهَلْ يَرْحَمُ الضّاَّلَّ اِلا الْهادى

مولاى من اى مولاى من تويى راهنما و منم گمراه و آيا رحم كند بر گمراه جز راهنما ؟

مَوْلاىَ يامَوْلاىَ اَنْتَ الرَّحْمنُ وَاَ نَا الْمَرْحُومُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَرْحُومَ اِلا الرَّحْمنُ

مولاى من اى مولاى من تويى بخشاينده و منم بخشش پذير و آيا رحم كند بخشش پذير را جز بخشاينده ؟

مَوْلاىَ يامَوْلاىَ اَنْتَ السُّلْطانُ وَاَ نَا الْمُمْتَحَنُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمُمْتَحَنَ اِلا السُّلْطانُ

مولاى من اى مولاى من تويى سلطان و منم گرفتار آزمايش و آيا رحم كند به بنده گرفتار آزمايش جز سلطان ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الدَّليلُ وَاَ نَا الْمُتَحَيِّرُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمُتَحَيِّرَ اِلا الدَّليلُ

مولاى من اى مولاى من تويى دليل و راهنما و منم متحير و سرگردان و آيا رحم كند سرگردان را جز راهنما ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَفُورُ وَاَ نَا الْمُذْنِبُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمُذْنِبَ اِلا الْغَفُورُ

مولاى من اى مولاى من تويى آمرزنده و منم گنهكار و آيا رحم كند گنهكار را جز آمرزنده ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغالِبُ وَاَ نَا الْمَغْلُوبُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَغْلُوبَ اِلا الْغالِبُ

مولاى من اى مولاى من تويى غالب و منم مغلوب و آيا رحم كند بر مغلوب جز غالب ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الرَّبُّ وَاَ نَا الْمَرْبُوبُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَرْبُوبَ اِلا الرَّبُّ

مولاى من اى مولاى من تويى پروردگار و منم پروريده و آيا رحم كند پروريده را جز پروردگار ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْمُتَكَبِّرُ وَاَ نَا الْخاشِعُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْخاشِعَ اِلا الْمُتَكَبِّرُ

مولاى من اى مولاى من تويى خداى با كبريا و بزرگمنش و منم بنده فروتن و آيا رحم كند بر فروتن جز خداى بزرگمنش ؟

مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اِرْحَمْنى بِرَحْمَتِكَ وَارْضَ عَنّى بِجُودِكَ وَكَرَمِكَ وَفَضْلِكَ

مولاى من اى مولاى من به من رحم كن به رحمت خود و خوشنود شو از من به جود و كرم و فضل خود

يا ذَاالْجُودِ وَالاِْحْسانِ وَالطَّوْلِ وَالاِْمْتِنانِ بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

اى صاحب جود و احسان و نعمت و امتنان به رحمتت اى مهربانترین مهربانان

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mrfarzadj ، MohammadSadra ، SARV
۲۱:۱۰, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام!

این هم تیتراژ ابتدایی و پایانی برنامه ی ماه عسل 90 :

نکته : تیتراژ انتهایی قبلا توسط آقای رضا_جکمن گذاشته شده بود ولی متن آهنگ نبود که بنده متن رو هم قرار دادم!

_تیتراژ ابتدایی با صدای مهدی یغمایی :

حجم : 2.68 MB

لینک دانلود از مدیافایر

متن آهنگ :

حس می کنم تو رو، تو هر شب خودم
من عاشق همین احساس تو شدم
حست جهانمو وارونه می کنه
آرامشت منو دیوونه می کنه

حس می کنم تورو، یه عمره تو خودم
بازم به من بگو دیر عاشقت شدم
کُشتی غرورمو، دیوونگی کنم
بازم منو بکُش تا زندگی کنم
می میرم از جنون، تا گریه می کنی
با بغضِ هر شبت، با من چه می کنی

چشمای خیستو، رو بغض من ببند
من گریه می کنم حالا برام بخند
من در کنار تو، دریای خاطرَه م
وا می کنی درو، بی تو کجا برم؟

_تیتراژ انتهایی با صدای مهدی یراحی :

حجم : 3.51 MB

لینک دانلود از مدیافایر

متن آهنگ :

هرجایِ دنیایی دلم اونجاست
من کعبه مو دورِ تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم

هرروز حِسِت تازه تر میشه
غرقِ تو میشم بلکه دریا شم
بیزارم از اینکه تمامِ عمر
از رویِ عادت ، عاشقت باشم

گاهی پرستیدن ، عبادت نیست
با اینکه سر رو مهر میذاری
گاهی برای دیدن عشقت
باید سر از رو مهر برداری

یک عمر هر دردی به من دادی
حس میکنم عینِ نیازم بود
جایی که افتادم به پای تو
زیباترین جایِ نمازم بود

هر جای دنیایی دلم اونجاست
من کعبه مو دور تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم

**التماس دعا**
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، Amir ، MohammadSadra ، shakiba ، InsomniAc
۴:۴۰, ۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۴:۴۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #29
آواتار
آنتی دویل عزیز ما قهر نبودیم منتهی دوستان کم لطفی میکردند ...نگاه به سر و وضع خواننده های این موزیک هایی که میذاریم نکنید همشون بچه های مسلمون و خوبی هستند ته دلشون هیچی نیست !!

اتفاقا براتون یه سورپرایز ویژه داره ...این موزیک فوق العاده است ... حتما دانلود کنید ...
...

[تصویر: 39436s5gw9uvlmjwrck6.jpg]
«طاها حُسنی» (Taha Hosna) با اولین کار خود پا به عرصهٔ موسیقی معنوی گذاشت…

چندی است که «طاها حسنی» خوانندهٔ جدید موسیقی معنوی، با کارهای متفاوت و ملودیک فعالیت خود را آغاز کرده است. او توانسته است در مدت کوتاهی علاقه‌مندان زیادی را به سوی خود جلب کند. حسنی سعی دارد تا با بهره‌گیری از تیم فنی شامل بهترین‌های عرصهٔ آهنگسازی، طرحی نو در عرصهٔ موسیقایی بین‌الملل و خصوصا جامعهٔ مسلمانان رقم بزند.
مضامین ترانه‌های «طه حسنی» ستایش پروردگار یکتا، منقبت رسول‌ الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و نیز آموزه‌های اخلاقی-اجتماعی است که با تلفیقی از موسیقی شرقی و خاورمیانه‌ای ارائه می‌شود. «طه حسنی» ترانه‌های خود را به چند زبان مختلف اجرا می‌کند و به زودی آلبوم اول وی منتشر می‌شود. حسنی معتقد است که هنر باید در خدمت تعالی معنوی و محبت الهی باشد، و امت مسلمان از طریق تمسک به قرآن می‌تواند به وحدت نائل شود.
ترانهٔ اول طه حسنی «الله» نام دارد که چند روزی است در صفحهٔ فیس‌بوک و سایت رسمی خود منتشر کرده است و علاقه‌مندان می‌توانند این ترانه را به صورت رایگان دانلود کنند
[تصویر: 25622_405.jpg]
دانلود با کیفیت ۲۲۴
دانلود با کیفیت ۱۹۲
دانلود با کیفیت ۹۶
در زیر متن کامل ترانهٔ «الله» را می توانید مشاهده کنید:
یا اوَل کلِ شَیء و آخره
یَا اِله کُلِّ شَیءٍ و ملک
یا رَبَّ کُلِّ شَیءٍ وَ صَانِعَ
یَا خَالِق کُلِّ شَیْءٍ وَ وارِثَ

Allah
I do always find

In the depth of heart
Every day and night
Just you.
ذَا الحَمْدِ وَ الثناءِ.
ذَا الفَخرِ وَ البَهَاءِ
ذَا المَجدِ وَ الصناءِ
ذا العَفْوِ وَ ُالرِّضاء
ذَا الفصْل وَ القَضاءِ
ذَا العِزِّ وَ البَقَاء

غَفَّارَ الذنوبِ ، سَتَّارَالعُیوب ، کَاشِفَ الکُرُوب، مُقَلَّبَ القُلُوب، طَبیبَ القُلُوب ، مُنَوِّرَ القُلوب، یَا دَائِم اللُّطْف، یَا لطِیفَ الصنع ، یَا مَالکَ المُلک ، یَا قاضِیَ الحَقَّ

Allah
I do always find

In the depth of heart
Every day and night
Just you
به زودی منتظر ویدئو موزیک این اهنگ باشید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، vahid1878 ، Admirer ، ST92 ، فدايي ولايت ، peimane
۱۳:۰۲, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
به نام خدا

ضمن عرض سلام و تسلیت به مناسبت فرا رسیدن عاشورای حسینی . . .

گفتم شاید بد نباشه، موسیقی تیتراژ مختارنامه رو برای دانلود قرار بدم!

[تصویر: 6o4u6qgx73k4d2m7qbi5.jpg]
امیر توسلی

مقدمه : کار ساخت موسیقی سریال به یادماندنی مختارنامه، از موسیقی متن تا تیتراژ به عهده ی امیر توسلی بوده است. وی برای فیلم‌هایی چون مکث، اخراجی‌های ۲، کافه ستاره، شیر و عسل، یک اشتباه کوچولو، کلاغ پر، کلاهی برای باران،محاکمه و… آهنگسازی کرده‌است. نگاهی اجمالی به کارنامه امیر توسلی این نکته را نشان می‌دهد که این آهنگساز جوان در سبک‌های مختلف کار کرده است. و خودش هم این تنوع طلبی را تایید می کنید.

ملودی‌های او را در تلویزیون از سریال شمس‌العماره شنیدیم و حالا توسلی با ساخت موسیقی سریال مختارنامه قدرت خود را در ساخت موسیقی سریال و تیتراژ به مخاطبانش ثابت کرده است.

اما در این میان موسیقی مختارنامه از همه ماندگار و عجیب تر است. ماندگاتر هم به خاطر زیبایی اش و هم به خاطر پرطرفداری سریال و عجیب تر به دلیل بهر گرفتن از نواهای نامتعارف!

[تصویر: qzgl136wcz9t5nal95wd.jpg]

در ارتباط با تیتراژ ابتدایی : به گفته ی خود توسلی از دارای چهار تم متفاوت است که در واقع چکیده ی کل سریال می باشد و در طول داستان از ملودی هایش به عنوان موسیقی متن استفاده می شود. زیربنای آن از صدای شمشیرهایی که در طول داستان ضبط شده اند، تشکیل شده است و اثری بی نظیر خلق کرده است :

حجم : 3.69 MB

لینک دانلود از مدیافایر

در ارتباط با تیتراژ پایانی : حواشی زیادی پیرامون تیتراژ انتهایی به وجود آمد! از به کارگیری صدای زنی به نام صدیقی بحرانی تا استفاده از موسیقی بوشهری که اصلش مربوط به گروه ماهور بوده است. جدای از حواشی آن تلفیق زیبا و به یاد ماندنی آن باعث ماندگاری اش در اذهان مردم شد. این لالایی مربوط می شود به یک نوای محلی بوشهری که آن ها در مراسم حضرت علی اصغر ( ع ) می خوانند :

حجم : 3.59 MB

لینک دانلود از مدیافایر

**التماس دعا**
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، خاک ، hossein pc
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]